KOK søges til Bautahøj - kåret som årets konferencecenter 2019 - vil du være med?

KOK søges til Bautahøj – kåret som årets konferencecenter 2019 - vil du være med?


Maden er som altid et kapitel for sig selv – alle taler om det!

Derfor vil vi gerne ansætte dig, som vil være med til at gøre en forskel for vores mange gæster. Du er passioneret omkring faget og forstår vigtigheden af, at give alle gæster en sublim oplevelse hver gang.

Du bliver en del af et team med 4 kokke. Du vil referere til køkkenchefen. Vi er et forholdsmæssigt lille team hvor alle arbejder godt sammen og har en god kommunikation. Vi forventer at du er fleksibel, serviceminded og altid har hjertet med i dit arbejde. Vil DU være med til at skabe noget fantastisk sammen med os andre?

Bautahøj tilbyder:
  • En stilling, der giver dig mulighed for at udfolde dine gastronomiske og kreative kvalifikationer i et hus med forandring
  • Faglig udvikling med nye koncepter med smag som nøgleordet
  • Engagerede kollegaer der venter på at byde dig velkommen
  • Lønpakke efter kvalifikationer
Dit ansvar & og vores forventning:
  • Du er uddannet kok
  • Erfaring og lyst til at tilberede mad fra bunden, af sæsonens friske råvare
  • God til at samarbejde såvel som kunne arbejde selvstændigt
  • God til at planlægge og udføre arbejdsopgaver på en effektiv måde
  • Udviser ansvarlighed overfor de opgaver du varetager
  • Kan bevare roen og overblikket, også når der er travlt
  • Møder glad, positiv og veloplagt på arbejde
  • Kan arbejde med egenkontrol
  • At du også kan arbejde weekend og aften
  • Påskønner kontakten med vores gæster,- og er opsøgende heri
Har vi fanget din interesse?
Så hører vi gerne fra dig så hurtigt som muligt-.

Send din ansøgning, cv og billede via nedenstående link. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Direktør Jakob Andersen på 30 48 97 86.

Vi vil løbende afholde samtaler og ser frem til at høre fra dig snarest.

Bautahøj kåret som årets konferencecenter 2019 - BEDSTE SERVICE.
”Vi er pavestolte over kåringen til “Årets Konferencecenter 2019”. En kæmpe tak til de 22 ja-hatte på Bautahøj, der dagligt giver sig fuldt ud for at skabe de optimale rammer for vores gæster.
Humor, tryghed og nærvær er nøgleordene, fingerspidsfornemmelse i praksis og indlevelse i den enkelte gæsts behov. En stor tak til vores skønne gæster, der har givet os denne fantastiske anerkendelse,” siger direktør Jakob Buus.

Bautahøj en del af WingHotels – og ejet af SAS Pilot og Navigatørers pensionskasse.



Se mere på vores ansøgersite: https://bautahoj.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050692Phoenix-2d413e7f12019-07-16T00:00:00KOK søges til Bautahøj - kåret som årets konferencecenter 2019 - vil du være med?KOK søges til Bautahøj – kåret som årets konferencecenter 2019 - vil du være med?

Maden er som altid et kapitel for sig selv – alle taler om det!

Derfor vil vi gerne ansætte dig, som vil være med til at gøre en forskel for vores mange gæster. Du er passioneret omkring faget og forstår vigtigheden af, at give alle gæster en sublim oplevelse hver gang.

Du bliver en del af et team med 4 kokke. Du vil referere til køkkenchefen. Vi er et forholdsmæssigt lille team hvor alle arbejder godt sammen og har en god kommunikation. Vi forventer at du er fleksibel, serviceminded og altid har hjertet med i dit arbejde. Vil DU være med til at skabe noget fantastisk sammen med os andre?

Bautahøj tilbyder:
  • En stilling, der giver dig mulighed for at udfolde dine gastronomiske og kreative kvalifikationer i et hus med forandring
  • Faglig udvikling med nye koncepter med smag som nøgleordet
  • Engagerede kollegaer der venter på at byde dig velkommen
  • Lønpakke efter kvalifikationer
Dit ansvar & og vores forventning:
  • Du er uddannet kok
  • Erfaring og lyst til at tilberede mad fra bunden, af sæsonens friske råvare
  • God til at samarbejde såvel som kunne arbejde selvstændigt
  • God til at planlægge og udføre arbejdsopgaver på en effektiv måde
  • Udviser ansvarlighed overfor de opgaver du varetager
  • Kan bevare roen og overblikket, også når der er travlt
  • Møder glad, positiv og veloplagt på arbejde
  • Kan arbejde med egenkontrol
  • At du også kan arbejde weekend og aften
  • Påskønner kontakten med vores gæster,- og er opsøgende heri
Har vi fanget din interesse?
Så hører vi gerne fra dig så hurtigt som muligt-.

