Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges på BrewPub København

Vi har travlt i vores køkken, så BrewPub København søger en engageret og energisk kok i vores køkken.

BrewPub København er det eneste bryghus indenfor Københavns gamle volde – og vores passion til øl gennemsyrer alt, hvad vi gør. Vi lægger vægt på at møde vores gæster med en uformel, men professionel attitude, og ønsker hver eneste aften at give vores gæster unikke smagsoplevelser fra både bryggeri såvel som køkken.

Som arbejdsplads lægger vi stor vægt på en god omgangstone og et rart arbejdsmiljø – også når vi har travlt.

Om vores køkkenprofil
Alle vores retter er - som vores øl - tilberedt fra grunden i relation til sæsonens og bryggeriet råvarer.
Vi anvender derfor bl.a. vores øl i maden, hvor dette kan skabe balance til retten f.eks. gennem bitterhed, sødme og fylde. Tilsvarende udvikler vi også fortsat nye retter, der kan gå i samspil med de enkelte øl, uden at øl nødvendigvis indgår i retten.

Om dine kvalifikationer.
Vi forventer, at du som person er yderst ambitiøs, og tager dit fag & kollegaer alvorligt, samt mestre alle sider af dit håndværk på højt niveau… og lidt til!
Du får en enestående mulighed for at indgå i arbejdet med at udvikle nye retter i et køkken, der dels deler hus med et bryggeri dels ønsker nytænkning.

Derudover har vi følgende forventninger til din profil:    

  • Du er uddannet gastronom
  • Du har gerne erfaring fra et restaurantionskøkken
  • Du er klar til dit - måske - første job som uddannet kok 
  • Du er engageret og klar til at investere noget af dig selv i dit arbejde

 Vi tilbyder:

  • En stilling i et ungt miljø, hvor der er masser af mulighed for at påvirke den daglige gang
  • Et tæt forhold mellem ledelse og personale samt et fladt hierarki
  • En dagligdag med meget variation, højt tempo og gode kolleger
  • En arbejdsplads med masser af arbejdsglæde og stærkt sammenhold

Hvis du kan se dig selv i ovenstående så send motiveret ansøgning og CV til køkkenchef Jack Forsmann via mail.

Bemærk: Vi har ofte meget travlt, hvorfor vi ikke ønsker telefonisk henvendelse.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050282Phoenix-f3f0665a12019-06-28T00:00:00Kok søges på BrewPub København

Vi har travlt i vores køkken, så BrewPub København søger en engageret og energisk kok i vores køkken.

BrewPub København er det eneste bryghus indenfor Københavns gamle volde – og vores passion til øl gennemsyrer alt, hvad vi gør. Vi lægger vægt på at møde vores gæster med en uformel, men professionel attitude, og ønsker hver eneste aften at give vores gæster unikke smagsoplevelser fra både bryggeri såvel som køkken.

Som arbejdsplads lægger vi stor vægt på en god omgangstone og et rart arbejdsmiljø – også når vi har travlt.

Om vores køkkenprofil
Alle vores retter er - som vores øl - tilberedt fra grunden i relation til sæsonens og bryggeriet råvarer.
Vi anvender derfor bl.a. vores øl i maden, hvor dette kan skabe balance til retten f.eks. gennem bitterhed, sødme og fylde. Tilsvarende udvikler vi også fortsat nye retter, der kan gå i samspil med de enkelte øl, uden at øl nødvendigvis indgår i retten.

Om dine kvalifikationer.
Vi forventer, at du som person er yderst ambitiøs, og tager dit fag & kollegaer alvorligt, samt mestre alle sider af dit håndværk på højt niveau… og lidt til!
Du får en enestående mulighed for at indgå i arbejdet med at udvikle nye retter i et køkken, der dels deler hus med et bryggeri dels ønsker nytænkning.

Derudover har vi følgende forventninger til din profil:    

  • Du er uddannet gastronom
  • Du har gerne erfaring fra et restaurantionskøkken
  • Du er klar til dit - måske - første job som uddannet kok 
  • Du er engageret og klar til at investere noget af dig selv i dit arbejde

 Vi tilbyder:

  • En stilling i et ungt miljø, hvor der er masser af mulighed for at påvirke den daglige gang
  • Et tæt forhold mellem ledelse og personale samt et fladt hierarki
  • En dagligdag med meget variation, højt tempo og gode kolleger
  • En arbejdsplads med masser af arbejdsglæde og stærkt sammenhold

Hvis du kan se dig selv i ovenstående så send motiveret ansøgning og CV til køkkenchef Jack Forsmann via mail.

Bemærk: Vi har ofte meget travlt, hvorfor vi ikke ønsker telefonisk henvendelse.

