Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok - Samsø - Sommersæson 2018 - Buffet

Kok søges til sæson 2018 snarest muligt!

Et værelse med eget toilet og the køkken står til rådighed
Nyd sommeren på Samsø - hvor gæstene nyder en stund med hinanden uden hverdagens stress.

Her er chancen for at være med til at have indflydelse på mange aspekter omkring driften af Restaurant Oasen
Restaurant Oasen er forholdsvis nyetableret som i år er lavet til en buffet restaurant - hvor fokus ligger på at der vil altid være 3 slags kød, 1 slags fisk, 2 slags kartofler og flere salater (og hvad vi ellers finder på :-) Det er vigtigt for os, at udbuddet varierer fra dag til dag, og at vi dækker alle aldersgrupper. Så vidt muligt vil vi holde fokus på økologi, kvalitet, lokale råvarer og så rigtig meget smag.

Kokken:
Faglært kok som har masser af erfaring også vedr. selskaber.
Du vil være ansvarlig for driften i køkkenet samt at sikre kvaliteten i samarbejde med ejerne.
Stor indflydelse på menuen.
Vi forventer, at du er struktureret og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, er stabil samt ansvarsbevidst og at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.
Erfaring med økonomien i et køkken i form af mindre madspild m.m.

Vi tilbyder:
– Start i forhold til aftale hurtigst muligt
– Et godt arbejdsmiljø (med overenskomst og pensionsordning) samt gode kollegaer
– Løn efter kvalifikationer
– Et stort køkken
– Bolig i form af værelse med eget toilet og thekøkken

Oasen Samsø er et større feriested i Nordby på Samsø, som startede i april måned 2017. Vi har 86 sengepladser, og regner med en rigtig god belægning i år 2018. Stemningen er rar og afslappet og det er vigtigt for os at gæsterne bliver mødt af venlighed og imødekommenhed, så de nyder deres ophold hos os.

Vil du være en del af vores team på Oasen Samsø, så send en ansøgning til: kontakt@oasen-samsoe.dk

Ønskes mere information, så ring gerne på 22 27 44 23.
Vi glæder os til at høre fra jer.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329805737Phoenix-dc1152f512018-05-04T12:06:31.870Kok - Samsø - Sommersæson 2018 - Buffet

Kok søges til sæson 2018 snarest muligt!

Et værelse med eget toilet og the køkken står til rådighed
Nyd sommeren på Samsø - hvor gæstene nyder en stund med hinanden uden hverdagens stress.

Her er chancen for at være med til at have indflydelse på mange aspekter omkring driften af Restaurant Oasen
Restaurant Oasen er forholdsvis nyetableret som i år er lavet til en buffet restaurant - hvor fokus ligger på at der vil altid være 3 slags kød, 1 slags fisk, 2 slags kartofler og flere salater (og hvad vi ellers finder på :-) Det er vigtigt for os, at udbuddet varierer fra dag til dag, og at vi dækker alle aldersgrupper. Så vidt muligt vil vi holde fokus på økologi, kvalitet, lokale råvarer og så rigtig meget smag.

Kokken:
Faglært kok som har masser af erfaring også vedr. selskaber.
Du vil være ansvarlig for driften i køkkenet samt at sikre kvaliteten i samarbejde med ejerne.
Stor indflydelse på menuen.
Vi forventer, at du er struktureret og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, er stabil samt ansvarsbevidst og at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.
Erfaring med økonomien i et køkken i form af mindre madspild m.m.

Vi tilbyder:
– Start i forhold til aftale hurtigst muligt
– Et godt arbejdsmiljø (med overenskomst og pensionsordning) samt gode kollegaer
– Løn efter kvalifikationer
– Et stort køkken
– Bolig i form af værelse med eget toilet og thekøkken

Oasen Samsø er et større feriested i Nordby på Samsø, som startede i april måned 2017. Vi har 86 sengepladser, og regner med en rigtig god belægning i år 2018. Stemningen er rar og afslappet og det er vigtigt for os at gæsterne bliver mødt af venlighed og imødekommenhed, så de nyder deres ophold hos os.

Vil du være en del af vores team på Oasen Samsø, så send en ansøgning til: kontakt@oasen-samsoe.dk

Ønskes mere information, så ring gerne på 22 27 44 23.
Vi glæder os til at høre fra jer.