Send din ansøgning, cv og billede via nedenstående link. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Direktør Jakob Andersen på 30 48 97 86.

Vi vil løbende afholde samtaler og ser frem til at høre fra dig snarest.

Bautahøj kåret som årets konferencecenter 2019 - BEDSTE SERVICE.
”Vi er pavestolte over kåringen til “Årets Konferencecenter 2019”. En kæmpe tak til de 22 ja-hatte på Bautahøj, der dagligt giver sig fuldt ud for at skabe de optimale rammer for vores gæster.
Humor, tryghed og nærvær er nøgleordene, fingerspidsfornemmelse i praksis og indlevelse i den enkelte gæsts behov. En stor tak til vores skønne gæster, der har givet os denne fantastiske anerkendelse,” siger direktør Jakob Buus.

Bautahøj en del af WingHotels – og ejet af SAS Pilot og Navigatørers pensionskasse.



Se mere på vores ansøgersite: https://bautahoj.brandero.com

KOK søges til Bautahøj kåret som årets konferencecenter 2019 - vil du være med? Maden er som altid et kapitel for sig selv alle taler om det! Derfor vil vi gerne ansætte dig, som vil være med til at gøre en forskel for vores mange gæster. Du er passioneret omkring faget og forstår vigtigheden af, at give alle gæster en sublim oplevelse hver gang. Du bliver en del af et team med 4 kokke. Du vil referere til køkkenchefen. Vi er et forholdsmæssigt lille team hvor alle arbejder godt sammen og har en god kommunikation. Vi forventer at du er fleksibel, serviceminded og altid har hjertet med i dit arbejde. Vil DU være med til at skabe noget fantastisk sammen med os andre? Bautahøj tilbyder:En stilling, der giver dig mulighed for at udfolde dine gastronomiske og kreative kvalifikationer i et hus med forandringFaglig udvikling med nye koncepter med smag som nøgleordetEngagerede kollegaer der venter på at byde dig velkommenLønpakke efter kvalifikationerDit ansvar og vores forventning:Du er uddannet kokErfaring og lyst til at tilberede mad fra bunden, af sæsonens friske råvareGod til at samarbejde såvel som kunne arbejde selvstændigtGod til at planlægge og udføre arbejdsopgaver på en effektiv mådeUdviser ansvarlighed overfor de opgaver du varetagerKan bevare roen og overblikket, også når der er travltMøder glad, positiv og veloplagt på arbejdeKan arbejde med egenkontrolAt du også kan arbejde weekend og aftenPåskønner kontakten med vores gæster,- og er opsøgende heriHar vi fanget din interesse?Så hører vi gerne fra dig så hurtigt som muligt-. Send din ansøgning, cv og billede via nedenstående link. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Direktør Jakob Andersen på 30 48 97 86. Vi vil løbende afholde samtaler og ser frem til at høre fra dig snarest. Bautahøj kåret som årets konferencecenter 2019 - BEDSTE SERVICE. Vi er pavestolte over kåringen til Årets Konferencecenter 2019 . En kæmpe tak til de 22 ja-hatte på Bautahøj, der dagligt giver sig fuldt ud for at skabe de optimale rammer for vores gæster.Humor, tryghed og nærvær er nøgleordene, fingerspidsfornemmelse i praksis og indlevelse i den enkelte gæsts behov. En stor tak til vores skønne gæster, der har givet os denne fantastiske anerkendelse, siger direktør Jakob Buus. Bautahøj en del af WingHotels og ejet af SAS Pilot og Navigatørers pensionskasse. Se mere på vores ansøgersite: https: bautahoj.brandero.combautahoj.brandero.com10Phoenix2d413e7f101000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-01T00:00:000000https://bautahoj.brandero.com/job/kok-soeges-til-bautahoej-kaaret-som-aarets-konferencecenter-2019-vil-du-vaere-med-2569502947#link0EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFrederikssund3554022Bautahøj11Bautahøjvej 393630JægersprisDKDanmarkORS/2d413e7f_logo.pngORS/Small/2d413e7f_logo.png0DKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent785361MwCareerSiteMediume0ad1216-4c14-4194-be27-4b415d0ac68220190716000128-06-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2d413e7fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=2d413e7fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2d413e7f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2d413e7f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362149398jbu@bautahoj.dkDanmarkDanmark330050478KOK søges til Bautahøj - kåret som året konferencecenter 2019 - vil du være med?Robot Maden er som altid et kapitel for sig selv alle taler om det! Derfor vil vi gerne ansætte dig, som vil være med til at gøre en forskel for vores mange gæster. Du er passioneret omkring faget og forstår vigtigheden af, at give alle gæster en sublim oplevelse hver gang. Du bliver en del af et team med 4 kokke. Du vil referere til køkkenchefen. Vi er et forholdsmæssigt lille team hvor alle arbejder godt sammen og har en god kommunikation. Vi forventer at du er fleksibel, serviceminded og altid har hjertet med i dit arbejde. Vil DU være med til at skabe noget fantastisk sammen med os andre? Bautahøj tilbyder:En stilling, der giver dig mulighed for at udfolde dine gastronomiske og kreative kvalifikationer i et hus med forandringFaglig udvikling med nye koncepter med smag som nøgleordetEngagerede kollegaer der venter på at byde dig velkommenLønpakke efter kvalifikationer Dit ansvar og vores forventning:Du er uddannet kokErfaring og lyst til at tilberede mad fra bunden, af sæsonens friske råvareGod til at samarbejde såvel som kunne arbejde selvstændigtGod til at planlægge og udføre arbejdsopgaver på en effektiv mådeUdviser ansvarlighed overfor de opgaver du varetagerKan bevare roen og overblikket, også når der er travltMøder glad, positiv og veloplagt på arbejdeKan arbejde med egenkontrolAt du også kan arbejde weekend og aftenPåskønner kontakten med vores gæster,- og er opsøgende heri Har vi fanget din interesse? Så høre vi gerne fra dig så hurtigt som muligt-. Send din ansøgning, cv og billede via nedenstående link, har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Direktør Jakob Andersen på 30 48 97 86. Vi vil løbende afholde samtaler og ser frem til at høre fra dig snarest. Bautahøj kåret som årets konferencecenter 2019 - BEDSTE SERVICE. Vi er pavestolte over kåringen til Årets Konferencecenter 2019 . En kæmpe tak til de 22 ja-hatte på Bautahøj, der dagligt giver sig fuldt ud for at skabe de optimale rammer for vores gæster. Humor, tryghed og nærvær er nøgleordene, fingerspidsfornemmelse i praksis og indlevelse i den enkelte gæsts behov. En stor tak til vores skønne gæster, der har givet os denne fantastiske anerkendelse, siger direktør Jakob Buus. Bautahøj en del af WingHotels og ejet af SAS Pilot og Navigatørers pensionskasse.Maden er som altid et kapitel for sig selv – alle taler om det!
 
Derfor vil vi gerne ansætte dig, som vil være med til at gøre en forskel for vores mange gæster. Du er passioneret omkring faget og forstår vigtigheden af, at give alle gæster en sublim oplevelse hver gang.
 
Du bliver en del af et team med 4 kokke. Du vil referere til køkkenchefen. Vi er et forholdsmæssigt lille team hvor alle arbejder godt sammen og har en god kommunikation. Vi forventer at du er fleksibel, serviceminded og altid har hjertet med i dit arbejde. Vil DU være med til at skabe noget fantastisk sammen med os andre?
 
 
Bautahøj tilbyder:
  • En stilling, der giver dig mulighed for at udfolde dine gastronomiske og kreative kvalifikationer i et hus med forandring
  • Faglig udvikling med nye koncepter med smag som nøgleordet
  • Engagerede kollegaer der venter på at byde dig velkommen
  • Lønpakke efter kvalifikationer
 
Dit ansvar & og vores forventning:
  • Du er uddannet kok
  • Erfaring og lyst til at tilberede mad fra bunden, af sæsonens friske råvare
  • God til at samarbejde såvel som kunne arbejde selvstændigt
  • God til at planlægge og udføre arbejdsopgaver på en effektiv måde
  • Udviser ansvarlighed overfor de opgaver du varetager
  • Kan bevare roen og overblikket, også når der er travlt
  • Møder glad, positiv og veloplagt på arbejde
  • Kan arbejde med egenkontrol
  • At du også kan arbejde weekend og aften
  • Påskønner kontakten med vores gæster,- og er opsøgende heri
 
Har vi fanget din interesse?
Så høre vi gerne fra dig så hurtigt som muligt-.
 
