Kok med chef potentiale

Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum

Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok.

3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge.

Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne.

Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden.

Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er være ungt, som på søster restauranten.  

Du er frisk  i replikken, men dog høflig.

Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet.

Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan.

Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk

Spørgsmål besvares på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330038508Phoenix-5428a38112019-06-08T00:00:00Kok med chef potentiale

Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum

Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok.

3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge.

Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne.

Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden.

Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er være ungt, som på søster restauranten.  

Du er frisk  i replikken, men dog høflig.

Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet.

Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan.

Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk

Spørgsmål besvares på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00

Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok. 3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne. Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden. Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er være ungt, som på søster restauranten. Du er frisk i replikken, men dog høflig. Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet. Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan. Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk Spørgsmål besvares på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:0011jobnet5428a381100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3542418Madrick ApS11Nørregade 557100VejleDKDanmark0admin@madrick.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent773831JobNet5000912500091210006-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5428a381https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5428a381https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5428a381&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5428a381&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgEr du den nye Kok i Madrick ApS?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362027938admin@madrick.dkadmin@madrick.dkDKDanmarkDKDanmark330049192Kromedarbejder samt Kok med svendebrevBasic Vi mangler ekstra hænder Hotel Korning Kro ligger tæt på Hedensted og Horsens. Vi er en mellemstor forretning, som er familiedrevet gennem 42 år, vi er igang med generationsskifte, hvor vores yngste søn Simon er med ansvarlig, og smæk fyldt med gode ideer. Vi vægter familielivet højt, derfor har vi lukket helligdage samt julen. Vi siger selvfølgelig ikke nej til en stor fest. Som noget nyt lukker vi en uge i sommerferien. Vi har A la carte, selskaber, kurser og værelser samt mad ud af huset. Derfor mangler vi hænder, der er jo mange timer, der skal dækkes i vores branche. Vi sætter gæsteoplevelsen før alt andet også når der er travlt. Der er tale om en 20 timers stilling, primært aften og fri hver 3 weekend.Fultids stilling som kok Du har uddannelse eller stor erfaring. Er det dig?Er smilende imødekommende og serviceminded.Har erfaring med A la carte og selskaber.Interesse for mad og vin.Kan arbejde selvstændig.God til at tage en beslutning.Har overblikEr stabil og ansvarsbevidst. Kan modtage gæster, tjekke ind og tage telefon. Taler dansk, god til engelsk. Har bil - vi ligger på landet, busforbindelser er ikke gode. Ansøgning og CV - sendes via knappen send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: korningkro.brandero.com
Vi mangler ekstra hænder

Hotel Korning Kro ligger tæt på Hedensted og Horsens. Vi er en mellemstor forretning, som er familiedrevet gennem 42 år, vi er igang med generationsskifte, hvor vores yngste søn Simon er med ansvarlig, og smæk fyldt med gode ideer. Vi vægter familielivet højt, derfor har vi lukket helligdage samt julen.

Vi siger selvfølgelig ikke nej til en stor fest.

Som noget nyt lukker vi en uge i sommerferien.

Vi har A la carte, selskaber, kurser og værelser samt mad ud af huset.

Derfor mangler vi hænder, der er jo mange timer, der skal dækkes i vores branche.

Vi sætter gæsteoplevelsen før alt andet også når der er travlt.

Der er tale om en 20 timers stilling, primært aften og fri hver 3 weekend.
Fultids stilling som kok 

Du har uddannelse eller stor erfaring.

Er det dig?
  • Er smilende imødekommende og serviceminded.
  • Har erfaring med A la carte og selskaber.
  • Interesse for mad og vin.
  • Kan arbejde selvstændig.
  • God til at tage en beslutning.
  • Har overblik
  • Er stabil og ansvarsbevidst.
  • Kan modtage gæster, tjekke ind og tage telefon.
  • Taler dansk, god til engelsk.
  • Har bil - vi ligger på landet, busforbindelser er ikke gode.
Ansøgning og CV - sendes via knappen "send ansøgning". 


