Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok Madkunstner til cateringafdeling

Er du stolt af dit kokkehåndværk og har lyst til at være en del af et
velfungerende køkken med tilfredse kunder inden for frokostog
selskabsmad?
Du er glad i hverdagen og kan lide udfordringer hver dag.
Du er moden ikke nødvendigvis i alder, men i adfærd.
Du har lyst til indflydelse og ansvar.
Du er kreativ og produktiv og ønsker at bidrage til en harmonisk
arbejdsplads.
Vi er som en familie og du må meget gerne have en derhjemme, det
har vi.
* Vi er hæderlige
* Vi laver tingene fra bunden
* Vi har et godt arbejdsklima
* vi taler stille og roligt
* vi taler med hinanden
* vi opfører os ordentligt overfor hinanden
* vi vil hinanden
* Vi har travlt
* Der er stor variation i arbejdet
* Der er professionelle udfordringer


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329742771Phoenix-c9e1a91d12018-01-18T04:08:56.410Kok Madkunstner til cateringafdeling

Er du stolt af dit kokkehåndværk og har lyst til at være en del af et
velfungerende køkken med tilfredse kunder inden for frokostog
selskabsmad?
Du er glad i hverdagen og kan lide udfordringer hver dag.
Du er moden ikke nødvendigvis i alder, men i adfærd.
Du har lyst til indflydelse og ansvar.
Du er kreativ og produktiv og ønsker at bidrage til en harmonisk
arbejdsplads.
Vi er som en familie og du må meget gerne have en derhjemme, det
har vi.
* Vi er hæderlige
* Vi laver tingene fra bunden
* Vi har et godt arbejdsklima
* vi taler stille og roligt
* vi taler med hinanden
* vi opfører os ordentligt overfor hinanden
* vi vil hinanden
* Vi har travlt
* Der er stor variation i arbejdet
* Der er professionelle udfordringer

2018-02-15T01:04:13.177 Er du stolt af dit kokkehåndværk og har lyst til at være en del af etvelfungerende køkken med tilfredse kunder inden for frokostogselskabsmad?Du er glad i hverdagen og kan lide udfordringer hver dag.Du er moden ikke nødvendigvis i alder, men i adfærd.Du har lyst til indflydelse og ansvar.Du er kreativ og produktiv og ønsker at bidrage til en harmoniskarbejdsplads.Vi er som en familie og du må meget gerne have en derhjemme, dethar vi.* Vi er hæderlige* Vi laver tingene fra bunden* Vi har et godt arbejdsklima* vi taler stille og roligt* vi taler med hinanden* vi opfører os ordentligt overfor hinanden* vi vil hinanden* Vi har travlt* Der er stor variation i arbejdet* Der er professionelle udfordringer11Jobnetc9e1a91d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-14T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAllerødEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFredensborgEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHillerød3079658MARKERSEN ApS11Falkevej 33400HillerødDKDanmark155.9474700012.26179500
mk@mkmadkunst.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent510546JobNet47390531000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9e1a91dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9e1a91dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9e1a91d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9e1a91d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352348307Susanne Markersenmk@mkmadkunst.dkDKDanmarkDKDanmark329938545Restaurant krydderiet søger kokRobot I Restaurant krydderiet er vi kendt for at præsentere vores gæster for de bedste råvarer, kompetent service og en gastronomisk oplevelse til alle sanser. Vores køkken er baseret på lokale råvarer og traditioner. Glæden for mad og vores faglige engagement afspejles i hverdagens a la carte og de mange selskaber der afholdes hos os. Vi går helhjertet ind for at passe på hinanden og på det vi gør. Vores viljestyrke giver os overskud, og vores hverdage er præget af et passioneret og humørfyldt team med plads til nye kolleger. Vi søger en dygtig faglært kok med god energi og humør. Du er passioneret og stræber mod at møde gæstens forventninger. Du har erfaring med a la carte. Du er foran på point, hvis du har gennemgående kendtskab til tilberedning af råvarer helt fra bunden , og en lyst til at bygge videre på dette. Du er vild med at være et sted der byder på indsigt og udsyn, og mulighed for at være med til at præge udviklingen. Køkkenet arbejder som udgangspunkt mandag til og med lørdag i tidsrummet 11.30 - 22.00. Restaurant krydderiet er medlem af HORESTA, så du er garanteret ordnede arbejdsforhold. Løn og pension samt sundhedsordning efter overenskomst er en selvfølge hos os. Vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt.

