Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok - Næstved




Kok søges til Restaurant The Grill i Næstved

Vi har netop åbnet vores nye Restaurant The Grill i Næstved og søger endnu en kok til vores køkkenteam. Vi søger en kok som kan arbejde selvstændigt og trives i et job hvor der er fart over feltet med dynamiske arbejdsdage. Vi søger en kok som er kvalitetsbevidst og selvkritisk, samt kan lede de buffister, køkkenmedarbejdere og opvaskere der dagligt hjælper til i køkkenet.



Om The Grill
Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 15 centre. Hver aften serverer vi en stor og lækker grillbuffet. Vores målgruppe er bred, og restauranten huser både familier og virksomheder. Kokke og buffister står klar ved grillen til at tilberede og skære det bredde udvalg af stege, og gæsterne kan frit tage for sig af forskellige forretter, salatbar, garniture, mv. Til sidst rundes aftenen af med vores forskellige desserter på dessertbuffeten. Hver søndag formiddag udskiftes buffeten til en brunchbuffet, som er en meget populær buffet for både børn og voksne.

Kok


  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.

  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering

  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol og opretholde høj hygiejne.

  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere

  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder

  • Ad Hoc opgaver



  • Som kok i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold:

  • Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-22 (julefrokosttiden dog lidt længere).

  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de altid har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.

  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt.

  • Løn efter kvalifikationer

  • Et stort udvalg af personalegoder

  • En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stillingen.



    Vi forventer

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk

  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker

  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt

  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion

  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig

  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig

  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd









  • Ikke det rigtige job?

    Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



    Opret jobagent her

    Andre job der matcher din søgning

    Køkkenchef

    Cafe Mauritz ApS - Svendborg

    Svendborg
    Vi søger en ansvarlig køkkenchef til vores caf i Svendborg. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at lave mad og ikke mindst, at du er en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og caf personale. Caf Mauritz driv...
    Indrykket:15. august 2018
    Udløbsdato:10. oktober 2018

    Kvalitetsbevidst kok søges!

    EYDES ApS

    Odense
    Kvalitetsbevidst KOK søges! Eydes Gastro Pub søger en kvalitetsbevidst udlært kok. Vi har gennem de sidste par år været gennem en rivende udvikling, hvor vi har næsten fordoblet vores omsætning, og nu har vi brug for flere hænder! Vi vil kvalitet, h...
    Indrykket:23. august 2018
    Udløbsdato:17. oktober 2018

    Kok

    Odense Sport & Event

    Odense
    Kreativ kok søges til Odense Congres Center Vi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok til vores køkken på Odense Congress Center. Med omdrejningspunktet at begejstre gennem oplevelser afvikler vi hvert år hundredevis af forskellige arrangementer,...
    Indrykket:30. august 2018
    Udløbsdato:30. september 2018

    Kreativ kok søges til Odense Congress Center

    ODENSE SPORT & EVENT A/S

    Odense
    JobbeskrivelseVi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok til vores køkken på Odense Congress Center. Med omdrejningspunktet at begejstre gennem oplevelser afvikler vi hvert år hundredevis af forskellige arrangementer, herunder fester, konferencer,...
    Indrykket:5. september 2018
    Udløbsdato:29. oktober 2018

    Kok til madlavning i et prestigefyldt koncept

    JØRGEN PEDERSEN RESTAURATØR ODENSE APS

    Odense
    Kok til madlavning i et prestigefyldt koncept: A Hereford Beefstouw i Odense Hos A Hereford Beefstouw har vi bygget en historisk succes på at skabe hyggelige rammer og tilberede det ekstraordinære måltid baseret på et saftigt og mørt stykke oksekød....
    Indrykket:7. september 2018
    Udløbsdato:14. oktober 2018