Kok og tjener til Restaurant Remisen Nyborg.

Restaurant Remisen søger kok og tjenere, som vil være med til at videreudvikle destilleriets økologiske restaurant i Nyborg.

 

Destilleriet producere både whisky, gin, rom og brændevin, og gæstehallen fungerer som et sted for rundvisninger, events/selskaber, som spisested og bar i de smukke renoverede værkstedsbygninger, der fortæller om en svunden toghistorie.

 

Vores ambitioner er høje

 

  • Guldmærke i økologi (90-100% økologiske råvarer)
  • Dansk/Nordisk køkken
  • Lokale råvarer (i det omfang de kan skaffes økologisk)

 

 

Vi forventer ansættelsesstart snarest muligt.

 

Tjener:

 

Vi søger dygtige tjenere med godt humør, som har lyst til at indgå i vores team, og hjælpe med at gøre vores restaurant og bar til noget særligt. Vi ser gerne at du har erfaring med professionel service, og kan holde det store overblik i travle situationer.

 

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads
  • En hverdag med afvekslende udfordringer og dynamisk teamwork
  • Mulighed for personlig udvikling af kompetencer
  • Grundig træning i produktviden ved bl.a. smagninger

 

Kok:

 

Vi søger en dygtig faglært kok, som brænder for at lave god og lækker økologisk mad. Du er kreativ og kan være med til at sikre en høj kvalitet af mad og et højt serviceniveau.

 

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads, hvor alt er økologisk
  • En arbejdsplads hvor vi tager hensyn til hinanden
  • En flad virksomhedsstruktur med medbestemmelse
  • Løn efter kvalifikationer

 

 

Vi ser frem til en motiveret ansøgning samt CV, med vellignende foto. Sendes pr. e-mail til Pierre Roland, pierre@nyborgdestilleri.dk. Har du spørgsmål til stillingerne kan du også kontakte os på tlf. 9244 6600


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330038346Phoenix-53984a6712019-06-07T00:00:00Kok og tjener til Restaurant Remisen Nyborg.

Restaurant Remisen søger kok og tjenere, som vil være med til at videreudvikle destilleriets økologiske restaurant i Nyborg.

 

Destilleriet producere både whisky, gin, rom og brændevin, og gæstehallen fungerer som et sted for rundvisninger, events/selskaber, som spisested og bar i de smukke renoverede værkstedsbygninger, der fortæller om en svunden toghistorie.

 

Vores ambitioner er høje

 

  • Guldmærke i økologi (90-100% økologiske råvarer)
  • Dansk/Nordisk køkken
  • Lokale råvarer (i det omfang de kan skaffes økologisk)

 

 

Vi forventer ansættelsesstart snarest muligt.

 

Tjener:

 

Vi søger dygtige tjenere med godt humør, som har lyst til at indgå i vores team, og hjælpe med at gøre vores restaurant og bar til noget særligt. Vi ser gerne at du har erfaring med professionel service, og kan holde det store overblik i travle situationer.

 

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads
  • En hverdag med afvekslende udfordringer og dynamisk teamwork
  • Mulighed for personlig udvikling af kompetencer
  • Grundig træning i produktviden ved bl.a. smagninger

 

Kok:

 

Vi søger en dygtig faglært kok, som brænder for at lave god og lækker økologisk mad. Du er kreativ og kan være med til at sikre en høj kvalitet af mad og et højt serviceniveau.

 

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads, hvor alt er økologisk
  • En arbejdsplads hvor vi tager hensyn til hinanden
  • En flad virksomhedsstruktur med medbestemmelse
  • Løn efter kvalifikationer

 

 

Vi ser frem til en motiveret ansøgning samt CV, med vellignende foto. Sendes pr. e-mail til Pierre Roland, pierre@nyborgdestilleri.dk. Har du spørgsmål til stillingerne kan du også kontakte os på tlf. 9244 6600