2018-07-03T00:50:21.517 Kok søges til sæson 2018 snarest muligt! Et værelse med eget toilet og the køkken står til rådighedNyd sommeren på Samsø - hvor gæstene nyder en stund med hinanden uden hverdagens stress.Her er chancen for at være med til at have indflydelse på mange aspekter omkring driften af Restaurant OasenRestaurant Oasen er forholdsvis nyetableret som i år er lavet til en buffet restaurant - hvor fokus ligger på at der vil altid være 3 slags kød, 1 slags fisk, 2 slags kartofler og flere salater (og hvad vi ellers finder på :-) Det er vigtigt for os, at udbuddet varierer fra dag til dag, og at vi dækker alle aldersgrupper. Så vidt muligt vil vi holde fokus på økologi, kvalitet, lokale råvarer og så rigtig meget smag. Kokken:Faglært kok som har masser af erfaring også vedr. selskaber.Du vil være ansvarlig for driften i køkkenet samt at sikre kvaliteten i samarbejde med ejerne.Stor indflydelse på menuen.Vi forventer, at du er struktureret og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, er stabil samt ansvarsbevidst og at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.Erfaring med økonomien i et køkken i form af mindre madspild m.m. Vi tilbyder: Start i forhold til aftale hurtigst muligt Et godt arbejdsmiljø (med overenskomst og pensionsordning) samt gode kollegaer Løn efter kvalifikationer Et stort køkken Bolig i form af værelse med eget toilet og thekøkken Oasen Samsø er et større feriested i Nordby på Samsø, som startede i april måned 2017. Vi har 86 sengepladser, og regner med en rigtig god belægning i år 2018. Stemningen er rar og afslappet og det er vigtigt for os at gæsterne bliver mødt af venlighed og imødekommenhed, så de nyder deres ophold hos os. Vil du være en del af vores team på Oasen Samsø, så send en ansøgning til: kontakt@oasen-samsoe.dk Ønskes mere information, så ring gerne på 22 27 44 23.Vi glæder os til at høre fra jer.10Phoenixdc1152f5101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-02T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSamsø3236953Oasen Samsø11Søndre Møllevej 58305SamsøDKDanmarkORS/dc1152f5_logo.jpegORS/Small/dc1152f5_logo.jpeg0
kontakt@oasen-samsoe.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent47Tidsbegrænset565616PhoenixMedium0011https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Rejser_og_turisme/7.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration31Rejser og turisme354779055kontakt@oasen-samsoe.dkkontakt@oasen-samsoe.dkDKDanmarkDKDanmark329933059A la Carte Chef wanted!Robot Do you crave the taste of success? Say Yes I Can! because here at the Radisson Blu Hotel, we re looking for foodies just like you! At Radisson Blu Hotel, we are one team and make memorable moments for our guests. Do you boil over with passion for cooking and is leadership the spice of your life? If yes, you are just the energetic person we need! Do you have lashings of personality that you can sprinkle across your team? We empower you to stand out together as one team, in order to create memorable moments for our guests. Key Responsibilities of a la Carte Chef: Prepares and properly garnishes food orders as they are received in accordance with recipes and proper plate presentation Supervises and supports team members in own section to achieve optimum quality Follows proper safety, hygiene, and sanitation practices at all times Ensures close down of section in accordance with departmental procedures and standards Requirements of a la Carte Chef: A proven track record in a similar role within a quality environment and to be able to demonstrate excellent standards and team member supervision A positive approach, excellent organisational skills, and a passion for producing high quality customer care. Driven and ambitious to inspire the team to consistently deliver and exceed food and service standards Teamplayer, clear thinker with excellent communication abilities A clean criminal record is required Want people to Instagram YOUR food? Then this is the kitchen for you!… Come join us and Make Every Moment Matter! Our award winning hotel in the Aarhus city center is perfectly situated beside the popular ARoS Art Museum and just 2 kilometers from Den Gamble By, the open-air Old Town Museum. In addition to a superb location, the hotel offers 234 rooms and suites with bold colors and contemporary design with themes of New York Mansion, Natural Cool or Urban. For a convenient and delicious dining experience, guests can visit either of our 2 on-site restaurants offering an upscale setting to gather over food and drinks. After a fine meal or a day of meetings, guests can relieve stress at Fitness World center or take care of unfinished work in the business center. We are very proud to have been named Best Hotel in Denmark Outside Copenhagen and Best Hotel Chain in Denmark.

Do you crave the taste of success? Say Yes I Can! because here at the Radisson Blu Hotel, we’re looking for foodies just like you!
At Radisson Blu Hotel, we are one team and make memorable moments for our guests.

Do you boil over with passion for cooking and is leadership the spice of your life? If yes, you are just the energetic person we need!
Do you have lashings of personality that you can sprinkle across your team? We empower you to stand out together as one team, in order to create memorable moments for our guests. 