Se mere på vores ansøgersite: https://korningkro.brandero.com

ORS/Small/3ece986f_logo.pngKORNING KRO A/SHorsens2019-07-05T00:00:002019-07-30T00:00:00
330043254Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved VejleRobot KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE AUGUST SEPTEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt? Så er du måske vores nye kollega! Vi ønsker en uddannet kok som kan: Tilberede lækker mad til vores gæster! Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet. Arbejde fokuseret med opbakning. Vi er: Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster. Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester. En engageret personalegruppe. En ambitiøs arbejdsplads som flere gange er kåret til Årets Konferencecenter . Vi kan tilbyde: En god lønpakke med pensionsordning. Betalte pauser. Månedlig massageordning. Attraktive arbejdstider og ferieperioder. Afspadsering ved overarbejde. Tillæg for arbejde aften weekend. For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111. Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk. Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. Vores styrke er et godt værtskab og vores gæster skal forlade Hornstrup mere inspireret end de kom. ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT ! Tiltrædelse i august eller september Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE

TILTRÆDELSE AUGUST/SEPTEMBER 2019

Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet?

Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer?

Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt?

Så er du måske vores nye kollega!

Vi ønsker en uddannet kok som kan:

• Tilberede lækker mad til vores gæster!

• Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt.

• Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet.

• Arbejde fokuseret med opbakning.

Vi er:

• Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster.

• Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester.

• En engageret personalegruppe.

• En ambitiøs arbejdsplads som flere gange er kåret til ”Årets Konferencecenter”.

Vi kan tilbyde:

• En god lønpakke med pensionsordning.

• Betalte pauser.

• Månedlig massageordning.

• Attraktive arbejdstider og ferieperioder.

• Afspadsering ved overarbejde.

• Tillæg for arbejde aften/weekend.

For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111.

Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk.

Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. Vores styrke er et godt værtskab og vores gæster skal forlade Hornstrup mere inspireret end de kom.

ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT !

Tiltrædelse i august eller september

Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

 

 

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/SVejle2019-06-17T00:00:002019-08-08T00:00:00
330048341KokRobot Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOK På grund af travlhed søger Kryb I Kro faguddannet kok til at indgå køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet. Du skal bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og oplevelse. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Det er vigtigt, at du allerede har erfaring fra lignende stilling. Du skal være kendetegnet ved din høje faglighed, dit gode humør, den gode tone og din evne til at holde hovedet koldt og humøret i top, når gæsterne er flest. Arbejdsopgaver: Menuplanlægning Forberedelse, tilberedning og anretning. Kontrol af råvarer Oplæring af elever Sikrer høj kvalitet Vi forventer, at du: Er udlært kok, fagligt velfunderet og har passion for kokkefaget Værdsætter de gode og friske råvarer Kan bevare overblikket i travle og stressede situationer når det går rigtig stærkt Har en intention om at gøre den positive forskel og yde dit bedste til gæster og kollegaer Er stabil, ansvarsbevidst og i besiddelse af godt humør og humoristisk sans Har gode samarbejdsevner, og er i stand til at gå foran Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, der kan ses og mærkes Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi i særdeleshed passer på vores gæster og hinanden med plads til smil Ordnede arbejds- og lønforhold Fordelagtige personalegoder Kryb I Ly Kro tilbyder en spændende arbejdsplads med internationale gæster fra hele verden. Mange af vores gæster er stamgæster, og en stor del af dem anbefaler vores restaurant. Vi har 77 værelser, 13 konference- og selskabslokaler, swimmingpool m relax area og en stor a la carte restaurant samt take away. Tiltrædelse efter aftale. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt. Har du færdighederne, modet og lysten, så send ansøgning med CV og billede til: Hotelchef Trine Fredensborg: tf@krybily.dk Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Hotelchef Trine Fredensborg på telefon 75 56 25 55.

Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOK

På grund af travlhed søger Kryb I Kro faguddannet kok til at indgå køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet. Du skal bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og oplevelse. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

Det er vigtigt, at du allerede har erfaring fra lignende stilling. Du skal være kendetegnet ved din høje faglighed, dit gode humør, den gode tone og din evne til at holde hovedet koldt og humøret i top, når gæsterne er flest.

Arbejdsopgaver: 

  • Menuplanlægning
  • Forberedelse, tilberedning og anretning.
  • Kontrol af råvarer
  • Oplæring af elever
  • Sikrer høj kvalitet

Vi forventer, at du:

  • Er udlært kok, fagligt velfunderet og har passion for kokkefaget
  • Værdsætter de gode og friske råvarer
  • Kan bevare overblikket i travle og stressede situationer – når det går rigtig stærkt
  • Har en intention om at gøre den positive forskel og yde dit bedste til gæster og kollegaer
  • Er stabil, ansvarsbevidst og i besiddelse af godt humør og humoristisk sans
  • Har gode samarbejdsevner, og er i stand til at gå foran
  • Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider

Vi tilbyder: 

  • En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, der kan ses og mærkes
  • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi i særdeleshed passer på vores gæster og hinanden – med plads til smil
  • Ordnede arbejds- og lønforhold
  • Fordelagtige personalegoder

Kryb I Ly Kro tilbyder en spændende arbejdsplads med internationale gæster fra hele verden. Mange af vores gæster er stamgæster, og en stor del af dem anbefaler vores restaurant. Vi har 77 værelser, 13 konference- og selskabslokaler, swimmingpool m/ relax area og en stor a la carte restaurant samt take away.

Tiltrædelse efter aftale. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Har du færdighederne, modet og lysten, så send ansøgning med CV og billede til:

Hotelchef Trine Fredensborg: tf@krybily.dk

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Hotelchef Trine Fredensborg på telefon 75 56 25 55.

 

KRYB-I-LY A/SFredericia2019-06-25T00:00:002019-07-19T00:00:00
330048538Dygtig og passioneret kok til kantinen på Campus VejleRobot Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle. Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor du i dagligdagen vil referere til kantinelederen. Vi har alle typer kunder i vores kantine, så der skal være noget for enhver. Både til dem der foretrækker varme retter og dem der er til salat. Hvad er der så på menuen som kok hos Campus Vejle? Du vil komme til at arbejde i et stort og nyt renoveret køkken med gode arbejds- og pladsforhold. Jobbet er en unik mulighed for at afprøve nye retter for et stort publikum hver dag. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og vise dine kundskaber og kreative evner inden for kokkefaget. Din hverdag bliver varieret og kommer blandt andet til at bestå af: Lave spændende og velsmagende frokostretter til elever, kursister og ansatte i samarbejde med dine kollegaer.MenuplanlægningEgenkontrolVaremodtagelse. Din profil Det vigtigste er, at du er faglig stærk og har lyst til at udvikle dig. Som person er du serviceminded over for både kunder og kolleger. Du er passioneret omkring dit fag og kan lide at arbejde i et humørfyldt køkken også når det går stærkt. Vi forestiller os, at du: Er faglært kokDeler gerne erfaringer og er villig til at lære nytEr loyal og mødestabilTaler og forstår dansk Løn og ansættelsesforhold Stillingen er på minimum 35 timer med ugentlig arbejdstid mellem kl. 07.00-16.00. Der kan komme arbejde i weekender og aften i forbindelse med arrangementer. Løn efter gældende overenskomst. Lyder det som noget for dig? Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning, ved at åbne linket søg jobbet , hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, CV, m.m. Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2019 kl. 12.00 Har du spørgsmål Er du velkommen til at kontakte: Kantineleder Anna-Marie Møberg på tel. 72 16 26 52 Ernæringsassistent Trine Bonde tel. 72 16 26 53 eller Økonomidirektør Tonny Haxgart tel. 72 16 27 47 Kantinen holder sommerferie fra den 2.7. til den 4.8.2019 og træffes derfor ikke i dette tidsrum. Om Campus Vejle: Campus Vejle er byens største uddannelsesinstitution med ca. 360 ansatte og ca. 2400 årselever. På Campus Vejle har vi handelsgymnasium, HF, EUX- og EUD Business. Vi har et kursuscenter og VUC, der servicerer private og virksomheder med kurser og efteruddannelse. Endvidere har vi AspIT AspIN, som er specialtilbud til unge med Autismespektrumforstyrrelse.

Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle.

Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor du i dagligdagen vil referere til kantinelederen. Vi har alle typer kunder i vores kantine, så der skal være noget for enhver. Både til dem der foretrækker varme retter og dem der er til salat.

Hvad er der så på menuen som kok hos Campus Vejle?

Du vil komme til at arbejde i et stort og nyt renoveret køkken med gode arbejds- og pladsforhold. Jobbet er en unik mulighed for at afprøve nye retter for et stort publikum hver dag. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og vise dine kundskaber og kreative evner inden for kokkefaget. Din hverdag bliver varieret og kommer blandt andet til at bestå af:

  • Lave spændende og velsmagende frokostretter til elever, kursister og ansatte i samarbejde med dine kollegaer.
  • Menuplanlægning
  • Egenkontrol
  • Varemodtagelse.

Din profil

Det vigtigste er, at du er faglig stærk og har lyst til at udvikle dig. Som person er du serviceminded over for både kunder og kolleger. Du er passioneret omkring dit fag og kan lide at arbejde i et humørfyldt køkken – også når det går stærkt. Vi forestiller os, at du:

  • Er faglært kok
  • Deler gerne erfaringer og er villig til at lære nyt
  • Er loyal og mødestabil
  • Taler og forstår dansk

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på minimum 35 timer med ugentlig arbejdstid mellem kl. 07.00-16.00. Der kan komme arbejde i weekender og aften i forbindelse med arrangementer.

Løn efter gældende overenskomst.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning, ved at åbne linket ”søg jobbet”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, CV, m.m. Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2019 kl. 12.00

Har du spørgsmål

Er du velkommen til at kontakte:

Kantineleder Anna-Marie Møberg på tel. 72 16 26 52

Ernæringsassistent Trine Bonde tel. 72 16 26 53 eller

Økonomidirektør Tonny Haxgart tel. 72 16 27 47

Kantinen holder sommerferie fra den 2.7. til den 4.8.2019 og træffes derfor ikke i dette tidsrum.

Om Campus Vejle:

Campus Vejle er byens største uddannelsesinstitution med ca. 360 ansatte og ca. 2400 årselever. På Campus Vejle har vi handelsgymnasium, HF, EUX- og EUD Business. Vi har et kursuscenter og VUC, der servicerer private og virksomheder med kurser og efteruddannelse. Endvidere har vi AspIT/AspIN, som er specialtilbud til unge med Autismespektrumforstyrrelse.

