Gem job

Kok med særlige evner

Vi søger en kok med særlige evner

Vi søger en kok som kan tilberede tyrkiske grillretter. 

Du vil blive en del af et engageret og velfungerende team. 

Du er enten faglært kok eller madentusiast og har erfaring fra andre køkkener. Det er væsentligt, at du befinder dig godt i et lille team, hvor alle hjælper, når der er behov for det. I vores team er det vigtigt, at alle tager del i dagens opgaver og løfter i flok. Som person er du udadvendt, serviceminded og fleksibel. Du tilfører godt humør i hverdagen og er engageret i dit arbejde.

Dine primære opgaver bliver:

  • at tilberede og anrette samtlige tyrkiske rette, adana, meze mv. 
  • indkøb af råvarer
  • at udføre egenkontrol

Lidt om os

Vi vandt Nørrebro Shawarma mesterskabet igen i 2016, som var det sidste år, hvor Shawarma mesterskabet blev holdt. Samtidig gik vi efter konstant at forbedre kvaliteten – både maden og vores rammer - og en stor ombygning og menuændring blev derfor sat i værk i 2016. Derfra er det gået stærkt, rigtig stærkt.

I 2018 blev vi en Gazelle-virksomhed. Kösem har nu over 30 medarbejdere, der serverer autentiske tyrkiske retter, kebab, friske hjemmelavede brugere, lækre desserter på egne opskrifter og meget meget mere. Vi udvikler og udvider konstant med nye spændende tiltag i restauranten og køkkenet. I slutningen af 2018 startede vi med kylling kebab med stegte grøntsager, som de eneste i Danmark – det er nu en af vores mest populære retter!

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning og CV skal sendes pr. e-mail til job@kosem.dk - skriv venligst kok i emnefeltet. 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Erfaren kok / cater til personalerestauranten ved ...

Compass Group Danmark A/S

København S
Er du faglært kok eller cater og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekan...
9. juni 2022

Kok eller cater? Få et fleksibelt job med dagvagte...

Adecco

Frederiksberg
Her hos Adecco har vi kantiner som åbner og starter i de tidlige morgentimer. Oftest ligger arbejdstiden mellem klokken 06.00 og 16.00 og med mulighed for at arbejde alt fra 8 timer til 37 timer om ugen. Det er dejligt når arbejdstiderne er gode, men...
17. juni 2022

Freelancing Chef/Cook

Brøl

København K
BRØL Copenhagen Freelance Salary DKK 150 - DKK 250 Our central & vibrant venue DEPOT is looking for a new team member to join us Freelancing Chef/Cook. The position is all hands on the deck and requires a well-organized person who thrives among diver...
15. juni 2022

Kok med særlige evner

Vi søger en kok med særlige evner

Vi søger en kok som kan tilberede tyrkiske grillretter. 

Du vil blive en del af et engageret og velfungerende team. 

Du er enten faglært kok eller madentusiast og har erfaring fra andre køkkener. Det er væsentligt, at du befinder dig godt i et lille team, hvor alle hjælper, når der er behov for det. I vores team er det vigtigt, at alle tager del i dagens opgaver og løfter i flok. Som person er du udadvendt, serviceminded og fleksibel. Du tilfører godt humør i hverdagen og er engageret i dit arbejde.

Dine primære opgaver bliver:

  • at tilberede og anrette samtlige tyrkiske rette, adana, meze mv. 
  • indkøb af råvarer
  • at udføre egenkontrol

Lidt om os

Vi vandt Nørrebro Shawarma mesterskabet igen i 2016, som var det sidste år, hvor Shawarma mesterskabet blev holdt. Samtidig gik vi efter konstant at forbedre kvaliteten – både maden og vores rammer - og en stor ombygning og menuændring blev derfor sat i værk i 2016. Derfra er det gået stærkt, rigtig stærkt.

I 2018 blev vi en Gazelle-virksomhed. Kösem har nu over 30 medarbejdere, der serverer autentiske tyrkiske retter, kebab, friske hjemmelavede brugere, lækre desserter på egne opskrifter og meget meget mere. Vi udvikler og udvider konstant med nye spændende tiltag i restauranten og køkkenet. I slutningen af 2018 startede vi med kylling kebab med stegte grøntsager, som de eneste i Danmark – det er nu en af vores mest populære retter!

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning og CV skal sendes pr. e-mail til job@kosem.dk - skriv venligst kok i emnefeltet. 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Erfaren kok / cater til personalerestauranten ved ...

Compass Group Danmark A/S

København S
Er du faglært kok eller cater og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekan...
9. juni 2022

Kok eller cater? Få et fleksibelt job med dagvagte...

Adecco

Frederiksberg
Her hos Adecco har vi kantiner som åbner og starter i de tidlige morgentimer. Oftest ligger arbejdstiden mellem klokken 06.00 og 16.00 og med mulighed for at arbejde alt fra 8 timer til 37 timer om ugen. Det er dejligt når arbejdstiderne er gode, men...
17. juni 2022

Freelancing Chef/Cook

Brøl

København K
BRØL Copenhagen Freelance Salary DKK 150 - DKK 250 Our central & vibrant venue DEPOT is looking for a new team member to join us Freelancing Chef/Cook. The position is all hands on the deck and requires a well-organized person who thrives among diver...
15. juni 2022