Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok - Samsø - Sommersæson 2018 - Buffet

Kok søges til sæson 2018 snarest muligt!

Et værelse med eget toilet og the køkken står til rådighed
Nyd sommeren på Samsø - hvor gæstene nyder en stund med hinanden uden hverdagens stress.

Her er chancen for at være med til at have indflydelse på mange aspekter omkring driften af Restaurant Oasen
Restaurant Oasen er forholdsvis nyetableret som i år er lavet til en buffet restaurant - hvor fokus ligger på at der vil altid være 3 slags kød, 1 slags fisk, 2 slags kartofler og flere salater (og hvad vi ellers finder på :-) Det er vigtigt for os, at udbuddet varierer fra dag til dag, og at vi dækker alle aldersgrupper. Så vidt muligt vil vi holde fokus på økologi, kvalitet, lokale råvarer og så rigtig meget smag.

Kokken:
Faglært kok som har masser af erfaring også vedr. selskaber.
Du vil være ansvarlig for driften i køkkenet samt at sikre kvaliteten i samarbejde med ejerne.
Stor indflydelse på menuen.
Vi forventer, at du er struktureret og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, er stabil samt ansvarsbevidst og at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.
Erfaring med økonomien i et køkken i form af mindre madspild m.m.

Vi tilbyder:
– Start i forhold til aftale hurtigst muligt
– Et godt arbejdsmiljø (med overenskomst og pensionsordning) samt gode kollegaer
– Løn efter kvalifikationer
– Et stort køkken
– Bolig i form af værelse med eget toilet og thekøkken

Oasen Samsø er et større feriested i Nordby på Samsø, som startede i april måned 2017. Vi har 86 sengepladser, og regner med en rigtig god belægning i år 2018. Stemningen er rar og afslappet og det er vigtigt for os at gæsterne bliver mødt af venlighed og imødekommenhed, så de nyder deres ophold hos os.

Vil du være en del af vores team på Oasen Samsø, så send en ansøgning til: kontakt@oasen-samsoe.dk

Ønskes mere information, så ring gerne på 22 27 44 23.
Vi glæder os til at høre fra jer.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329805737Phoenix-dc1152f512018-05-04T12:06:31.870Kok - Samsø - Sommersæson 2018 - Buffet

Kok søges til sæson 2018 snarest muligt!

Et værelse med eget toilet og the køkken står til rådighed
Nyd sommeren på Samsø - hvor gæstene nyder en stund med hinanden uden hverdagens stress.

Her er chancen for at være med til at have indflydelse på mange aspekter omkring driften af Restaurant Oasen
Restaurant Oasen er forholdsvis nyetableret som i år er lavet til en buffet restaurant - hvor fokus ligger på at der vil altid være 3 slags kød, 1 slags fisk, 2 slags kartofler og flere salater (og hvad vi ellers finder på :-) Det er vigtigt for os, at udbuddet varierer fra dag til dag, og at vi dækker alle aldersgrupper. Så vidt muligt vil vi holde fokus på økologi, kvalitet, lokale råvarer og så rigtig meget smag.

Kokken:
Faglært kok som har masser af erfaring også vedr. selskaber.
Du vil være ansvarlig for driften i køkkenet samt at sikre kvaliteten i samarbejde med ejerne.
Stor indflydelse på menuen.
Vi forventer, at du er struktureret og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, er stabil samt ansvarsbevidst og at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.
Erfaring med økonomien i et køkken i form af mindre madspild m.m.

Vi tilbyder:
– Start i forhold til aftale hurtigst muligt
– Et godt arbejdsmiljø (med overenskomst og pensionsordning) samt gode kollegaer
– Løn efter kvalifikationer
– Et stort køkken
– Bolig i form af værelse med eget toilet og thekøkken

Oasen Samsø er et større feriested i Nordby på Samsø, som startede i april måned 2017. Vi har 86 sengepladser, og regner med en rigtig god belægning i år 2018. Stemningen er rar og afslappet og det er vigtigt for os at gæsterne bliver mødt af venlighed og imødekommenhed, så de nyder deres ophold hos os.