I Restaurant krydderiet er vi kendt for at præsentere vores gæster for de bedste råvarer, kompetent service og en gastronomisk oplevelse til alle sanser.

Vores køkken er baseret på lokale råvarer og traditioner. Glæden for mad og vores faglige engagement afspejles i hverdagens a la carte og de mange selskaber der afholdes hos os.

Vi går helhjertet ind for at passe på hinanden og på det vi gør. Vores viljestyrke giver os overskud, og vores hverdage er præget af et passioneret og humørfyldt team med plads til nye kolleger.

Vi søger en dygtig faglært kok med god energi og humør. Du er passioneret og stræber mod at møde gæstens forventninger. Du har erfaring med a la carte.

Du er foran på point, hvis du har gennemgående kendtskab til tilberedning af råvarer "helt fra bunden", og en lyst til at bygge videre på dette.

Du er vild med at være et sted der byder på indsigt og udsyn, og mulighed for at være med til at præge udviklingen.

Køkkenet arbejder som udgangspunkt mandag til og med lørdag i tidsrummet 11.30 - 22.00.

Restaurant krydderiet er medlem af HORESTA, så du er garanteret ordnede arbejdsforhold. Løn og pension samt sundhedsordning efter overenskomst er en selvfølge hos os.

Vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt. 

HOTEL HILLERØD A/SHillerød2019-01-08T00:00:002019-03-05T00:00:00
329923068Kok eller Cater til BWSCRobot Elsker du at lave sunde og indbydende retter til den varme buffet? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en kok eller en Cater til vores kantine hos BWSC i Allerød. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 320 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm lunt til buffet, salatbar og bagning Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er udlært kok eller Cater. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave spændende og sund mad til vores varme buffet. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst. Arbejdssted Eurest kantine hos BWSC i Allerød Gydevang 35, 3450 Allerød Arbejdstider Mandag: 6.30-14.30 Tirsdag: 6.30-14.30 Onsdag: 6.30-14.30 Torsdag: 6.30-14.30 Fredag: 7-14.30 Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Tiltrædelse hurtigst muligt, men venter gerne på den rette Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Pia Haagensen på mail dk76@cg.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. Om Eurest Eurest er en del af verdens førende servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder. Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende retter til den varme buffet? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads

Vi søger en kok eller en Cater til vores kantine hos BWSC i Allerød. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 320 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/lunt til buffet, salatbar og bagning
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig

Du er udlært  kok eller Cater.  Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave spændende og sund mad til vores varme buffet. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder

En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted

Eurest kantine hos BWSC i Allerød
Gydevang 35, 3450 Allerød

Arbejdstider

Mandag:        6.30-14.30
Tirsdag:         6.30-14.30
Onsdag:        6.30-14.30
Torsdag:        6.30-14.30    
Fredag:         7-14.30

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men venter gerne på den rette

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Pia Haagensen på mail dk76@cg.dk.  Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Eurest

Eurest er en del af verdens førende servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder.

Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Eurest Kantine, BWSCAllerød2019-01-15T00:00:002019-02-03T00:00:00
329939968Ønsker du et spændende job som kokRobot i Afdelingen for Facility Management (FM) på Nordsjællands Hospital? Søg jobbet, hvis du har lyst til og mod på at være en del af produktionen i FM Køkken og Kantine på Nordsjællands Hospital-Hillerød. FM-afdelingen på Nordsjællands Hospital ønsker at være: en imødekommende samarbejdspartner, som yder rådgivning og bistand af høj faglig og professionel karakter en attraktiv arbejdsplads en effektiv organisation med kompetente medarbejdere og kvalitet i arbejdet, med en fremsynet ledelse på alle niveauer Hvem er vi Vi er et håndværkskøkken med vægt på høj kulinarisk og sensorisk kvalitet til glæde for vores mange daglige modtagere. Det er vores ambition, at tilberede lødig og velsmagende mad med fokus på gode friske råvarer, madhåndværk produceret i eget køkken, brød fra eget bageri, madmod og økologi. Kok 37,0 timer: Til vores køkken på NOH Hillerød søger vi en faglærte kok til varmt team. Mødetid kl. 6,00 til kl. 13.54 med vagt hver 3. weekend. For stillingen gælder at du: har lyst til at producere mad med høj kulinarisk kvalitet er energisk og god til at samarbejde bruger din faglige viden i forhold til det daglige arbejde samt produktions- og fødevaresikkerhed sætter en ære i at tilberede mad fra bunden og har stor kreativitet er serviceminded brænder for det varme køkken og økologi Da vi er en organisation i konstant forandring vil områderne kunne ændre sig over tid, og områder vil kunne komme til og fra dette giver dig forandring og spænding i hverdagen. Du får et job med stor variation, hvor du løbende vil tilegne dig ny viden og således vil udvikle dig indenfor dit felt. Vi ønsker: Du er uddannet kok Du er god til at planlægge, prioritere og til at træffe beslutninger Du er glad og har en omgængelig personlighed. Du besidder evnen til at opsøge og sætte dig ind i ny viden. Vi tilbyder: Kollegaer med højt fagligt niveau En arbejdsplads med fokus på samarbejde og arbejdsmiljø Medansvar og kvalitetsudvikling af mad og arbejdsrutiner Gode, stabile og samarbejdsvillige kollegaer fra mange kulturer En arbejdsplads der er i konstant bevægelse Løn- og ansættelsesvilkår: Løn er efter overenskomst og efter nærmere aftale med forhandlingsberettiget organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn eller etniske tilhørsforhold. Nærmere oplysninger og ansøgningsfrist Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Køkkenchef Helle Steen Petersen tlf. 4829 6071 eller mob. 2443 6241 mellem kl. 9:00-12:00. Vi læser ansøgninger løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning med cv og relevante bilag, så vi har den senest den 28. januar kl. 12:00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 6. Bemærk venligst, at kun ansøgninger, der kommer via linket, vil komme i betragtning.i Afdelingen for Facility Management (FM) på Nordsjællands Hospital?

Søg jobbet, hvis du har lyst til og mod på at være en del af produktionen i FM Køkken og Kantine på Nordsjællands Hospital-Hillerød.

FM-afdelingen på Nordsjællands Hospital ønsker at være:
  • en imødekommende samarbejdspartner, som yder rådgivning og bistand af høj faglig og professionel karakter
  • en attraktiv arbejdsplads
  • en effektiv organisation med kompetente medarbejdere og kvalitet i arbejdet, med en fremsynet ledelse på alle niveauer

Hvem er vi;
Vi er et håndværkskøkken med vægt på høj kulinarisk og sensorisk kvalitet til glæde for vores mange daglige modtagere. Det er vores ambition, at tilberede lødig og velsmagende mad med fokus på gode friske råvarer, madhåndværk produceret i eget køkken, brød fra eget bageri, madmod og økologi.

Kok 37,0 timer:
Til vores køkken på NOH – Hillerød søger vi en faglærte kok til varmt team. Mødetid kl. 6,00 til kl. 13.54 med vagt hver 3. weekend.

For stillingen gælder at du:
  • har lyst til at producere mad med høj kulinarisk kvalitet
  • er energisk og god til at samarbejde
  • bruger din faglige viden i forhold til det daglige arbejde samt produktions- og fødevaresikkerhed
  • sætter en ære i at tilberede mad fra bunden og har stor kreativitet
  • er serviceminded
  • brænder for det varme køkken og økologi

Da vi er en organisation i konstant forandring vil områderne kunne ændre sig over tid, og områder vil kunne komme til og fra – dette giver dig forandring og spænding i hverdagen.
Du får et job med stor variation, hvor du løbende vil tilegne dig ny viden og således vil udvikle dig indenfor dit felt.

Vi ønsker:
  • Du er uddannet kok
  • Du er god til at planlægge, prioritere og til at træffe beslutninger
  • Du er glad og har en omgængelig personlighed.
  • Du besidder evnen til at opsøge og sætte dig ind i ny viden.

