Kok med styr på gryderne søges til Hotel Kryb i Ly Kro

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

På Hotel Kryb i Ly Kro brænder vi for at give vores gæster gode oplevelser - ikke mindst når de spiser ved os Nu kan du blive en del af vores fantastiske køkkenteam, som består af 1 køkkenchef, 1 køkkensouschef,
2 kokke, 1 morgendame og 2 elever.
Vi søger nemlig en kok, der på egne vagter kan tage ansvaret i køkkendriften og selvstændigt sikre at maden vi serverer for vores gæster er velsmagende og indbydende og helt i tråd med vores ønske om, at alle vores
gæster skal have en dejlig oplevelse, når de besøger os. 
Hotel Kryb i Ly Kro er et klassisk, hyggeligt og særdeles populært hotel i Fredericia, som rummer 77 værelser, en velbesøgt restaurant, konference- og selskabslokaler med plads til alt fra 2 til 200 gæster.
Vi kører med både frokost og aften à la carte kort, buffetløsninger og har sideløbende serveringer til både små og store konferencer og ikke mindst selskaber. Så kan du tage ansvar, handle når det går stærkt og se
muligheder og løsninger, hvor andre ser udfordringer, så er det lige dig vi mangler.

Vi forestiller os, at du:


• Er uddannet kok
• Har anerkendende tilgang til kolleger
• Brænder for at servicere vores gæster på et højt niveau
• Opgaverne vil være af varierende karakterer, så du skal være omstillingsparat (a la carte, frokost, forplejning til kurser og konference, buffeter og selskaber samt pakning af convenience food)
• Går op i detaljen, er punktlig og løsningsorienteret, og altid klar med gode ideer og input

Profil:


• Du har et godt humør og let til smil
• Du er en god teamplayer
• Du er fleksibel i forhold til arbejdstider
• Du bevarer overblikket i travle perioder
• Du er idérig og har sans for detaljerne

Vi tilbyder dig:


• En udfordrende stilling med mulighed for faglig udvikling
• En fuldtidsstilling i en fast vagtplan med både dag- og aftenvagter. Fast fri hver 3. weekend - i perioder fri hver 2. weekend
• Et godt arbejdsmiljø med glade kolleger, der hjælper hinanden på tværs af afdelinger
• En god lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring
• Favorable personalegoder ved alle Danske Hotellers hoteller og kroer
• Glade kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, der hjælper hinanden på tværs af afdelinger

 

Kontakt og ansøgning:


Vil du gerne høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte hotel direktør Anders Løkkegaard på tlf. 7556 2555.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV pr. mail til ama@danske-hoteller.dk. Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest.

 

Danske Hoteller A/S · Gammel Kongevej 102, 1. th · DK-1850 Frederiksberg C · Telefon: +45 3331 3605 · E-mail: info@danske-hoteller.dk

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Kok med styr på gryderne søges til Hotel Kryb i Ly Kro

På Hotel Kryb i Ly Kro brænder vi for at give vores gæster gode oplevelser - ikke mindst når de spiser ved os Nu kan du blive en del af vores fantastiske køkkenteam, som består af 1 køkkenchef, 1 køkkensouschef,
2 kokke, 1 morgendame og 2 elever.
Vi søger nemlig en kok, der på egne vagter kan tage ansvaret i køkkendriften og selvstændigt sikre at maden vi serverer for vores gæster er velsmagende og indbydende og helt i tråd med vores ønske om, at alle vores
gæster skal have en dejlig oplevelse, når de besøger os. 
Hotel Kryb i Ly Kro er et klassisk, hyggeligt og særdeles populært hotel i Fredericia, som rummer 77 værelser, en velbesøgt restaurant, konference- og selskabslokaler med plads til alt fra 2 til 200 gæster.
Vi kører med både frokost og aften à la carte kort, buffetløsninger og har sideløbende serveringer til både små og store konferencer og ikke mindst selskaber. Så kan du tage ansvar, handle når det går stærkt og se
muligheder og løsninger, hvor andre ser udfordringer, så er det lige dig vi mangler.

Vi forestiller os, at du:


• Er uddannet kok
• Har anerkendende tilgang til kolleger
• Brænder for at servicere vores gæster på et højt niveau
• Opgaverne vil være af varierende karakterer, så du skal være omstillingsparat (a la carte, frokost, forplejning til kurser og konference, buffeter og selskaber samt pakning af convenience food)
• Går op i detaljen, er punktlig og løsningsorienteret, og altid klar med gode ideer og input

Profil:


• Du har et godt humør og let til smil
• Du er en god teamplayer
• Du er fleksibel i forhold til arbejdstider
• Du bevarer overblikket i travle perioder
• Du er idérig og har sans for detaljerne

Vi tilbyder dig:


• En udfordrende stilling med mulighed for faglig udvikling
• En fuldtidsstilling i en fast vagtplan med både dag- og aftenvagter. Fast fri hver 3. weekend - i perioder fri hver 2. weekend
• Et godt arbejdsmiljø med glade kolleger, der hjælper hinanden på tværs af afdelinger
• En god lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring
• Favorable personalegoder ved alle Danske Hotellers hoteller og kroer
• Glade kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, der hjælper hinanden på tværs af afdelinger

 

Kontakt og ansøgning:


Vil du gerne høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte hotel direktør Anders Løkkegaard på tlf. 7556 2555.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV pr. mail til ama@danske-hoteller.dk. Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest.

 

Danske Hoteller A/S · Gammel Kongevej 102, 1. th · DK-1850 Frederiksberg C · Telefon: +45 3331 3605 · E-mail: info@danske-hoteller.dk

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.