Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok med à la carte erfaring og engagement

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329830619Phoenix-bb7db57712018-06-12T00:00:00Kok med à la carte erfaring og engagement

Til vores travle café og bistro søger vi en dygtig kok!

Du skal indgå i et team, hvor krav om kvalitet, god service og høj arbejdsmoral er vores nøgleord. Vi arbejder med gode råvarer og tilbereder det meste fra bunden. Vi har en klar holdning til den madoplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Køkkenteamet består af uddannede kokke, kokkelever og køkkenassistenter.

Personlige kvalifikationer

  • Faguddannet kok, der brænder for et job med ansvar
  • Vi forventer, du er fagligt dygtig, kreativ og ved hvad der kræves af tempo i et travlt a la carte køkken
  • Arbejder effektivt ifbm. service og udviser stort overblik selv i pressede situationer
  • Det er nødvendigt, at du kan arbejde selvstændigt samt er god til at samarbejde

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil primært være at deltage i a la carte driften samt opbakning til vores mange selskaber og afvikling af disse, varebestilling samt deltage i udviklingen af vores menukort.

Om os

Vi er en veletableret café og bistro, der arbejder for at skabe et univers af gode madoplevelser. Vores beliggenhed med udsigt til Frederiksborg Slot gør, at vi har en god gennemstrømning af gæster. Vi har klassiske café- og frokostretter samt et ambitiøst aftenkort. Ud over a la carte i café og bistro, har vi mange selskabsarrangementer, hvor køkkenet sammensætter menuerne, og vi har også mad ud af huset. Er du den rigtige person, er der gode muligheder for personlig udvikling og flere udfordringer.

Ansøgning og yderligere information

Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til kvalifikationer.

Hvis du ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Marica Agertoft Christensen. Du kan få mere at vide om København | Cafe & Bistro på vores hjemmeside www.cafe-bistro.dk.

 

Send din ansøgning elektronisk med CV og relevant dokumentation til: marica@cafe-kbh.dk

 

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Arbejdspladsens beliggenhed:

Hillerød, Nordsjælland

 

København | Café & Bistro

Torvet 4, 3400 Hillerød

Tlf.: 48 26 04 05

2018-08-08T00:50:33.523 Til vores travle caf og bistro søger vi en dygtig kok! Du skal indgå i et team, hvor krav om kvalitet, god service og høj arbejdsmoral er vores nøgleord. Vi arbejder med gode råvarer og tilbereder det meste fra bunden. Vi har en klar holdning til den madoplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Køkkenteamet består af uddannede kokke, kokkelever og køkkenassistenter. Personlige kvalifikationer Faguddannet kok, der brænder for et job med ansvar Vi forventer, du er fagligt dygtig, kreativ og ved hvad der kræves af tempo i et travlt a la carte køkken Arbejder effektivt ifbm. service og udviser stort overblik selv i pressede situationer Det er nødvendigt, at du kan arbejde selvstændigt samt er god til at samarbejde Arbejdsopgaver Dine arbejdsopgaver vil primært være at deltage i a la carte driften samt opbakning til vores mange selskaber og afvikling af disse, varebestilling samt deltage i udviklingen af vores menukort. Om os Vi er en veletableret caf og bistro, der arbejder for at skabe et univers af gode madoplevelser. Vores beliggenhed med udsigt til Frederiksborg Slot gør, at vi har en god gennemstrømning af gæster. Vi har klassiske caf - og frokostretter samt et ambitiøst aftenkort. Ud over a la carte i caf og bistro, har vi mange selskabsarrangementer, hvor køkkenet sammensætter menuerne, og vi har også mad ud af huset. Er du den rigtige person, er der gode muligheder for personlig udvikling og flere udfordringer. Ansøgning og yderligere information Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til kvalifikationer. Hvis du ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Marica Agertoft Christensen. Du kan få mere at vide om København Cafe Bistro på vores hjemmeside www.cafe-bistro.dk. Send din ansøgning elektronisk med CV og relevant dokumentation til: marica@cafe-kbh.dk Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Arbejdspladsens beliggenhed: Hillerød, Nordsjælland København Caf Bistro Torvet 4, 3400 Hillerød Tlf.: 48 26 04 0511Jobnetbb7db577100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-07T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHillerød3284673Café København ApS11Torvet 4C3400HillerødDKDanmark0
marica@cafe-kbh.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent588892JobNet48391931000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb7db577https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb7db577https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb7db577&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb7db577&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos Café København ApS tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration355590281Marica Agertoft Christensenmarica@cafe-kbh.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK