Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til dagarbejde/Cook or cater for daywork

Er du kok, og drømmer du om en dejlig arbejdstid, hvor du har fri på samme tidspunkt som resten af din familie? Så er det måske netop noget for dig at arbejde med at lave god og varm mad til frokost mandag til fredag hos en af vores gode kunder.

Din profil

  • Du er faglært kok, cater eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor madlavning.
  • Du har erhvervsmæssig erfaring med madlavning.
  • Du har gerne erfaring med at lave mad i meget store portioner.
  • Du taler enten dansk eller engelsk.
  • Du er mødestabil, loyal og en god kollega.
  • Du arbejder godt i teams.

Vilkår

Der er tale om fast ansættelse på overenskomstmæssige vilkår og fuldtid med arbejdstid i dagtimerne fra mandag til fredag. Lønnen aftales nærmere og er efter kvalifikationer.

Ansøgning

Søg ved at gå ind på vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og klik på "Ansøg nu" eller den engelske hjemmeside: www.pricelesspeople.net/find-a-job og klik på "Apply now" og upload dit billede, dit CV og relevante uddannelsesmæssige papirer, anbefalinger og referencer mv.

Vi glæder os til at læse om dig.

 

English version in short:

We are looking for a good chef/cater to make warm lunches every day from Monday to Friday at one of our good customers. You must have a relevant education as a cook/chef, cater or another like educational background. Please apply by going to our web page: www.pricelesspeople.net/find-a-job and click "Apply now" and upoald your CV, application, picture and educational papers.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330086150Phoenix-690b365712019-09-09T00:00:00Kok søges til dagarbejde/Cook or cater for daywork

Er du kok, og drømmer du om en dejlig arbejdstid, hvor du har fri på samme tidspunkt som resten af din familie? Så er det måske netop noget for dig at arbejde med at lave god og varm mad til frokost mandag til fredag hos en af vores gode kunder.

Din profil

  • Du er faglært kok, cater eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor madlavning.
  • Du har erhvervsmæssig erfaring med madlavning.
  • Du har gerne erfaring med at lave mad i meget store portioner.
  • Du taler enten dansk eller engelsk.
  • Du er mødestabil, loyal og en god kollega.
  • Du arbejder godt i teams.

Vilkår

Der er tale om fast ansættelse på overenskomstmæssige vilkår og fuldtid med arbejdstid i dagtimerne fra mandag til fredag. Lønnen aftales nærmere og er efter kvalifikationer.

Ansøgning

Søg ved at gå ind på vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og klik på "Ansøg nu" eller den engelske hjemmeside: www.pricelesspeople.net/find-a-job og klik på "Apply now" og upload dit billede, dit CV og relevante uddannelsesmæssige papirer, anbefalinger og referencer mv.

Vi glæder os til at læse om dig.

 

English version in short:

We are looking for a good chef/cater to make warm lunches every day from Monday to Friday at one of our good customers. You must have a relevant education as a cook/chef, cater or another like educational background. Please apply by going to our web page: www.pricelesspeople.net/find-a-job and click "Apply now" and upoald your CV, application, picture and educational papers.

2019-10-22T19:51:19.103 Er du kok, og drømmer du om en dejlig arbejdstid, hvor du har fri på samme tidspunkt som resten af din familie? Så er det måske netop noget for dig at arbejde med at lave god og varm mad til frokost mandag til fredag hos en af vores gode kunder. Din profil Du er faglært kok, cater eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor madlavning. Du har erhvervsmæssig erfaring med madlavning. Du har gerne erfaring med at lave mad i meget store portioner. Du taler enten dansk eller engelsk. Du er mødestabil, loyal og en god kollega. Du arbejder godt i teams. Vilkår Der er tale om fast ansættelse på overenskomstmæssige vilkår og fuldtid med arbejdstid i dagtimerne fra mandag til fredag. Lønnen aftales nærmere og er efter kvalifikationer. Ansøgning Søg ved at gå ind på vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk find-et-job og klik på Ansøg nu eller den engelske hjemmeside: www.pricelesspeople.net find-a-job og klik på Apply now og upload dit billede, dit CV og relevante uddannelsesmæssige papirer, anbefalinger og referencer mv. Vi glæder os til at læse om dig. English version in short: We are looking for a good chef cater to make warm lunches every day from Monday to Friday at one of our good customers. You must have a relevant education as a cook chef, cater or another like educational background. Please apply by going to our web page: www.pricelesspeople.net find-a-job and click Apply now and upoald your CV, application, picture and educational papers.11jobnet690b3657100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-31T00:00:000000http://www.pricelesspeople.net/find-a-job0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3603802Priceless People ApS11Hoffmeyersvej 372605BrøndbyDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent819061JobNet5040771504077110005-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=690b3657https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=690b3657https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=690b3657&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=690b3657&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgKok søges til dagarbejde/Cook or cater for daywork12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362641102noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330121000Kok/teamleder søges til Dansk Magisterforening på FrederiksbergBasic Er du faglært kok og brænder for at lave kreativ gastronomi af høj kvalitet, og har du lyst til og erfaring med at have ansvaret for den daglige drift i et køkken? Så er dette job måske noget for dig.Kantinen hos Dansk Magisterforening (DM) er en arbejdsplads i udvikling. Vi er i gang med at skabe nye trends og traditioner og har særligt fokus på kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd samt ikke mindst på anvendelse af gode sæsonbestemte- og lokale råvarer.Vi søger en fagligt dygtig, kreativ og engageret kok til den daglige produktion af frokost og mødeforplejning i kantinen. En kok, der brænder for at servicere vores cirka 350 daglige gæster med spændende og varieret mad og som følger med i nye trends og tiltag indenfor mødeservicering, receptioner og arrangementer.Du skal være daglige leder i vores køkken, og du skal forstå at engagere og motivere på en måde, så det er holdindsatsen der sikre det gode resultat.Arbejdet foregår primært hverdage klokken 7.00-14.30, men der må påregnes sene eftermiddagsvagter samt enkelte aften- og weekendarrangementer.Dine primære opgaver: Daglig faglig ledelse af det faste køkkenpersonale, som består af to dygtige kokke og en opvasker Samarbejde omkring opgaverne med det øvrige kantinepersonale Daglig produktion af frokostbuffet og mødeforplejning inden for alt fra den varme station til grønt og bageri Menuplanlægning og udvikling af opskrifter i samarbejde med dine kolleger Planlægning og gennemførelse af dags- og aftenarrangementer Udvikling af mødeforplejningskoncepter i samarbejde med kolleger og nærmeste leder Indkøb, økonomistyring og egenkontrol Din profil: Du evner at lede det daglige arbejde på en respektfuld og delegerende måde, som samtidig sikrer at køkkenet udvikles, og når de fastsatte mål i en travl hverdag Du leverer et højt serviceniveau og forstår at motivere dine kolleger til at gøre det samme Du har solid erfaring fra en tilsvarende stilling, ser detaljerne og sætter dig ind i gæsternes behov og hverdag Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd og sætter en ære i at lave god årstidsbestemt mad fra bunden Du er økonomisk- og ansvarsbevidst og ikke mindst mødestabil Du har styr på pc en og lærer gerne nyt Vi tilbyderI DM får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende opgaver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger, og vi har gode løn- og arbejdsforhold.Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. januar 2020.AnsøgningVil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantinechef Helle Herlin på telefon 38 15 66 60.Send din ansøgning med cv og svendebrev til os på linket nedenfor senest 20. november 2019. Samtaler holdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.Om Dansk MagisterforeningDansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet, nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.Er du faglært kok og brænder for at lave kreativ gastronomi af høj kvalitet, og har du lyst til og erfaring med at have ansvaret for den daglige drift i et køkken? Så er dette job måske noget for dig.

Kantinen hos Dansk Magisterforening (DM) er en arbejdsplads i udvikling. Vi er i gang med at skabe nye trends og traditioner og har særligt fokus på kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd samt ikke mindst på anvendelse af gode sæsonbestemte- og lokale råvarer.

Vi søger en fagligt dygtig, kreativ og engageret kok til den daglige produktion af frokost og mødeforplejning i kantinen. En kok, der brænder for at servicere vores cirka 350 daglige gæster med spændende og varieret mad og som følger med i nye trends og tiltag indenfor mødeservicering, receptioner og arrangementer.

Du skal være daglige leder i vores køkken, og du skal forstå at engagere og motivere på en måde, så det er holdindsatsen der sikre det gode resultat.

Arbejdet foregår primært hverdage klokken 7.00-14.30, men der må påregnes sene eftermiddagsvagter samt enkelte aften- og weekendarrangementer.

Dine primære opgaver:    
  • Daglig faglig ledelse af det faste køkkenpersonale, som består af to dygtige kokke og en opvasker
  • Samarbejde omkring opgaverne med det øvrige kantinepersonale
  • Daglig produktion af frokostbuffet og mødeforplejning inden for alt fra den varme station til grønt og bageri
  • Menuplanlægning og udvikling af opskrifter i samarbejde med dine kolleger
  • Planlægning og gennemførelse af dags- og aftenarrangementer
  • Udvikling af mødeforplejningskoncepter i samarbejde med kolleger og nærmeste leder
  • Indkøb, økonomistyring og egenkontrol
Din profil:
  • Du evner at lede det daglige arbejde på en respektfuld og delegerende måde, som samtidig sikrer at køkkenet udvikles, og når de fastsatte mål i en travl hverdag
  • Du leverer et højt serviceniveau og forstår at motivere dine kolleger til at gøre det samme
  • Du har solid erfaring fra en tilsvarende stilling, ser detaljerne og sætter dig ind i gæsternes behov og hverdag
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd og sætter en ære i at lave god årstidsbestemt mad fra bunden
  • Du er økonomisk- og ansvarsbevidst og ikke mindst mødestabil
  • Du har styr på pc’en og lærer gerne nyt

Vi tilbyder
I DM får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende opgaver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger, og vi har gode løn- og arbejdsforhold.

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. januar 2020.

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantinechef Helle Herlin på telefon 38 15 66 60.

Send din ansøgning med cv og svendebrev til os på linket nedenfor senest 20. november 2019. Samtaler holdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.


Om Dansk Magisterforening
Dansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet, nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.
 

ORS/Small/87eedf13_logo.gifDM Dansk MagisterforeningFrederiksberg2019-11-08T11:02:25.0902019-11-20T00:00:00
330107498KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: koedkbh.ofir.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedkbh.ofir.com

ORS/Small/5edfe974_logo.pngKöD KøbenhavnKøbenhavn K2019-10-15T17:00:32.4732019-11-28T00:00:00
330107232Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligtProfile Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage. Vi forventer at du:Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeerHar gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserneHar erfaring med projekter fra ide til afvikling og evalueringHar viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skolerKan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéerEr vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupperElsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og eventsKan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljøKan håndtere hygiejnestyring egenkontrolVesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af. Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.Ansøgningen sendes via knappen Send ansøgning . Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00 Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat. Se mere på vores ansøgersite: https: vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage.

Vi forventer at du:
  • Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeer
  • Har gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserne
  • Har erfaring med projekter fra ide til afvikling og evaluering
  • Har viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skoler
  • Kan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéer
  • Er vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme
  • Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupper
  • Elsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og events
  • Kan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljø
  • Kan håndtere hygiejnestyring/egenkontrol
Vesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse.

Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af.

Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk

Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.
Ansøgningen sendes via knappen "Send ansøgning''.

Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat.

Se mere på vores ansøgersite: https://vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com

ORS/Small/d60d97c5_logo.pngVesterbro UngdomsgaardKøbenhavn V2019-10-15T12:02:37.3772019-11-22T00:00:00
330115297KOK OG SMØRREBRØDSJOMFRU SØGES TIL HELÅRSSTILLINGERRobot Smørrebrødsjomfru og kok, gerne fagudannet, søges til klassisk dansk frokostrestaurant i København K. (Se www.restaurantamalie-dk). Helårsstilling. Antal timer pr. uge: 15 37 efter aftale. Tiltrædelse: Snarest, men vi venter gerne på den rette. Vi forventer, at du tager ejerskab og er glad for at samarbejde med dine kolleger. Du skal sikre, at kvaliteten af dit arbejde er i top, så servicen kører, og du dermed bidrager til, at den daglige produktion forløber optimalt. God hygiejne og grundig rengøring er en selvfølge for dig. Vi forestiller os, at du er faglært kok smørrebrødsjomfru eller som minimum har solid køkkenerfaring. Du er vant til at kræse om maden, er energisk og kvalitetsbevidst og gerne med et smil på læben. Formentlig har du også et godt overblik og er fleksibel. Det vil i hvert fald være et plus. Vi belønner selvfølgelig med en løn, der modsvarer dine kvalifikationer. Har du ikke fået en tilbagemelding inden 7 dage efter at vi har modtaget din ansøgning, er du ikke kommet i betragtning til stillingen. Send en ansøgning til info@restaurantamalie.dk eller ring til mig tlf. 40 30 46 42. Glæder mig til at høre fra dig. Med venlig hilsen Kenneth Restaurant Amalie Amaliegade 11 1256 København K.

Smørrebrødsjomfru og kok, gerne fagudannet, søges til klassisk dansk frokostrestaurant i København K. (Se www.restaurantamalie-dk).

Helårsstilling.

Antal timer pr. uge: 15 – 37 efter aftale.

Tiltrædelse: Snarest, men vi venter gerne på den rette.

Vi forventer, at du tager ejerskab og er glad for at samarbejde med dine kolleger. Du skal sikre, at kvaliteten af dit arbejde er i top, så servicen kører, og du dermed bidrager til, at den daglige produktion forløber optimalt. God hygiejne og grundig rengøring er en selvfølge for dig.

Vi forestiller os, at du er faglært kok / smørrebrødsjomfru eller som minimum har solid køkkenerfaring. Du er vant til at kræse om maden, er energisk og kvalitetsbevidst – og gerne med et smil på læben. Formentlig har du også et godt overblik og er fleksibel. Det vil i hvert fald være et plus.

Vi belønner selvfølgelig med en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Har du ikke fået en tilbagemelding inden 7 dage efter at vi har modtaget din ansøgning, er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

Send en ansøgning til info@restaurantamalie.dk eller ring til mig – tlf. 40 30 46 42.

Glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Kenneth

Restaurant Amalie

Amaliegade 11

1256 København K.

RESTAURANT AMALIE ApSKøbenhavn K2019-10-31T00:00:002019-11-20T00:00:00
330108815Sushi KokRobot Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok  til båd koldt og varmt køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

SUSHI NØRREGADE ApSKøbenhavn K2019-10-18T00:00:002019-12-11T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok/teamleder søges til Dansk Magisterforening på Frederiksberg

DM Dansk Magisterforening

Frederiksberg
Er du faglært kok og brænder for at lave kreativ gastronomi af høj kvalitet, og har du lyst til og erfaring med at have ansvaret for den daglige drift i et køkken? Så er dette job måske noget for dig.Kantinen hos Dansk Magisterforening (DM) er en ar...
Indrykket:8. november 2019
Udløbsdato:20. november 2019

KOK I KØBENHAVN

KöD København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage li...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:28. november 2019

Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligt

Vesterbro Ungdomsgaard

København V
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. ...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:22. november 2019

KOK OG SMØRREBRØDSJOMFRU SØGES TIL HELÅRSSTILLINGER

RESTAURANT AMALIE ApS

København K
Smørrebrødsjomfru og kok, gerne fagudannet, søges til klassisk dansk frokostrestaurant i København K. (Se www.restaurantamalie-dk). Helårsstilling. Antal timer pr. uge: 15 37 efter aftale. Tiltrædelse: Snarest, men vi venter gerne på den rette. Vi f...
Indrykket:31. oktober 2019
Udløbsdato:20. november 2019

Sushi Kok

SUSHI NØRREGADE ApS

København K
Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tal...
Indrykket:18. oktober 2019
Udløbsdato:11. december 2019