Vil du være en del af vores team på Oasen Samsø, så send en ansøgning til: kontakt@oasen-samsoe.dk

Ønskes mere information, så ring gerne på 22 27 44 23.
Vi glæder os til at høre fra jer.

2018-07-03T00:50:21.517 Kok søges til sæson 2018 snarest muligt! Et værelse med eget toilet og the køkken står til rådighedNyd sommeren på Samsø - hvor gæstene nyder en stund med hinanden uden hverdagens stress.Her er chancen for at være med til at have indflydelse på mange aspekter omkring driften af Restaurant OasenRestaurant Oasen er forholdsvis nyetableret som i år er lavet til en buffet restaurant - hvor fokus ligger på at der vil altid være 3 slags kød, 1 slags fisk, 2 slags kartofler og flere salater (og hvad vi ellers finder på :-) Det er vigtigt for os, at udbuddet varierer fra dag til dag, og at vi dækker alle aldersgrupper. Så vidt muligt vil vi holde fokus på økologi, kvalitet, lokale råvarer og så rigtig meget smag. Kokken:Faglært kok som har masser af erfaring også vedr. selskaber.Du vil være ansvarlig for driften i køkkenet samt at sikre kvaliteten i samarbejde med ejerne.Stor indflydelse på menuen.Vi forventer, at du er struktureret og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, er stabil samt ansvarsbevidst og at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.Erfaring med økonomien i et køkken i form af mindre madspild m.m. Vi tilbyder: Start i forhold til aftale hurtigst muligt Et godt arbejdsmiljø (med overenskomst og pensionsordning) samt gode kollegaer Løn efter kvalifikationer Et stort køkken Bolig i form af værelse med eget toilet og thekøkken Oasen Samsø er et større feriested i Nordby på Samsø, som startede i april måned 2017. Vi har 86 sengepladser, og regner med en rigtig god belægning i år 2018. Stemningen er rar og afslappet og det er vigtigt for os at gæsterne bliver mødt af venlighed og imødekommenhed, så de nyder deres ophold hos os. Vil du være en del af vores team på Oasen Samsø, så send en ansøgning til: kontakt@oasen-samsoe.dk Ønskes mere information, så ring gerne på 22 27 44 23.Vi glæder os til at høre fra jer.10Phoenixdc1152f5101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-02T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSamsø3236953Oasen Samsø11Søndre Møllevej 58305SamsøDKDanmarkORS/dc1152f5_logo.jpegORS/Small/dc1152f5_logo.jpeg0
kontakt@oasen-samsoe.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent47Tidsbegrænset565616PhoenixMedium0011https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc1152f5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Rejser_og_turisme/7.jpgKok - Samsø - Sommersæson 2018 - Buffet12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration31Rejser og turisme354779055kontakt@oasen-samsoe.dkkontakt@oasen-samsoe.dkDKDanmarkDKDanmark330132054Kok med fart i skosålerneRobot - søges til større kantine i Aarhus Nord I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet. Om jobbetVi søger en engageret, effektiv, humørfyldt og serviceminded medarbejder til vores kantine i Aarhus Nord. Vi servicerer dagligt 650 spisende gæster til morgenmad og frokost, samt mødeforplejning til husets kunder og møder. Jobbets primære opgaver vil være at rotere mellem kold buffet, salat og det varme køkken. Opvasken er der selvfølgelig også, men den tages i fællesskab. Du vil blive en del af et dynamisk team på 8 kollegaer, hvor tiden ikke står stille, da teamet rummer en masse energi, er glade og har det sjovt hver dag de går på arbejde også de dage hvor det går stærkt. Du skal derfor være forberedt på at arbejde i en hurtig hverdag. Hvem er du? Du er udlært kok og har et højt fagligt niveau, og gerne med erfaring inden for kantinebranchen. Derudover ser vi gerne at du er vant til at tage ansvar i dagligdagen og er en medspiller i at sikre, at alle opgaver løses. Du udviser respekt over for andre, er serviceminded med stort S, er glad, har god energi og fart under skosålerne, og sidst men ikke mindst formår at være kreativ i køkkenet. Sprogligt kan du begå dig på dansk og engelsk, begge både mundtligt og skriftligt. Koncept Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyder Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er fuldtid, i hverdage fra 06:30-14:30, der kan med forbehold forekomme forskydninger i timeplanen. Tiltrædelse 2. januar 2020 eller efter aftale. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. Ansøgning Du kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi behandler løbende de indkomne ansøgere, og tidsfrist for ansøgning er 10. december 2019. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Janni Bigum i tidsrummet 08:00-14:00 på tlf.: 29 29 47 34.

