Kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent til Børnehuset Fengersvej

Vil du arbejde i et hus med 80 dejlige børn i alderen 0-6 år og have ansvaret for, at der hver dag serveres hjemmelavet økologisk mad? Så håber vi, at du vil søge denne stilling!  
 
80 skønne børn søger en person, der elsker at tilberede lækker mad 
Du er enten kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent. Stillingen er på 37 timer om ugen, og du bliver ansat i Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave (VVK) Klynge C / Børnehuset Fengersvej – med opstart medio marts. 
 
Hver dag serveres der fem måltider med særligt fokus på frokost og eftermiddagsmad. Der skal bages frisk brød hver dag, og det meste mad laves fra bunden. 
 
I klynge VVK C’s netværk af køkkenpersonale har vi udarbejdet en kostpolitik for at sikre, at alle børn i klyngen får gode måltider, der lever op til Fødevarestyrelsens retningslinjer. I kostpolitikken er der desuden lagt vægt på, at der i alle institutioner arbejdes med følgende fem fokusområder:  
 
Madmor - Årstidens råvarer – Bæredygtighed – Madspild - Servering 
 
Det særlige fokus på serveringen af måltiderne gøres konkret ved at   
  • køkkenpersonalet kommunikerer på skrift og i tale, hvilke hovedingredienser der indgår i måltidet, således at det kan videreformidles af det pædagogiske personale.  
  • der ved servering tænkes på, at maden skal være tilgængelig for barnet, så det bliver muligt for barnet at være selvhjulpen.  
  • køkkenpersonalet tænker den æstetiske oplevelse ind i anretningen.    
I Børnehuset har vi et mad- & måltidsudvalg bestående af: leder, køkkenpersonale og to stuepædagoger. Vi mødes ca. hver 6. uge og er i dialog om, hvordan vi samarbejder gennem tillid og respekt for hinandens faglighed og kerneopgaver, samt hvordan vi gør måltiderne i vores hus til det bedste tidspunkt på dagen for vores børn.  
 
Vi forventer, at du:    
  • er uddannet kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent.  
  • har erfaring med og kan tage ansvaret for fødevarehygiejne, daglig rengøring og egenkontrol.  
  • er i stand til at udføre de arbejdsopgaver, der er forbundet med udpakning af varer, madlavning samt rengøring og opvask.  
  • kan sammensætte en varieret og spændende menuplan med årstidens råvarer.  
  • kan tage ansvaret for, at kosten overholder gældende ernæringsmæssige retningslinjer for børnekost og institutionsmåltider.  
  • kan betjene en computer og bestille varer via kommunens indkøbssystem.  
  • indgår i et konstruktivt samarbejde med det pædagogiske personale.  
  • har lyst til at eksperimentere med råvarer, tilberedningsmetoder, smag og konsistens samt afprøve nye madretter.  
  • har viden inden for vores fem fokusområder     
Din arbejdstid vil ligge mellem kl. 6.30 og 14.00. 
 
Du opfordres til at ringe til pædagogisk leder Kirsten Ann Ghasemily på 3617 4321 for at aftale et lille besøg i vores hus, inden stillingen søges. 
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 26. februar 2018
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her