Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok - Næstved




Kok søges til Restaurant The Grill i Næstved

Vi har netop åbnet vores nye Restaurant The Grill i Næstved og søger endnu en kok til vores køkkenteam. Vi søger en kok som kan arbejde selvstændigt og trives i et job hvor der er fart over feltet med dynamiske arbejdsdage. Vi søger en kok som er kvalitetsbevidst og selvkritisk, samt kan lede de buffister, køkkenmedarbejdere og opvaskere der dagligt hjælper til i køkkenet.



Om The Grill
Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 15 centre. Hver aften serverer vi en stor og lækker grillbuffet. Vores målgruppe er bred, og restauranten huser både familier og virksomheder. Kokke og buffister står klar ved grillen til at tilberede og skære det bredde udvalg af stege, og gæsterne kan frit tage for sig af forskellige forretter, salatbar, garniture, mv. Til sidst rundes aftenen af med vores forskellige desserter på dessertbuffeten. Hver søndag formiddag udskiftes buffeten til en brunchbuffet, som er en meget populær buffet for både børn og voksne.

Kok


  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.

  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering

  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol og opretholde høj hygiejne.

  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere

  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder

  • Ad Hoc opgaver



  • Som kok i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold:

  • Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-22 (julefrokosttiden dog lidt længere).

  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de altid har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.

  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt.

  • Løn efter kvalifikationer

  • Et stort udvalg af personalegoder

  • En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stillingen.



    Vi forventer

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk

  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker

  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt

  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion

  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig

  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig

  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd









  • Mere af samme slags?

    Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




    Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

    329757855Phoenix-0c324dce12018-02-08T19:01:18.973Kok - Næstved


    Kok søges til Restaurant The Grill i Næstved

    Vi har netop åbnet vores nye Restaurant The Grill i Næstved og søger endnu en kok til vores køkkenteam. Vi søger en kok som kan arbejde selvstændigt og trives i et job hvor der er fart over feltet med dynamiske arbejdsdage. Vi søger en kok som er kvalitetsbevidst og selvkritisk, samt kan lede de buffister, køkkenmedarbejdere og opvaskere der dagligt hjælper til i køkkenet.



    Om The Grill
    Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 15 centre. Hver aften serverer vi en stor og lækker grillbuffet. Vores målgruppe er bred, og restauranten huser både familier og virksomheder. Kokke og buffister står klar ved grillen til at tilberede og skære det bredde udvalg af stege, og gæsterne kan frit tage for sig af forskellige forretter, salatbar, garniture, mv. Til sidst rundes aftenen af med vores forskellige desserter på dessertbuffeten. Hver søndag formiddag udskiftes buffeten til en brunchbuffet, som er en meget populær buffet for både børn og voksne.

    Kok

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.

  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering

  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol og opretholde høj hygiejne.

  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere

  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder

  • Ad Hoc opgaver



  • Som kok i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold:

  • Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-22 (julefrokosttiden dog lidt længere).

  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de altid har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.

  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt.

  • Løn efter kvalifikationer

  • Et stort udvalg af personalegoder

  • En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stillingen.



    Vi forventer

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk

  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker

  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt

  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion

  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig

  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig

  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd








  • 2018-03-23T00:50:36.693 Kok søges til Restaurant The Grill i Næstved Vi har netop åbnet vores nye Restaurant The Grill i Næstved og søger endnu en kok til vores køkkenteam. Vi søger en kok som kan arbejde selvstændigt og trives i et job hvor der er fart over feltet med dynamiske arbejdsdage. Vi søger en kok som er kvalitetsbevidst og selvkritisk, samt kan lede de buffister, køkkenmedarbejdere og opvaskere der dagligt hjælper til i køkkenet. Om The Grill Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 15 centre. Hver aften serverer vi en stor og lækker grillbuffet. Vores målgruppe er bred, og restauranten huser både familier og virksomheder. Kokke og buffister står klar ved grillen til at tilberede og skære det bredde udvalg af stege, og gæsterne kan frit tage for sig af forskellige forretter, salatbar, garniture, mv. Til sidst rundes aftenen af med vores forskellige desserter på dessertbuffeten. Hver søndag formiddag udskiftes buffeten til en brunchbuffet, som er en meget populær buffet for både børn og voksne. Kok Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol og opretholde høj hygiejne. Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Ad Hoc opgaver Som kok i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold: Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-22 (julefrokosttiden dog lidt længere). 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de altid har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt. Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stillingen. Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd11Jobnet0c324dce100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-22T00:00:000010http://naestved.bowlnfun.dk/job?hr=show-job/262460EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynSvendborg3105560BowlnFun11Østre Havnevej 315700SvendborgDKDanmark155.0612962010.62214940
    DKDanmarkDKDanmark
    8Fuldtid46Permanent523430JobNet47678031000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c324dcehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c324dcehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c324dce&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c324dce&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos BowlnFun tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352893386importimport_0c324dceDKDanmarkDKDanmark329926503Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

    Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

    Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

    Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

    Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

    Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

    Aiko Sushi Nyborg ApSNyborg2018-12-12T00:00:002019-02-06T00:00:00
    329921611Dygtig, faglært Kok søges til Munkebo KroRobot Munkebo Kro søger en faglært kok, der både behersker a la carte til hverdag og i weekenden, samt vores mange selskaber der spænder fra Bryllup og Guldbryllupper, til den runde fødselsdag til en mindre familiekomsammen. Vi har både gæster fra lokalområdet, mange internationale gæster særligt i hverdagen, samt hele landet på Kroophold. Munkebo Kro er en mindre Kro med plads til både a la carte gæster i restauranten samt op til 3 selskaber adgangen.Køkkenet serverer veltillavet mad, hjemmelavet fra bunden, så vidt muligt af gode lokale råvarer. Kroen ligger naturskønt ud mod Kertinge Nor, et kvarters kørsel fra Odense og 5 minutter fra Kerteminde Vi tilbyder en stilling i et godt arbejdsmiljø, hvor der er en god og positiv tone, personalet imellem. Løn og arbejdsvilkår ifølge overenskomsten Vi forventer du er: Faglært kok Smilende, serviceminded og Fleksibel Er god til at samarbejde og kan arbejde struktureret Er inspirerende, en god igangsætter, og har lyst til at arbejde i et travlt køkken hvor kreativitet er i højsæde Send ansøgning til finn@munkebokro.dk eller ring på 22115015

    Munkebo Kro søger en faglært kok, der både behersker a la carte til hverdag og i weekenden, samt vores mange selskaber; der spænder fra Bryllup og Guldbryllupper, til den runde fødselsdag til en mindre familiekomsammen.   

    Vi har både gæster fra lokalområdet, mange internationale gæster særligt i hverdagen, samt hele landet på Kroophold.

    Munkebo Kro er en mindre Kro med plads til både a la carte gæster i restauranten samt op til 3 selskaber adgangen.Køkkenet serverer veltillavet mad, hjemmelavet fra bunden, så vidt muligt af gode lokale råvarer.

    Kroen ligger naturskønt ud mod Kertinge Nor, et kvarters kørsel fra Odense og 5 minutter fra Kerteminde

    Vi tilbyder en stilling i et godt arbejdsmiljø, hvor der er en god og positiv tone, personalet imellem.

    Løn og arbejdsvilkår ifølge overenskomsten 

    Vi forventer du er:

    Faglært kok

    Smilende, serviceminded og Fleksibel

    Er god til at samarbejde og kan arbejde struktureret

    Er inspirerende, en god igangsætter, og har lyst til at arbejde i et travlt køkken hvor kreativitet er i højsæde

    Send ansøgning til finn@munkebokro.dk eller ring på 22115015

    Hotel Munkebo Kro ApSMunkebo2018-12-03T00:00:002019-01-28T00:00:00
    329914874Kok/Cater/Ufaglært med erfaring - OdenseRobot BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I ODENSE Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder! Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Løn fastsættes ud fra kvalifikationer. Stillingen er på 30-37 timer ugentligt. Samtaler vil forekomme løbende, og ansættelse er hurtigst muligt. Så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.BOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I ODENSE

    Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill?

    Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder!

    Hvem er vi?

    Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

    Hvad tilbyder vi?

    • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
    • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.
    • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
    • Løn efter kvalifikationer
    • Et stort udvalg af personalegoder

    Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

    Dine arbejdsopgaver:

    • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
    • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
    • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
    • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
    • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
    • Ad Hoc opgaver

    Hvad forventer vi af dig?

    • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
    • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
    • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
    • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
    • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
    • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
    • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

    Løn fastsættes ud fra kvalifikationer.

    Stillingen er på 30-37 timer ugentligt.

    Samtaler vil forekomme løbende, og ansættelse er hurtigst muligt. Så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag.

    Vi ser frem til at høre fra dig.

    NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

    Bowl´n´Fun OdenseOdense C2018-11-20T00:00:002019-01-15T00:00:00
    329910531Faglærte kokke til vikarvagter på FynRobot Hos Vikar Gastronomi får vi konstant mere travlt med både private arrangementer og hos erhvervskunder, og som vi så småt er gået i gang med årets sidste højsæsonen, skal vi bruge flere dygtige Kokke til vores landsdækkende team af tilkaldevikarer. Jobbet Opgaverne, der skal løses, er meget forskelligartede. Vi servicerer både privat og erhverv, så du skal være parat til, at hver enkelt opgave er en ny menu i et nyt køkken, omend du naturligvis også kan tilbydes mange vagter hos samme kunde, hvis kemien er rigtig og behovet eksisterer. Jobbet udføres på varierende arbejdssteder rundt omkring i regionen, og du kontrollerer helt selv, hvilke og hvor mange opgaver, du ønsker at tage. Vi tilbyder ordnede forhold samt en fornuftig løn. Om dig Du er faglært kok - og gerne med solid brancheerfaring, da vores ambitioner er høje og kvalitet er i højsædet. Vi lægger desuden vægt på, at du er gennemgående serviceminded og udfører dit arbejde med et smil, uanset stressniveauet på det enkelte arbejdssted. Du er måske mellem jobs og ønsker noget at lave, indtil det helt rigtige fuldtidsjob dukker op. Eller du søger deltidsjob til at supplere dit nuværende. Eller også ønsker du at give al din energi til det fagligt udfordrende og fleksible vikarliv. Det betyder ikke så meget for os, så længe du er motiveret for at levere, hver gang du er i køkkenet og brænder for dit fag. Du kan medbrige egen kokkejakke og eget knivsæt til hver vagt. Ansøg Kontakt os via hjemmesiden www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os eller send din ansøgning til mail@vikaroggastronomi.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

    Hos Vikar & Gastronomi får vi konstant mere travlt med både private arrangementer og hos erhvervskunder, og som vi så småt er gået i gang med årets sidste højsæsonen, skal vi bruge flere dygtige Kokke til vores landsdækkende team af tilkaldevikarer.

     

    Jobbet

    Opgaverne, der skal løses, er meget forskelligartede. Vi servicerer både privat og erhverv, så du skal være parat til, at hver enkelt opgave er en ny menu i et nyt køkken, omend du naturligvis også kan tilbydes mange vagter hos samme kunde, hvis kemien er rigtig og behovet eksisterer.

    Jobbet udføres på varierende arbejdssteder rundt omkring i regionen, og du kontrollerer helt selv, hvilke og hvor mange opgaver, du ønsker at tage.

    Vi tilbyder ordnede forhold samt en fornuftig løn. 

     

    Om dig

    Du er faglært kok - og gerne med solid brancheerfaring, da vores ambitioner er høje og kvalitet er i højsædet. Vi lægger desuden vægt på, at du er gennemgående serviceminded og udfører dit arbejde med et smil, uanset stressniveauet på det enkelte arbejdssted.

    Du er måske mellem jobs og ønsker noget at lave, indtil det helt rigtige fuldtidsjob dukker op. Eller du søger deltidsjob til at supplere dit nuværende. Eller også ønsker du at give al din energi til det fagligt udfordrende og fleksible vikarliv. Det betyder ikke så meget for os, så længe du er motiveret for at levere, hver gang du er i køkkenet og brænder for dit fag.

    Du kan medbrige egen kokkejakke og eget knivsæt til hver vagt.

     

    Ansøg

    Kontakt os via hjemmesiden www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os eller send din ansøgning til

    mail@vikaroggastronomi.dk.

     

