Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent til Børnehuset Fengersvej

Vil du arbejde i et hus med 80 dejlige børn i alderen 0-6 år og have ansvaret for, at der hver dag serveres hjemmelavet økologisk mad? Så håber vi, at du vil søge denne stilling!  
 
80 skønne børn søger en person, der elsker at tilberede lækker mad 
Du er enten kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent. Stillingen er på 37 timer om ugen, og du bliver ansat i Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave (VVK) Klynge C / Børnehuset Fengersvej – med opstart medio marts. 
 
Hver dag serveres der fem måltider med særligt fokus på frokost og eftermiddagsmad. Der skal bages frisk brød hver dag, og det meste mad laves fra bunden. 
 
I klynge VVK C’s netværk af køkkenpersonale har vi udarbejdet en kostpolitik for at sikre, at alle børn i klyngen får gode måltider, der lever op til Fødevarestyrelsens retningslinjer. I kostpolitikken er der desuden lagt vægt på, at der i alle institutioner arbejdes med følgende fem fokusområder:  
 
Madmor - Årstidens råvarer – Bæredygtighed – Madspild - Servering 
 
Det særlige fokus på serveringen af måltiderne gøres konkret ved at   
  • køkkenpersonalet kommunikerer på skrift og i tale, hvilke hovedingredienser der indgår i måltidet, således at det kan videreformidles af det pædagogiske personale.  
  • der ved servering tænkes på, at maden skal være tilgængelig for barnet, så det bliver muligt for barnet at være selvhjulpen.  
  • køkkenpersonalet tænker den æstetiske oplevelse ind i anretningen.    
I Børnehuset har vi et mad- & måltidsudvalg bestående af: leder, køkkenpersonale og to stuepædagoger. Vi mødes ca. hver 6. uge og er i dialog om, hvordan vi samarbejder gennem tillid og respekt for hinandens faglighed og kerneopgaver, samt hvordan vi gør måltiderne i vores hus til det bedste tidspunkt på dagen for vores børn.  
 
Vi forventer, at du:    
  • er uddannet kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent.  
  • har erfaring med og kan tage ansvaret for fødevarehygiejne, daglig rengøring og egenkontrol.  
  • er i stand til at udføre de arbejdsopgaver, der er forbundet med udpakning af varer, madlavning samt rengøring og opvask.  
  • kan sammensætte en varieret og spændende menuplan med årstidens råvarer.  
  • kan tage ansvaret for, at kosten overholder gældende ernæringsmæssige retningslinjer for børnekost og institutionsmåltider.  
  • kan betjene en computer og bestille varer via kommunens indkøbssystem.  
  • indgår i et konstruktivt samarbejde med det pædagogiske personale.  
  • har lyst til at eksperimentere med råvarer, tilberedningsmetoder, smag og konsistens samt afprøve nye madretter.  
  • har viden inden for vores fem fokusområder     
Din arbejdstid vil ligge mellem kl. 6.30 og 14.00. 
 
Du opfordres til at ringe til pædagogisk leder Kirsten Ann Ghasemily på 3617 4321 for at aftale et lille besøg i vores hus, inden stillingen søges. 
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 26. februar 2018
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329759696Phoenix-1204919612018-02-12T15:07:12.407Kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent til Børnehuset Fengersvej
Vil du arbejde i et hus med 80 dejlige børn i alderen 0-6 år og have ansvaret for, at der hver dag serveres hjemmelavet økologisk mad? Så håber vi, at du vil søge denne stilling!  
 
80 skønne børn søger en person, der elsker at tilberede lækker mad 
Du er enten kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent. Stillingen er på 37 timer om ugen, og du bliver ansat i Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave (VVK) Klynge C / Børnehuset Fengersvej – med opstart medio marts. 
 
Hver dag serveres der fem måltider med særligt fokus på frokost og eftermiddagsmad. Der skal bages frisk brød hver dag, og det meste mad laves fra bunden. 
 
I klynge VVK C’s netværk af køkkenpersonale har vi udarbejdet en kostpolitik for at sikre, at alle børn i klyngen får gode måltider, der lever op til Fødevarestyrelsens retningslinjer. I kostpolitikken er der desuden lagt vægt på, at der i alle institutioner arbejdes med følgende fem fokusområder:  
 
Madmor - Årstidens råvarer – Bæredygtighed – Madspild - Servering 
 
Det særlige fokus på serveringen af måltiderne gøres konkret ved at   
  • køkkenpersonalet kommunikerer på skrift og i tale, hvilke hovedingredienser der indgår i måltidet, således at det kan videreformidles af det pædagogiske personale.  
  • der ved servering tænkes på, at maden skal være tilgængelig for barnet, så det bliver muligt for barnet at være selvhjulpen.  
  • køkkenpersonalet tænker den æstetiske oplevelse ind i anretningen.    
I Børnehuset har vi et mad- & måltidsudvalg bestående af: leder, køkkenpersonale og to stuepædagoger. Vi mødes ca. hver 6. uge og er i dialog om, hvordan vi samarbejder gennem tillid og respekt for hinandens faglighed og kerneopgaver, samt hvordan vi gør måltiderne i vores hus til det bedste tidspunkt på dagen for vores børn.  
 
