Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KOK søges….

Thinghuskroen i Vestervig søger fuldtids kok til den kommende sæson.

Du kan evt. også have 'anden relevant køkkenerfaring' som kan bringe dig i spil til stillingen, der er dog vigtigt at du har nogle års erfaring med både á la carte og selskaber, og at du kan arbejde selvstændigt.

Lidt om Thinghuskroen

Thinghuskroen er en kro, med moderne faciliteter, som restaurant, selskabslokaler og tilknyttet bodega. Om sommeren med stor terrasse med servering af á la carte retter til frokost og aften.

På kroen serveres der alt fra klassiske kroretter til specialiteter som lokalt friskfangede fisk. Vi er bl.a. kendte for vores/Danmarks største stjerneskud.

Kroen er beliggende i Vestervig bymidte, i det naturskønne Sydthy, midt mellem Agger & Hurup kun få km. fra Vesterhavet og Nationalpark THY.

Din profil

  • du er uddannet kok og har gerne nogle års erfaring indenfor branchen
  • du kan arbejde selvstændigt og på tværs af faggrupper
  • du har et stort energi niveau
  • du er ansvarsbevidst og pligtopfyldende
  • du har erfaring med a la carte og selskaber
  • du er struktureret

Vi tilbyder

  • en stilling med udfordringer, hvor ingen dage er ens
  • et godt arbejdsmiljø
  • skiftende og afvekslende arbejdsopgaver
  • Løn og øvrige arbejdsforhold efter aftale og i henhold til overenskomst på området
  • Tiltrædelse 1. maj eller snarest muligt efter aftale

Ansøgning og evt. spørgsmål stiles til:

Thinghuskroen

Restauratør

Brian Lauridsen

Klostergade 41, 7770 Vestervig

Telefon: 9794 1916


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329787828Phoenix-3af8ac4912018-04-05T13:04:12.683KOK søges….

Thinghuskroen i Vestervig søger fuldtids kok til den kommende sæson.

Du kan evt. også have 'anden relevant køkkenerfaring' som kan bringe dig i spil til stillingen, der er dog vigtigt at du har nogle års erfaring med både á la carte og selskaber, og at du kan arbejde selvstændigt.

Lidt om Thinghuskroen

Thinghuskroen er en kro, med moderne faciliteter, som restaurant, selskabslokaler og tilknyttet bodega. Om sommeren med stor terrasse med servering af á la carte retter til frokost og aften.

På kroen serveres der alt fra klassiske kroretter til specialiteter som lokalt friskfangede fisk. Vi er bl.a. kendte for vores/Danmarks største stjerneskud.

Kroen er beliggende i Vestervig bymidte, i det naturskønne Sydthy, midt mellem Agger & Hurup kun få km. fra Vesterhavet og Nationalpark THY.

Din profil

  • du er uddannet kok og har gerne nogle års erfaring indenfor branchen
  • du kan arbejde selvstændigt og på tværs af faggrupper
  • du har et stort energi niveau
  • du er ansvarsbevidst og pligtopfyldende
  • du har erfaring med a la carte og selskaber
  • du er struktureret

Vi tilbyder

  • en stilling med udfordringer, hvor ingen dage er ens
  • et godt arbejdsmiljø
  • skiftende og afvekslende arbejdsopgaver
  • Løn og øvrige arbejdsforhold efter aftale og i henhold til overenskomst på området
  • Tiltrædelse 1. maj eller snarest muligt efter aftale

Ansøgning og evt. spørgsmål stiles til:

Thinghuskroen

Restauratør

Brian Lauridsen

Klostergade 41, 7770 Vestervig

Telefon: 9794 1916

2018-05-01T00:51:29.393 Thinghuskroen i Vestervig søger fuldtids kok til den kommende sæson. Du kan evt. også have anden relevant køkkenerfaring som kan bringe dig i spil til stillingen, der er dog vigtigt at du har nogle års erfaring med både la carte og selskaber, og at du kan arbejde selvstændigt. Lidt om Thinghuskroen Thinghuskroen er en kro, med moderne faciliteter, som restaurant, selskabslokaler og tilknyttet bodega. Om sommeren med stor terrasse med servering af la carte retter til frokost og aften. På kroen serveres der alt fra klassiske kroretter til specialiteter som lokalt friskfangede fisk. Vi er bl.a. kendte for vores Danmarks største stjerneskud. Kroen er beliggende i Vestervig bymidte, i det naturskønne Sydthy, midt mellem Agger Hurup kun få km. fra Vesterhavet og Nationalpark THY. Din profil du er uddannet kok og har gerne nogle års erfaring indenfor branchen du kan arbejde selvstændigt og på tværs af faggrupper du har et stort energi niveau du er ansvarsbevidst og pligtopfyldende du har erfaring med a la carte og selskaber du er struktureret Vi tilbyder en stilling med udfordringer, hvor ingen dage er ens et godt arbejdsmiljø skiftende og afvekslende arbejdsopgaver Løn og øvrige arbejdsforhold efter aftale og i henhold til overenskomst på området Tiltrædelse 1. maj eller snarest muligt efter aftale Ansøgning og evt. spørgsmål stiles til: Thinghuskroen Restauratør Brian Lauridsen Klostergade 41, 7770 Vestervig Telefon: 9794 191611Jobnet3af8ac49100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-30T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandThisted3206288THINGHUSKROEN V/BRIAN LAURIDSEN11Klostergade 417770VestervigDKDanmark156.762134208.32100540
info@thinghuskroen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent549521JobNet48045871000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3af8ac49https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3af8ac49https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3af8ac49&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3af8ac49&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos THINGHUSKROEN V/BRIAN LAURIDSEN er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354170883Brian Lauridseninfo@thinghuskroen.dkDKDanmarkDKDanmark329918956Gastronomisk kreativ og eksperimenterende kok eller caterRobot Er du kok eller cater, og elsker at lave alt fra bunden, kan lide at arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder! Husby Efterskole ligger i byen Husby ti kilometer vest for Ulfborg. Skolen er en velfungerende efterskole med 72 elever og 14 ansatte. Vi tilbyder fem profilfag - musik, jagt, Digital, Islænderheste og ArtXpress. Husby Efterskole har valgt at gå en anden vej nu og søger derfor en engageret kok eller cater, som er holdningsbevidst omkring bæredygtighed, økologi og sæsonpræget mad hvor alt er lavet fra bunden af. Vi forventer, at du kan og vil alt fra traditionel mad til nyere trends indenfor gastronomien. På Husby Efterskole søger vi derfor en erfaren faglært medarbejder, vi laver dagligt frokostbuffet i form af varmt, og koldt køkken til ca. 80 spisende elever og lærere. Du vil blive en del af et team på 3 bestående af køkkenchef, køkkenassistent og dig, hvor vi i fællesskab skal sørge for at vores skole får dagens bedste oplevelse og kvalitet. I jobbet vil du blive en del af hele køkkenet, og du vil dermed komme til at veksle mellem det kolde, varme, salater og bage-stationen. Derudover vil du komme til at arbejde tæt med køkkenchefen ved at id udvikle og lave menuer, og kunne stå til ansvar for det som laves og besluttes. Dig som person: Du er uddannet kok eller cater, og besidder et højt fagligt niveau og har erfaring med at lave alt mad fra bunden af. Du skal være selvstændigt drevet og tænkende, samt formå at have fokus på smag og anretning. Derudover skal du være god til elevkontakt, og være løsningsorienteret og mødestabil. Husby Efterskole tilbyder: En arbejdsplads med en skiftene hverdag, hvor humøret er højt. Som skole har man eleverne i fokus, derfor laver i sundt mad med økologi i højsæde. Husby Efterskole, er en velfungere efterskole, alle kender hinanden og vi tilbyder gode personale forhold, i en koncerteret hverdag. Der må påregnes cirka 12 weekends vagter om året.

Er du kok eller cater, og elsker at lave alt fra bunden, kan lide at arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!

Husby Efterskole ligger i byen Husby ti kilometer vest for Ulfborg. Skolen er en velfungerende efterskole med 72 elever og 14 ansatte. Vi tilbyder fem profilfag - musik, jagt, Digital, Islænderheste og ArtXpress.

Husby Efterskole har valgt at gå en anden vej nu og søger derfor en engageret kok eller cater, som er holdningsbevidst omkring bæredygtighed, økologi og sæsonpræget mad hvor alt er lavet fra bunden af.

Vi forventer, at du kan og vil alt fra traditionel mad til nyere trends indenfor gastronomien.

