Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok / Køkkenleder

Vi søger en passioneret kok til at lede vores køkken, der forestår tilberedning og servering af sund, nærende og spændende mad for vores 120 elever og ansatte.

Vi er en arbejdsplads, hvor godt samarbejde, selvstændighed og kreativitet prioriteres meget højt. Der lægges stor vægt på mad af høj kvalitet - med fokus på årstidens friske råvarer - hvor hygiejne og god service er en naturlig del af arbejdet.

Skolens elever deltager alle i arbejdet i køkkenet, hvorfor ansøgeren skal kunne lide at være ansvarlig voksen blandt unge mennesker og samtidig lære dem om mad og ernæring. 

Gode lederevner og vilje til samarbejde med skolens øvrige 25 medarbejdere vægtes højt. 

Vi søger altså en erfaren kok/køkkenleder, der med engagement, initiativ og højt humør kan lede skolens køkken efter en standard, der lever op til skolens høje kvalitet.

Ud over køkkenlederen består køkkenpersonalet af to køkkenassistenter og en ansat i flexjob. Der lægges vægt på uddelegering af opgaver samt inddragelse af eleverne i en turnusordning omkring madlavning og øvrigt køkkenarbejde. 

Primære opgaver:

  • Madlavning til ca. 140 personer
  • Menuplanlægning og indkøb
  • Ansvar for kvalitets- og egenkontrol
  • Ansvar for budgetlægning og -overholdelse 
  • Arbejdsfordeling i forbindelse med elevernes turnusordning
  • Daglig ledelse af køkkenpersonalet, herunder udarbejdelse af arbejdsplan

Du er faglært inden for køkkenområdet og har i dine tidligere ansættelser arbejdet selvstændigt og kvalitetsbevidst med ledelse og administration af et større køkken. Du arbejder bevidst med udnyttelse af årstidens naturlige råvarer og søger til stadighed at udvikle inspirerende og sunde madoplevelser, hvor smag, duft og syn går op i en højere enhed. 

Som person er du nytænkende og involverende. Du trives med at have mennesker omkring dig og nyder samværet med unge mennesker. 
Du er med til at skabe en positiv og glad stemning omkring køkkenet. 
Det er vigtigt, at du trives i et miljø, hvor planer kan ændres og tilpasses med kort varsel, og sidst men ikke mindst, er det vigtigt for os, at du har dit hjerte med på arbejde.

Der lægges ligeledes vægt på, at ansøgeren er fleksibel med hensyn til arbejdstid, da det inkluderer aften- og weekendarbejde, og der er mange større og mindre arrangementer i løbet af et skoleår. 
Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge. Daglig arbejdstid er fortrinsvis i tidsrummet 06.30-14.30.

For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til pæd. leder Kari Holm på tlf. 2218 7241 eller til forstander René Holm Hansen på 2218 7240 

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2019 eller hurtigst muligt. 

Send ansøgning, CV og relevante bilag pr. mail til: kari@viby-efterskole.dk

Ansøgningsfrist er søndag den 4. august. Samtaler finder sted tirsdag den 6. august.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050394Phoenix-0c31940a12019-06-28T00:00:00Kok / Køkkenleder

Vi søger en passioneret kok til at lede vores køkken, der forestår tilberedning og servering af sund, nærende og spændende mad for vores 120 elever og ansatte.

Vi er en arbejdsplads, hvor godt samarbejde, selvstændighed og kreativitet prioriteres meget højt. Der lægges stor vægt på mad af høj kvalitet - med fokus på årstidens friske råvarer - hvor hygiejne og god service er en naturlig del af arbejdet.

Skolens elever deltager alle i arbejdet i køkkenet, hvorfor ansøgeren skal kunne lide at være ansvarlig voksen blandt unge mennesker og samtidig lære dem om mad og ernæring. 

Gode lederevner og vilje til samarbejde med skolens øvrige 25 medarbejdere vægtes højt. 

Vi søger altså en erfaren kok/køkkenleder, der med engagement, initiativ og højt humør kan lede skolens køkken efter en standard, der lever op til skolens høje kvalitet.

