Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok med pædagogisk erfaring

Er du uddannet kok og har du erfaring med at arbejde med unge mennesker?  Elsker du at smitte andre med din glæde ved gode råvarer og sunde spisevaner? Har du lyst til både at få fingrene i bolledejen og i jorden og lære unge mennesker om råvarernes vej fra jord til bord? Og vil du være med til dagligt at lave spændende og varieret kost til 90 elever og 26 kolleger på en skole, hvor tanker om bæredygtighed fylder rigtigt meget, men hvor vi kun er i starten af rejsen mod at være en bæredygtig skole?

Kan du måske oven i købet også godt lide at lege og spille, og tror du på at indlæring sker bedst gennem leg og ved at lære af virkeligheden - så er du muligvis den person, vi står og mangler med tiltrædelse hurtigst muligt!

Om Østerskov Efterskole

Østerskov Efterskole er en rollespilsefterskole. Vores undervisningsmetode er helt unik og bygget op omkring læringsspil, hvor eleverne hver uge får en aktiv rolle i en spændende fortælleramme, så det faglige stof bliver præsenteret på en anderledes og inddragende måde og således matcher vores motto: ”Scientia per Ludum” – Læring gennem leg.

Samtidig har vi et koncentreret fritidstilbud inden for spil, leg og kreative og skabende aktiviteter. Vores mål er at lære alle omkring os værdien af at kunne lege. Fritid og valgfag er fyldt med tilbud om at spille alle tænkelige slags spil og kreative sysler, med bevægelse og opmærksomhed på både krop og sind for at understøtte den legende tilgang til verden.

Og så har vi en flok meget reflekterede, eksperimenterende og engagerede unge mennesker, som brænder for at gøre en forskel i verden, og som har det bedst med at lære af virkeligheden. De har brug for gode stærke rollemodeller - og de har brug for både at få fingrene i bolledejen og i jorden!

Dine arbejdsopgaver

Din primære arbejdsopgave vil være at støtte Køkkenlederen i den daglige tilberedning, servering og planlægning af måltider til skolens 90 elever og 26 ansatte. Skolen har en god del veganere, vegetarer og unge mennesker med forskellige kosthensyn, og vi ønsker os meget at få nye spændende input på det felt.

Vi har også en fast ugentlig vegetarisk dag for alle og står foran en proces med at indarbejde bæredygtighed i endnu højere grad. Vi har en have med mulighed for at anlægge køkkenhave og har mulighed for adgang til et område, hvor der kan anlægges frugtplantage. Vi drømmer derfor om en medarbejder der har lyst og evner til at bidrage til det projekt med inddragelse af en flok unge mennesker - f.eks. i form af at være drivkraft i et valgfag a la ”fra jord til bord”.

I køkkenet er der udover dig en køkkenleder, en ernæringsassistentelev og en deltidsansat køkkenassistent. Og så et hold elever. På Østerskov Efterskole deltager der hver dag en gruppe på 3 elever i al arbejdet i køkkenet. Formidlingen til eleverne i køkkenet vil fylde lige så meget i din hverdag, som selve arbejdet med tilberedning og planlægning, og du skal brænde lige så meget for at formidle god mad som for at lave god mad.

Det daglige arbejde vil også omfatte samarbejde med resten af huset, hvor der kan være behov for stor fleksibilitet og omstillingsparathed, da måltiderne nogle gange foregår ingame i et rollespil og f.eks. kan være henlagt til en kro i middelalderen eller en rumbase på en anden planet. Det er også muligt, at den rige tante dør, eller der skal uddrives en dæmon midt under middagen.  Og så er der selvfølgelig også studieture og ture ud af huset, hvor der skal tænkes madpakkeløsninger eller mad på farten.

Der er ikke til stillingen tilknyttet faste aftenvagter eller weekendvagter, men der er enkelte arbejdsweekender om året, og dertil kommer specielle arrangementer som fx studietur og udflugter. Din daglige arbejdstid vil typisk ligge fra 7 til 14.30 på hverdage, dog med mulighed for en sen dag til valgfag og en tilsvarende dag med tidligt fri.  Du skal regne med at dine ferieuger primært skal afvikles i skolernes jule- og sommerferie.

Du kan læse mere om hvem vi er på: https://osterskov.dk/ eller på https://www.facebook.com/osterskov

Om dig

Vi forestiller os, at du:

  • Har en uddannelse som kok eller tilsvarende og erfaring med at lave mad til mange mennesker
  • Har erfaring med pædagogisk arbejde, særligt med teenagere
  • Har erfaring med at formidle og lære fra dig
  • Har viden om og interesse i bæredygtighed og fra jord til bord koncepter
  • Kan identificere dig med skolens værdigrundlag: Eventyrlyst-Rummelighed-Handlekraft-Indlevelse
  • Har gode samarbejdsevner og er fleksibel og omstillingsparat
  • Er tydelig, tålmodig og anerkendende og åben for andres model af verden.
  • Kan arbejde selvstændigt og under pres
  • Har udpræget ordenssans og kan lave struktur i både dine omgivelser og dit eget og andres arbejde i køkkenet

 

Om stillingen

Stillingen er på 37 timer/uge, og vi læner os op ad gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på at der indhentes børneattest.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos køkkenleder Mette Tinggaard på tlf.: 22 17 37 13 eller på mette@osterskov.dk

Ansøgningsfristen er onsdag d. 25. november 2020 kl. 12:00 og der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i den følgende uge. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter på den rette.

Send din ansøgning, CV og relevante bilag til kontor@osterskov.dk eller til Østerskov Efterskole, Kirketoften 4, 9500 Hobro. Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.