Key Responsibilities of a la Carte Chef:

  • Prepares and properly garnishes food orders as they are received in accordance with recipes and proper plate presentation
  • Supervises and supports team members in own section to achieve optimum quality
  • Follows proper safety, hygiene, and sanitation practices at all times
  • Ensures close down of section in accordance with departmental procedures and standards


Requirements of a la Carte Chef:

  • A proven track record in a similar role within a quality environment and to be able to demonstrate excellent standards and team member supervision
  • A positive approach, excellent organisational skills, and a passion for producing high quality customer care.
  • Driven and ambitious to inspire the team to consistently deliver and exceed food and service standards
  • Teamplayer, clear thinker with excellent communication abilities
  • A clean criminal record is required


Want people to Instagram YOUR food? Then this is the kitchen for you!… Come join us and Make Every Moment Matter!


"Our award winning hotel in the Aarhus city center is perfectly situated beside the popular ARoS Art Museum and just 2 kilometers from Den Gamble By, the open-air Old Town Museum. 

In addition to a superb location, the hotel offers 234 rooms and suites with bold colors and contemporary design with themes of New York Mansion, Natural Cool or Urban. For a convenient and delicious dining experience, guests can visit either of our 2 on-site restaurants offering an upscale setting to gather over food and drinks. After a fine meal or a day of meetings, guests can relieve stress at Fitness World center or take care of unfinished work in the business center. 

We are very proud to have been named “Best Hotel in Denmark Outside Copenhagen” and “Best Hotel Chain in Denmark."

Radisson Blu Scandinavia HotelAarhus C2018-12-21T00:00:002019-01-23T00:00:00
329928696Kok / Chef/topboss/multiperson/Robot ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke ja sgu da, vi sætter en for bordenden og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken vine. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin. Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever. * du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken restaurant ( 2 minutter mens man laver regnskab mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro http: Www.klassiskfisk.dk *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en kok- chef -  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke “ja sgu da, vi sætter en for bordenden” og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken + vine.

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin.

Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad  (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever.

* du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken/restaurant  ( 2 minutter mens man laver regnskab/ mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke/elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

http://Www.klassiskfisk.dk

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus C2018-12-17T00:00:002019-02-09T00:00:00
329924892KokRobot Chao køkken søger en kok som brænder for sit arbejde og har lyst til tage ansvar. Vittig du har erfaring i vietnamesisk køkken, godt humør. Løn efter aftale

Chao køkken søger en kok som brænder for sit arbejde og har lyst til tage ansvar.

Vittig du har erfaring i vietnamesisk køkken, godt humør.

Løn efter aftale

ChaoAarhus C2018-12-08T00:00:002019-02-01T00:00:00
329924101Faglært kok til AarhusRobot Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig vi søger! Vores grundprincip er, at mad produceres fra bunden af gode friske råvare, med fokus på økologi og minimering af madspild. Din daglige arbejdsplads Som kok hos os, bliver du del af et dynamisk team på 15 engagerede kollegaer som dagligt bespiser ca. 300 til morgen og ca. 1000 til frokost (fordelt på 2 kantiner) på Vestas, Hedeager 42, Aarhus. Der produceres mad til morgenbuffet, frokostbuffet, salatbar, bagning, servicering møder. Derforuden Deli Marche cafeen hvor der er en stor variation af lækre tilbud til kunderne Vi forventer kreativitet, holdspil og godt humør Du er faglært kok gerne erfaring fra restauration, storkøkken eller kantinedrift. Dine primære opgaver bliver: Produktion og udvikling af ernæringsbevidste kolde og varme retter, salater samt bagning. Mødeforplejning: produktion, servicering og korrespondance Menuplanlægning og varedisponering Varemodtagelse, opvask og rengøring Deltagelse i sikring af køkkenets egenkontrol Udvikling og vedligeholdelse af stop madspildsprojekt samt leanprincipper Servicering af vores kunder Vi forventer at du, er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Har passion for kvalitet og vil være med til at gøre det til en oplevelse for vores kunder, at komme i kantinen. Årligt har vi ca. 10 temadage, hvor vi giver den ekstra gas. Du skal brænde for at yde en god service til vores gæster, samtidig med du kan lide at have travlt. Vi tilbyder En stilling på 37 timer pr. uge, med gode arbejdsforhold En arbejdstid mandag-torsdag kl. 6.00 14.00 og fredag fra kl. 6.00-13.55 Du bliver del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen Løn efter overenskomst. Tiltrædelse snarest, men vi venter også på den rette. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte: Souschef Brian Løgstrup Tlf. 9730 7343 eller M. 3030 4286 Kok assistent Tina Geest Tlf.9730 4314 eller M. 6051 6526 Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist 19. december 2018. Ansøgninger bliver behandlet løbende og ansættelse vil ske, når rette kandidat er fundet. Om Eurest Hos Compass Group vægter vi vores medarbejdere højt. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group.

Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig vi søger!

Vores grundprincip er, at mad produceres fra bunden af gode friske råvare, med fokus på økologi og minimering af madspild.

Din daglige arbejdsplads

Som kok hos os, bliver du del af et dynamisk team på 15 engagerede kollegaer som dagligt bespiser ca. 300 til morgen og ca. 1000 til frokost (fordelt på 2 kantiner) på Vestas, Hedeager 42, Aarhus.

Der produceres mad til morgenbuffet, frokostbuffet, salatbar, bagning, servicering møder. Derforuden Deli Marche cafeen hvor der er en stor variation af lækre tilbud til kunderne

Vi forventer kreativitet, holdspil og godt humør

Du er faglært kok gerne erfaring fra restauration, storkøkken eller kantinedrift.

Dine primære opgaver bliver:

  • Produktion og udvikling af ernæringsbevidste kolde og varme retter, salater samt bagning.
  • Mødeforplejning: produktion, servicering og korrespondance
  • Menuplanlægning og varedisponering
  • Varemodtagelse, opvask og rengøring
  • Deltagelse i sikring af køkkenets egenkontrol
  • Udvikling og vedligeholdelse af ”stop madspildsprojekt” samt leanprincipper
  • Servicering af vores kunder

Vi forventer at du, er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Har passion for kvalitet og vil være med til at gøre det til en oplevelse for vores kunder, at komme i kantinen. Årligt har vi ca. 10 temadage, hvor vi giver den ekstra gas.

Du skal brænde for at yde en god service til vores gæster, samtidig med du kan lide at have travlt.

Vi tilbyder  

  • En stilling på 37 timer pr. uge, med gode arbejdsforhold
  • En arbejdstid mandag-torsdag kl. 6.00–14.00 og fredag fra kl. 6.00-13.55
  • Du bliver del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen
  • Løn efter overenskomst.
  • Tiltrædelse snarest, men vi venter også på den rette.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte:

  • Souschef Brian Løgstrup Tlf. 9730 7343 eller M. 3030 4286
  • Kok/assistent Tina Geest Tlf.9730 4314 eller M. 6051 6526

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist 19. december 2018. Ansøgninger bliver behandlet løbende og ansættelse vil ske, når rette kandidat er fundet.

Om Eurest

Hos Compass Group vægter vi vores medarbejdere højt. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group.

Eurest Kantine, Vestas Aarhus HedeagerAarhus N2018-12-06T00:00:002019-01-31T00:00:00
329922602Faglært kok eller cater (deltid)Robot Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater i vores nyopstartede personalekantine i Skanderborg. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: 1. februar Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på deltid med 30 timer om ugen, arbejdstid mellem 07.00-15.00 Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet vil I være en køkkenchef og dig, sammen skal i servicere ca. 80 daglige gærster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. februar Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok/cater i vores nyopstartede personalekantine i Skanderborg.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. februar

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på deltid med 30 timer om ugen, arbejdstid mellem 07.00-15.00
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet vil I være en køkkenchef og dig, sammen skal i servicere ca. 80 daglige gærster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. februar

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SSkanderborg2018-12-04T00:00:002019-01-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

A la Carte Chef wanted!

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Aarhus C
Do you crave the taste of success? Say Yes I Can! because here at the Radisson Blu Hotel, we re looking for foodies just like you! At Radisson Blu Hotel, we are one team and make memorable moments for our guests. Do you boil over with passion for co...
Indrykket:21. december 2018
Udløbsdato:23. januar 2019

Kok / Chef/topboss/multiperson/

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder fo...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:9. februar 2019

Kok

Chao

Aarhus C
Chao køkken søger en kok som brænder for sit arbejde og har lyst til tage ansvar. Vittig du har erfaring i vietnamesisk køkken, godt humør. Løn efter aftale
Indrykket:8. december 2018
Udløbsdato:1. februar 2019

Faglært kok til Aarhus

Eurest Kantine, Vestas Aarhus Hedeager

Aarhus N
Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig vi søger! Vores grundprincip er, at mad produceres fra bunden af gode friske råvare, med fokus på økologi og minimering af madspild. Din daglige arbejdsplads Som kok hos os, bliver du del af...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

Faglært kok eller cater (deltid)

Fazer Food Services A/S

Skanderborg
Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater i vores nyopstartede personalekantine i Skanderborg. Ansøgningsfris...
Indrykket:4. december 2018
Udløbsdato:29. januar 2019