2019-07-23T00:51:38.437 Vi har travlt i vores køkken, så BrewPub København søger en engageret og energisk kok i vores køkken. BrewPub København er det eneste bryghus indenfor Københavns gamle volde og vores passion til øl gennemsyrer alt, hvad vi gør. Vi lægger vægt på at møde vores gæster med en uformel, men professionel attitude, og ønsker hver eneste aften at give vores gæster unikke smagsoplevelser fra både bryggeri såvel som køkken. Som arbejdsplads lægger vi stor vægt på en god omgangstone og et rart arbejdsmiljø også når vi har travlt. Om vores køkkenprofilAlle vores retter er - som vores øl - tilberedt fra grunden i relation til sæsonens og bryggeriet råvarer.Vi anvender derfor bl.a. vores øl i maden, hvor dette kan skabe balance til retten f.eks. gennem bitterhed, sødme og fylde. Tilsvarende udvikler vi også fortsat nye retter, der kan gå i samspil med de enkelte øl, uden at øl nødvendigvis indgår i retten. Om dine kvalifikationer.Vi forventer, at du som person er yderst ambitiøs, og tager dit fag kollegaer alvorligt, samt mestre alle sider af dit håndværk på højt niveau og lidt til! Du får en enestående mulighed for at indgå i arbejdet med at udvikle nye retter i et køkken, der dels deler hus med et bryggeri dels ønsker nytænkning. Derudover har vi følgende forventninger til din profil: Du er uddannet gastronom Du har gerne erfaring fra et restaurantionskøkken Du er klar til dit - måske - første job som uddannet kok Du er engageret og klar til at investere noget af dig selv i dit arbejde Vi tilbyder: En stilling i et ungt miljø, hvor der er masser af mulighed for at påvirke den daglige gang Et tæt forhold mellem ledelse og personale samt et fladt hierarki En dagligdag med meget variation, højt tempo og gode kolleger En arbejdsplads med masser af arbejdsglæde og stærkt sammenhold Hvis du kan se dig selv i ovenstående så send motiveret ansøgning og CV til køkkenchef Jack Forsmann via mail. Bemærk: Vi har ofte meget travlt, hvorfor vi ikke ønsker telefonisk henvendelse.11jobnetf3f0665a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3553643BrewPub København - ALE INVEST A/S11Vestergade 291456København KDKDanmark0
info@brewpub.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent784229JobNet5010443501044310026-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3f0665ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3f0665ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3f0665a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3f0665a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos BrewPub København - ALE INVEST A/S tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007981Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362148284info@brewpub.dkinfo@brewpub.dkDKDanmarkDKDanmark330066519Kok/køkkenmedhjælper hos Chabber. Arbejd hvor og når du vil.Basic Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbejde med nye teams mennesker på forskellige arbejdspladser, men kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen. Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu: https: www.chabber.com search find-job-som-tjener-bartender-kok Typiske arbejdsopgaver: SelskaberKonferencer kongresserMorgenbuffeterProduktion af mad i storkøkkenerPrivate fester Hvad vi kan tilbyde dig: Et job hvor du 100 selv bestemmer, hvornår og om du vil arbejde. Vores kokke køkkenmedhjælpere arbejder typisk 0-20 timer ugentligt.Akademier hvor du kan dygtiggøre dig.Sjove fritidsevents, hvor vi bare har det sjovt.Et fedt sammenhold med mange forskellige kollegaer (chabbere), der også søger fleksbilitet og morskab i deres arbejdsliv. Hvad vi forventer af dig: Du har erfaring som kok køkkenmedhjælper.Du kan arbejde selvstændigt.Du kan hurtigt tilpasse dig nye arbejdsomgivelser.Du er hårdtarbejdende, glad og interesseret i at lære.Du har gode dansk eller engelskegenskaber. For mere information kontakt venligst Mara Krebs på nedenstående informationer. Du kan også ansøge med det samme via knappen Send ansøgning . Kontaktperson: Navn: Mara Krebs Stilling: Community Manager Email: mk@chabber.com

Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbejde med nye teams/mennesker på forskellige arbejdspladser, men kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen.

Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu: https://www.chabber.com/search/find-job-som-tjener-bartender-kok

Typiske arbejdsopgaver:

  • Selskaber
  • Konferencer/kongresser
  • Morgenbuffeter
  • Produktion af mad i storkøkkener
  • Private fester

Hvad vi kan tilbyde dig:

  • Et job hvor du 100% selv bestemmer, hvornår og om du vil arbejde. Vores kokke/køkkenmedhjælpere arbejder typisk 0-20 timer ugentligt.
  • Akademier hvor du kan dygtiggøre dig.
  • Sjove fritidsevents, hvor vi bare har det sjovt.
  • Et fedt sammenhold med mange forskellige kollegaer (chabbere), der også søger fleksbilitet og morskab i deres arbejdsliv.