Ud over køkkenlederen består køkkenpersonalet af to køkkenassistenter og en ansat i flexjob. Der lægges vægt på uddelegering af opgaver samt inddragelse af eleverne i en turnusordning omkring madlavning og øvrigt køkkenarbejde. 

Primære opgaver:

  • Madlavning til ca. 140 personer
  • Menuplanlægning og indkøb
  • Ansvar for kvalitets- og egenkontrol
  • Ansvar for budgetlægning og -overholdelse 
  • Arbejdsfordeling i forbindelse med elevernes turnusordning
  • Daglig ledelse af køkkenpersonalet, herunder udarbejdelse af arbejdsplan

Du er faglært inden for køkkenområdet og har i dine tidligere ansættelser arbejdet selvstændigt og kvalitetsbevidst med ledelse og administration af et større køkken. Du arbejder bevidst med udnyttelse af årstidens naturlige råvarer og søger til stadighed at udvikle inspirerende og sunde madoplevelser, hvor smag, duft og syn går op i en højere enhed. 

Som person er du nytænkende og involverende. Du trives med at have mennesker omkring dig og nyder samværet med unge mennesker. 
Du er med til at skabe en positiv og glad stemning omkring køkkenet. 
Det er vigtigt, at du trives i et miljø, hvor planer kan ændres og tilpasses med kort varsel, og sidst men ikke mindst, er det vigtigt for os, at du har dit hjerte med på arbejde.

Der lægges ligeledes vægt på, at ansøgeren er fleksibel med hensyn til arbejdstid, da det inkluderer aften- og weekendarbejde, og der er mange større og mindre arrangementer i løbet af et skoleår. 
Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge. Daglig arbejdstid er fortrinsvis i tidsrummet 06.30-14.30.

For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til pæd. leder Kari Holm på tlf. 2218 7241 eller til forstander René Holm Hansen på 2218 7240 

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2019 eller hurtigst muligt. 

Send ansøgning, CV og relevante bilag pr. mail til: kari@viby-efterskole.dk

Ansøgningsfrist er søndag den 4. august. Samtaler finder sted tirsdag den 6. august.

2019-08-05T01:50:35.147 Vi søger en passioneret kok til at lede vores køkken, der forestår tilberedning og servering af sund, nærende og spændende mad for vores 120 elever og ansatte. Vi er en arbejdsplads, hvor godt samarbejde, selvstændighed og kreativitet prioriteres meget højt. Der lægges stor vægt på mad af høj kvalitet - med fokus på årstidens friske råvarer - hvor hygiejne og god service er en naturlig del af arbejdet. Skolens elever deltager alle i arbejdet i køkkenet, hvorfor ansøgeren skal kunne lide at være ansvarlig voksen blandt unge mennesker og samtidig lære dem om mad og ernæring. Gode lederevner og vilje til samarbejde med skolens øvrige 25 medarbejdere vægtes højt. Vi søger altså en erfaren kok køkkenleder, der med engagement, initiativ og højt humør kan lede skolens køkken efter en standard, der lever op til skolens høje kvalitet. Ud over køkkenlederen består køkkenpersonalet af to køkkenassistenter og en ansat i flexjob. Der lægges vægt på uddelegering af opgaver samt inddragelse af eleverne i en turnusordning omkring madlavning og øvrigt køkkenarbejde. Primære opgaver: Madlavning til ca. 140 personer Menuplanlægning og indkøb Ansvar for kvalitets- og