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Vikar og Gastronomi IVSOdense C2018-11-12T00:00:002019-01-07T00:00:00
    329903758Ammi Jee´s søger indisk kokRobot Ammi Jee s som er en del af madeventyret Wokkabox og Phi Mo, søger en dygtig indisk- kok. Vi søger en indisk- kok der på en professionel og engageret facon kan bidrage med, at skabe succes i Ammi Jee s Rosengårdcentret, som åbner til december. Stillingsbeskrivelse I stillingen er der tale om en indisk-kok- der i tæt samarbejde med køkkenchefen i Sanil Maharjan -vil komme til at arbejde sammen i et engageret team med både køkken og frontpersonale. Ammi Jee s er et moderne spisested og man vil få muligheden for, at kunne påvirke dagligdagen i stor grad. Vi er et team som arbejder efter fælles mål og efter samme høje ambition om altid at levere den bedste kvalitet og service. Kvalifikationer og arbejdsopgaver som indisk- kok Du er en dygtig indisk-kok og har erfaring fra lignende stilling. Du har lyst til at arbejde i et dynamisk team og sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde. Som person er du glad og ser det positive i alle situationer. Du elsker at arbejde i højt tempo og er god til at holde hovedet koldt i stressede situationer. Du er kreativ og forstår at samarbejde igennem god kommunikation. Du skal sikre optimal udnyttelse af ressourceforbruget gennem planlægning og kalkulationer, samt sørge for, at omkostningsniveauet er i overenstemmelse med budgettet. Ansøgning og kontakt Ansættelse hutigst muligt. Send din ansøgning til: Fantastic Food Aps, Skibhusvej 154, 5000 Odense C, eller på mail til Direktør Yasar Nazir på yass@live.dk

    Ammi Jee´s som er en del af madeventyret Wokkabox og Phi Mo, søger en dygtig indisk- kok. Vi søger en indisk- kok der på en professionel og engageret facon kan bidrage med, at skabe succes i Ammi Jee´s Rosengårdcentret, som åbner til december.

    Stillingsbeskrivelse

    I stillingen er der tale om en indisk-kok- der i tæt samarbejde med køkkenchefen i Sanil Maharjan -vil komme til at arbejde sammen i et engageret team med både køkken og frontpersonale. Ammi Jee´s er et moderne spisested og man vil få muligheden for, at kunne påvirke dagligdagen i stor grad. Vi er et team som arbejder efter fælles mål og efter samme høje ambition om altid at levere den bedste kvalitet og service.

    Kvalifikationer og arbejdsopgaver som indisk- kok

    Du er en dygtig indisk-kok og har erfaring fra lignende stilling.

    Du har lyst til at arbejde i et dynamisk team og sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde.

    Som person er du glad og ser det positive i alle situationer.

    Du elsker at arbejde i højt tempo og er god til at holde hovedet koldt i stressede situationer.

    Du er kreativ og forstår at samarbejde igennem god kommunikation.

    Du skal sikre optimal udnyttelse af ressourceforbruget gennem planlægning og kalkulationer, samt sørge for, at omkostningsniveauet er i overenstemmelse med budgettet.

    Ansøgning og kontakt

    Ansættelse hutigst muligt.

    Send din ansøgning til: Fantastic Food Aps, Skibhusvej 154, 5000 Odense C, eller på mail til Direktør Yasar Nazir på yass@live.dk

     

     

     

      

    Fantastic Food ApSOdense C2018-10-31T00:00:002018-12-26T00:00:00
    da-DK

    Andre job der matcher din søgning

    Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

    Aiko Sushi Nyborg ApS

    Nyborg
    Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsen...
    Indrykket:12. december 2018
    Udløbsdato:6. februar 2019

    Dygtig, faglært Kok søges til Munkebo Kro

    Hotel Munkebo Kro ApS

    Munkebo
    Munkebo Kro søger en faglært kok, der både behersker a la carte til hverdag og i weekenden, samt vores mange selskaber der spænder fra Bryllup og Guldbryllupper, til den runde fødselsdag til en mindre familiekomsammen. Vi har både gæster fra lokalom...
    Indrykket:3. december 2018
    Udløbsdato:28. januar 2019

    Kok/Cater/Ufaglært med erfaring - Odense

    Bowl´n´Fun Odense

    Odense C
    BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I ODENSE Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, k...
    Indrykket:20. november 2018
    Udløbsdato:15. januar 2019

    Faglærte kokke til vikarvagter på Fyn

    Vikar og Gastronomi IVS

    Odense C
    Hos Vikar Gastronomi får vi konstant mere travlt med både private arrangementer og hos erhvervskunder, og som vi så småt er gået i gang med årets sidste højsæsonen, skal vi bruge flere dygtige Kokke til vores landsdækkende team af tilkaldevikarer. J...
    Indrykket:12. november 2018
    Udløbsdato:7. januar 2019

    Ammi Jee´s søger indisk kok

    Fantastic Food ApS

    Odense C
    Ammi Jee s som er en del af madeventyret Wokkabox og Phi Mo, søger en dygtig indisk- kok. Vi søger en indisk- kok der på en professionel og engageret facon kan bidrage med, at skabe succes i Ammi Jee s Rosengårdcentret, som åbner til december. Still...
    Indrykket:31. oktober 2018
    Udløbsdato:26. december 2018