Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges, klassisk dansk- samt fransk mad

Vores kokke-team mangler ekstra hænder.

Er du faglært kok med dansk svendebrev og er du til klassik dansk / fransk mad, germe med et twist, kan vi tilbyde dig plads i et køkken med et team af gode kollegaer der brænder for deres fag.

Vi arbejder med friske gode råvarer og tilbered alt fra bunden.

Vi forventer du engagerer dig i uddanele af vores elever. 

Vi arbejder under ordnede forhold med overendkomst Horesta/3F.

 har det vagt din interesse, så ring og lav en aftale for nærmere samtale eller send din ansøgning via mail. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen som vores nye kollega. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329756768Phoenix-6d216c3d12018-02-07T15:08:28.730Kok søges, klassisk dansk- samt fransk mad

Vores kokke-team mangler ekstra hænder.

Er du faglært kok med dansk svendebrev og er du til klassik dansk / fransk mad, germe med et twist, kan vi tilbyde dig plads i et køkken med et team af gode kollegaer der brænder for deres fag.

Vi arbejder med friske gode råvarer og tilbered alt fra bunden.

Vi forventer du engagerer dig i uddanele af vores elever. 

Vi arbejder under ordnede forhold med overendkomst Horesta/3F.

 har det vagt din interesse, så ring og lav en aftale for nærmere samtale eller send din ansøgning via mail. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen som vores nye kollega. 

2018-03-15T00:50:37.340 Vores kokke-team mangler ekstra hænder. Er du faglært kok med dansk svendebrev og er du til klassik dansk fransk mad, germe med et twist, kan vi tilbyde dig plads i et køkken med et team af gode kollegaer der brænder for deres fag. Vi arbejder med friske gode råvarer og tilbered alt fra bunden. Vi forventer du engagerer dig i uddanele af vores elever. Vi arbejder under ordnede forhold med overendkomst Horesta 3F. har det vagt din interesse, så ring og lav en aftale for nærmere samtale eller send din ansøgning via mail. Vi glæder os til at byde dig velkommen som vores nye kollega.11Jobnet6d216c3d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-14T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnRødovreEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBallerupEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxeEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHerlev3104270Herløv Kro & Hotel A/S11Herlev Torv 92730HerlevDKDanmark155.7241011012.43891640
booking@herlev-kro.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent522331JobNet47653771000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6d216c3dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6d216c3dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6d216c3d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6d216c3d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352877708Leslie Christensenbooking@herlev-kro.dkDKDanmarkDKDanmark329933905Kok til "Mangfoldighedens køkken" på Herlev HospitalRobot Vi søger en faguddannet dygtig og glad kok. Brænder du for at gøre en forskel og tænker at patienter skal have det bedste så har vi jobbet til dig HVEM ER VI Vi er et hospitalskøkken i rivende udvikling der leverer velsmagende, økologisk og varieret mad til ca. 1300 patienter dagligt, Vi laver mad til køkkenet på Gentofte hospital samt til Psykiatrisk Center i Ballerup. Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson, og har i dag det økologiske spisemærke i sølv og stiler mod guldmærket. Vi producerer kølet mad fra bunden og har eget detailslagteri og bageri hvor vi producerer alt pålæg og brød selv. Vores ambition er at være et køkken, der laver mad af høj ernæringsmæssig og kulinarisk kvalitet, som får patienterne til at spise mere og komme ud af sengene. VI SØGER Til vores produktionsteam i den varme afdeling søger vi en dygtig og engageret kok som brænder for at lave fantastisk mad i samarbejde med de øvrige kokke og ernæringsassistenter. Vi søger en kollega som har erfaring med produktion af mad l store gryder, lavet med engagement og fra bunden. Det er en fordel du har arbejdet med økologi og kan være med til at indføre endnu flere økologiske råvarer. Du vil indgå et faglært team hvor alle hjælpes om at løfte de daglige opgaver. VI FORVENTER Du har en personlighed og et humør, som virker motiverende på dine kollegaer. Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet Du er mødestabil og har stor ansvarsfølelse Du kan både kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med teamet Du er super-smager og faglig stærk til at diskutere og vurdere den kulinariske kvalitet Du har overblik, er kvalitetsbevidst og har en høj barre for dit arbejde og indsats Du er omstillingsparat og kan bidrage med kreative ideer Du er arbejdsom, har overblik og er god til at strukturere din arbejdsdag. Du brænder for kvalitet og skal være i stand til at sætte dig ind i patienternes behov og efterleve disse Du skal kunne klare hårdt fysisk arbejde VI TILBYDER En arbejdsplads i rivende udvikling med spændende faglige udviklingsmuligheder En arbejdsplads hvor der arbejdes kontinuerligt på bedre trivsel og godt kollegaskab Medindflydelse på udviklingen af produktionen og udviklingen af nye opskrifter. Arbejdstiden er 37 timer om ugen på hverdage i indenfor tidsrummet 06.00-15.00 Arbejde i weekend og helligdage kan forekomme. Stillingen er omfattet af gældende overenskomst. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Produktionsleder Liselotte Dahlsen på telefon 24 64 15 19 eller Charlotte Heijkoop tlf. 21 59 37 21 Ansøgningsfrist senest: søndag den 20. januar 2019 kl. 12.00. Samtaler afholdes løbende Ansættelse hurtigst muligt. Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads.Vi søger en faguddannet dygtig og glad kok.
Brænder du for at gøre en forskel og tænker at patienter skal have det bedste – så har vi jobbet til dig

HVEM ER VI
Vi er et hospitalskøkken i rivende udvikling der leverer velsmagende, økologisk og varieret mad til ca. 1300 patienter dagligt, Vi laver mad til køkkenet på Gentofte hospital samt til Psykiatrisk Center i Ballerup.
Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson, og har i dag det økologiske spisemærke i sølv og stiler mod guldmærket.
Vi producerer kølet mad fra bunden og har eget detailslagteri og bageri hvor vi producerer alt pålæg og brød selv. Vores ambition er at være et køkken, der laver mad af høj ernæringsmæssig og kulinarisk kvalitet, som får patienterne til at spise mere og komme ud af sengene.

VI SØGER
Til vores produktionsteam i den varme afdeling søger vi en dygtig og engageret kok som brænder for at lave fantastisk mad i samarbejde med de øvrige kokke og ernæringsassistenter.

Vi søger en kollega som har erfaring med produktion af mad l store gryder, lavet med engagement og fra bunden. Det er en fordel du har arbejdet med økologi og kan være med til at indføre endnu flere økologiske råvarer.

Du vil indgå et faglært team hvor alle hjælpes om at løfte de daglige opgaver.

VI FORVENTER
  • Du har en personlighed og et humør, som virker motiverende på dine kollegaer.
  • Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet
  • Du er mødestabil og har stor ansvarsfølelse
  • Du kan både kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med teamet
  • Du er ”super-smager” og faglig stærk til at diskutere og vurdere den kulinariske kvalitet
  • Du har overblik, er kvalitetsbevidst og har en høj barre for dit arbejde og indsats
  • Du er omstillingsparat og kan bidrage med kreative ideer
  • Du er arbejdsom, har overblik og er god til at strukturere din arbejdsdag.
  • Du brænder for kvalitet og skal være i stand til at sætte dig ind i patienternes behov og efterleve disse
  • Du skal kunne klare hårdt fysisk arbejde


VI TILBYDER
  • En arbejdsplads i rivende udvikling med spændende faglige udviklingsmuligheder
  • En arbejdsplads hvor der arbejdes kontinuerligt på bedre trivsel og godt kollegaskab
  • Medindflydelse på udviklingen af produktionen og udviklingen af nye opskrifter.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen på hverdage i indenfor tidsrummet 06.00-15.00 Arbejde i weekend og helligdage kan forekomme. Stillingen er omfattet af gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til
Produktionsleder Liselotte Dahlsen på telefon 24 64 15 19 eller Charlotte Heijkoop tlf. 21 59 37 21
Ansøgningsfrist senest: søndag den 20. januar 2019 kl. 12.00.