egenkontrol Ansvar for budgetlægning og -overholdelse Arbejdsfordeling i forbindelse med elevernes turnusordning Daglig ledelse af køkkenpersonalet, herunder udarbejdelse af arbejdsplan Du er faglært inden for køkkenområdet og har i dine tidligere ansættelser arbejdet selvstændigt og kvalitetsbevidst med ledelse og administration af et større køkken. Du arbejder bevidst med udnyttelse af årstidens naturlige råvarer og søger til stadighed at udvikle inspirerende og sunde madoplevelser, hvor smag, duft og syn går op i en højere enhed. Som person er du nytænkende og involverende. Du trives med at have mennesker omkring dig og nyder samværet med unge mennesker. Du er med til at skabe en positiv og glad stemning omkring køkkenet. Det er vigtigt, at du trives i et miljø, hvor planer kan ændres og tilpasses med kort varsel, og sidst men ikke mindst, er det vigtigt for os, at du har dit hjerte med på arbejde. Der lægges ligeledes vægt på, at ansøgeren er fleksibel med hensyn til arbejdstid, da det inkluderer aften- og weekendarbejde, og der er mange større og mindre arrangementer i løbet af et skoleår. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge. Daglig arbejdstid er fortrinsvis i tidsrummet 06.30-14.30. For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til pæd. leder Kari Holm på tlf. 2218 7241 eller til forstander René Holm Hansen på 2218 7240 Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2019 eller hurtigst muligt. Send ansøgning, CV og relevante bilag pr. mail til: kari@viby-efterskole.dk Ansøgningsfrist er søndag den 4. august. Samtaler finder sted tirsdag den 6. august.11jobnet0c31940a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-04T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynMiddelfart3553748Viby Efterskole11Vibyvej 26A5580Nørre AabyDKDanmark0
kari@viby-efterskole.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent784414JobNet5009620500962010026-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c31940ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c31940ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c31940a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c31940a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgKok / Køkkenleder12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362148434kari@viby-efterskole.dkkari@viby-efterskole.dkDKDanmarkDKDanmark330107788Kok søgesRobot Kan du lide og lave god gammeldags mad fra bunden, er det netop dig vi søger. Du bliver en del af et dygtigt team med engagerede kollegaer i en spændende , travl og alsidig hverdag. Du bliver en del af og være med til at udlære vores elever, du besidder godt humør, faglige kompetancer især indenfor bagning og desserter. Du er kreativ og serviceminded. Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer med tiltrædelse snarest muligt. Bogense Hotel ligger midt i hovedgaden i den 725 år gamle købstad, vi tilbyder en hyggelig restaurant med stort og varieret menukort, et godt køkken og engagerede kollegaer, der alle arbejder for at give vores gæster en god oplevelse. Vi afholder samtaler løbende. Send ansøgning til info@bogensehotel.dk Att. Benedikte Kaspersen tlf. 64 81 11 08