- søges til større kantine i Aarhus Nord

I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet.

Om jobbet
Vi søger en engageret, effektiv, humørfyldt og serviceminded medarbejder til vores kantine i Aarhus Nord. Vi servicerer dagligt 650 spisende gæster til morgenmad og frokost, samt mødeforplejning til husets kunder og møder. Jobbets primære opgaver vil være at rotere mellem kold buffet, salat og det varme køkken. Opvasken er der selvfølgelig også, men den tages i fællesskab.

Du vil blive en del af et dynamisk team på 8 kollegaer, hvor tiden ikke står stille, da teamet rummer en masse energi, er glade og har det sjovt hver dag de går på arbejde – også de dage hvor det går stærkt. Du skal derfor være forberedt på at arbejde i en hurtig hverdag.

Hvem er du?
Du er udlært kok og har et højt fagligt niveau, og gerne med erfaring inden for kantinebranchen. Derudover ser vi gerne at du er vant til at tage ansvar i dagligdagen og er en medspiller i at sikre, at alle opgaver løses. Du udviser respekt over for andre, er serviceminded med stort S, er glad, har god energi og fart under skosålerne, og sidst men ikke mindst formår at være kreativ i køkkenet.

Sprogligt kan du begå dig på dansk og engelsk, begge både mundtligt og skriftligt.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er fuldtid, i hverdage fra 06:30-14:30, der kan med forbehold forekomme forskydninger i timeplanen. Tiltrædelse 2. januar 2020 eller efter aftale. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi behandler løbende de indkomne ansøgere, og tidsfrist for ansøgning er 10. december 2019.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Janni Bigum i tidsrummet 08:00-14:00 på tlf.: 29 29 47 34.