Hvad vi forventer af dig:

  • Du har erfaring som kok/køkkenmedhjælper.
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du kan hurtigt tilpasse dig nye arbejdsomgivelser.
  • Du er hårdtarbejdende, glad og interesseret i at lære.
  • Du har gode dansk eller engelskegenskaber.

For mere information kontakt venligst Mara Krebs på nedenstående informationer. Du kan også ansøge med det samme via knappen "Send ansøgning".

Kontaktperson:

Navn: Mara Krebs

Stilling: Community Manager

Email: mk@chabber.com

ORS/Small/7fc59034_logo.pngChabber ApSKøbenhavn K2019-08-01T03:00:37.1102019-09-04T00:00:00
330070026Kostfaglig uddannet medarbejder til LynghusetBasic Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper. Bostedet Lynghuset ligger i København NV. Arbejdsopgaverne som kostfaglig medarbejder i Lynghuset består bland andet i at tilberede frokost og aftensmad planlægge menuplan, samt varebestilling udføre rengøring og håndtering af krav fra fødevarekontrollen styre udmeldt kostbudget sætte varer på plads på de forskellige afdelinger kommunikere med andre faggrupper i huset opfylde kommunes målsætning om 90 procent økologi arbejde ud fra husets måltidspolitik Kulturen i huset Lynghuset er en organisation under forandring og mange nye tiltag er i gang. Du vil i ansættelsen få en nærmeste kollega, som er uddannet kok og i skal sammen varetage køkkendriften. Lynghuset vægter at der er plads til nytænkning, samt at ansatte byder ind i opgaveløsningen. Vi forventer, at du har en kostfaglig uddannelse som ansat kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du skal arbejde sammen med andre og være i daglig kontakt med vores beboere har lyst til at prøve kræfter med en anderledes arbejdsplads, end dit fagområde ellers tilbyder er mødestabil som medarbejder vil være med til at videreføre husets traditioner Vi tilbyder en god arbejdsplads i et stort velfungerende center kollegial sparring arbejdsfælleskab på tværs af botilbud individuelle kurser Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med otte botilbud med omkring 380 borgere og 700 fastansatte medarbejdere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud. Vi yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højst mulig livskvalitet. Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering. Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er ledig fra den 1. oktober 2019 og er på 35 timer om ugen. Arbejdstiden er planlagt i tidsrummet mandag til fredag klokken 10.30- 17.30. Der kan forekomme enkelte arbejdsdage om året udenfor dette tidsrum, primært i forbindelse med påske og julen. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem faglig organisation og Københavns Kommune. Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse. Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Joakim Averhoff på 5196 9500. Søg via nedenstående link senest mandag den 26. august 2019 Vi holder samtaler den 28. august 2019.

Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper.

Bostedet Lynghuset ligger i København NV.

Arbejdsopgaverne som kostfaglig medarbejder i Lynghuset består bland andet i at

  • tilberede frokost og aftensmad
  • planlægge menuplan, samt varebestilling
  • udføre rengøring og håndtering af krav fra fødevarekontrollen
  • styre udmeldt kostbudget
  • sætte varer på plads på de forskellige afdelinger
  • kommunikere med andre faggrupper i huset
  • opfylde kommunes målsætning om 90 procent økologi
  • arbejde ud fra husets måltidspolitik

Kulturen i huset
Lynghuset er en organisation under forandring og mange nye tiltag er i gang. Du vil i ansættelsen få en nærmeste kollega, som er uddannet kok og i skal sammen varetage køkkendriften.

Lynghuset vægter at der er plads til nytænkning, samt at ansatte byder ind i opgaveløsningen.

Vi forventer, at du

  • har en kostfaglig uddannelse
  • som ansat kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du skal arbejde sammen med andre og være i daglig kontakt med vores beboere
  • har lyst til at prøve kræfter med en anderledes arbejdsplads, end dit fagområde ellers tilbyder
  • er mødestabil
  • som medarbejder vil være med til at videreføre husets traditioner

Vi tilbyder

  • en god arbejdsplads i et stort velfungerende center
  • kollegial sparring
  • arbejdsfælleskab på tværs af botilbud
  • individuelle kurser

Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med otte botilbud med omkring 380 borgere og 700 fastansatte medarbejdere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud.

Vi yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højst mulig livskvalitet. Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering.

Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er ledig fra den 1. oktober 2019 og er på 35 timer om ugen. Arbejdstiden er planlagt i tidsrummet mandag til fredag klokken 10.30- 17.30. Der kan forekomme enkelte arbejdsdage om året udenfor dette tidsrum, primært i forbindelse med påske og julen.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem faglig organisation og Københavns Kommune. Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Joakim Averhoff på 5196 9500.