Restaurant Remisen søger kok og tjenere, som vil være med til at videreudvikle destilleriets økologiske restaurant i Nyborg. Destilleriet producere både whisky, gin, rom og brændevin, og gæstehallen fungerer som et sted for rundvisninger, events selskaber, som spisested og bar i de smukke renoverede værkstedsbygninger, der fortæller om en svunden toghistorie. Vores ambitioner er høje Guldmærke i økologi (90-100 økologiske råvarer) Dansk Nordisk køkken Lokale råvarer (i det omfang de kan skaffes økologisk) Vi forventer ansættelsesstart snarest muligt. Tjener: Vi søger dygtige tjenere med godt humør, som har lyst til at indgå i vores team, og hjælpe med at gøre vores restaurant og bar til noget særligt. Vi ser gerne at du har erfaring med professionel service, og kan holde det store overblik i travle situationer. Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads En hverdag med afvekslende udfordringer og dynamisk teamwork Mulighed for personlig udvikling af kompetencer Grundig træning i produktviden ved bl.a. smagninger Kok: Vi søger en dygtig faglært kok, som brænder for at lave god og lækker økologisk mad. Du er kreativ og kan være med til at sikre en høj kvalitet af mad og et højt serviceniveau. Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads, hvor alt er økologisk En arbejdsplads hvor vi tager hensyn til hinanden En flad virksomhedsstruktur med medbestemmelse Løn efter kvalifikationer Vi ser frem til en motiveret ansøgning samt CV, med vellignende foto. Sendes pr. e-mail til Pierre Roland, pierre@nyborgdestilleri.dk. Har du spørgsmål til stillingerne kan du også kontakte os på tlf. 9244 660011jobnet53984a67100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-31T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynNyborgEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynFaaborg-Midtfyn3542124Nyborg Destilleri ApS11Assensvej 385853ØrbækDKDanmark0pierre@nyborgdestilleri.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent773714JobNet5000766500076610005-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=53984a67https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=53984a67https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=53984a67&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=53984a67&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos Nyborg Destilleri ApS får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362015551pierre@nyborgdestilleri.dkpierre@nyborgdestilleri.dkDKDanmarkDKDanmark330050137Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Aiko Sushi Nyborg ApSNyborg2019-06-28T00:00:002019-08-21T00:00:00
330044436Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchefRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S? Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra kantinebranchen ? ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem! ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen ?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn S2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
330044428Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchefRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København? Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm. Det er vigtigt at du er interesseret i det vegetariske køkken og alle dets spændende udfordringer, da det er vores fokus Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok og erfaring indenfor det vegetariske køkken? ?Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem! ?Du kan indgå i et mindre team hvor der er fokus på udvikling og kreativitet ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 5 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 300-600 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm.
  • Det er vigtigt at du er interesseret i det vegetariske køkken og alle dets spændende udfordringer, da det er vores fokus
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – og erfaring indenfor det vegetariske køkken?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du kan indgå i et mindre team hvor der er fokus på udvikling og kreativitet
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 5 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 300-600 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn S2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
330044157kok søges til Blommenslyst KroRobot Blommenslyst kro søger en faglært kok med tiltrædelse d.1 8 - 2019. Du skal indgå i et lille team der består at en køkkenchef, en lærling, en køkkenassistent og så dig. Vi køre store som små selskaber ind og ud af huset samt a la carte restauranten. Hvor vi køre klassiske danske retter samt lidt finere mad. Krav Kan tage ansvar Har selskabs erfaring Kreativ Pligt opfyldende Fleksibel God kollega Opfylder du disse krav og har lyst til at være en del af vores team. Så send en ansøgning til info@blommenslyst-kro.dk vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Blommenslyst kro søger en faglært kok med tiltrædelse d.1/8 - 2019.

Du skal indgå i et lille team der består at en køkkenchef, en lærling, en køkkenassistent og så dig. Vi køre store som små selskaber ind og ud af huset samt a la carte restauranten. Hvor vi køre klassiske danske retter samt lidt finere mad.

 

Krav

  • Kan tage ansvar
  • Har selskabs erfaring
  • Kreativ
  • Pligt opfyldende
  • Fleksibel
  • God kollega

 

Opfylder du disse krav og har lyst til at være en del af vores team.