Vi tilbyder:
  • Kollegaer med højt fagligt niveau
  • En arbejdsplads med fokus på samarbejde og arbejdsmiljø
  • Medansvar og kvalitetsudvikling af mad og arbejdsrutiner
  • Gode, stabile og samarbejdsvillige kollegaer fra mange kulturer
  • En arbejdsplads der er i konstant bevægelse

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn er efter overenskomst og efter nærmere aftale med forhandlingsberettiget organisation.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn eller etniske tilhørsforhold.

Nærmere oplysninger og ansøgningsfrist
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Køkkenchef Helle Steen Petersen
tlf. 4829 6071 eller mob. 2443 6241 mellem kl. 9:00-12:00.
Vi læser ansøgninger løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning med cv og relevante bilag, så vi har den senest den 28. januar kl. 12:00.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 6.

Bemærk venligst, at kun ansøgninger, der kommer via linket, vil komme i betragtning.

Nordsjællands Hospital (Hillerød)Hillerød2019-01-10T00:00:002019-01-28T00:00:00
329944224Kok til Glad MadRobot Kok til Glad Mad Vi søger en dygtig og passioneret kok til Glad Mad. Vi oplever vækst og søger en fuldtidskok til vores kantine i virksomheden FOSS, Hillerød. Køkkenet står for den daglige bespisning af 400 medarbejdere og kantinen bliver i foråret 2019 udvidet til at kunne bespise 900 medarbejdere. Glad Mad er en socialøkonomisk virksomhed, der leverer sund, lækker, hjemmelavet mad på markedsvilkår. Det gør vi med en stab af medarbejdere, som består af både professionelle kokke og assistenter med og uden handicap. I Glad Mad interesserer vi os for årstidernes udvalg og det sunde måltid. Maden er lavet fra bunden og med brug af overvejende økologiske råvarer. Vi holder af de klassiske retter, men laver også gerne retter, hvor råvarerne er sat sammen på nye måder. Glad Mad er også et uddannelsessted for unge med særlige behov. Som kok vil du indgå i den daglige produktion i køkkenet og skal være med til at skabe gode frokostoplevelser med fokus på kvalitet og en god atmosfære for de spisende. Du vil også skulle deltage i undervisning af elever assistenter. Vi forventer, at Du er uddannet kok og har sans for kvalitet Du har betydelig erfaring fra restaurations kantinebranchen og styr på ernæring og hygiejne Du har lyst til at indgå i en virksomhed, som er drevet af en stærk id om, at mennesker med kognitive handicap kan levere vedkommende og originale bidrag til samfundet Empati, robusthed og engagement hjørnesten i din person Stillingen er normeret til 37 timer ugentlig. Arbejdstiden ligger i dagtimerne, men der må påregnes arbejde i aftentimer og weekender ved fx arrangementer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem 3F og Glad Mad A S. Tiltrædelse så hurtigt som muligt. Send din ansøgning og eksamensbevis samt evt. udtalelser i t samlet dokument til jobopslag@gladfonden.dk - med det samme. Vi gennemfører løbende samtaler. For yderligere information se www.gladmad.dk Om Glad Fonden -?Glad Fonden startede som TV-Glad - verdens første TV-station for og med udviklingshæmmede. I dag er vi en socialøkonomisk virksomhed med aktiviteter indenfor medier, design, teater, zoo, køkken- og caf drift samt uddannelse. Vi mere end 300 medarbejdere og 100 elever fordelt på 5 afdelinger i landet.Hovedafdelingen ligger i København.

Kok til Glad Mad

Vi søger en dygtig og passioneret kok til Glad Mad. Vi oplever vækst og søger en fuldtidskok til vores kantine i virksomheden FOSS, Hillerød. 

Køkkenet står for den daglige bespisning af 400 medarbejdere og kantinen bliver i foråret 2019 udvidet til at kunne bespise 900 medarbejdere. 

Glad Mad er en socialøkonomisk virksomhed, der leverer sund, lækker, hjemmelavet mad på markedsvilkår. Det gør vi med en stab af medarbejdere, som består af både professionelle kokke og assistenter med og uden handicap.