 

Kan du lide og lave god gammeldags mad fra bunden, er det netop dig vi søger.

Du bliver en del af et dygtigt team med engagerede kollegaer i en spændende , travl og alsidig hverdag.

Du bliver en del af og være med til at udlære vores elever, du besidder godt humør, faglige kompetancer især indenfor bagning og desserter.

Du er kreativ og serviceminded.

Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer med tiltrædelse snarest muligt.

Bogense Hotel ligger midt i hovedgaden i den 725 år gamle købstad, vi tilbyder en hyggelig restaurant med stort og varieret menukort, et godt køkken og engagerede kollegaer, der alle arbejder for at give vores gæster en god oplevelse.

 

Vi afholder samtaler løbende.

Send ansøgning til info@bogensehotel.dk

Att. Benedikte Kaspersen tlf. 64 81 11 08

 

BOGENSE HOTEL V/TORKILD KASPERSENBogense2019-10-16T00:00:002019-12-09T00:00:00
330106996Faglært GRØN kokRobot Scenekunst højskolen Snoghøj er i rivende udvikling og mangler endnu en GRØN faglært kok. Har du erfaring med vegetar og veganerkost? Kan du lide at lave mad? Kan du arbejde selvstændigt og stå for ansvaret i et storkøkken? Er du effektiv og kan bevare overblikket når det brænder på? Har du humor og er god til at samarbejde? Er du indstillet på, at der også er weekend og aftenarbejde? Er du faglært kok? - Så er det måske dig vi står og mangler Højskolen Snoghøj søger endnu en kok fra d. 1 11 2019. Vi har forrygende travlt og søger derfor endnu en fastansat kok til vores team af i forvejen to kokke og køkkenleder. Det er et krav, at du har erfaring og evnen til at udvikle vores grønne køkken. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, idet arbejdet på en højskole er varierende og udfordrende med kontakt til mange mennesker studerende, kursister og faste medarbejdere. Skolen bespiser dagligt over 100 personer og i sommerperioden op til 150 personer. Vi laver sund og velsmagende mad. Vi eksperimenterer og finder inspiration i både nye strømninger inden for dansk mad, men også fra forskellige udenlandske køkkener. Vores studerende har også indflydelse på den mad vi laver. Vi forventer, at du kan bidrage med ideer, der kan fortsætte udviklingen af skolens grønne profil. Den faste stab i køkkenet består af køkkenlederen og to kokke. Derudover er der løbende andre beskæftigede i køkkenet. Arbejdet omfatter alt arbejde inden for et storkøkken: varmt, koldt, vegetar, veganer, specialkost, opvask og rengøring i køkkenet og ikke mindst, de hyggelige samtaler med de studerende. Generelt gælder det, at køkkenets liv tilpasses skolens liv og er afhængigt af, hvilken type kursus eller arrangement der afholdes på skolen. En højskole er en levende organisme, hvor mennesker opholder sig 24 timer i døgnet i alle ugens 7 dage. Der må derfor påregnes, at du skal arbejde i nogle weekender samt aftenvagter på skift. Derudover vil der være ekstra vagter i forbindelse med specielle arrangementer på skolen. Det er vigtigt, at du viser fleksibilitet i forhold til skolens skiftende behov. Der kan være perioder, hvor tingene går nogenlunde stille og roligt, og andre perioder der er præget af stor aktivitet. I ugerne hvor vi har kortkurser om sommeren, vil arbejdstiderne være en del anderledes.

Scenekunst højskolen Snoghøj er i rivende udvikling og mangler endnu en GRØN faglært kok.

Har du erfaring med vegetar og veganerkost? 

Kan du lide at lave mad?

Kan du arbejde selvstændigt og stå for ansvaret i et storkøkken?

Er du effektiv og kan bevare overblikket når det brænder på?

Har du humor og er god til at samarbejde?

Er du indstillet på, at der også er weekend og aftenarbejde?

Er du faglært kok?

- Så er det måske dig vi står og mangler…

 

Højskolen Snoghøj søger endnu en kok fra d. 1/11 2019.

Vi har forrygende travlt og søger derfor endnu en fastansat kok til vores team af i forvejen to kokke og køkkenleder. Det er et krav, at du har erfaring og evnen til at udvikle vores grønne køkken.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, idet arbejdet på en højskole er varierende og udfordrende med kontakt til mange mennesker – studerende, kursister og faste medarbejdere.


Skolen bespiser dagligt over 100 personer og i sommerperioden op til 150 personer. 

Vi laver sund og velsmagende mad. Vi eksperimenterer og finder inspiration i både nye strømninger inden for dansk mad, men også fra forskellige udenlandske køkkener. Vores studerende har også indflydelse på den mad vi laver. Vi forventer, at du kan bidrage med ideer, der kan fortsætte udviklingen af skolens grønne profil.

Den faste stab i køkkenet består af køkkenlederen og to kokke. Derudover er der løbende andre beskæftigede i køkkenet.

Arbejdet omfatter alt arbejde inden for et storkøkken: varmt, koldt, vegetar, veganer, specialkost, opvask og rengøring i køkkenet og ikke mindst, de hyggelige samtaler med de studerende.

Generelt gælder det, at køkkenets liv tilpasses skolens liv og er afhængigt af, hvilken type kursus eller arrangement der afholdes på skolen.

En højskole er en levende organisme, hvor mennesker opholder sig 24 timer i døgnet i alle ugens 7 dage.

Der må derfor påregnes, at du skal arbejde i nogle weekender samt aftenvagter på skift. Derudover vil der være ekstra vagter i forbindelse med specielle arrangementer på skolen. 
Det er vigtigt, at du viser fleksibilitet i forhold til skolens skiftende behov. Der kan være perioder, hvor tingene går nogenlunde stille og roligt, og andre perioder der er præget af stor aktivitet. I ugerne hvor vi har kortkurser om sommeren, vil arbejdstiderne være en del anderledes.