Send din ansøgning, cv og billede via nedenstående link, har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Direktør Jakob Andersen på 30 48 97 86. 
 
Vi vil løbende afholde samtaler og ser frem til at høre fra dig snarest.

Bautahøj kåret som årets konferencecenter 2019 - BEDSTE SERVICE.
”Vi er pavestolte over kåringen til “Årets Konferencecenter 2019”. En kæmpe tak til de 22 ja-hatte på Bautahøj, der dagligt giver sig fuldt ud for at skabe de optimale rammer for vores gæster.
Humor, tryghed og nærvær er nøgleordene, fingerspidsfornemmelse i praksis og indlevelse i den enkelte gæsts behov. En stor tak til vores skønne gæster, der har givet os denne fantastiske anerkendelse,” siger direktør Jakob Buus.


Bautahøj en del af WingHotels –og ejet af SAS Pilot og Navigatørers pensionskasse.

 

FUGL LEONHARDTJægerspris2019-06-28T00:00:002019-08-21T00:00:00
330057206Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarligBasic Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø. Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne. Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet. Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer. Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle. Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad. Du skal være uddannet ernæringsassistent kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om sund mad til små børn med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål. Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat. Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø. Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00. Yderligere oplysninger Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk Søg via link

Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø.

Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne.

Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet.

Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer.

Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle.

Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad.

Du skal være uddannet ernæringsassistent/kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om ”sund mad til små børn” med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål.

Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat.

Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk/psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser/oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø.  

Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk

Søg via link

ORS/Small/f27cef02_logo.pngRoskilde Kommune - Børnehuset RavnenRoskilde2019-07-09T16:01:08.5072019-08-21T00:00:00
330051483Kok eller CaterBasic Kok eller CaterEr du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord, så er du måske vores nye kollega? Hvad består arbejdet i?Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere. Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer. Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed. Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har. Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats. Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes. Om dig:Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobsDu har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs madDu er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde. Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationerDu kan arbejde selvstændigtDu taler dansk og behersker IT på brugerniveauOm os:Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører.Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer.Er det noget for dig? Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering. Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den via knappen send ansøgning . Ansøgningsfrist er fredag den 5. juli 2019.Ansættelsesdato er hurtigst muligt. Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde på tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00. Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup. Se mere på vores ansøgersite: https: frubonde.brandero.com
Kok eller Cater
Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord, så er du måske vores nye kollega?

Hvad består arbejdet i?
Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere.

Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer. Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har.

Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats.

Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes.

Om dig:
  • Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobs
  • Du har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs mad
  • Du er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde.
  • Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationer
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du taler dansk og behersker IT på brugerniveau
Om os:
  • Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører.
  • Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer.
Er det noget for dig?
Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering.

Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den via knappen "send ansøgning". 

Ansøgningsfrist er fredag den 5. juli 2019.
Ansættelsesdato er hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde på tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00.

Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup.



