Kok med souschef-potentiale

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en kok til varmt parti, med faglighed og humøret i top

Der er tale om et spændende og alsidigt job i et sæsonorienteret køkken med både menuer og a la carte. Du bliver en del af et kvalitetsbevidst og kreativt team af udlærte kokke og elever samt egen konditor. I spidsen for køkkenet står køkkenchef Dean Jespersen.

Vi forventer, at du:

  • er udlært kok eller tilsvarende
  • har en positiv, glad og åben personlighed
  • kan byde ind på udvikling af den gastronomiske profil
  • trives med at have travlt
  • er klar til at indgå i et dedikeret team

Vi kan tilbyde:

  • virkelig god løn efter kvalifikationer og aftale
  • et kanongodt sammenhold
  • fleksibel vagtplan med hensyn til medarbejder ønsker
  • ordnede arbejdsforhold
  • en spændende og alsidig hverdag
  • mulighed for at sætte dit præg på tingene
  • et fundament for at udvikle dig selv og teamet

Knudhule Badehotel er beliggende lige uden for Ry med direkte udsigt til den smukke Knudsø. Hotellet er siden 2013 drevet af Dean Jespersen og Anders Kalstrup med fokus på vin og gastronomi.

Knudhule Badehotel er kåret som Danmarks bedste badehotel, tredobbelt Børsen Gazelle vinder, optaget nomineret flere gange i Den Danske Spiseguide, optaget på det prestigefyldte magasin Winespectators liste over bedste vinkort i verden.

Hotellet har 30 værelser og huse samt selskabskapacitet til ca. 250 gæster. I tillæg driver hotellet en meget velbesøgt a la carte restaurant, Restaurant Gastronomisk Institut, som også omfatter en righoldig vinkælder.

Hotellet er åbent året rundt med fokus på a la carte, get-aways, bryllupper, selskaber og konferencer.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Kok med souschef-potentiale

Vi søger en kok til varmt parti, med faglighed og humøret i top

Der er tale om et spændende og alsidigt job i et sæsonorienteret køkken med både menuer og a la carte. Du bliver en del af et kvalitetsbevidst og kreativt team af udlærte kokke og elever samt egen konditor. I spidsen for køkkenet står køkkenchef Dean Jespersen.

Vi forventer, at du:

  • er udlært kok eller tilsvarende
  • har en positiv, glad og åben personlighed
  • kan byde ind på udvikling af den gastronomiske profil
  • trives med at have travlt
  • er klar til at indgå i et dedikeret team

Vi kan tilbyde:

  • virkelig god løn efter kvalifikationer og aftale
  • et kanongodt sammenhold
  • fleksibel vagtplan med hensyn til medarbejder ønsker
  • ordnede arbejdsforhold
  • en spændende og alsidig hverdag
  • mulighed for at sætte dit præg på tingene
  • et fundament for at udvikle dig selv og teamet

Knudhule Badehotel er beliggende lige uden for Ry med direkte udsigt til den smukke Knudsø. Hotellet er siden 2013 drevet af Dean Jespersen og Anders Kalstrup med fokus på vin og gastronomi.

Knudhule Badehotel er kåret som Danmarks bedste badehotel, tredobbelt Børsen Gazelle vinder, optaget nomineret flere gange i Den Danske Spiseguide, optaget på det prestigefyldte magasin Winespectators liste over bedste vinkort i verden.

Hotellet har 30 værelser og huse samt selskabskapacitet til ca. 250 gæster. I tillæg driver hotellet en meget velbesøgt a la carte restaurant, Restaurant Gastronomisk Institut, som også omfatter en righoldig vinkælder.

Hotellet er åbent året rundt med fokus på a la carte, get-aways, bryllupper, selskaber og konferencer.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.