 

Højskolen SNOGHØJFredericia2019-10-15T00:00:002019-10-31T00:00:00
330099727Best Western Plus Hotel Fredericia søger ambitiøs og engageret kokRobot Best Western Plus Hotel Fredericia søger en energisk og ansvarlig kok til vores kompetente team bestående af 1 køkkenchef, 5 kokke, 2 kokkeelever samt 1 køkkenassistent. Vi tilbyder en spændende karrieremulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret. Jobbet Som kommende kok på Hotel Fredericia tilbyder vi kompetente og engagerede kollegaer, du kan sparre med, samt en spændende og alsidig hverdag, der både vil bestå af konferencer, a la carte og selskaber både i og udenfor huset. Derudover skal du motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service og naturligvis sikre den gode oplevelse for gæsten. Du skal sammen med køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi kan leve op til vores gæsters krav. Ydermere tilbyder vi fast vagtplan med fri hver 2. weekend. Din profil Du er faglært kok Du mestrer kokkefagets traditioner, men formår også at skabe fornyelse Du har interesse i at lære fra dig, så vores elever får den bedst mulige bagage med herfra Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel i egen og andre afdelinger Du er initiativrig og id rig Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver Du er positiv og har et godt og smittende humør også når der er travlt Søg jobbet Du søger stillingen ved at klikke på Søg jobbet nedenfor. Tiltrædelse: 1. november eller snarest. Vi venter gerne på den rette person. Samtaler afholdes løbende. Besøg gerne vort website www.hotel-fredericia.dk Hotel Fredericia er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Hotellet har behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere. Vi er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 30 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling.

Best Western Plus Hotel Fredericia søger en energisk og ansvarlig kok til vores kompetente team bestående af 1 køkkenchef, 5 kokke, 2 kokkeelever samt 1 køkkenassistent.

Vi tilbyder en spændende karrieremulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret.

Jobbet

Som kommende kok på Hotel Fredericia tilbyder vi kompetente og engagerede kollegaer, du kan sparre med, samt en spændende og alsidig hverdag, der både vil bestå af konferencer, a la carte og selskaber både i og udenfor huset.

Derudover skal du motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service og naturligvis sikre den gode oplevelse for gæsten. Du skal sammen med køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi kan leve op til vores gæsters krav.

Ydermere tilbyder vi fast vagtplan med fri hver 2. weekend.

Din profil
  • Du er faglært kok
  • Du mestrer kokkefagets traditioner, men formår også at skabe fornyelse
  • Du har interesse i at lære fra dig, så vores elever får den bedst mulige bagage med herfra
  • Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel i egen og andre afdelinger
  • Du er initiativrig og idérig
  • Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du er positiv og har et godt og smittende humør – også når der er travlt
Søg jobbet

Du søger stillingen ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.

Tiltrædelse: 1. november eller snarest. Vi venter gerne på den rette person.

Samtaler afholdes løbende.

Besøg gerne vort website www.hotel-fredericia.dk

Hotel Fredericia er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Hotellet har behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Vi er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 30 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling.

Halberg A/SFredericia2019-10-03T00:00:002019-10-20T00:00:00
330099273Er du kreativ og nytænkende? Så søger ISS en Kok/Køkken-/Kantineassistent til kantine i FredericiaRobot ISS søger en dygtig og ambitiøs kok køkken- kantineassistent til kantine i Fredericia, som har stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet. Du bliver en del af et stærkt og ambitiøst team på 12, som sammen sikre god mad til de 600-700 dagligt bespisende gæster. Der er i køkkenet god stemning, hvor alle hjælper hinanden og bidrager til de daglige opgaver. Der bliver i køkkenet sat stor ære i at levere vel tilsmagte retter lavet fra bunden af og vi sørger hverdag for at der både er varme og kolde retter, samt en stor salatbar. Med roterende arbejdsopgaver, er der rig mulighed for at være kreativ og udforske dine kulinariske kompetencer. Stillingen er på 37 timer om ugen, mandag til fredag klokken 6:30 til 14:30. Aften- og weekendarbejde kan forekomme. Er du den vi søger? Den rette kandidat kan sige ja til følgende: Du har erfaring fra kantine Du er udadvendt, med højt humør Du er fagligt stærk og nytænkende Du kan skrive og tale dansk Det er en forudsætning for ansættelse at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest, ligesom du skal kunne sikkerhedsgodkendes. Et gastronomisk netværk I kraft af vores størrelse og erfaring kan ISS tilbyde et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, en nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Ansøgning Lyder dette som en stilling for dig? Så send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 1. november 2019. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig. For yderlig information om stillingen, kontakt venligst Pia Kramer på pia.kramer@dk.issworld.com. Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.ISS søger en dygtig og ambitiøs kok/køkken-/kantineassistent til kantine i Fredericia, som har stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet. Du bliver en del af et stærkt og ambitiøst team på 12, som sammen sikre god mad til de 600-700 dagligt bespisende gæster. Der er i køkkenet god stemning, hvor alle hjælper hinanden og bidrager til de daglige opgaver. Der bliver i køkkenet sat stor ære i at levere vel tilsmagte retter lavet fra bunden af og vi sørger hverdag for at der både er varme og kolde retter, samt en stor salatbar. Med roterende arbejdsopgaver, er der rig mulighed for at være kreativ og udforske dine kulinariske kompetencer.