Se mere på vores ansøgersite: https://frubonde.brandero.com

ORS/Small/5ecf15bb_logo.pngHJERTER BONDE FREDERIKSSUND ApSSlangerup2019-07-01T12:03:18.1202019-08-04T00:00:00
330060376Kristinehøj Plejehjem søger køkkenlederBasic Vores økonoma går desværre på pension og vi søger derfor hendes efterfølger med tiltrædelse 1.10.2019 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer ugentlig. Kan du se dig selv lede et køkken hvor: vi kerer os om maden og måltidet og laver mad til vores beboere, så de oplever glæde ved at spise godt og i samvær med andre. vi tilbereder måltiderne af gode råvarer hvor der også er fokus sæson. vi arbejder med forskellige kosttyper og ernæringsbehov til ældre, herunder beboere med tygge og synkebesvær. vi har et stort og nyere produktionskøkken, som du sammen med medarbejderne er med til at videreudvikle. Vi ønsker, at du: har personale- og ledelseserfaring fra et produktionskøkken. har erfaring med produktions- og økonomistyring, indkøb, afregning og dokumentation. er økonomisk ansvarlig og følger op på forbrug. medvirker til at der skabes stort råderum for dine medarbejdere i køkkenet. har viden og kendskab til ernæring og sund kost. kan sikre et godt arbejdsmiljø, at køkkenets maskiner vedligeholdes og at gældende hygiejniske, sundhedsmæssige og miljømæssige krav overholdes. Har en uddannelse som økonoma, køkkenleder, kok eller ernæringsteknolog Vi oplever, os som et velfungerende plejehjem med fokus på at skabe optimale rammer for både beboere og medarbejdere. Vi arbejder bevidst på at Kristinehøj fremstår og opleves som en yderst attraktiv arbejdsplads, med fokus på bla. uddannelse, sundhedsordninger og personalegoder. Vi kan tilbyde: Engagerede og stabile kollegaer. En god ånd og et godt samarbejde. Mulighed for faglig udvikling kurser. Et moderne og velfungerende produktionskøkken. En arbejdsplads med fokus på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Personalegoder såsom sundhedsordninger og tilskud til motionsordninger m.m. Kristinehøjs køkken er uddannelsessted for ernæringsassistent elever i samarbejde med Helsingør Kommune. Kristinehøj er underlagt Helsingør Kommunes kvalitetskrav i forhold til beskrevne standarder, og har fremadrettet fokus på til stadighed at sikre udvikling af nye standarder, som kan medvirke til at sikre kvaliteten i ernæringen til beboeren. Løn og ansættelsesforhold: Løn efter gældende overenskomst med mulighed for individuel lønforhandling i forhold til din erfaring og kompetencer. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos forstander Poul Ørnø på mail peo@diakon.dk Ansvars og kompetencebeskrivelse for stillingen kan rekvireres. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.kristinehoejplejehjem.dk Vi skal have din ansøgning senest den 10.8.2019 og den skal sendes til Sekretær Marie Bagge Schultz, Plejehjemmet Kristinehøj, Kronborg Ladegårdsvej 102, 3000 Helsingør eller via knappen Send ansøgning . Der afholdes ansættelsessamtaler onsdag d. 28 august. Se mere på vores ansøgersite: https: kristinehoej.brandero.com
Vores økonoma går desværre på pension og vi søger derfor hendes efterfølger med tiltrædelse 1.10.2019 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer ugentlig.

Kan du se dig selv lede et køkken hvor:
  • vi kerer os om maden og måltidet og laver mad til vores beboere, så de oplever glæde ved at spise godt og i samvær med andre.
  • vi tilbereder måltiderne af gode råvarer hvor der også er fokus sæson.
  • vi arbejder med forskellige kosttyper og ernæringsbehov til ældre, herunder beboere med tygge og synkebesvær.
  • vi har et stort og nyere produktionskøkken, som du sammen med medarbejderne er med til at videreudvikle.
Vi ønsker, at du:
  • har personale- og ledelseserfaring fra et produktionskøkken.
  • har erfaring med produktions- og økonomistyring, indkøb, afregning og dokumentation.
  • er økonomisk ansvarlig og følger op på forbrug.
  • medvirker til at der skabes stort råderum for dine medarbejdere i køkkenet.
  • har viden og kendskab til ernæring og sund kost.
  • kan sikre et godt arbejdsmiljø, at køkkenets maskiner vedligeholdes og at gældende hygiejniske, sundhedsmæssige og miljømæssige krav overholdes.
  • Har en uddannelse som økonoma, køkkenleder, kok eller ernæringsteknolog
Vi oplever, os som et velfungerende plejehjem med fokus på at skabe optimale rammer for både beboere og medarbejdere. Vi arbejder bevidst på at Kristinehøj fremstår og opleves som en yderst attraktiv arbejdsplads, med fokus på bla. uddannelse, sundhedsordninger og personalegoder.

Vi kan tilbyde:
  • Engagerede og stabile kollegaer.
  • En god ånd og et godt samarbejde.
  • Mulighed for faglig udvikling/kurser.
  • Et moderne og velfungerende produktionskøkken.
  • En arbejdsplads med fokus på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.
  • Personalegoder – såsom sundhedsordninger og tilskud til motionsordninger m.m.
Kristinehøjs køkken er uddannelsessted for ernæringsassistent elever i samarbejde med Helsingør Kommune. Kristinehøj er underlagt Helsingør Kommunes kvalitetskrav i forhold til beskrevne standarder, og har fremadrettet fokus på til stadighed at sikre udvikling af nye standarder, som kan medvirke til at sikre kvaliteten i ernæringen til beboeren.

