Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok og pizzabager søges

Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen

Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter.

Du bliver en del af et team der brænder for det italienske køkken, der byder på forskellige pastaretter - for eksempel Saltinbocca alla Romana, men også retter med fisk - grillet tunfisk og sværdfisk og "calamaro" – blæksprutte og selvfølgelig de traditionelle italienske pizzaer.

Om dig:

  • Det er selvfølgelig en fordel, hvis du er uddannet – men det er dog ikke et krav.
  • Du har en glæde ved at lave mad og gerne erfaring fra det italienske køkken.
  • Du sætter en ære i, at kvaliteten altid er i top.
  • Du tager ansvar og ejerskab.
  • Du er åben og ærlig og værdsætter fællesskabet.
  • Du er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
  • Du kan bevare det rolige overblik - også når tempoet er højt.

Tiltrædelse hurtigst muligt

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at  kontakte Sadar Shingari på: 4220 3518

Ansøgning og CV sendes til: sardar1972@live.dk

Du er også velkommen til at komme forbi  Nørregade 35 i Vejen med din ansøgning og CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330090299Phoenix-65b8f7ae12019-09-16T00:00:00Kok og pizzabager søges

Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen

Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter.

Du bliver en del af et team der brænder for det italienske køkken, der byder på forskellige pastaretter - for eksempel Saltinbocca alla Romana, men også retter med fisk - grillet tunfisk og sværdfisk og "calamaro" – blæksprutte og selvfølgelig de traditionelle italienske pizzaer.

Om dig:

  • Det er selvfølgelig en fordel, hvis du er uddannet – men det er dog ikke et krav.
  • Du har en glæde ved at lave mad og gerne erfaring fra det italienske køkken.
  • Du sætter en ære i, at kvaliteten altid er i top.
  • Du tager ansvar og ejerskab.
  • Du er åben og ærlig og værdsætter fællesskabet.
  • Du er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
  • Du kan bevare det rolige overblik - også når tempoet er højt.

Tiltrædelse hurtigst muligt

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at  kontakte Sadar Shingari på: 4220 3518

Ansøgning og CV sendes til: sardar1972@live.dk

Du er også velkommen til at komme forbi  Nørregade 35 i Vejen med din ansøgning og CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