Stillingen er på 37 timer om ugen, mandag til fredag klokken 6:30 til 14:30. Aften- og weekendarbejde kan forekomme.

Er du den vi søger?
Den rette kandidat kan sige ja til følgende:

  • Du har erfaring fra kantine
  • Du er udadvendt, med højt humør
  • Du er fagligt stærk og nytænkende
  • Du kan skrive og tale dansk
Det er en forudsætning for ansættelse at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest, ligesom du skal kunne sikkerhedsgodkendes.

Et gastronomisk netværk
I kraft af vores størrelse og erfaring kan ISS tilbyde et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, en nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder.

Ansøgning
Lyder dette som en stilling for dig? Så send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 1. november 2019. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderlig information om stillingen, kontakt venligst Pia Kramer på pia.kramer@dk.issworld.com.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SFredericia2019-10-02T00:00:002019-11-01T00:00:00
330098410Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEVRobot Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab. Du er: Færdig med grundforløb Naturlig interesseret for faget Indstillet på at yde dit bedste Ansvarlig og ordenspræget Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Vi er: En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte Tiltrædelse: Hurtigst muligt For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101 Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding – og 11 km fra Fredericia.

Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab.

Du er:

  • Færdig med grundforløb
  • Naturlig interesseret for faget
  • Indstillet på at yde dit bedste
  • Ansvarlig og ordenspræget
  • Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt

Vi er:

  • En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag
  • En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser
  • En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet
  • En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101

Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

KRYB-I-LY A/SFredericia2019-10-03T00:00:002019-10-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges

BOGENSE HOTEL V/TORKILD KASPERSEN

Bogense
Kan du lide og lave god gammeldags mad fra bunden, er det netop dig vi søger. Du bliver en del af et dygtigt team med engagerede kollegaer i en spændende , travl og alsidig hverdag. Du bliver en del af og være med til at udlære vores elever, du besi...
Indrykket:16. oktober 2019
Udløbsdato:9. december 2019

Faglært GRØN kok

Højskolen SNOGHØJ

Fredericia
Scenekunst højskolen Snoghøj er i rivende udvikling og mangler endnu en GRØN faglært kok. Har du erfaring med vegetar og veganerkost? Kan du lide at lave mad? Kan du arbejde selvstændigt og stå for ansvaret i et storkøkken? Er du effektiv og kan bev...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Best Western Plus Hotel Fredericia søger ambitiøs og engageret kok

Halberg A/S

Fredericia
Best Western Plus Hotel Fredericia søger en energisk og ansvarlig kok til vores kompetente team bestående af 1 køkkenchef, 5 kokke, 2 kokkeelever samt 1 køkkenassistent. Vi tilbyder en spændende karrieremulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:20. oktober 2019

Er du kreativ og nytænkende? Så søger ISS en Kok/Køkken-/Kantineassistent til kantine i Fredericia

ISS Facility Services A/S

Fredericia
ISS søger en dygtig og ambitiøs kok køkken- kantineassistent til kantine i Fredericia, som har stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet. Du bliver en del af et stærkt og ambitiøst team på 12, som sammen sikre god mad til de...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:1. november 2019

Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEV

KRYB-I-LY A/S

Fredericia
Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalg...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019