Løn og ansættelsesforhold:
Løn efter gældende overenskomst med mulighed for individuel lønforhandling i forhold til din erfaring og kompetencer. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos forstander Poul Ørnø på mail peo@diakon.dk
Ansvars og kompetencebeskrivelse for stillingen kan rekvireres. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.kristinehoejplejehjem.dk

Vi skal have din ansøgning senest den 10.8.2019 og den skal sendes til Sekretær Marie Bagge Schultz, Plejehjemmet Kristinehøj, Kronborg Ladegårdsvej 102, 3000 Helsingør eller via knappen "Send ansøgning". Der afholdes ansættelsessamtaler onsdag d. 28 august.


Se mere på vores ansøgersite: https://kristinehoej.brandero.com

ORS/Small/83bd4e8b_logo.pngKristinehøj PlejehjemHelsingør2019-07-16T11:01:35.9772019-08-10T00:00:00
330060949Kok til Kronborg RøgeriRobot Vi søger en dygtig og kvalificeret kok, med nogle års erfaring, som kan være med til at løfte vores virksomhed med fokus på smag, kvalitet og friske råvarer. Vi holder til i Helsingør, hvor vi har et fuldt funktionelt køkken, tre traditionelle røgeovne samt to kørende salgsenheder. Vi søger en kok, som kan tage initativ, ansvar og være yderst effektiv. Du skal stå for indkøb, mindske spild, ansvar for egenkontrol samt være med til at udvikle vores produkter, som både skal sælges i røgeriet i Helsingør, hvor vi både har udeservering samt fiskebutik, og vores to kørerende salgsenheder. Derudover ville det være en fordel, hvis du har en forkærlighed for fisk samt erfaring med røgning. Ved interesse kontakt os venligst på følgende nr: 51899954

Vi søger en dygtig og kvalificeret kok, med nogle års erfaring, som kan være med til at løfte vores virksomhed med fokus på smag, kvalitet og friske råvarer. 

Vi holder til i Helsingør, hvor vi har et fuldt funktionelt køkken, tre traditionelle røgeovne samt to kørende salgsenheder. 

Vi søger en kok, som kan tage initativ, ansvar og være yderst effektiv. Du skal stå for indkøb, mindske spild, ansvar for egenkontrol samt være med til at udvikle vores produkter, som både skal sælges i røgeriet i Helsingør, hvor vi både har udeservering samt fiskebutik, og vores to kørerende salgsenheder. Derudover ville det være en fordel, hvis du har en forkærlighed for fisk samt erfaring med røgning. 

Ved interesse kontakt os venligst på følgende nr: 51899954

Kronborg Røgeri ApSHelsingør2019-07-17T00:00:002019-09-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

KOK søges til Bautahøj - kåret som året konferencecenter 2019 - vil du være med?

FUGL LEONHARDT

Jægerspris
Maden er som altid et kapitel for sig selv alle taler om det! Derfor vil vi gerne ansætte dig, som vil være med til at gøre en forskel for vores mange gæster. Du er passioneret omkring faget og forstår vigtigheden af, at give alle gæster en sublim o...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:21. august 2019

Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarlig

Roskilde Kommune - Børnehuset Ravnen

Roskilde
Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø. Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og ...
Indrykket:9. juli 2019
Udløbsdato:21. august 2019

Kok eller Cater

HJERTER BONDE FREDERIKSSUND ApS

Slangerup
Kok eller CaterEr du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord, så er du måske vores nye kollega? Hvad består arbejdet i?Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du ...
Indrykket:1. juli 2019
Udløbsdato:4. august 2019

Kristinehøj Plejehjem søger køkkenleder

Kristinehøj Plejehjem

Helsingør
Vores økonoma går desværre på pension og vi søger derfor hendes efterfølger med tiltrædelse 1.10.2019 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer ugentlig. Kan du se dig selv lede et køkken hvor: vi kerer os om maden og måltidet og laver mad t...
Indrykket:16. juli 2019
Udløbsdato:10. august 2019

Kok til Kronborg Røgeri

Kronborg Røgeri ApS

Helsingør
Vi søger en dygtig og kvalificeret kok, med nogle års erfaring, som kan være med til at løfte vores virksomhed med fokus på smag, kvalitet og friske råvarer. Vi holder til i Helsingør, hvor vi har et fuldt funktionelt køkken, tre traditionelle røgeo...
Indrykket:17. juli 2019
Udløbsdato:9. september 2019