2019-11-07T12:50:39.040 Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter. Du bliver en del af et team der brænder for det italienske køkken, der byder på forskellige pastaretter - for eksempel Saltinbocca alla Romana, men også retter med fisk - grillet tunfisk og sværdfisk og calamaro blæksprutte og selvfølgelig de traditionelle italienske pizzaer. Om dig: Det er selvfølgelig en fordel, hvis du er uddannet men det er dog ikke et krav. Du har en glæde ved at lave mad og gerne erfaring fra det italienske køkken. Du sætter en ære i, at kvaliteten altid er i top. Du tager ansvar og ejerskab. Du er åben og ærlig og værdsætter fællesskabet. Du er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Du kan bevare det rolige overblik - også når tempoet er højt. Tiltrædelse hurtigst muligt Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte Sadar Shingari på: 4220 3518 Ansøgning og CV sendes til: sardar1972@live.dk Du er også velkommen til at komme forbi Nørregade 35 i Vejen med din ansøgning og CV. Vi glæder os til at modtage din ansøgning11jobnet65b8f7ae100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-07T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejen3608550Trattoria Rosso Divino11Nørregade 356600VejenDKDanmark0
sardar1972@live.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent822500JobNet5043781504378110012-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65b8f7aehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=65b8f7aehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65b8f7ae&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65b8f7ae&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgKok og pizzabager søges12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362733842sardar1972@live.dksardar1972@live.dkDKDanmarkDKDanmark330125095Hotel Skibelund Krat søger kokRobot Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-11-15T00:00:002020-01-08T00:00:00
330135538KøkkenlederProfile Køkkenleder, der brænder for udvikling af lækker, sund og bæredygtig mad Billund Idrætscenter, Billund Kommune Billund Idrætscenter er i en rivende udvikling og søger derfor en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernæringsrigtig mad til en bred gruppe af centrets brugere. Desuden skal du have lyst til at medvirke til den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria. Vi forventer, at du: er uddannet kok, økonoma, køkkenleder eller anden relevant uddannelse er fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig bidrager til den gode stemning i personalegruppen ved at være positiv og glad er robust og i stand til at have mange bolde i luften på én gang har en borgerorienteret og anerkendende tilgang i samarbejdet med centrets brugere er kreativ mht. at se muligheder i den videre udvikling af Billund Idrætscenter er kompetent til at sikre langsigtet og omkostningseffektiv planlægning, indkøb og brug af køkkenets varer, så vi er så bæredygtige som overhovedet muligt kan guide og motivere medarbejderne i den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria Vi tilbyder et selvstændigt job, hvor du i meget høj grad har mulighed for at sætte dit præg på organiseringen af arbejdet og Billund Idrætscenters udvikling en arbejdsplads som vægter høj faglighed, sund kost, og især et godt arbejdsklima. Den ugentlige arbejdstid er på gennemsnitligt 37 timer. Der er mulighed for en deltidsansættelse. Det daglige arbejde og arbejdstidsplanen, planlægges i samarbejde med øvrige medarbejdere i køkkenet, teknisk servicemedarbejder og centerleder med udgangspunkt i de aktiviteter og arrangementer der er planlagt. Bookninger af arrangementer kan ske med kort varsel, hvorfor det forventes, at du har en fleksibel tilgang til at planlægge og tilbyde at give en ekstra hånd. Typisk er vinterhalvåret mere travl end sommerhalvåret, pga. de flere indendørs aktiviteter. Dog skal vi arbejde henimod at sikre en høj aktivitet og brug af centret hele året rundt. Dit daglige arbejde madlavning, bagning og andre praktiske gøremål indkøb servering og salg af skolemad cafésalg planlægning og ledelse af både små og (meget) store arrangementer med forplejning i mindre omfang udførelse af andre praktiske opgaver i centret f.eks. opstilling af borde stole, borddækning osv. Billund Idrætscenter er et kommunalt drevet idrætscenter som i dag består af 3 idrætshaller, et springcenter, mødelokaler, en stor foyer, café, udendørs fodboldbaner samt kunstgræsbane og beach-anlæg. Lige ved siden af ligger Billundskolen, der går til og med 9. klasse. Skolen og skolens SFO benytter dagligt idrætscentrets faciliteter. Ligeledes er der lavet en aftale om madordning mellem idrætscentret og skolen. Centret har udover en centerleder 8 fuldtids- og deltidsmedarbejdere. I køkkenet cafeteriet er der 2 køkkenassistenter. Cafeteriet bemandes af køkkenets medarbejdere og timelønnede ungarbejdere. Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2020, eller hurtigst muligt derefter. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte centerleder Bente Alberg på mobil 24523471 eller beal@billund.dk Vi ser gerne at du besøger Billund Idrætscenter inden ansøgning. Du kan via linket https: billund.dk politik politikker-og-strategier kultur-og-fritidspolitik læse om Billund Kommunes Kultur- og Fritidspolitik. Yderligere information om Billund Idrætscenter kan findes på www.billundidraetscenter.dk Ansøgning sendes digitalt via Billund Kommunes rekrutteringssystem. Ansøgningsfrist og det videre forløb Ansøgning med relevante bilag skal være indsendt elektronisk senest den 27. december 2019, kl. 12.00. Samtalerne finder sted onsdag d. 8. januar 2020. Til ansættelsessamtalen bedes du forberede et 5 min. oplæg, hvor du mundtligt beskriver dine idéer til udvikling af særligt Billund Idrætscenters køkken og cafeteria, men også gerne idrætscentret generelt.

Køkkenleder, der brænder for udvikling af lækker, sund og bæredygtig mad

Billund Idrætscenter, Billund Kommune

Billund Idrætscenter er i en rivende udvikling og søger derfor en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernæringsrigtig mad til en bred gruppe af centrets brugere. Desuden skal du have lyst til at medvirke til den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet kok, økonoma, køkkenleder eller anden relevant uddannelse
  • er fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig
  • bidrager til den gode stemning i personalegruppen ved at være positiv og glad
  • er robust og i stand til at have mange bolde i luften på én gang
  • har en borgerorienteret og anerkendende tilgang i samarbejdet med centrets brugere
  • er kreativ mht. at se muligheder i den videre udvikling af Billund Idrætscenter
  • er kompetent til at sikre langsigtet og omkostningseffektiv planlægning, indkøb og brug af køkkenets varer, så vi er så bæredygtige som overhovedet muligt
  • kan guide og motivere medarbejderne i den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria

Vi tilbyder

  • et selvstændigt job, hvor du i meget høj grad har mulighed for at sætte dit præg på organiseringen af arbejdet og Billund Idrætscenters udvikling
  • en arbejdsplads som vægter høj faglighed, sund kost, og især et godt arbejdsklima.

