Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok - Samsø - Sommersæson 2018 - Buffet

Kok søges til sæson 2018 snarest muligt!

Et værelse med eget toilet og the køkken står til rådighed
Nyd sommeren på Samsø - hvor gæstene nyder en stund med hinanden uden hverdagens stress.

Her er chancen for at være med til at have indflydelse på mange aspekter omkring driften af Restaurant Oasen
Restaurant Oasen er forholdsvis nyetableret som i år er lavet til en buffet restaurant - hvor fokus ligger på at der vil altid være 3 slags kød, 1 slags fisk, 2 slags kartofler og flere salater (og hvad vi ellers finder på :-) Det er vigtigt for os, at udbuddet varierer fra dag til dag, og at vi dækker alle aldersgrupper. Så vidt muligt vil vi holde fokus på økologi, kvalitet, lokale råvarer og så rigtig meget smag.

Kokken:
Faglært kok som har masser af erfaring også vedr. selskaber.
Du vil være ansvarlig for driften i køkkenet samt at sikre kvaliteten i samarbejde med ejerne.
Stor indflydelse på menuen.
Vi forventer, at du er struktureret og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, er stabil samt ansvarsbevidst og at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.
Erfaring med økonomien i et køkken i form af mindre madspild m.m.

Vi tilbyder:
– Start i forhold til aftale hurtigst muligt
– Et godt arbejdsmiljø (med overenskomst og pensionsordning) samt gode kollegaer
– Løn efter kvalifikationer
– Et stort køkken
– Bolig i form af værelse med eget toilet og thekøkken

Oasen Samsø er et større feriested i Nordby på Samsø, som startede i april måned 2017. Vi har 86 sengepladser, og regner med en rigtig god belægning i år 2018. Stemningen er rar og afslappet og det er vigtigt for os at gæsterne bliver mødt af venlighed og imødekommenhed, så de nyder deres ophold hos os.

Vil du være en del af vores team på Oasen Samsø, så send en ansøgning til: kontakt@oasen-samsoe.dk

Ønskes mere information, så ring gerne på 22 27 44 23.
Vi glæder os til at høre fra jer.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329805737Phoenix-dc1152f512018-05-04T12:06:31.870Kok - Samsø - Sommersæson 2018 - Buffet

Kok søges til sæson 2018 snarest muligt!

Et værelse med eget toilet og the køkken står til rådighed
Nyd sommeren på Samsø - hvor gæstene nyder en stund med hinanden uden hverdagens stress.

Her er chancen for at være med til at have indflydelse på mange aspekter omkring driften af Restaurant Oasen
Restaurant Oasen er forholdsvis nyetableret som i år er lavet til en buffet restaurant - hvor fokus ligger på at der vil altid være 3 slags kød, 1 slags fisk, 2 slags kartofler og flere salater (og hvad vi ellers finder på :-) Det er vigtigt for os, at udbuddet varierer fra dag til dag, og at vi dækker alle aldersgrupper. Så vidt muligt vil vi holde fokus på økologi, kvalitet, lokale råvarer og så rigtig meget smag.

Kokken:
Faglært kok som har masser af erfaring også vedr. selskaber.
Du vil være ansvarlig for driften i køkkenet samt at sikre kvaliteten i samarbejde med ejerne.
Stor indflydelse på menuen.
Vi forventer, at du er struktureret og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, er stabil samt ansvarsbevidst og at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.
Erfaring med økonomien i et køkken i form af mindre madspild m.m.

Vi tilbyder:
– Start i forhold til aftale hurtigst muligt
– Et godt arbejdsmiljø (med overenskomst og pensionsordning) samt gode kollegaer
– Løn efter kvalifikationer
– Et stort køkken
– Bolig i form af værelse med eget toilet og thekøkken

Oasen Samsø er et større feriested i Nordby på Samsø, som startede i april måned 2017. Vi har 86 sengepladser, og regner med en rigtig god belægning i år 2018. Stemningen er rar og afslappet og det er vigtigt for os at gæsterne bliver mødt af venlighed og imødekommenhed, så de nyder deres ophold hos os.

Vil du være en del af vores team på Oasen Samsø, så send en ansøgning til: kontakt@oasen-samsoe.dk

Ønskes mere information, så ring gerne på 22 27 44 23.
Vi glæder os til at høre fra jer.