Vi forventer, at du:    
  • er uddannet kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent.  
  • har erfaring med og kan tage ansvaret for fødevarehygiejne, daglig rengøring og egenkontrol.  
  • er i stand til at udføre de arbejdsopgaver, der er forbundet med udpakning af varer, madlavning samt rengøring og opvask.  
  • kan sammensætte en varieret og spændende menuplan med årstidens råvarer.  
  • kan tage ansvaret for, at kosten overholder gældende ernæringsmæssige retningslinjer for børnekost og institutionsmåltider.  
  • kan betjene en computer og bestille varer via kommunens indkøbssystem.  
  • indgår i et konstruktivt samarbejde med det pædagogiske personale.  
  • har lyst til at eksperimentere med råvarer, tilberedningsmetoder, smag og konsistens samt afprøve nye madretter.  
  • har viden inden for vores fem fokusområder     
Din arbejdstid vil ligge mellem kl. 6.30 og 14.00. 
 
Du opfordres til at ringe til pædagogisk leder Kirsten Ann Ghasemily på 3617 4321 for at aftale et lille besøg i vores hus, inden stillingen søges. 
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 26. februar 2018
 
2018-02-27T00:03:03.217 Vil du arbejde i et hus med 80 dejlige børn i alderen 0-6 år og have ansvaret for, at der hver dag serveres hjemmelavet økologisk mad? Så håber vi, at du vil søge denne stilling! 80 skønne børn søger en person, der elsker at tilberede lækker mad Du er enten kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent. Stillingen er på 37 timer om ugen, og du bliver ansat i Valby Vesterbro Kgs. Enghave (VVK) Klynge C Børnehuset Fengersvej med opstart medio marts. Hver dag serveres der fem måltider med særligt fokus på frokost og eftermiddagsmad. Der skal bages frisk brød hver dag, og det meste mad laves fra bunden. I klynge VVK C s netværk af køkkenpersonale har vi udarbejdet en kostpolitik for at sikre, at alle børn i klyngen får gode måltider, der lever op til Fødevarestyrelsens retningslinjer. I kostpolitikken er der desuden lagt vægt på, at der i alle institutioner arbejdes med følgende fem fokusområder: Madmor - Årstidens råvarer Bæredygtighed Madspild - Servering Det særlige fokus på serveringen af måltiderne gøres konkret ved at køkkenpersonalet kommunikerer på skrift og i tale, hvilke hovedingredienser der indgår i måltidet, således at det kan videreformidles af det pædagogiske personale. der ved servering tænkes på, at maden skal være tilgængelig for barnet, så det bliver muligt for barnet at være selvhjulpen. køkkenpersonalet tænker den æstetiske oplevelse ind i anretningen. I Børnehuset har vi et mad- & måltidsudvalg bestående af: leder, køkkenpersonale og to stuepædagoger. Vi mødes ca. hver 6. uge og er i dialog om, hvordan vi samarbejder gennem tillid og respekt for hinandens faglighed og kerneopgaver, samt hvordan vi gør måltiderne i vores hus til det bedste tidspunkt på dagen for vores børn. Vi forventer, at du: er uddannet kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent. har erfaring med og kan tage ansvaret for fødevarehygiejne, daglig rengøring og egenkontrol. er i stand til at udføre de arbejdsopgaver, der er forbundet med udpakning af varer, madlavning samt rengøring og opvask. kan sammensætte en varieret og spændende menuplan med årstidens råvarer. kan tage ansvaret for, at kosten overholder gældende ernæringsmæssige retningslinjer for børnekost og institutionsmåltider. kan betjene en computer og bestille varer via kommunens indkøbssystem. indgår i et konstruktivt samarbejde med det pædagogiske personale. har lyst til at eksperimentere med råvarer, tilberedningsmetoder, smag og konsistens samt afprøve nye madretter. har viden inden for vores fem fokusområder Din arbejdstid vil ligge mellem kl. 6.30 og 14.00. Du opfordres til at ringe til pædagogisk leder Kirsten Ann Ghasemily på 3617 4321 for at aftale et lille besøg i vores hus, inden stillingen søges. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 26. februar 201810Phoenix12049196101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-26T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=149198&DepartmentId=20269&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3109973Børnehuset Fengersvej11Fengersvej 262500ValbyDKDanmarkORS/12049196_logo.pngORS/Small/12049196_logo.png155.6628540012.50713800
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent524871KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=12049196https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=12049196https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=12049196&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=12049196&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Sundhed/5.jpgEr du en fagligt stærk medarbejder?12008001Dansk3Læse/ tale10Sundhed77Pleje og omsorg353002114importimport_12049196DKDanmarkDKDanmarkda-DK