Søg via nedenstående link senest mandag den 26. august 2019
Vi holder samtaler den 28. august 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngLynghusetKøbenhavn NV2019-08-08T11:01:29.0372019-08-26T00:00:00
330076388KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: restaurantbasso.brandero.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.



Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantbasso.brandero.com

ORS/Small/80419caa_logo.pngBasso KøbenhavnKøbenhavn K2019-08-21T11:01:43.0302019-10-04T00:00:00
330050264Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen.Robot Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen. Kan du bevare overblikket i stressede situationer? Har du sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og ra°varer? Og har du en god ordenssans? Sa° er det ma°ske dig vi leder efter! Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, på Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg. Vi søger en som skal være med til at vedholde vores succes af køkkenet, menukortet og restauranten som helhed sammen med vores fantastiske team. Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling søger vi en, der brænder for at være med til denne udvikling sammen med os i fremtiden! Du er faglært kok eller har erfaring inden for faget. Vores restauranter breder sig over det klassiske danske køkken, fransk inspireret landkøkken, det italienske, samt trendy cafe køkken (verdens-køkken). Til den rette kandidat tilbydes god løn, gode fremtidsmuligheder og mulig ledererfaring. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens. Starttidspunkt: Snarest muligt. Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, sa° tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til: daniel@samadholding.dk Mærk ansøgningen Kok Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning. Vi glæder os til at høre fra dig! Samad Holding ApS

Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen.

Kan du bevare overblikket i stressede situationer? Har du sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og ra°varer? Og har du en god ordenssans? Sa° er det ma°ske dig vi leder efter!

Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, på Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg. Vi søger en som skal være med til at vedholde vores succes af køkkenet, menukortet og restauranten som helhed sammen med vores fantastiske team. Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling søger vi en, der brænder for at være med til denne udvikling sammen med os i fremtiden!

Du er faglært kok eller har erfaring inden for faget. Vores restauranter breder sig over det klassiske danske køkken, fransk inspireret landkøkken, det italienske, samt trendy cafe køkken (verdens-køkken).

Til den rette kandidat tilbydes god løn, gode fremtidsmuligheder og mulig ledererfaring.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens.

Starttidspunkt: Snarest muligt.

Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, sa° tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til:

daniel@samadholding.dk Mærk ansøgningen ”Kok”

Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Samad Holding ApS

SAMAD HOLDING ApSKøbenhavn K2019-06-28T00:00:002019-08-21T00:00:00
330060954KOK-og KØKKENMEDHJÆLPERRobot ORANJE-Flydende restaurant i NYHAVN i Købnhavn. Vi ønsker at styrke vores køkken med endnu en (faglært?) kok,-samt en dygtig Køkkenmedhjælper. Vi arbejder med friske råvarer og masser af fisk. Der skrives ansættelseskontrakt på normale løn-og ansættelsesvilkår. ORANJE er først og fremmest SPISERESTAURANT-frokost og aften-men med en uhøjtidelig international atmosfære-præget af stor autencitet og en historik fra 25 år. KONTAKT-:MAIL-: Send et CV til restaurantoranje@gmail.com

ORANJE-Flydende restaurant i NYHAVN i Købnhavn. Vi ønsker at styrke vores køkken med endnu en (faglært?) kok,-samt en dygtig Køkkenmedhjælper. Vi arbejder med friske råvarer og masser af fisk. Der skrives ansættelseskontrakt på normale løn-og ansættelsesvilkår.

ORANJE er først og fremmest SPISERESTAURANT-frokost og aften-men med en uhøjtidelig international atmosfære-præget af stor autencitet og en historik fra 25 år.

KONTAKT-:MAIL-:  Send et CV  til  restaurantoranje@gmail.com

RESTAURATION ORANJE ApSKøbenhavn K2019-07-17T00:00:002019-09-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok/køkkenmedhjælper hos Chabber. Arbejd hvor og når du vil.

Chabber ApS

København K
Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbe...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:4. september 2019

Kostfaglig uddannet medarbejder til Lynghuset

Lynghuset

København NV
Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper. Bostedet Lynghu...
Indrykket:8. august 2019
Udløbsdato:26. august 2019

KOK I KØBENHAVN

Basso København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:4. oktober 2019

Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen.

SAMAD HOLDING ApS

København K
Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen. Kan du bevare overblikket i stressede situationer? Har du sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og ra°varer? Og har du en god ordenssans? Sa° er d...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:21. august 2019

KOK-og KØKKENMEDHJÆLPER

RESTAURATION ORANJE ApS

København K
ORANJE-Flydende restaurant i NYHAVN i Købnhavn. Vi ønsker at styrke vores køkken med endnu en (faglært?) kok,-samt en dygtig Køkkenmedhjælper. Vi arbejder med friske råvarer og masser af fisk. Der skrives ansættelseskontrakt på normale løn-og ansætt...
Indrykket:17. juli 2019
Udløbsdato:9. september 2019