2018-07-03T00:50:21.517 Kok søges til sæson 2018 snarest muligt! Et værelse med eget toilet og the køkken står til rådighedNyd sommeren på Samsø - hvor gæstene nyder en stund med hinanden uden hverdagens stress.Her er chancen for at være med til at have indflydelse på mange aspekter omkring driften af Restaurant OasenRestaurant Oasen er forholdsvis nyetableret som i år er lavet til en buffet restaurant - hvor fokus ligger på at der vil altid være 3 slags kød, 1 slags fisk, 2 slags kartofler og flere salater (og hvad vi ellers finder på :-) Det er vigtigt for os, at udbuddet varierer fra dag til dag, og at vi dækker alle aldersgrupper. Så vidt muligt vil vi holde fokus på økologi, kvalitet, lokale råvarer og så rigtig meget smag. Kokken:Faglært kok som har masser af erfaring også vedr. selskaber.Du vil være ansvarlig for driften i køkkenet samt at sikre kvaliteten i samarbejde med ejerne.Stor indflydelse på menuen.Vi forventer, at du er struktureret og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, er stabil samt ansvarsbevidst og at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.Erfaring med økonomien i et køkken i form af mindre madspild m.m. Vi tilbyder: Start i forhold til aftale hurtigst muligt Et godt arbejdsmiljø (med overenskomst og pensionsordning) samt gode kollegaer Løn efter kvalifikationer Et stort køkken Bolig i form af værelse med eget toilet og thekøkken Oasen Samsø er et større feriested i Nordby på Samsø, som startede i april måned 2017. Vi har 86 sengepladser, og regner med en rigtig god belægning i år 2018. Stemningen er rar og afslappet og det er vigtigt for os at gæsterne bliver mødt af venlighed og imødekommenhed, så de nyder deres ophold hos os. Vil du være en del af vores team på Oasen Samsø, så send en ansøgning til: kontakt@oasen-samsoe.dk Ønskes mere information, så ring gerne på 22 27 44 23.Vi glæder os til at høre fra jer.10Phoenixdc1152f5101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-02T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSamsø3236953Oasen Samsø11Søndre Møllevej 58305SamsøDKDanmarkORS/dc1152f5_logo.jpegORS/Small/dc1152f5_logo.jpeg0
kontakt@oasen-samsoe.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent47Tidsbegrænset565616PhoenixMedium0011https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Rejser_og_turisme/7.jpgKok - Samsø - Sommersæson 2018 - Buffet12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration31Rejser og turisme354779055kontakt@oasen-samsoe.dkkontakt@oasen-samsoe.dkDKDanmarkDKDanmark330096110Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerneBasic I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange. Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv. Vi søger en eller 2 nye kollegaer til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil. Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad. Dine opgaver:Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends.Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000.Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke caterfunktioner. Dine kvalifikationer:Du er uddannet cater eller kok.Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau.Du går forrest og er stolt af dit håndværk.Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.Trives i et miljø med højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.Vores tilbud: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden med entusiasme og madglæde.En masse spændende og sjove oplevelser.Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK ARENA.Løn efter kvalifikationer. Send din ansøgning via knappen Send ansøgning Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt Dorte Ikkala på mobil 20701630 Se mere på vores ansøgersite: https: spiseriet8000.ofir.com
I M A R T I N I B's madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent – og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange.

Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv.

Vi søger en eller 2 nye kollegaer til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.
Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil.

Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?
Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.
Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad.

Dine opgaver:
  • Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends.
  • Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.
  • Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000.
  • Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.
  • Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke/caterfunktioner.'
Dine kvalifikationer:
  • Du er uddannet cater eller kok.
  • Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau.
  • Du går forrest og er stolt af dit håndværk.
  • Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.
  • Trives i et miljø med højt arbejdstempo – uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.
  • Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.
  • Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.
  • Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.
Vores tilbud:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden – med entusiasme og madglæde.
  • En masse spændende og sjove oplevelser.
  • Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.
  • Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK & ARENA.
Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt Dorte Ikkala på mobil 20701630




Se mere på vores ansøgersite: https://spiseriet8000.ofir.com

ORS/Small/29ee8f38_logo.pngSPISERIET 8000 ApSSkødstrup2019-09-26T12:04:17.1232019-10-30T00:00:00
330092455parttime chef / helping hand in kitchenRobot we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - you MUST have experience from other placeses - ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en hjælpe kok der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro Www.klassiskfisk.dk *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - 

 

you MUST  have experience from other placeses -  

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en hjælpe kok  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

 

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

Www.klassiskfisk.dk

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus C2019-09-19T00:00:002019-11-12T00:00:00
330089421Mesterslagteren i Hørning søger en KOKRobot Mesterslagteren i Hørning søger en kok. Vi er et dynamisk team, der brænder for vores fag og for vores virksomhed. Vi har brug for en medspiller og sparringspartner, som er målrettet og ambitiøs. Vi er professionelle og med et godt socialt samvær udover arbejdspladsen. Er du vores nye kollega? Faglært kok med erfaring og sans for kvalitet. Dansk i tale og skrift. Ansvarsbevidst, seriøs og engageret. Højt drive og kan overholde deadlines. Fleksibel og øje for både detalje og helhed. Har overblik og kan motivere. Samarbejdsvant og fagligt åben for ny viden. Stabil og styr på dit liv. Gode referencer. Vi tilbyder: Udfordringer og arbejdsopgaver i et anderledes koncept. Vi arbejder med butik grillarr. firmafrokost færdigmad ud af huset. Fast arbejdsskema fri hver anden lørdag. Fuldtid 37 timer. Løn efter kvalifikationer. Omgående ansættelse. Kun ansøgere, som besidder ovennævnte kvalifikationer kan forvente at modtage svar. Ansøgere modtages kun på e-mail. Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte Dan eller Torben Nedergaard på tlf. 86 92 10 04. Send ansøgning, CV og kopi af svendebrev samt referencer og anbefalinger til e-mail: slagterenihorning@gmail.com Eller skriftligt til: Slagteren i Hørning Nørre All 21 862 Hørning. Se mere på www.slagterenihorning.dk

Mesterslagteren i Hørning søger en kok.