I Glad Mad interesserer vi os for årstidernes udvalg og det sunde måltid. Maden er lavet fra bunden og med brug af overvejende økologiske råvarer. Vi holder af de klassiske retter, men laver også gerne retter, hvor råvarerne er sat sammen på nye måder. Glad Mad er også et uddannelsessted for unge med særlige behov.

Som kok vil du indgå i den daglige produktion i køkkenet og skal være med til at skabe gode frokostoplevelser med fokus på kvalitet og en god atmosfære for de spisende. Du vil også skulle deltage i undervisning af elever/assistenter. 

Vi forventer, at

  • Du er uddannet kok og har sans for kvalitet
  • Du har betydelig erfaring fra restaurations/kantinebranchen og styr på ernæring og hygiejne
  • Du har lyst til at indgå i en virksomhed, som er drevet af en stærk idé om, at mennesker med kognitive handicap kan levere vedkommende og originale bidrag til samfundet
  • Empati, robusthed og engagement hjørnesten i din person

Stillingen er normeret til 37 timer ugentlig. Arbejdstiden ligger i dagtimerne, men der må påregnes arbejde i aftentimer og weekender ved fx arrangementer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem 3F og Glad Mad A/S. Tiltrædelse så hurtigt som muligt. 

Send din ansøgning og eksamensbevis samt evt. udtalelser i ét samlet dokument til jobopslag@gladfonden.dk - med det samme. 

Vi gennemfører løbende samtaler. For yderligere information se www.gladmad.dk 

Om Glad Fonden -?Glad Fonden startede som TV-Glad - verdens første TV-station for og med udviklingshæmmede. I dag er vi en socialøkonomisk virksomhed med aktiviteter indenfor medier, design, teater, zoo, køkken- og cafédrift samt uddannelse. Vi mere end 300 medarbejdere og 100 elever fordelt på 5 afdelinger i landet.Hovedafdelingen ligger i København.

Glad Fonden KøbenhavnHillerød2019-01-17T00:00:002019-03-14T00:00:00
329919003Konventum & Højstrupgaard søger KOKRobot Har du lyst til at arbejde med skønne mennesker i et unikt miljø? Vi søger en frisk erfaren kok til vores køkken. Om jobbet Du kommer til at indgå i et velfungerende team af dygtige kolleger i et stort, pragtfuldt hus med masser af gæster samt smuk kunst og arkitektur og en smuk udsigt over Øresund. Vi laver mad til konferencer, fester og arrangementer. Om dig Du har passion for at lave god mad og har en god portion erfaring Du skal kunne håndtere mange bolde i luften Du bidrager til teamet med et godt humør og glæde Dit arbejde gør en gastronomisk forskel for gæsterne Du er arbejdsom og selvstændig Det er naturligt for dig at give gæsten den bedste oplevelse Du synes, det er sjovt at skabe og komme med nye ideer til udvikling af vores køkken Vi tilbyder Gode arbejdsforhold og glade kolleger Skøn arbejdsplads Et kreativt og travlt miljø Vagter i tidsrummet fra kl. 6.30 22.00, både på hverdage og i weekender Løn- og ansættelsesforhold ifølge overenskomst med 3F FOA Horesta Hvis i har spørgsmål kontakt gerne Suzette eller Connie fra FUGL LEONHARDT. CV og ansøgning bedes sendes via link. Vi glæder os meget til at høre fra dig. Konventum Højstrupgård er et moderne konference-, kursus- og uddannelsescenter fordelt på to huse i Helsingør med panoramaudsigt over Øresund. Vi er Helsingørs 5. største arbejdsplads og har 259 værelser, 57 mødelokaler, 5 auditorier. Vi er kendt for vores gode køkken i vores to restauranter og har derudover også to barer og en caf i huset. Konventum rummer dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse fra 1960erne og frem til i dag, mens nabohuset Højstrupgård er en smuk ældre herregård fra 1800-tallet. Vi er en CSR-registreret virksomhed, der arbejder ud fra værdierne Service Kvalitet, Udvikling Fællesskab. Ansvar Mangfoldighed. Fordi vi synes, det giver mening at drive bæredygtig forretning med gæster og medarbejdere i fokus.Har du lyst til at arbejde med skønne mennesker i et unikt miljø?