MHI VestasAarhus N2019-11-28T00:00:002019-12-10T00:00:00
330131319Kok med produktionsansvar til Campus Aarhus CRobot VIA University College Campus Aarhus C søger pr. 1. februar 2020 en dygtig, engageret køkkenfaglig uddannet person med passion for at lave god mad af gode råvarer og med lyst og kompetence til at hjælpe med at styre og koordinere den daglige produktion.VIA Kantinen på Campus Aarhus C (Ceresbyen 24) laver mad til studerende på 10 uddannelser, gæster og personale i alt ca. 6000 studerende og 300 medarbejdere.Kantinens vision er at inspirere og begejstre vores kunder med den mad vi serverer med udgangspunkt i brug af friske, delvis økologiske råvarer. Vi skal skabe god stemning omkring maden og vil gerne overraske vores kunder, samtidig med at vi lever op til de officielle anbefalinger på området.Vores kantinepersonale består af 18 medarbejdere, hvoraf du og en mere har det daglige overblik i produktionen i samarbejde med kantinelederen.Du vil få medansvar og medindflydelse på udvalg og kvalitetsniveau og foruden salgsting til buffeten, skal der laves spændende ting til mersalg, take away og 2go retter. med madmod og en udviklende tilgang til produktionen vil du have medansvar for, at kantinen følger tidens trends inden for madområdet og måske selv er med til at skabe dem.DINE OPGAVERDu skal arbejde i alle køkkenets funktioner varm, kold, bagning, grønt og sandwich. Servicering, rengøring og opvask er en selvfølgelig del af det daglige arbejde. Du kommer til at indgå i den daglige produktion, og skal samtidig kunne tage ansvar og hjælpe med at koordinere og styre de daglige opgaver. Du skal være med til at holde fokus på kantinens visioner og dermed være med til at sikre kvalitet og sundhed i maden samt god service og imødekommehed over for vores kunder.DINE KOMPETENCER• Du er uddannet kok, cater, gastronom eller tilsvarende• Du er kreativ og har lyst til at udfolde og udfordre dine kompetencer• Du har erfaring med at lave og anrette mad, - gerne fra et større køkken• Du er serviceminded og brænder for at lave god og sund mad• Du er en teamplayer og medvirker aktivt og bevidst til et godt arbejdsmiljø• Du har nemt til smil og er god til at kommunikere Det vigtigste er ikke, hvilken uddannelse du har, men hvordan du vil bruge den hos os.VI TILBYDER• En spændende kantine og arbejdsplads, hvor der dagligt kommer mange unge studerende, medarbejdere og deltagere på efter- og videreuddannelser • Et godt samarbejde i et team med højt til loftet og med en travl hverdag • Mulighed for personlig udvikling • Enestående muligheder for at være med til fortsat at udvikle kantinens koncept og værdier • Gode funktionelle rammer, såvel køkken som kantinefaciliteter LØN- OG ANSÆTTELSESFORHOLDLøn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag. Stillingen hører under Facility Management. Stillingen er på fuld tid 37 timer ugentligt.Da kantinen har mange arrangementer uden for normal åbningstid, må der påregnes weekend og aftenarbejde i turnusordning. Til gengæld er der mulighed for lange ferier i de stille perioder.ER DU INTERESSERET? Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantineleder Dorthe Jensen pr. mail doj@via.dk eller pr. telefon 8755 0829.Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem. Vi skal have din ansøgning senest mandag d. 9. december 2019. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 50 51. Stillingen ønskes besat pr. 1 februar 2020. Læs mere information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link http: www.via.dk da om-via job personoplysninger. VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Læs mere om VIA University College www.via.dk.

VIA University College Campus Aarhus C søger pr. 1. februar 2020 en dygtig, engageret køkkenfaglig uddannet person med passion for at lave god mad af gode råvarer og med lyst og kompetence til at hjælpe med at styre og koordinere den daglige produktion.

VIA Kantinen på Campus Aarhus C (Ceresbyen 24) laver mad til studerende på 10 uddannelser, gæster og personale; i alt ca. 6000 studerende og 300 medarbejdere.

Kantinens vision er at inspirere og begejstre vores kunder med den mad vi serverer med udgangspunkt i brug af friske, delvis økologiske råvarer. Vi skal skabe god stemning omkring maden og vil gerne overraske vores kunder, samtidig med at vi lever op til de officielle anbefalinger på området.

Vores kantinepersonale består af 18 medarbejdere, hvoraf du og en mere har det daglige overblik i produktionen i samarbejde med kantinelederen.

Du vil få medansvar og medindflydelse på udvalg og kvalitetsniveau og foruden salgsting til buffeten, skal der laves spændende ting til mersalg, take away og 2go retter.; med madmod og en udviklende tilgang til produktionen vil du have medansvar for, at kantinen følger tidens trends inden for madområdet – og måske selv er med til at skabe dem.

DINE OPGAVER

Du skal arbejde i alle køkkenets funktioner; varm, kold, bagning, grønt og sandwich. Servicering, rengøring og opvask er en selvfølgelig del af det daglige arbejde. Du kommer til at indgå i den daglige produktion, og skal samtidig kunne tage ansvar og hjælpe med at koordinere og styre de daglige opgaver.

Du skal være med til at holde fokus på kantinens visioner og dermed være med til at sikre kvalitet og sundhed i maden samt god service og imødekommehed over for vores kunder.

