Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges

Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken

Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad.

Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer

  • at du er kan bevare overblikket når der er travlt
  • at du sætter en ære i at sende godt og flot mad ud til kunderne
  • at du har ordenssans
  • at du er mødestabil
  • at du har en god tone over for dine kollegaer
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og venter gerne på den rette.

Ansøgning sendes via knappen "send ansøgning"

Se mere på vores ansøgersite: https://dyrbys.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330012531Phoenix-47e1912e12019-04-26T17:00:32.383Kok søges
Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken

Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad.

Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer

  • at du er kan bevare overblikket når der er travlt
  • at du sætter en ære i at sende godt og flot mad ud til kunderne
  • at du har ordenssans
  • at du er mødestabil
  • at du har en god tone over for dine kollegaer
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og venter gerne på den rette.

Ansøgning sendes via knappen "send ansøgning"

Se mere på vores ansøgersite: https://dyrbys.brandero.com

2019-05-31T00:52:26.540 Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad. Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæsterne en god oplevelse. Vi forventer at du er kan bevare overblikket når der er travlt at du sætter en ære i at sende godt og flot mad ud til kunderne at du har ordenssans at du er mødestabil at du har en god tone over for dine kollegaerVi glæder os til at modtage din ansøgning og venter gerne på den rette. Ansøgning sendes via knappen send ansøgning Se mere på vores ansøgersite: https: dyrbys.brandero.comdyrbys.brandero.com10Phoenix47e1912e101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-30T00:00:000000https://dyrbys.brandero.com/job/kok-soeges-407308729#mail0EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3514579Dyrbys11Torvet 47400HerningDKDanmarkORS/47e1912e_logo.pngORS/Small/47e1912e_logo.png0
dyrbys@cafeer.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent750217MwCareerSiteMinimum58b92865-45b0-4f63-b61a-e4d878e2f5c500126-04-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=47e1912ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=47e1912ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=47e1912e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=47e1912e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgKok søges12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361576300Ole Jørgensendyrbys@cafeer.dkDanmarkDanmark330102430Kreativ uddannet KOK, 30 timer, til kantinen hos Arla Foods i Nr. Vium, Videbæk.Robot Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Nr. Vium. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 150 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning,menuplanlægning , e-smiley Deltage i kundeforplejning, varebestilling, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er udlært kok, med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er meget stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du forstår meningen og vigtigheden af Teamwork. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst. Arbejdssted Eurest kantine hos Arla Foods, Videbæk, Sønderupvej 26, Nr. Vium. 6920 Videbæk. Arbejdstider: Imellem kl. 6.00 til 14.00 alle hverdage. Tiltrædelse pr. Snarest. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Torben Dam på 72177754. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 30.10.19. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Nr. Vium.  Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 150 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning,menuplanlægning , e-smiley
  • Deltage i kundeforplejning, varebestilling, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig
Du er udlært kok, med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er meget stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du forstår meningen og vigtigheden af Teamwork. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos Arla Foods, Videbæk, Sønderupvej 26, Nr. Vium. 6920 Videbæk.

Arbejdstider:

Imellem kl. 6.00 til 14.00 alle hverdage.

Tiltrædelse pr. – Snarest.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef  Torben Dam på 72177754. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 30.10.19.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

 

Eurest Kantine, Arla Foods Ingredients Group P/S VidebækVidebæk2019-10-08T00:00:002019-10-30T00:00:00
330095332Kok eller erfaren køkkenassistent søgesRobot Vi oplever stor udvikling på Hotel Skjern og i Restaurant Stuen th. og ønsker derfor at udvide vores køkkenteam med en ekstra medarbejder. Vi søger derfor en kok eller meget erfaren køkkenassistent til vores team på 6 personer bestående af 3 faglærte kokke, 2 elever og en køkkenassistent. Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson, laver alt fra bunden og skifter menukort hver 6. uge. Vi har både a la carte og selskaber og stillingen består i lave mad i både det varme og kolde køkken. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser. Vi forventer at du: er klar til at tage ansvar og kan arbejde selvstændigt har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst har stor passion for mad og gode råvarer Vi tilbyder: Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø En uformel arbejdsplads i konstant udvikling Faglig og personlig udvikling Mulighed for 3-4 dages arbejdsuge Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend. Opstart hurtigst muligt.

Vi oplever stor udvikling på Hotel Skjern og i Restaurant Stuen th.  og ønsker derfor at udvide vores køkkenteam med en ekstra medarbejder. Vi søger derfor en kok eller meget erfaren køkkenassistent til vores team på 6 personer bestående af 3 faglærte kokke, 2 elever og en køkkenassistent.

Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson, laver alt fra bunden og skifter menukort hver 6. uge. Vi har både a la carte og selskaber og stillingen består i lave mad i både det varme og kolde køkken.  Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser.

Vi forventer at du:

  • er klar til at tage ansvar og kan arbejde selvstændigt
  • har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst
  • har stor passion for mad og gode råvarer

 

Vi tilbyder:

  • Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø
  • En uformel arbejdsplads i konstant udvikling
  • Faglig og personlig udvikling
  • Mulighed for 3-4 dages arbejdsuge

 

Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend.

Opstart hurtigst muligt.

Hotel Skjern ApSSkjern2019-09-25T00:00:002019-11-18T00:00:00
330094253Dygtig kok søges...Robot Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland og familierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk park seawest. Parken har undergået en stor renovering, og står nu klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept. Arbejdsopgaver:- Lave mad til vores gæster - Varebestilling til køkken - Oplæring af afløsere Vi tilbyder:- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen - En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster - Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens - Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback - Vi arbejder efter en fast rullevagtplanmed fri hveranden fredag, lørdag, og søndag og den øvrige vagtplan er fordelt på 5-3 dages arbejde - Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa Vi forventer, at:- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok eller cater, gerne med ledelseserfaring - du er god til holde køkkenet rent og pænt - du er ansvarsbevidst og mødestabil - du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende - du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend - du har overblik og samtidig øje for detaljer - du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog - du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid - du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi Lyder jobbet spændende?For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mailjobs.denmark@landal.com. Emnefelt: Kok SW . Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse?


Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland og familierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk/park/seawest.


Parken har undergået en stor renovering, og står nu klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept.


Arbejdsopgaver:
- Lave mad til vores gæster

- Varebestilling til køkken

- Oplæring af afløsere


Vi tilbyder:
- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen

- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster

- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens

- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback

- Vi arbejder efter en fast rullevagtplanmed fri hveranden fredag, lørdag, og søndag og den øvrige vagtplan er fordelt på 5-3 dages arbejde


- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa


Vi forventer, at:
- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok eller cater, gerne med ledelseserfaring

- du er god til holde køkkenet rent og pænt

- du er ansvarsbevidst og mødestabil

- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende

- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend

- du har overblik og samtidig øje for detaljer

- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog

- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid

- du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi

Lyder jobbet spændende?
For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mail
jobs.denmark@landal.com. Emnefelt: " Kok SW". Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Landal Greenparks ApSNørre Nebel2019-09-23T00:00:002019-11-18T00:00:00
330092939Engageret kok/køkkenpersonale til Den Kinesiske Mur i ViborgRobot Grundet travlhed søger vi kok køkkenpersonale, er det dig? Vi Forventer at du er: Ansvarsbevidst og kan administrere frihed under ansvar. Arbejder fokuseret og struktureret, Kreativ dygtig fagmand, Pålidelig og sætter en ære i dit arbejde. Du altid bevarer overblikket, også i travle situationer. Kan arbejde dag aften Er selvstændig i dit arbejde Vi tilbyder: En alsidig arbejdsdag og vagtplan Løn efter kvalifikationer Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Hui på telefon 21656678 Du vil deltage i et dynamisk, struktureret og faglig stærkt team, hvor vi hele tiden arbejder på at udvikle os, og kæle for detaljen. Vi tilbyder gode rammer med god vagtplan og dygtige engagerede kollegaer. Send din ansøgning snarest på mail til: denkinesiskemur2009@hotmail.com Vi glæder os til at høre fra dig

Grundet travlhed søger vi kok/køkkenpersonale, er det dig?

Vi Forventer at du er:

  • Ansvarsbevidst og kan administrere frihed under ansvar.
  • Arbejder fokuseret og struktureret,
  • Kreativ dygtig fagmand, Pålidelig og sætter en ære i dit arbejde.
  • Du altid bevarer overblikket, også i travle situationer.
  • Kan arbejde dag/aften
  • Er selvstændig i dit arbejde

Vi tilbyder:

  • En alsidig arbejdsdag og vagtplan
  • Løn efter kvalifikationer

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Hui på telefon 21656678

Du vil deltage i et dynamisk, struktureret og faglig stærkt team, hvor vi hele tiden arbejder på at udvikle os, og kæle for detaljen. Vi tilbyder gode rammer med god vagtplan og dygtige engagerede kollegaer.

Send din ansøgning snarest på mail til: denkinesiskemur2009@hotmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig

DEN KINESISKE MUR ApSViborg2019-09-20T00:00:002019-11-01T00:00:00
330092371Vi har vokseværk og skal bruge endnu en GastronautRobot OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse. JOBBET Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse. Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen. Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang. DIN PROFIL Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen. Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket. Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra. Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får det er noget man søger. Kørekort B VI KAN TILBYDE: Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør. Din arbejdstid vil være attraktiv som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum. Vi sørger for uniform og fodtøj til dig. Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring. Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer. Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse.

JOBBET

  • Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse.
  • Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen.
  • Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang.

DIN PROFIL

  • Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen.
  • Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket.
  • Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson – så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra.
  • Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får – det er noget man søger.
  • Kørekort B

VI KAN TILBYDE:

  • Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør.
  • Din arbejdstid vil være attraktiv – som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum.
  • Vi sørger for uniform og fodtøj til dig.
  • Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring.
  • Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

Gastro Catering I/SViborg2019-09-19T00:00:002019-10-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kreativ uddannet KOK, 30 timer, til kantinen hos Arla Foods i Nr. Vium, Videbæk.

Eurest Kantine, Arla Foods Ingredients Group P/S Videbæk

Videbæk
Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Nr. Vium. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 150 gæster. D...
Indrykket:8. oktober 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Kok eller erfaren køkkenassistent søges

Hotel Skjern ApS

Skjern
Vi oplever stor udvikling på Hotel Skjern og i Restaurant Stuen th. og ønsker derfor at udvide vores køkkenteam med en ekstra medarbejder. Vi søger derfor en kok eller meget erfaren køkkenassistent til vores team på 6 personer bestående af 3 faglært...
Indrykket:25. september 2019
Udløbsdato:18. november 2019

Dygtig kok søges...

Landal Greenparks ApS

Nørre Nebel
Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove ...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:18. november 2019

Engageret kok/køkkenpersonale til Den Kinesiske Mur i Viborg

DEN KINESISKE MUR ApS

Viborg
Grundet travlhed søger vi kok køkkenpersonale, er det dig? Vi Forventer at du er: Ansvarsbevidst og kan administrere frihed under ansvar. Arbejder fokuseret og struktureret, Kreativ dygtig fagmand, Pålidelig og sætter en ære i dit arbejde. Du altid ...
Indrykket:20. september 2019
Udløbsdato:1. november 2019

Vi har vokseværk og skal bruge endnu en Gastronaut

Gastro Catering I/S

Viborg
OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunde...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019