Kok og pizzabager søges

Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen

Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter.

Du bliver en del af et team der brænder for det italienske køkken, der byder på forskellige pastaretter - for eksempel Saltinbocca alla Romana, men også retter med fisk - grillet tunfisk og sværdfisk og "calamaro" – blæksprutte og selvfølgelig de traditionelle italienske pizzaer.

Om dig:

  • Det er selvfølgelig en fordel, hvis du er uddannet – men det er dog ikke et krav.
  • Du har en glæde ved at lave mad og gerne erfaring fra det italienske køkken.
  • Du sætter en ære i, at kvaliteten altid er i top.
  • Du tager ansvar og ejerskab.
  • Du er åben og ærlig og værdsætter fællesskabet.
  • Du er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
  • Du kan bevare det rolige overblik - også når tempoet er højt.

Tiltrædelse hurtigst muligt

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at  kontakte Sadar Shingari på: 4220 3518

Ansøgning og CV sendes til: sardar1972@live.dk

Du er også velkommen til at komme forbi  Nørregade 35 i Vejen med din ansøgning og CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330090299Phoenix-65b8f7ae12019-09-16T00:00:00Kok og pizzabager søges

Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen

Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter.

Du bliver en del af et team der brænder for det italienske køkken, der byder på forskellige pastaretter - for eksempel Saltinbocca alla Romana, men også retter med fisk - grillet tunfisk og sværdfisk og "calamaro" – blæksprutte og selvfølgelig de traditionelle italienske pizzaer.

Om dig:

  • Det er selvfølgelig en fordel, hvis du er uddannet – men det er dog ikke et krav.
  • Du har en glæde ved at lave mad og gerne erfaring fra det italienske køkken.
  • Du sætter en ære i, at kvaliteten altid er i top.
  • Du tager ansvar og ejerskab.
  • Du er åben og ærlig og værdsætter fællesskabet.
  • Du er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
  • Du kan bevare det rolige overblik - også når tempoet er højt.

Tiltrædelse hurtigst muligt

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at  kontakte Sadar Shingari på: 4220 3518

Ansøgning og CV sendes til: sardar1972@live.dk

Du er også velkommen til at komme forbi  Nørregade 35 i Vejen med din ansøgning og CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter. Du bliver en del af et team der brænder for det italienske køkken, der byder på forskellige pastaretter - for eksempel Saltinbocca alla Romana, men også retter med fisk - grillet tunfisk og sværdfisk og calamaro blæksprutte og selvfølgelig de traditionelle italienske pizzaer. Om dig: Det er selvfølgelig en fordel, hvis du er uddannet men det er dog ikke et krav. Du har en glæde ved at lave mad og gerne erfaring fra det italienske køkken. Du sætter en ære i, at kvaliteten altid er i top. Du tager ansvar og ejerskab. Du er åben og ærlig og værdsætter fællesskabet. Du er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Du kan bevare det rolige overblik - også når tempoet er højt. Tiltrædelse hurtigst muligt Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte Sadar Shingari på: 4220 3518 Ansøgning og CV sendes til: sardar1972@live.dk Du er også velkommen til at komme forbi Nørregade 35 i Vejen med din ansøgning og CV. Vi glæder os til at modtage din ansøgning11jobnet65b8f7ae100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-07T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejen3608550Trattoria Rosso Divino11Nørregade 356600VejenDKDanmark0
sardar1972@live.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent822500JobNet5043781504378110012-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65b8f7aehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=65b8f7aehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65b8f7ae&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65b8f7ae&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgKok og pizzabager søges12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362733842sardar1972@live.dksardar1972@live.dkDKDanmarkDKDanmark330099032Kok søges til engageret team!!Robot Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-10-02T00:00:002019-11-24T00:00:00
330105402Kok til café i Haderslev idrætscenter - barselsvikariatBasic Vores dygtige kok går på barsel og vi søger derfor en kok pr. 15. januar til den 15. november 2020. Vi bespiser dagligt SønderjyskE s Superligatrup og talenterne på Talentcenter Haderslev, hvor der er fokus på sund, varieret og energifyldt mad. Derudover er der mødeaktiviteter og arrangementer af forskellig størrelse og karakter.I caf en udfordrer vi tanken om at være en caf i et idrætscenter. Vi laver maden fra bunden og har en sund indstilling til maden og de produkter vi laver. Er det noget for dig kan vil tilbyde: Et godt miljø du kan udvikle dig i med fagligt dygtige kolleger Mulighed for at bruge din kreativitet En caf i konstant udvikling Familevenlig vagtplan God løn. Kan du sige ja til, at du: Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer Går op i sundt og varieret mad Kan lide at være i kontakt med gæsterne Er kreativ og løsningsorienteret Kan lede og fordele arbejde. Vi holder løbende samtaler og ansætter når den rette er fundet. Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Jesper på jesj@haderslev.dk eller på mobil 30 24 10 78. Send din ansøgning, CV og bilag via linket, senest den 1. november 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart derefter. Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation. Vores fælles værdier ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave. Fra januar 2020 indfører Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.Vores dygtige kok går på barsel og vi søger derfor en kok pr. 15. januar til den 15. november 2020.
 