Den ugentlige arbejdstid er på gennemsnitligt 37 timer. Der er mulighed for en deltidsansættelse. Det daglige arbejde og arbejdstidsplanen, planlægges i samarbejde med øvrige medarbejdere i køkkenet, teknisk servicemedarbejder og centerleder med udgangspunkt i de aktiviteter og arrangementer der er planlagt.

Bookninger af arrangementer kan ske med kort varsel, hvorfor det forventes, at du har en fleksibel tilgang til at planlægge og tilbyde at give en ekstra hånd. Typisk er vinterhalvåret mere travl end sommerhalvåret, pga. de flere indendørs aktiviteter. Dog skal vi arbejde henimod at sikre en høj aktivitet og brug af centret hele året rundt.

Dit daglige arbejde

  • madlavning, bagning og andre praktiske gøremål
  • indkøb
  • servering og salg af skolemad
  • cafésalg
  • planlægning og ledelse af både små og (meget) store arrangementer med forplejning
  • i mindre omfang udførelse af andre praktiske opgaver i centret f.eks. opstilling af borde/stole, borddækning osv.

Billund Idrætscenter er et kommunalt drevet idrætscenter som i dag består af 3 idrætshaller, et springcenter, mødelokaler, en stor foyer, café, udendørs fodboldbaner samt kunstgræsbane og beach-anlæg. Lige ved siden af ligger Billundskolen, der går til og med 9. klasse. Skolen og skolens SFO benytter dagligt idrætscentrets faciliteter. Ligeledes er der lavet en aftale om madordning mellem idrætscentret og skolen.

Centret har udover en centerleder 8 fuldtids- og deltidsmedarbejdere. I køkkenet/cafeteriet er der 2 køkkenassistenter. Cafeteriet bemandes af køkkenets medarbejdere og timelønnede ungarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2020, eller hurtigst muligt derefter. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte centerleder Bente Alberg på mobil 24523471 eller beal@billund.dk

Vi ser gerne at du besøger Billund Idrætscenter inden ansøgning.

Du kan via linket https://billund.dk/politik/politikker-og-strategier/kultur-og-fritidspolitik/ læse om Billund Kommunes Kultur- og Fritidspolitik. Yderligere information om Billund Idrætscenter kan findes på www.billundidraetscenter.dk

Ansøgning sendes digitalt via Billund Kommunes rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist og det videre forløb

Ansøgning med relevante bilag skal være indsendt elektronisk senest den 27. december 2019, kl. 12.00. Samtalerne finder sted onsdag d. 8. januar 2020. Til ansættelsessamtalen bedes du forberede et 5 min. oplæg, hvor du mundtligt beskriver dine idéer til udvikling af særligt Billund Idrætscenters køkken og cafeteria, men også gerne idrætscentret generelt.

 

ORS/Small/284f91c9_logo.pngBillund IdrætscenterBillund2019-12-04T18:00:00.6402019-12-27T00:00:00
330132751Ambitiøs erfaren kok med godt overblikRobot Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Brande! Tiltrædelse: 1. januar 2020 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30, fredag dog fra 07:00 til kl. 14:30 Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Der er mange forskellige opgaver det er inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra storkøkken i hotel- restaurationsbranchen Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver Du har en forståelse for at holde struktur og orden Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads Køkkenet er et af de største i Fazer Food Services. Vi er 26 kolleger i køkkenet - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til ca. 1.250 gæster. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. januar 2020 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Instagram og Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Brande!

Tiltrædelse: 1. januar 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

· Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30, fredag dog fra 07:00 til kl. 14:30

· Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere

· Der er mange forskellige opgaver; det er inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.

· Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne

· Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

· Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd


Kort og godt om dig og dit nye job

· Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen

· Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel

· Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer

· Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning

· Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver

· Du har en forståelse for at holde struktur og orden

· Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder

· Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
Køkkenet er et af de største i Fazer Food Services. Vi er 26 kolleger i køkkenet - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til ca. 1.250 gæster. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.


Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. januar 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt


Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Instagram og Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SBrande2019-11-29T00:00:002020-01-24T00:00:00
330125153Faglært kok eller caterRobot - søges til global kunde i Nordborg I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet. Om jobbet Vi søger en faglært inden for køkken faget til vores personalerestaurant i Nordborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 1300 spisende om dagen. Du vil blive en del af et dynamisk, velfungerende og serviceminded team på 14 medarbejdere, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. Jobbet består af: Forberedelse af kold buffet såsom pålæg, blandet salater, salatbar, brød, dessert mm. God kundepleje og service Rengøring og opvask som man fælles varetager Kræver hygiejnebevis I teamet lægges der vægt på at selv i travle perioder, er der altid et smil på læben og en god portion humor i dagligdagen. Vi må godt have det sjovt mens der arbejdes, og du skal være klar til at give en hånd i pressede situationer. Hvem er du?Vi ser gerne du er faglært kok eller cater og har gode erfaringer inden for arbejde i kantine eller storkøkkener. I vores samarbejde med kunden er service og høflighed en stor del af vores hverdag, derfor forventes dette ligeledes af dig som medarbejder. Derudover ser vi gerne at du er engageret, mødestabil, tager ansvar for opgaverne, og kan lide at løfte i flok og være fleksibel. Du er samtidig en person der er sund og rask, og klar til at begå sig et fysisk krævende arbejdsmiljø. Vi ser gerne at du behersker dansk sprogligt. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06:30-14:30, der kan med forbehold forekomme forskydninger i timeplanen. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anita Kjær Jacobsen i tidsrummet 08:00-14:00 på tlf.: 21 37 40 60.

- søges til global kunde i Nordborg 

I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet. 

Om jobbet 
Vi søger en faglært inden for køkken faget til vores personalerestaurant i Nordborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 1300 spisende om dagen. Du vil blive en del af et dynamisk, velfungerende og serviceminded team på 14 medarbejdere, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. 

Jobbet består af: 

  • Forberedelse af kold buffet; såsom pålæg, blandet salater, salatbar, brød, dessert mm. 
  • God kundepleje og service
  • Rengøring og opvask som man fælles varetager
  • Kræver hygiejnebevis

I teamet lægges der vægt på at selv i travle perioder, er der altid et smil på læben og en god portion humor i dagligdagen. Vi må godt have det sjovt mens der arbejdes, og du skal være klar til at give en hånd i pressede situationer. 

Hvem er du?
Vi ser gerne du er faglært kok eller cater og har gode erfaringer inden for arbejde i kantine eller storkøkkener. I vores samarbejde med kunden er service og høflighed en stor del af vores hverdag, derfor forventes dette ligeledes af dig som medarbejder. Derudover ser vi gerne at du er engageret, mødestabil, tager ansvar for opgaverne, og kan lide at løfte i flok og være fleksibel. Du er samtidig en person der er sund og rask, og klar til at begå sig et fysisk krævende arbejdsmiljø. Vi ser gerne at du behersker dansk sprogligt.   

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. 

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06:30-14:30, der kan med forbehold forekomme forskydninger i timeplanen. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. 

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anita Kjær Jacobsen i tidsrummet 08:00-14:00 på tlf.: 21 37 40 60. 

Danfoss E24Nordborg2019-11-15T00:00:002020-01-08T00:00:00
330118562Sushi chefRobot Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for.

Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. 

If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for. 

 

Josi ApSKolding2019-11-06T00:00:002019-12-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Hotel Skibelund Krat søger kok

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, s...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:8. januar 2020

Køkkenleder

Billund Idrætscenter

Billund
Køkkenleder, der brænder for udvikling af lækker, sund og bæredygtig mad Billund Idrætscenter, Billund Kommune Billund Idrætscenter er i en rivende udvikling og søger derfor en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernærings...
Indrykket:4. december 2019
Udløbsdato:27. december 2019

Ambitiøs erfaren kok med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Brande
Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Bra...
Indrykket:29. november 2019
Udløbsdato:24. januar 2020

Faglært kok eller cater

Danfoss E24

Nordborg
- søges til global kunde i Nordborg I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forre...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:8. januar 2020

Sushi chef

Josi ApS

Kolding
Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for.
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:30. december 2019