Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til Frederiksdal

Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam på Frederiksdal.

Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder og sammensætter vores menuer med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Det er vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt, at du er nysgerrig og initiativrig. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale og økologiske råvarer. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er vores gæsters garanti for, at 60-90% af alle mad- og drikkevarer er økologiske. 

Vi ser gerne, at du er velbevandret i restaurationsbranchen og har erfaring fra en lignende stilling. Samtidig giver selvstændighed og masser af teamspirit absolut pluspoint, og så skal du selvfølgelig være stabil og engageret i dit arbejde.

 Vi har følgende forventninger:

  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du brænder for gastronomien og brugen af gode råvarer
  • Du tænker kvalitet før kvantitet
  • Du er vant til at arbejde effektivt og har evnen til at bevare overblikket
  • Du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
  • Du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger

Vi tilbyder:

  • En unik, spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
  • Gode kolleger, der alle arbejder sammen for at nå vores fælles mål
  • En spændende og moderne gastronomisk profil samt et fokus på natur og miljø, der gør Sinatur til en af Danmarks mest bæredygtige virksomheder
  • Et godt og konstruktivt arbejdsklima med trygge vilkår samt god sundheds- og pensionsordning

En god arbejdspladsI Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads.

I forlængelse heraf kan vi nævne, at vi ofte holder lukket i de gængse skoleferieperioder og tilbyder både barns 1. og 2. sygedag, så du har gode muligheder for også at tilgodese evt. familieliv. Samtidig tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Carl-Johan Rømer på cjrl@sinatur.dk eller 45854333.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Carl-Johan på ovenstående mail eller via linket nedenfor. 

Om os                                                Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330058301Phoenix-9932374712019-07-11T00:00:00Kok søges til Frederiksdal

Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam på Frederiksdal.

Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder og sammensætter vores menuer med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Det er vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt, at du er nysgerrig og initiativrig. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale og økologiske råvarer. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er vores gæsters garanti for, at 60-90% af alle mad- og drikkevarer er økologiske. 

Vi ser gerne, at du er velbevandret i restaurationsbranchen og har erfaring fra en lignende stilling. Samtidig giver selvstændighed og masser af teamspirit absolut pluspoint, og så skal du selvfølgelig være stabil og engageret i dit arbejde.

 Vi har følgende forventninger:

  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du brænder for gastronomien og brugen af gode råvarer
  • Du tænker kvalitet før kvantitet
  • Du er vant til at arbejde effektivt og har evnen til at bevare overblikket
  • Du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
  • Du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger

Vi tilbyder:

  • En unik, spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
  • Gode kolleger, der alle arbejder sammen for at nå vores fælles mål
  • En spændende og moderne gastronomisk profil samt et fokus på natur og miljø, der gør Sinatur til en af Danmarks mest bæredygtige virksomheder
  • Et godt og konstruktivt arbejdsklima med trygge vilkår samt god sundheds- og pensionsordning

En god arbejdspladsI Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads.

I forlængelse heraf kan vi nævne, at vi ofte holder lukket i de gængse skoleferieperioder og tilbyder både barns 1. og 2. sygedag, så du har gode muligheder for også at tilgodese evt. familieliv. Samtidig tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Carl-Johan Rømer på cjrl@sinatur.dk eller 45854333.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Carl-Johan på ovenstående mail eller via linket nedenfor. 

Om os                                                Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

2019-08-09T00:51:32.490 Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam på Frederiksdal. Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder og sammensætter vores menuer med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Det er vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt, at du er nysgerrig og initiativrig. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale og økologiske råvarer. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er vores gæsters garanti for, at 60-90 af alle mad- og drikkevarer er økologiske. Vi ser gerne, at du er velbevandret i restaurationsbranchen og har erfaring fra en lignende stilling. Samtidig giver selvstændighed og masser af teamspirit absolut pluspoint, og så skal du selvfølgelig være stabil og engageret i dit arbejde. Vi har følgende forventninger: Du kan arbejde selvstændigtDu brænder for gastronomien og brugen af gode råvarerDu tænker kvalitet før kvantitetDu er vant til at arbejde effektivt og har evnen til at bevare overblikketDu er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerneDu er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger Vi tilbyder: En unik, spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udviklingGode kolleger, der alle arbejder sammen for at nå vores fælles målEn spændende og moderne gastronomisk profil samt et fokus på natur og miljø, der gør Sinatur til en af Danmarks mest bæredygtige virksomhederEt godt og konstruktivt arbejdsklima med trygge vilkår samt god sundheds- og pensionsordning En god arbejdspladsI Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads. I forlængelse heraf kan vi nævne, at vi ofte holder lukket i de gængse skoleferieperioder og tilbyder både barns 1. og 2. sygedag, så du har gode muligheder for også at tilgodese evt. familieliv. Samtidig tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning. Vil du vide mere?Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Carl-Johan Rømer på cjrl@sinatur.dk eller 45854333. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Carl-Johan på ovenstående mail eller via linket nedenfor. Om os Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive og 100 affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.11jobnet99323747100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-08T00:00:000000https://app.jobmatchprofile.com/4mm3hw/sinatur-hotel-konference/p6r6sw/kok-soges-til-frederiksdal0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-Taarbæk3561092Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference11Frederiksdalsvej 3602800Kgs. LyngbyDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent791084JobNet5016725501672510009-07-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=99323747https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=99323747https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=99323747&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=99323747&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362190021clni@sinatur.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK