Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok - Næstved




Kok søges til Restaurant The Grill i Næstved

Vi har netop åbnet vores nye Restaurant The Grill i Næstved og søger endnu en kok til vores køkkenteam. Vi søger en kok som kan arbejde selvstændigt og trives i et job hvor der er fart over feltet med dynamiske arbejdsdage. Vi søger en kok som er kvalitetsbevidst og selvkritisk, samt kan lede de buffister, køkkenmedarbejdere og opvaskere der dagligt hjælper til i køkkenet.



Om The Grill
Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 15 centre. Hver aften serverer vi en stor og lækker grillbuffet. Vores målgruppe er bred, og restauranten huser både familier og virksomheder. Kokke og buffister står klar ved grillen til at tilberede og skære det bredde udvalg af stege, og gæsterne kan frit tage for sig af forskellige forretter, salatbar, garniture, mv. Til sidst rundes aftenen af med vores forskellige desserter på dessertbuffeten. Hver søndag formiddag udskiftes buffeten til en brunchbuffet, som er en meget populær buffet for både børn og voksne.

Kok


  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.

  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering

  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol og opretholde høj hygiejne.

  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere

  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder

  • Ad Hoc opgaver



  • Som kok i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold:

  • Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-22 (julefrokosttiden dog lidt længere).

  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de altid har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.

  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt.

  • Løn efter kvalifikationer

  • Et stort udvalg af personalegoder

  • En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stillingen.



    Vi forventer

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk

  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker

  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt

  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion

  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig

  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig

  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd









  • Ikke det rigtige job?

    Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



    Opret jobagent her

    Andre job der matcher din søgning

    Kok til Hotel Christiansmide

    HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJD

    Vi søger kokke afløser henover sommer og efterår. Er du frisk på at blive en del af et fantastisk team, hvor der er høj til loftet og det gode liv for vores gæster kommer i første række. Vi har en travl hverdag med alt inden for al carte, selskaber,...
    Indrykket:10. april 2018
    Udløbsdato:5. juni 2018

    Kok/Cater - Esbjerg

    BowlnFun

    Svendborg
    RESTAURANT THE GRILL I ESBJERG SØGER KOK CATER Med en restaurant hvor der altid er fart over feltet, søger vi netop nu ekstra kokke eller catere til vores køkkenteam. Er du klar til at blive en del af et team hvor højt arbejdshumør og gode arbejdsga...
    Indrykket:11. april 2018
    Udløbsdato:29. april 2018

    Kok

    Storebælt Sinatur Hotel & Konference

    Nyborg
    Kok søges til Storebælt Sinatur Hotel & Konference Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam på Storebælt i Nyborg. Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder o...
    Indrykket:16. april 2018
    Udløbsdato:30. april 2018

    Kok søges.

    ANCA Gastronomi og Vin

    Faaborg-Midtfyn
    Kok søges til deltidsstilling, ca. 20 timer pr. uge. Du skal være fleksibel i forhold til vagtplan. Skal kunne tale og skrive dansk, og også gerne kunne tale tysk eller engelsk. Staffeattest skal forevises. Kun skriftlig henvendelse.
    Indrykket:23. april 2018
    Udløbsdato:1. maj 2018

    Faglært kok eller cater til alle køkkenpartier

    Fazer Food Services AS

    Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier i rotation? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i personalekantinen på Lufthavnsboulevarden i Ka...
    Indrykket:16. marts 2018
    Udløbsdato:11. maj 2018