Campus VejleVejle2019-06-25T00:00:002019-08-08T00:00:00
330058807Chef with know-how about the Mexican cousineRobot Vi står og mangler et ekstra hånd på vores køkkenhold en kok, som er stabil, moden, robust, har humor og som kan lide at arbejde med unge mennesker i et miljø hvor tingene skal gå stærkt. Det er vigtigt at du er fagligt dygtig, men ikke et krav at du er faglært. Dermed også sagt: autodidakte sjæle skal have tidligere professionel køkkenerfaring og have en interesse i det Mexikanske køkken hvor vi sætter fokus på at maden laves ærligt fra bunden med kærlighed. En del af din arbejdsbeskrivelse vil komme til at bestå i at hjælpe os med at videreudvikle vores menukort til restauranten. Ugentlige timer: 30-37 Vagtplan: Variabel og blandet med dag-, aften-, og weekendarbejde. Lønnen snakker vi om. Hvem er vi? Tortilla Flats i Vejle har eksisteret siden 1987 og er stadig drevet af de samme ejere. Der er travlt i butikken og årligt laves der mad til 50.000 spisende gæster i og ud af huset. Vores ansatte er vores guld og vi behandler dem godt. Vi overholder aftaler, betaler løn til tiden og har masser af personalefryns. Den daglige drift er varetaget af et ungt, men dedikeret hold med masser af spræl i. Hvis det lyder som noget for dig eller en du kender så skyd os endelig en ansøgning med et CV og et par ord om hvorfor du gerne vil arbejde hos. Vi ser frem til at arbejde med dig! 3 3 3 Tortilla

Vi står og mangler et ekstra hånd på vores køkkenhold – en kok, som er stabil, moden, robust, har humor og som kan lide at arbejde med unge mennesker i et miljø hvor tingene skal gå stærkt.

Det er vigtigt at du er fagligt dygtig, men ikke et krav at du er faglært. Dermed også sagt: autodidakte sjæle skal have tidligere professionel køkkenerfaring og have en interesse i det Mexikanske køkken hvor vi sætter fokus på at maden laves ærligt fra bunden med kærlighed.

En del af din arbejdsbeskrivelse vil komme til at bestå i at hjælpe os med at videreudvikle vores menukort til restauranten.

Ugentlige timer: 30-37
Vagtplan: Variabel og blandet med dag-, aften-, og weekendarbejde.
Lønnen snakker vi om.

Hvem er vi?

Tortilla Flats i Vejle har eksisteret siden 1987 og er stadig drevet af de samme ejere. Der er travlt i butikken og årligt laves der mad til 50.000+ spisende gæster i og ud af huset.

Vores ansatte er vores guld og vi behandler dem godt. Vi overholder aftaler, betaler løn til tiden og har masser af personalefryns.

Den daglige drift er varetaget af et ungt, men dedikeret hold med masser af spræl i.

Hvis det lyder som noget for dig eller en du kender så skyd os endelig en ansøgning med et CV og et par ord om hvorfor du gerne vil arbejde hos.

Vi ser frem til at arbejde med dig!

<3 <3 <3 Tortilla

TORTILLA FLATS VEJLE ApSVejle2019-07-12T00:00:002019-09-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kromedarbejder samt Kok med svendebrev

KORNING KRO A/S

Horsens
Vi mangler ekstra hænder Hotel Korning Kro ligger tæt på Hedensted og Horsens. Vi er en mellemstor forretning, som er familiedrevet gennem 42 år, vi er igang med generationsskifte, hvor vores yngste søn Simon er med ansvarlig, og smæk fyldt med gode...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:30. juli 2019

Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved Vejle

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S

Vejle
KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE AUGUST SEPTEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og ...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:8. august 2019

Kok

KRYB-I-LY A/S

Fredericia
Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOK På grund af travlhed søger Kryb I Kro faguddannet kok til at indgå køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet. Du skal bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og oplevelse. Du skal...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:19. juli 2019

Dygtig og passioneret kok til kantinen på Campus Vejle

Campus Vejle

Vejle
Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle. Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor d...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:8. august 2019

Chef with know-how about the Mexican cousine

TORTILLA FLATS VEJLE ApS

Vejle
Vi står og mangler et ekstra hånd på vores køkkenhold en kok, som er stabil, moden, robust, har humor og som kan lide at arbejde med unge mennesker i et miljø hvor tingene skal gå stærkt. Det er vigtigt at du er fagligt dygtig, men ikke et krav at d...
Indrykket:12. juli 2019
Udløbsdato:4. september 2019