På Husby Efterskole søger vi derfor en erfaren faglært medarbejder, vi laver dagligt frokostbuffet i form af varmt, og koldt køkken til ca. 80 spisende elever og lærere. Du vil blive en del af et team på 3 bestående af køkkenchef, køkkenassistent og dig, hvor vi i fællesskab skal sørge for at vores skole får dagens bedste oplevelse og kvalitet.

I jobbet vil du blive en del af hele køkkenet, og du vil dermed komme til at veksle mellem det kolde, varme, salater og bage-stationen. Derudover vil du komme til at arbejde tæt med køkkenchefen ved at idéudvikle og lave menuer, og kunne stå til ansvar for det som laves og besluttes.

Dig som person:
Du er uddannet kok eller cater, og besidder et højt fagligt niveau og har erfaring med at lave alt mad fra bunden af. Du skal være selvstændigt drevet og tænkende, samt formå at have fokus på smag og anretning. Derudover skal du være god til elevkontakt, og være løsningsorienteret og mødestabil.

Husby Efterskole tilbyder:

En arbejdsplads med en skiftene hverdag, hvor humøret er højt. Som skole har man eleverne i fokus, derfor laver i sundt mad med økologi i højsæde.

Husby Efterskole, er en velfungere efterskole, alle kender hinanden og vi tilbyder gode personale forhold, i en koncerteret hverdag.

Der må påregnes cirka 12 weekends vagter om året.

HUSBY EFTERSKOLELemvig2018-11-27T00:00:002018-12-10T00:00:00
329918480Til vores kro søger vi en dygtig og engageret køkkenchefRobot Har du lyst til at være en del af et køkkenteam på en lille kro beliggende mellem Thisted og Fjerritslev, tæt ved Nationalpark Thy og de skønne Vejler. På Vesløs Kro sættes gl. dags mad højt på ønskesedlen, men her er også plads til udvikling. Vi søger en kok, der sætter pris på at lave god velsmagende mad, og som altid er klar på at sætte gæstens ønske i forreste række. Dine opgaver vil være Dagligt ansvar og deltagelse i køkkendrift Organisering af vagter i køkkenet Varebestilling Oplæring af nye medarbejdere samt videreudvikling af eksisterende Kontrol af opgaver samt registrering og opfølgning af egenkontrol Sikre en høj grad af trivsel blandt medarbejderne Vi forventer af dig At du er uddannet kok og har erfaring med det gl. dags køkken At du er smilende, engageret og kan samarbejde At du brænder for at lave mad og kan sikre kvalitet At du tager ejerskab og går foran At du har kørekort til bil Vi tilbyder En stilling på en hyggelig landsby kro i udvikling Løn efter kvalifikationer Her er plads til at arbejde selvstændigt og sætte eget præg på den daglige drift. Der er mulighed for bolig i området som en del af lønnen. Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan du være lige præcis den, vi leder efter. Skriftlig ansøgning med udtalelser og CV sendes til job@vesloeskro.dk Vi holder løbende samtaler. Tiltrædelse efter aftale. For yderligere spørgsmål kontakt Jørgen på 97 99 36 00

Har du lyst til at være en del af et køkkenteam på en lille kro beliggende mellem Thisted og Fjerritslev, tæt ved Nationalpark Thy og de skønne Vejler.
På Vesløs Kro sættes gl. dags mad højt på ønskesedlen, men her er også plads til udvikling. Vi søger en kok, der sætter pris på at lave god velsmagende mad, og som altid er klar på at sætte gæstens ønske i forreste række.

Dine opgaver vil være

Dagligt ansvar og deltagelse i køkkendrift
Organisering af vagter i køkkenet
Varebestilling
Oplæring af nye medarbejdere samt videreudvikling af eksisterende
Kontrol af opgaver samt registrering og opfølgning af egenkontrol
Sikre en høj grad af trivsel blandt medarbejderne

Vi forventer af dig

At du er uddannet kok og har erfaring med det gl. dags køkken
At du er smilende, engageret og kan samarbejde
At du brænder for at lave mad og kan sikre kvalitet
At du tager ejerskab og går foran
At du har kørekort til bil

Vi tilbyder

En stilling på en hyggelig landsby kro i udvikling
Løn efter kvalifikationer
Her er plads til at arbejde selvstændigt og sætte eget præg på den daglige drift.
Der er mulighed for bolig i området som en del af lønnen.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan du være lige præcis den, vi leder efter. 