Vi er et dynamisk team, der brænder for vores fag og for vores virksomhed. Vi har brug for en medspiller og sparringspartner, som er målrettet og ambitiøs.

Vi er professionelle og med et godt socialt samvær udover arbejdspladsen.

Er du vores nye kollega?

  • Faglært kok med erfaring og sans for kvalitet.
  • Dansk i tale og skrift.
  • Ansvarsbevidst, seriøs og engageret.
  • Højt drive og kan overholde deadlines.
  • Fleksibel og øje for både detalje og helhed.
  • Har overblik og kan motivere.
  • Samarbejdsvant og fagligt åben for ny viden.
  • Stabil og styr på dit liv.
  • Gode referencer.

Vi tilbyder:

  • Udfordringer og arbejdsopgaver i et anderledes koncept.
  • Vi arbejder med butik – grillarr. – firmafrokost – færdigmad ud af huset.
  • Fast arbejdsskema – fri hver anden lørdag.
  • Fuldtid – 37 timer.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Omgående ansættelse.

Kun ansøgere, som besidder ovennævnte kvalifikationer kan forvente at modtage svar. Ansøgere modtages kun på e-mail.

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte Dan eller Torben Nedergaard på tlf. 86 92 10 04.

Send ansøgning, CV og kopi af svendebrev samt referencer og anbefalinger til e-mail: slagterenihorning@gmail.com

Eller skriftligt til: Slagteren i Hørning – Nørre Allé 21 – 862 Hørning.

 

Se mere på www.slagterenihorning.dk

SLAGTEREN I HØRNING ApSHørning2019-09-13T00:00:002019-11-01T00:00:00
330087850Kok SøgesRobot Kok søges til Raadhuus Kafeen Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte. Vi ser gerne at du er: Du er faglært kok(!) Tager ansvar Er Teamplayer Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette. Har et positivt sind og godt smittende humør Til gengæld kan vi tilbyde Dig: Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team Vi har en uformel tone Gode og ordnede arbejdsforhold Fri hveranden weekend Søde og dygtige kolleger Løn efter erfaring og kvalifikationer

Kok søges til Raadhuus Kafeen

Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen

Midt i hjertet af Århus’ i Sønder Allé på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen – et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam.

Som kok er du med  at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. 

Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte.

Vi ser gerne at du er:

  • Du er faglært kok(!)
  • Tager ansvar
  • Er Teamplayer
  • Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette.
  • Har et positivt sind og godt smittende humør

Til gengæld kan vi tilbyde Dig:

  • Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team
  • Vi har en uformel tone
  • Gode og ordnede arbejdsforhold
  • Fri hveranden weekend
  • Søde og dygtige kolleger
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer
Raadhuus KafeenAarhus C2019-09-11T00:00:002019-11-04T00:00:00
330087084Kok søgesRobot Brasserie Belli søger en kok med opstart hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer ugen. Arbejdstid - Aften Fast vagtplan Søndag og helligedage fri Hver anden weekend fri. Kontakt info: Ronald Tlf.: 86120760

Brasserie Belli søger en kok med opstart hurtigst muligt.

Stillingen er på 37 timer / ugen.

 

Arbejdstid - Aften

Fast vagtplan

Søndag og helligedage fri

Hver anden weekend fri.

 

Kontakt info:

Ronald

Tlf.: 86120760

BRASSERIE BELLI V/RONALD DIJKSTRAAarhus C2019-09-10T00:00:002019-11-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne

SPISERIET 8000 ApS

Skødstrup
I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange. Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med ...
Indrykket:26. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

parttime chef / helping hand in kitchen

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - you MUST have experience from other placeses - ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en hjælpe kok der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (k...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:12. november 2019

Mesterslagteren i Hørning søger en KOK

SLAGTEREN I HØRNING ApS

Hørning
Mesterslagteren i Hørning søger en kok. Vi er et dynamisk team, der brænder for vores fag og for vores virksomhed. Vi har brug for en medspiller og sparringspartner, som er målrettet og ambitiøs. Vi er professionelle og med et godt socialt samvær ud...
Indrykket:13. september 2019
Udløbsdato:1. november 2019

Kok Søges

Raadhuus Kafeen

Aarhus C
Kok søges til Raadhuus Kafeen Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl ...
Indrykket:11. september 2019
Udløbsdato:4. november 2019

Kok søges

BRASSERIE BELLI V/RONALD DIJKSTRA

Aarhus C
Brasserie Belli søger en kok med opstart hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer ugen. Arbejdstid - Aften Fast vagtplan Søndag og helligedage fri Hver anden weekend fri. Kontakt info: Ronald Tlf.: 86120760
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:1. november 2019