Så send en ansøgning til info@blommenslyst-kro.dk   vi ser frem til at høre fra dig.

 

Blommenslyst Kro ApSBlommenslyst2019-06-19T00:00:002019-07-31T00:00:00
330040691KokRobot Faglært kok søges gerne med erfaring indenfor service og a la carte samt kendskab til vegetariske og veganiske retter. Øko Cafeteriet - Svendborgs hyggelige cafeteria og spisested - ligger lige i hjertet af den gamle købstad. Her er økologi, kvalitet og god service i fokus og her kan frokosten og aftensmaden nydes enten indenfor i cafeteriet eller på den skønne terrasse med byens bedste udsigt over havnen. Øko Cafeteriet har et menukort, der er 100 økologisk, og vi byder også på madoplevelser til dig, der er vegetar eller veganer. Vi tilbereder maden med stor kærlighed og går all in på økologi. Uanset om du foretrækker lækre friske grøntsager eller ynder et godt stykke kød, får du en god madoplevelse hos os. Øko Cafeteriets fokus og filosofi bygger på - Friske økologiske råvarer af høj kvalitet - Giftfri nærende måltider med fokus på den gode smag - Lokale leverandører primært fra Fyn og Thy - Bæredygtighed, frilad og dyrevelfærd - Nærvær, samvær og samhørighed Arbejdstiden vil primært ligge om aftenen samt i weekenderne og vil være på 25-37 timer ugentlig. For yderligere information kontakt Sabrina på tlf.: 3119 8384. Ansøgning og CV mailes til: info@oekocafeteriet.dk

Faglært kok søges gerne med erfaring indenfor service og a la carte samt kendskab til vegetariske og veganiske retter.

Øko Cafeteriet - Svendborgs hyggelige cafeteria og spisested - ligger lige i hjertet af den gamle købstad. Her er økologi, kvalitet og god service i fokus og her kan frokosten og aftensmaden nydes enten indenfor i cafeteriet eller på den skønne terrasse med byens bedste udsigt over havnen.

Øko Cafeteriet har et menukort, der er 100% økologisk, og vi byder også på madoplevelser til dig, der er vegetar eller veganer. Vi tilbereder maden med stor kærlighed og går all in på økologi. Uanset om du foretrækker lækre friske grøntsager eller ynder et godt stykke kød, får du en god madoplevelse hos os.

Øko Cafeteriets fokus og filosofi bygger på

- Friske økologiske råvarer af høj kvalitet

- Giftfri nærende måltider med fokus på den gode smag

- Lokale leverandører primært fra Fyn og Thy

- Bæredygtighed, frilad og dyrevelfærd

- Nærvær, samvær og samhørighed

Arbejdstiden vil primært ligge om aftenen samt i weekenderne og vil være på 25-37 timer ugentlig.

For yderligere information kontakt Sabrina på tlf.: 3119 8384.

Ansøgning og CV mailes til: info@oekocafeteriet.dk

 

 

 

Øko CafeterietSvendborg2019-06-11T00:00:002019-08-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

Aiko Sushi Nyborg ApS

Nyborg
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsen...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:21. august 2019

Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Fazer Food Services A/S

København S
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019

Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Fazer Food Services A/S

København S
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vor...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019

kok søges til Blommenslyst Kro

Blommenslyst Kro ApS

Blommenslyst
Blommenslyst kro søger en faglært kok med tiltrædelse d.1 8 - 2019. Du skal indgå i et lille team der består at en køkkenchef, en lærling, en køkkenassistent og så dig. Vi køre store som små selskaber ind og ud af huset samt a la carte restauranten....
Indrykket:19. juni 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Kok

Øko Cafeteriet

Svendborg
Faglært kok søges gerne med erfaring indenfor service og a la carte samt kendskab til vegetariske og veganiske retter. Øko Cafeteriet - Svendborgs hyggelige cafeteria og spisested - ligger lige i hjertet af den gamle købstad. Her er økologi, kvalite...
Indrykket:11. juni 2019
Udløbsdato:6. august 2019