Vi søger en frisk erfaren kok til vores køkken.

Om jobbet
Du kommer til at indgå i et velfungerende team af dygtige kolleger i et stort, pragtfuldt hus med masser af gæster samt smuk kunst og arkitektur – og en smuk udsigt over Øresund.

Vi laver mad til konferencer, fester og arrangementer.

Om dig
• Du har passion for at lave god mad og har en god portion erfaring
• Du skal kunne håndtere mange bolde i luften
• Du bidrager til teamet med et godt humør og glæde
• Dit arbejde gør en gastronomisk forskel for gæsterne
• Du er arbejdsom og selvstændig
• Det er naturligt for dig at give gæsten den bedste oplevelse
• Du synes, det er sjovt at skabe og komme med nye ideer til udvikling af vores køkken

Vi tilbyder
• Gode arbejdsforhold og glade kolleger
• Skøn arbejdsplads
• Et kreativt og travlt miljø
• Vagter i tidsrummet fra kl. 6.30 – 22.00, både på hverdage og i weekender
• Løn- og ansættelsesforhold ifølge overenskomst med 3F/FOA & Horesta

Hvis i har spørgsmål kontakt gerne Suzette eller Connie fra FUGL LEONHARDT. 
CV og ansøgning bedes sendes via link. 
Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Konventum & Højstrupgård er et moderne konference-, kursus- og uddannelsescenter fordelt på to huse i Helsingør med panoramaudsigt over Øresund. Vi er Helsingørs 5. største arbejdsplads og har 259 værelser, 57 mødelokaler, 5 auditorier. Vi er
kendt for vores gode køkken i vores to restauranter og har derudover også to barer og en café i huset. Konventum rummer dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse fra 1960erne og frem til i dag, mens nabohuset Højstrupgård er en smuk ældre herregård
fra 1800-tallet. Vi er en CSR-registreret virksomhed, der arbejder ud fra værdierne Service & Kvalitet, Udvikling & Fællesskab.
Ansvar & Mangfoldighed. Fordi vi synes, det giver mening at drive bæredygtig forretning med gæster og medarbejdere i fokus.

 

Konventum & HøjstrupgaardHelsingør2018-11-27T00:00:002019-01-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Restaurant krydderiet søger kok

HOTEL HILLERØD A/S

Hillerød
I Restaurant krydderiet er vi kendt for at præsentere vores gæster for de bedste råvarer, kompetent service og en gastronomisk oplevelse til alle sanser. Vores køkken er baseret på lokale råvarer og traditioner. Glæden for mad og vores faglige engag...
Indrykket:8. januar 2019
Udløbsdato:5. marts 2019

Kok eller Cater til BWSC

Eurest Kantine, BWSC

Allerød
Elsker du at lave sunde og indbydende retter til den varme buffet? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en kok eller en Cater til vores kantine hos BWSC i Allerød. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca....
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:3. februar 2019

Ønsker du et spændende job som kok

Nordsjællands Hospital (Hillerød)

Hillerød
i Afdelingen for Facility Management (FM) på Nordsjællands Hospital? Søg jobbet, hvis du har lyst til og mod på at være en del af produktionen i FM Køkken og Kantine på Nordsjællands Hospital-Hillerød. FM-afdelingen på Nordsjællands Hospital ønsker ...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:28. januar 2019

Kok til Glad Mad

Glad Fonden København

Hillerød
Kok til Glad Mad Vi søger en dygtig og passioneret kok til Glad Mad. Vi oplever vækst og søger en fuldtidskok til vores kantine i virksomheden FOSS, Hillerød. Køkkenet står for den daglige bespisning af 400 medarbejdere og kantinen bliver i foråret ...
Indrykket:17. januar 2019
Udløbsdato:14. marts 2019

Konventum & Højstrupgaard søger KOK

Konventum & Højstrupgaard

Helsingør
Har du lyst til at arbejde med skønne mennesker i et unikt miljø? Vi søger en frisk erfaren kok til vores køkken. Om jobbet Du kommer til at indgå i et velfungerende team af dygtige kolleger i et stort, pragtfuldt hus med masser af gæster samt smuk ...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:22. januar 2019