Samtaler afholdes løbende

Ansættelse hurtigst muligt.

Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads.


Herlev HospitalHerlev2018-12-27T00:00:002019-01-20T00:00:00
329939002Faglært kok - primært varmt partiRobot Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.30 - 14.24 - fri i weekenderne Du får masser af opgaver i produktionen, hvor du primært skal være kok på det varme parti - men du vil også skulle være med i produktionerne i det kolde køkken Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring meget gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning, hvor vi anretter i både fade og små portioneringskåle Du er en god, serviceminded kollega, som trives i større teams og gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask og daglig rengøring Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 22 glade og motiverede kolleger. Sammen servicerer og laver vi dagligt mad til ca. 650 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.30 - 14.24 - fri i weekenderne
  • Du får masser af opgaver i produktionen, hvor du primært skal være kok på det varme parti - men du vil også skulle være med i produktionerne i det kolde køkken
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning, hvor vi anretter i både fade og små portioneringskåle
  • Du er en god, serviceminded kollega, som trives i større teams og gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask og daglig rengøring
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 22 glade og motiverede kolleger. Sammen servicerer og laver vi dagligt mad til ca. 650 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-01-09T00:00:002019-03-06T00:00:00
329940782Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfruRobot Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd! Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: 1. februar Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00 Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du er passioneret og nytænkende Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. februar Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd!

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. februar

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. februar

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-01-11T00:00:002019-03-08T00:00:00
3299418652 faglærte medarbejdere (kok, ernæringsassistent el. lign.) til kaffebar i Bagsværd, fastansat på fuld tidRobot Vil du arbejde i en rigtig kaffebar, hvor maden tilberedes fra bunden, og tradition og fornyelse går hånd i hånd? Ønsker du familievenlige arbejdstider og et job med mening? Så er jobbet i Det Grå Madhus måske noget for dig! Fonden SOVI har netop overtaget den veletablerede kaffebar Det Grå Madhus, som serverer morgenbrød, smørrebrød og andre frokostretter. Vi søger derfor hurtigst muligt 2 faglærte medarbejdere. Begge stillinger er på fuld tid, og timerne ligger hverdage i tidsrummet mellem 6.00 og 17.00. Som ansat i Det Grå Madhus står du for den daglige drift sammen med din kollega. Med udgangspunkt i det overordnede koncept står I for menuplaner, indkøb og kassebetjening mm. Madhuset serverer morgenbrød, smørrebrød, kage, burgere og sandwich samt dagens ret. SOVI er en socialøkonomisk virksomhed, der støtter mennesker med autisme og ADHD i at komme ind på arbejdsmarkedet. Du kommer til at samarbejde med vores jobcrew fra den beskyttede beskæftigelse, som kommer ud sammen med en vejleder fra SOVI og løser opgaver som madlavning, opvask, udendørs oprydning mm. Du vil også få praktikanter fra SOVI s beskæftigelsesrettede indsatser. Det er altid SOVI s vejledere og jobkonsulenter, som har ansvaret for jobcrew og praktikanter. Vi søger en medarbejder der: Arbejder selvstændigt og struktureret med et godt overblik Er god til kundekontakt, også når tempoet er højt I ydertimerne, er du alene på arbejde Er god til at samarbejde og lære fra sig, og som har lyst til at arbejde sammen med mennesker med særlige behov Har entusiasme, drive og tålmodighed Til gengæld tilbyder vi: Et meningsfuldt job, hvor du kan sætte dit præg på hverdagen At blive en del af en socialøkonomisk, non-profit koncern Familievenlige arbejdstider, betalt frokost og løn, der følger gældende overenskomst Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Majbrit Bogø, tlf. 44 36 01 80, e-mail mb@sovi.dk, teamleder Karen Knudsen, tlf. 44 36 01 82, e-mail kk@sovi.dk, eller projektleder Kasper Pihl, tlf. 24 95 48 34, e-mail kko@sovi.dk. Job-start 1. februar 2019 eller snarest derefter. Ansøgninger behandles løbende. Ansøgning med bilag sendes via mail til: administration@sovi.dk

Vil du arbejde i en rigtig kaffebar, hvor maden tilberedes fra bunden, og tradition og fornyelse går hånd i hånd? Ønsker du familievenlige arbejdstider og et job med mening? Så er jobbet i Det Grå Madhus måske noget for dig!