DINE KOMPETENCER
• Du er uddannet kok, cater, gastronom eller tilsvarende
• Du er kreativ og har lyst til at udfolde og udfordre dine kompetencer
• Du har erfaring med at lave og anrette mad, - gerne fra et større køkken
• Du er serviceminded og brænder for at lave god og sund mad
• Du er en teamplayer og medvirker aktivt og bevidst til et godt arbejdsmiljø
• Du har nemt til smil og er god til at kommunikere

Det vigtigste er ikke, hvilken uddannelse du har, men hvordan du vil bruge den hos os.

VI TILBYDER
• En spændende kantine og arbejdsplads, hvor der dagligt kommer mange unge studerende, medarbejdere og deltagere på efter- og videreuddannelser
• Et godt samarbejde i et team med ”højt til loftet”  og med en travl hverdag
• Mulighed for personlig udvikling
• Enestående muligheder for at være med til fortsat at udvikle kantinens koncept og værdier
• Gode funktionelle rammer, såvel køkken som kantinefaciliteter

LØN- OG ANSÆTTELSESFORHOLD
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag. Stillingen hører under Facility Management.

Stillingen er på fuld tid/37 timer ugentligt.

Da kantinen har mange arrangementer uden for normal åbningstid, må der påregnes weekend og aftenarbejde i turnusordning. Til gengæld er der mulighed for lange ferier i de stille perioder.

ER DU INTERESSERET?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantineleder Dorthe Jensen pr. mail doj@via.dk eller pr. telefon 8755 0829.

Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem. Vi skal have din ansøgning senest mandag d. 9. december 2019. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 50/51. Stillingen ønskes besat pr. 1 februar 2020.

Læs mere information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College www.via.dk.

VIA University CollegeAarhus C2019-11-27T00:00:002019-12-09T00:00:00
330113763KokRobot Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. Arbejdsområder: Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer. Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke Produktion af frokost på daglig basis. Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events. Kvalifikationer: Uddannet kok. Strukturert og godt overblik Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau. Velbevaren i både det danske og det franske køkken God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00 15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jannie Vatervik på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.

Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken

 

Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. 

 

Arbejdsområder:

  • Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer.
  • Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. 
  • Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke
  • Produktion af frokost på daglig basis. 
  • Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events.

Kvalifikationer:

  • Uddannet kok. 
  • Strukturert og godt overblik
  • Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau.
  • Velbevaren i både det danske og det franske køkken 
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  •  Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. 
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. 
  • Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00–15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jannie Vatervik på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenHørning2019-10-29T00:00:002019-12-20T00:00:00
330113074Vi søger en Kok til "Det Glade Vanvid''Robot Vi søger en kok til Det Glade Vanvid . Grundet travlhed søger Brødrene Koch en dygtig og ambitiøs Kok til Det Glade Vanvid på havnen i Aarhus. Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, der sætter barren højt for hele den internationale gastronomi, og hvor vi sætter velsmag og gode råvarer først. Du vil komme til at tilberede råvarer af høj kvalitet, og du får rig mulighed for at udvikle dig og lære det klassiske håndværk inden for gastronomiens verden. Af dig forventer vi først og fremmest den rigtige indstilling: At du er ansvarsbevidst, flittig, loyal og ambitiøs at du kan indgå i et team arbejde struktureret. Ved Det Glade Vanvid bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner. Sammen går vi efter vores fælles mål, at blive en af danskernes yndlings spisesteder, samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde. Skal du have lyst til et udfordrende job i et udviklings orienteret og internationalt miljø. Vi ser gerne at, Du er passioneret omkring mad og råvarer, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse, samtidig med at du trives, selv når der er allermest travlt gryderne koger . Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores Gæster Kunder en fantastisk oplevelse, Så er det lige dig vi har brug for. Det glade Vanvid tilbyder: Opstart snarest muligt En 4 dages arbejdsuge God løn der matcher Overenskomsten En attraktiv vagtplan Unikt sammenhold blandt medarbejderne En varieret og travl arbejdsdag Et godt indblik i branchen, fokus på et højt fagligt niveau En Virksomhed med Øje for den gode kvalitet velsmag Et Energisk og kreativt arbejdsmiljø, med gode kollegaer Kan du se dig selv I denne spændende stilling? Så send en skriftlig motiverende ansøgning og andre spændende bilag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi søger en kok til ”Det Glade Vanvid".
 
Grundet travlhed søger Brødrene Koch en dygtig og ambitiøs  Kok til ”Det Glade Vanvid” på havnen i Aarhus.

Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, der sætter barren højt for hele den internationale gastronomi, og hvor vi sætter velsmag og gode råvarer først.

Du vil komme til at tilberede råvarer af høj kvalitet, og du får rig mulighed for at udvikle dig og lære det klassiske håndværk inden for gastronomiens verden.

Af dig forventer vi først og fremmest den rigtige indstilling: At du er ansvarsbevidst, flittig, loyal og ambitiøs & at du kan indgå i et team & arbejde struktureret.

Ved Det Glade Vanvid bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner.

Sammen går vi efter vores fælles mål, at blive en af danskernes yndlings spisesteder, samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde. Skal du have lyst til et udfordrende job i et udviklings orienteret og internationalt miljø. Vi ser gerne at, Du er passioneret omkring mad og råvarer, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse, samtidig med at du trives, selv når der er allermest travlt & gryderne koger….

Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores Gæster & Kunder en fantastisk oplevelse, Så er det lige dig vi har brug for.

Det glade Vanvid tilbyder:
•Opstart snarest muligt
•En 4 dages arbejdsuge
•God løn der matcher Overenskomsten
•En attraktiv vagtplan
•Unikt sammenhold blandt medarbejderne
•En varieret og travl arbejdsdag
•Et godt indblik i branchen, fokus på et højt fagligt niveau
•En Virksomhed med Øje for den gode kvalitet & velsmag
•Et Energisk og kreativt arbejdsmiljø, med gode kollegaer

Kan du se dig selv I denne spændende stilling? Så send en skriftlig motiverende ansøgning og andre spændende bilag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

KOCHERIET ApSAarhus C2019-10-28T00:00:002019-12-19T00:00:00
330111475ChefRobot We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. Your need to like all kind of work in th kitchen. The pay will be between 130 to 150 kr hour. Working hours are mostlly in the evening. Is good to know spanish food.

We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. 

Your need to like all kind of work in th kitchen. 

The pay will be between 130 to 150 kr/hour. 

Working hours  are mostlly in the evening.

Is good to know spanish food.

I/S Casa De AntonioAarhus C2019-10-24T00:00:002019-12-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok med fart i skosålerne

MHI Vestas

Aarhus N
- søges til større kantine i Aarhus Nord I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens ...
Indrykket:28. november 2019
Udløbsdato:10. december 2019

Kok med produktionsansvar til Campus Aarhus C

VIA University College

Aarhus C
VIA University College Campus Aarhus C søger pr. 1. februar 2020 en dygtig, engageret køkkenfaglig uddannet person med passion for at lave god mad af gode råvarer og med lyst og kompetence til at hjælpe med at styre og koordinere den daglige produkt...
Indrykket:27. november 2019
Udløbsdato:9. december 2019

Kok

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Hørning
Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? S...
Indrykket:29. oktober 2019
Udløbsdato:20. december 2019

Vi søger en Kok til "Det Glade Vanvid''

KOCHERIET ApS

Aarhus C
Vi søger en kok til Det Glade Vanvid . Grundet travlhed søger Brødrene Koch en dygtig og ambitiøs Kok til Det Glade Vanvid på havnen i Aarhus. Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, der sætter barren højt for hele den internationale gastr...
Indrykket:28. oktober 2019
Udløbsdato:19. december 2019

Chef

I/S Casa De Antonio

Aarhus C
We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. Your need to like all kind of work in th kitchen. The pay will be between 130 to 150 kr hour. Working hours are mostlly in the evening. Is good to know spanish ...
Indrykket:24. oktober 2019
Udløbsdato:17. december 2019