Vi bespiser dagligt SønderjyskE’s Superligatrup og talenterne på Talentcenter Haderslev, hvor der er fokus på sund, varieret og energifyldt mad. Derudover er der mødeaktiviteter og arrangementer af forskellig størrelse og karakter.
I caféen udfordrer vi tanken om at være en café i et idrætscenter. Vi laver maden fra bunden og har en sund indstilling til maden og de produkter vi laver.
 
Er det noget for dig kan vil tilbyde:
  • Et godt miljø du kan udvikle dig i med fagligt dygtige kolleger
  • Mulighed for at bruge din kreativitet
  • En café i konstant udvikling
  • Familevenlig vagtplan
  • God løn.
Kan du sige ja til, at du:
  • Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer
  • Går op i sundt og varieret mad 
  • Kan lide at være i kontakt med gæsterne
  • Er kreativ og løsningsorienteret
  • Kan lede og fordele arbejde.
Vi holder løbende samtaler og ansætter når den rette er fundet.
 
Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Jesper på jesj@haderslev.dk eller på mobil 30 24 10 78.
 
Send din ansøgning, CV og bilag via linket, senest den 1. november 2019.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart derefter.
 
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
 
Fra januar 2020 indfører Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.
 

ORS/Small/d9317d29_logo.gifHaderslev IdrætscenterHaderslev2019-10-11T13:01:15.0632019-11-01T00:00:00
330098410Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEVRobot Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab. Du er: Færdig med grundforløb Naturlig interesseret for faget Indstillet på at yde dit bedste Ansvarlig og ordenspræget Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Vi er: En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte Tiltrædelse: Hurtigst muligt For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101 Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding – og 11 km fra Fredericia.

Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab.

Du er:

  • Færdig med grundforløb
  • Naturlig interesseret for faget
  • Indstillet på at yde dit bedste
  • Ansvarlig og ordenspræget
  • Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt

Vi er:

  • En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag
  • En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser
  • En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet
  • En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101

Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

KRYB-I-LY A/SFredericia2019-10-03T00:00:002019-10-31T00:00:00
330099687VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.Robot STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag. HVAD ER REFBORG?: REFBORG er beliggende i Billund. 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle. REFBORG er max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. REFBORG er en super arbejdsplads. REFBORG er i rivende udvikling. REFBORG er et sted med plads til forskelligheder. REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster. Vi er: I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Indforstået med at arbejde aften og weekend Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland.

Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag.

HVAD ER REFBORG?:

  • REFBORG er beliggende i Billund.
  • 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet
  • REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • REFBORG er en super arbejdsplads.
  • REFBORG er i rivende udvikling.
  • REFBORG er et sted med plads til forskelligheder.
  • REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster.

Vi er:

  • I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Indforstået med at arbejde aften og weekend
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

 

Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

REFBORG A/SBillund2019-10-03T00:00:002019-11-26T00:00:00
330106452Bliv ISS nye souschef i vores kantine på LEGORobot Din hverdag og arbejdsopgaver ISS søger en kokkefaglært souschef til vores kantine på LEGO i Billund. Som ISS nye souschef bliver du en del af et fagligt team på i alt 11 kolleger. Det er din opgave at hjælpe køkkenchefen med den daglige drift, således du sikrer, at teamet i fællesskab producerer kvalitetsmad samt en god service, der lever op til kundens forventning. Udover dit ansvar i den daglige madlavning, vil dine opgaver i køkkenchefens fravær, være varebestilling, menuplanlægning, personaleledelse samt være den ansvarlige ved køkkenchefens fravær. ISS tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og dynamisk hverdag med fart på, da vi dagligt bespiser omkring 400 gæster til frokost i egen kantine. Derudover er der bageri og konditori, som producerer til alle de andre kantiner. Det er derfor vigtigt, at du har evnen til at have mange bolde i luften. ISS lever af service, derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne af kantinen. For at vi kan give vores gæster en oplevelse hver dag, er der kreativ frihed og plads til innovation ivores køkken. ISS sætter en ære i at understøtte kundens kerneforretning i en fleksibel serviceløsning, hvor sundhed, bæredygtighed og kvalitet er i fokus. Stillingen er på 37 timer ugentlig mandag til fredag fra klokken 06.00 til 14.00. Der kan forekomme særlige aftenselskaber og events, som kræver både kreativitet og en ekstra arbejdsindsats. Er du vores nye kollega? Vi ser gerne, at den rette kandidat til stillingen kan se sig selv i følgende: Du er uddannet kok gerne med erfaring fra restaurations- eller hotelbranchen Du sætter en ære i at lave mad fra bunden, er nytænkende og kvalitetsbevidst Du trives med at motivere andre og har gerne ledererfaring Du er serviceminded og udadvendt samt villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves Du bliver en del af verdens bedste serviceorganisation I ISS mener vi, at vores medarbejdere skal lære nyt og udvikle sig gennem hele livet. Som souschef kan vi derfor tilbyde dig muligheder inden for både personlig og faglig udvikling. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 31. oktober 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Køkkenchef: Janus Frøslev på telefon 20668070. Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Din hverdag og arbejdsopgaver

ISS søger en kokkefaglært souschef til vores kantine på LEGO i Billund. Som ISS’ nye souschef bliver du en del af et fagligt team på i alt 11 kolleger. Det er din opgave at hjælpe køkkenchefen med den daglige drift, således du sikrer, at teamet i fællesskab producerer kvalitetsmad samt en god service, der lever op til kundens forventning. Udover dit ansvar i den daglige madlavning, vil dine opgaver i køkkenchefens fravær, være varebestilling, menuplanlægning, personaleledelse samt være den ansvarlige ved køkkenchefens fravær.

ISS tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og dynamisk hverdag med fart på, da vi dagligt bespiser omkring 400 gæster til frokost i egen kantine. Derudover er der bageri og konditori, som producerer til alle de andre kantiner. Det er derfor vigtigt, at du har evnen til at have mange bolde i luften.

ISS lever af service, derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne af kantinen. For at vi kan give vores gæster en oplevelse hver dag, er der kreativ frihed og plads til innovation ivores køkken. ISS sætter en ære i at understøtte kundens kerneforretning i en fleksibel serviceløsning, hvor sundhed, bæredygtighed og kvalitet er i fokus.

Stillingen er på 37 timer ugentlig mandag til fredag fra klokken 06.00 til 14.00. Der kan forekomme særlige aftenselskaber og events, som kræver både kreativitet og en ekstra arbejdsindsats.

Er du vores nye kollega?
Vi ser gerne, at den rette kandidat til stillingen kan se sig selv i følgende:

  • Du er uddannet kok gerne med erfaring fra restaurations- eller hotelbranchen
  • Du sætter en ære i at lave mad fra bunden, er nytænkende og kvalitetsbevidst
  • Du trives med at motivere andre og har gerne ledererfaring
  • Du er serviceminded og udadvendt samt villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves
Du bliver en del af verdens bedste serviceorganisation
I ISS mener vi, at vores medarbejdere skal lære nyt og udvikle sig gennem hele livet. Som souschef kan vi derfor tilbyde dig muligheder inden for både personlig og faglig udvikling.

Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 31. oktober 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Køkkenchef: Janus Frøslev på telefon 20668070.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SBillund2019-10-14T00:00:002019-10-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges til engageret team!!

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, s...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:24. november 2019

Kok til café i Haderslev idrætscenter - barselsvikariat

Haderslev Idrætscenter

Haderslev
Vores dygtige kok går på barsel og vi søger derfor en kok pr. 15. januar til den 15. november 2020. Vi bespiser dagligt SønderjyskE s Superligatrup og talenterne på Talentcenter Haderslev, hvor der er fokus på sund, varieret og energifyldt mad. Deru...
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:1. november 2019

Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEV

KRYB-I-LY A/S

Fredericia
Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalg...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.

REFBORG A/S

Billund
STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og a...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:26. november 2019

Bliv ISS nye souschef i vores kantine på LEGO

ISS Facility Services A/S

Billund
Din hverdag og arbejdsopgaver ISS søger en kokkefaglært souschef til vores kantine på LEGO i Billund. Som ISS nye souschef bliver du en del af et fagligt team på i alt 11 kolleger. Det er din opgave at hjælpe køkkenchefen med den daglige drift, såle...
Indrykket:14. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019