Fonden SOVI har netop overtaget den veletablerede kaffebar Det Grå Madhus, som serverer morgenbrød, smørrebrød og andre frokostretter. Vi søger derfor hurtigst muligt 2 faglærte medarbejdere. Begge stillinger er på fuld tid, og timerne ligger hverdage i tidsrummet mellem 6.00 og 17.00.

Som ansat i Det Grå Madhus står du for den daglige drift sammen med din kollega. Med udgangspunkt i det overordnede koncept står I for menuplaner, indkøb og kassebetjening mm. Madhuset serverer morgenbrød, smørrebrød, kage, burgere og sandwich samt dagens ret.

SOVI er en socialøkonomisk virksomhed, der støtter mennesker med autisme og ADHD i at komme ind på arbejdsmarkedet.

Du kommer til at samarbejde med vores jobcrew fra den beskyttede beskæftigelse, som kommer ud sammen med en vejleder fra SOVI og løser opgaver som madlavning, opvask, udendørs oprydning mm. Du vil også få praktikanter fra SOVI’s beskæftigelsesrettede indsatser.

Det er altid SOVI’s vejledere og jobkonsulenter, som har ansvaret for jobcrew og praktikanter.

Vi søger en medarbejder der:

  • Arbejder selvstændigt og struktureret med et godt overblik
  • Er god til kundekontakt, også når tempoet er højt – I ydertimerne, er du alene på arbejde
  • Er god til at samarbejde og lære fra sig, og som har lyst til at arbejde sammen med mennesker       med særlige behov
  • Har entusiasme, drive og tålmodighed

Til gengæld tilbyder vi:

  • Et meningsfuldt job, hvor du kan sætte dit præg på hverdagen
  • At blive en del af en socialøkonomisk, non-profit koncern
  • Familievenlige arbejdstider, betalt frokost og løn, der følger gældende overenskomst

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Majbrit Bogø, tlf. 44 36 01 80, e-mail mb@sovi.dk, teamleder Karen Knudsen, tlf. 44 36 01 82, e-mail kk@sovi.dk, eller projektleder Kasper Pihl, tlf. 24 95 48 34, e-mail kko@sovi.dk.

Job-start 1. februar 2019 eller snarest derefter.

Ansøgninger behandles løbende. Ansøgning med bilag sendes via mail til: administration@sovi.dk

Fonden SOVIBagsværd2019-01-14T00:00:002019-03-11T00:00:00
329943814Uddannet kok med flair for pædagogik og borgerinddragelseBasic Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pædagogisk uanset funktionsniveau. Der skal laves mad til ca. 15-20 mennesker dagligt. Arbejdet er alsidigt og kræver at du er i stand til at omstille dig, idet der hver dag kommer nye borgere dagligt. Du skal have et godt overblik og kunne håndtere uforudsigelighed og trives med at dagen i dag aldrig ligner dagen i går!VI TILBYDER Et udfordrende job, hvor du får mulighed for at præge den konstante udvikling, der arbejdes med det gode og æstetiske måltid Gode og kompetente kollegaer Overenskomstmæssig løn At blive en del af en personalegruppe, hvor der fortrinsvis er ansat pædagoger Deltagelse i personalemøder efter behov En arbejdsplads hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø. VI SØGER EN KOK DER Sætter en ære i at tilberede velsmagende mad fra bunden Er en udpræget teamplayer Møder borgere og kollega med anerkendende og positiv tilgang Du er ansvarsbevidst, organiseret og struktureret Har stor viden og interesse for kostfremstilling til mennesker med handicap, som har forskellige behov Er fleksibel initiativrig Kan planlægge sunde og ernæringsrigtige måltider med hensynstagen til de enkelte borgers allergier, ønsker og behov Tager ansvar og udfører egenkontrol og rengøringsopgaver i køkkenet Bestiller og modtager varer Har flair for økonomi og kan styre og overholde et kostbudget. LØN OG ANS TTELSESVILKÅRLøn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.YDERLIGERE INFORMATION kan fås på hjemmesiden http: stokholtbuen.dk eller ved henvendelse til daglig leder Iben Drisgaard 4477 6396.ANSØGNINGSFRIST DEN 31. JANUAR 2019Du skal på din ansøgning tydeligt markere om du er ansøgerVi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pædagogisk uanset funktionsniveau. Der skal laves mad til ca. 15-20 mennesker dagligt.
 