Skriftlig ansøgning med udtalelser og CV sendes til job@vesloeskro.dk

Vi holder løbende samtaler.
Tiltrædelse efter aftale.

For yderligere spørgsmål kontakt Jørgen på 97 99 36 00

Vesløs Kro v/Grete Tilsted JacobsenThisted2018-11-27T00:00:002019-01-22T00:00:00
329916134Kokkeelev til ScheelsmindeRobot Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien B hlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling. På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk Du vil indgå i et team, som arbejder med forskellige områder: selskaber, bryllupper, mad ud af huset og konference-forplejning - og hotellets to a la carte restauranter - Scheelsminde Brasserie og gourmet-restauranten Restaurant B hlmann. Du er i lære hos dygtige kokke og vi forventer at du er ambitiøs, villig til at lære og selv tager initiativ. Desuden forventer vi: Er ansvarsfuld og møder til tiden Er positiv og selvstændig Har lyst til at udvikle dig fagligt og vil være blandt de bedste Er en god samarbejdspartner og holdspiller Vi tilbyder: Mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen. Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling. En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen Gode arbejdsforhold og fordelagtige personalerabatter i hele koncernen. Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Ansøgningsfrist: 15. december 2018 Tiltrædelse hurtigst muligt. For mere information om stillingen, kontakt venligst F B-chef Anders Thorsager på 98 18 32 33. ___________________________ Familien B hlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien B hlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder. Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne: PERSONLIGHED ENGAGEMENT ANSVARLIGHED FLEKSIBILITET Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. Familien B hlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro BEST WESTERN Scheelsminde Hotel Aalborg Airport Hotel Victors Madhus i Nørresundby og Aalborg. Se mere på www.buhlmann.dk

Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener.

Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien Bühlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling.  

På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk 

Du vil indgå i et team, som arbejder med forskellige områder: selskaber, bryllupper, mad ud af huset og konference-forplejning - og hotellets to a la carte restauranter - Scheelsminde Brasserie og gourmet-restauranten Restaurant Bühlmann.

Du er i lære hos dygtige kokke og vi forventer at du er ambitiøs, villig til at lære og selv tager initiativ. Desuden forventer vi: 

  • Er ansvarsfuld og møder til tiden
  • Er positiv og selvstændig
  • Har lyst til at udvikle dig fagligt og vil være blandt de bedste
  • Er en god samarbejdspartner og holdspiller

 Vi tilbyder: 

  • Mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter
  • En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen.
  • Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling.
  • En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte 
  • En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen
  • Gode arbejdsforhold og fordelagtige personalerabatter i hele koncernen.

Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 15. december 2018

Tiltrædelse hurtigst muligt. 

For mere information om stillingen, kontakt venligst F&B-chef Anders Thorsager på 98 18 32 33. ___________________________

Familien Bühlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien Bühlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder.  

Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne:  PERSONLIGHED |  ENGAGEMENT |  ANSVARLIGHED |  FLEKSIBILITET  Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. 

Familien Bühlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro • BEST WESTERN Scheelsminde Hotel • Aalborg Airport Hotel • Victors Madhus i Nørresundby og Aalborg.

Se mere på www.buhlmann.dk 

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApSAalborg2018-11-21T00:00:002018-12-15T00:00:00
329916133Scheelsminde søger kreativ kokRobot Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien B hlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling. På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk Du vil indgå i et team på 9 kollegaer, som arbejder med individuelle ansvarsområder, og hvor alle har en stor fælles interesse for gastronomi. Jobbet indeholder følgende ansvarsområder: Medansvaret for at holde og højne det gastronomiske niveau Opbakning til ugens aktiviteter Medansvaret for afvikling af frokost til la carte restauranten Medansvaret for afvikling af selskaber Opbakning af produkter til selskabsafdelingen Vi tilbyder: En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen. Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling. En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen Gode arbejdsforholdog fordelagtige personalerabatter i hele koncernen. Vi forventer, at du: Er uddannet kok, cater eller lignende Er stabil og fleksibel Har erfaring fra lignende job Er udadvendt og positiv Har lyst til at udvikle dig fagligt Er en god samarbejdspartner Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Ansøgningsfrist: 15-12-2018 Tiltrædelse hurtigst muligt. For mere information om stillingen, kontakt venligst F B-chef Anders Thorsager på 41601760. ___________________________ Familien B hlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien B hlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder. Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne: PERSONLIGHED ENGAGEMENT ANSVARLIGHED FLEKSIBILITET Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. Familien B hlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro BEST WESTERN Scheelsminde Hotel Aalborg Airport Hotel Victors Madhus i Nørresundby. Se mere på www.buhlmann.dk

Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. 

Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien Bühlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling.  

På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk 

Du vil indgå i et team på 9 kollegaer, som arbejder med individuelle ansvarsområder, og hvor alle har en stor fælles interesse for gastronomi.

Jobbet indeholder følgende ansvarsområder:  

  • Medansvaret for at holde og højne det gastronomiske niveau
  • Opbakning til ugens aktiviteter
  • Medansvaret for afvikling af frokost til à la carte restauranten
  • Medansvaret for afvikling af selskaber
  • Opbakning af produkter til selskabsafdelingen

 Vi tilbyder: 

  • En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen.
  • Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling.
  • En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte  
  • En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen
  • Gode arbejdsforholdog fordelagtige personalerabatter i hele koncernen.

Vi forventer, at du: 

  • Er uddannet kok, cater eller lignende
  • Er stabil og fleksibel
  • Har erfaring fra lignende job
  • Er udadvendt og positiv
  • Har lyst til at udvikle dig fagligt
  • Er en god samarbejdspartner

Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 15-12-2018

Tiltrædelse hurtigst muligt. 

For mere information om stillingen, kontakt venligst F&B-chef Anders Thorsager på 41601760.

___________________________

Familien Bühlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien Bühlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder.  

Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne:  PERSONLIGHED |  ENGAGEMENT |  ANSVARLIGHED |  FLEKSIBILITET  Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. 

Familien Bühlmann koncernen består af følgende virksomheder: • Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro • BEST WESTERN Scheelsminde Hotel • Aalborg Airport Hotel • Victors Madhus i Nørresundby. Se mere på www.buhlmann.dk 

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApSAalborg2018-11-21T00:00:002018-12-15T00:00:00
329912307Kok søges til italiensk restaurantRobot SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling. SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetrestauranten La Cantina som ligger i kælderen samt selskab og mødelokaler der laver alt fra møder til brylluper og konfirmationer etc.. Vi søger en faglært kok der er klar til at indtræde i et køkkenteam på 9 personer. Du kommer til at arbejde med de bedste råvarer, flere importeret direkte fra Italien. Der er primært tale om aftenarbejde. Erfaring med Italiensk køkken er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer, at du er punktlig, arbejdsom og du sætter en ære i dit arbejde. Vi tilbyder en god og stabil arbejdsplads med gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder.

SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling.

SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria & Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetrestauranten La Cantina som ligger i kælderen samt selskab og mødelokaler der laver alt fra møder til brylluper og konfirmationer etc..

Vi søger en faglært kok der er klar til at indtræde i et køkkenteam på 9 personer. Du kommer til at arbejde med de bedste råvarer, flere importeret direkte fra Italien.

Der er primært tale om aftenarbejde. Erfaring med Italiensk køkken er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du er punktlig, arbejdsom og du sætter en ære i dit arbejde. Vi tilbyder en god og stabil arbejdsplads med gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder.

SAN GIOVANNIAalborg2018-11-14T00:00:002018-12-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Gastronomisk kreativ og eksperimenterende kok eller cater

HUSBY EFTERSKOLE

Lemvig
Er du kok eller cater, og elsker at lave alt fra bunden, kan lide at arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder! Husby Efterskole ligger i byen Husby ti kilometer vest for Ulfborg. Skolen er e...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:10. december 2018

Til vores kro søger vi en dygtig og engageret køkkenchef

Vesløs Kro v/Grete Tilsted Jacobsen

Thisted
Har du lyst til at være en del af et køkkenteam på en lille kro beliggende mellem Thisted og Fjerritslev, tæt ved Nationalpark Thy og de skønne Vejler. På Vesløs Kro sættes gl. dags mad højt på ønskesedlen, men her er også plads til udvikling. Vi sø...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:22. januar 2019

Kokkeelev til Scheelsminde

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApS

Aalborg
Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hot...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:15. december 2018

Scheelsminde søger kreativ kok

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApS

Aalborg
Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:15. december 2018

Kok søges til italiensk restaurant

SAN GIOVANNI

Aalborg
SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling. SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetr...
Indrykket:14. november 2018
Udløbsdato:31. december 2018