Arbejdet er alsidigt og kræver at du er i stand til at omstille dig, idet der hver dag kommer nye borgere dagligt. Du skal have et godt overblik og kunne håndtere uforudsigelighed og trives med at dagen i dag aldrig ligner dagen i går!

VI TILBYDER
  • Et udfordrende job, hvor du får mulighed for at præge den konstante udvikling, der arbejdes med det gode og æstetiske måltid
  • Gode og kompetente kollegaer
  • Overenskomstmæssig løn
  • At blive en del af en personalegruppe, hvor der fortrinsvis er ansat pædagoger
  • Deltagelse i personalemøder efter behov
  • En arbejdsplads hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø.

VI SØGER EN KOK DER
  • Sætter en ære i at tilberede velsmagende mad fra bunden
  • Er en udpræget teamplayer
  • Møder borgere og kollega med anerkendende og positiv tilgang
  • Du er ansvarsbevidst, organiseret og struktureret
  • Har stor viden og interesse for kostfremstilling til mennesker med handicap, som har forskellige behov
  • Er fleksibel & initiativrig
  • Kan planlægge sunde og ernæringsrigtige måltider med hensynstagen til de enkelte borgers allergier, ønsker og behov
  • Tager ansvar og udfører egenkontrol og rengøringsopgaver i køkkenet
  • Bestiller og modtager varer
  • Har flair for økonomi og kan styre og overholde et kostbudget.
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
kan fås på hjemmesiden http://stokholtbuen.dk/eller ved henvendelse til daglig leder Iben Drisgaard 4477 6396.

ANSØGNINGSFRIST DEN 31. JANUAR 2019
Du skal på din ansøgning tydeligt markere om du er ansøger

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.
 

ORS/BK-Byvaaben_small.pngCenter for HR og OrganisationsudviklingBallerup2019-01-16T17:00:24.2602019-01-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til "Mangfoldighedens køkken" på Herlev Hospital

Herlev Hospital

Herlev
Vi søger en faguddannet dygtig og glad kok. Brænder du for at gøre en forskel og tænker at patienter skal have det bedste så har vi jobbet til dig HVEM ER VI Vi er et hospitalskøkken i rivende udvikling der leverer velsmagende, økologisk og varieret...
Indrykket:27. december 2018
Udløbsdato:20. januar 2019

Faglært kok - primært varmt parti

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Hurti...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:6. marts 2019

Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at hav...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019

2 faglærte medarbejdere (kok, ernæringsassistent el. lign.) til kaffebar i Bagsværd, fastansat på fuld tid

Fonden SOVI

Bagsværd
Vil du arbejde i en rigtig kaffebar, hvor maden tilberedes fra bunden, og tradition og fornyelse går hånd i hånd? Ønsker du familievenlige arbejdstider og et job med mening? Så er jobbet i Det Grå Madhus måske noget for dig! Fonden SOVI har netop ov...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:11. marts 2019

Uddannet kok med flair for pædagogik og borgerinddragelse

Center for HR og Organisationsudvikling

Ballerup
Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pæda...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:31. januar 2019