Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til frokostordninger og catering hos Madkonceptet på Frederiksberg

Er du stolt af dit kokkehåndværk, og har du lyst til at være en del af et velfungerende køkken med tilfredse kunder inden for frokost- og catering?

Madkonceptet sætter kronen på værket – hver gang!

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed med fokus på frokostordninger til virksomheder, hvor der er plads til vegetarer, veganer og meget andet. Derudover laver vi en del catering til private, som også i dag har særlige ønsker til retterne.

Læs mere om os og se vores mad på www.madkonceptet.dk

 

Din jobprofil:

  • Du er passioneret kok, og har ledererfaring
  • Du skal evne at være sparringspartner med vores køkkenchef
  • Du skal selv indgå aktivt i driften, og gå forrest i køkkenet
  • Du skal turde og evne at tage styringen i køkkenet, samtidig med at du til fulde anerkender og udnytter dine kollegaers kompetencer
  • Du går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Du sætter en ære i at overholde aftaler og altid med godt humør
  • Du er moden, ikke nødvendigvis i alder, men i adfærd
  • Du er kreativ og produktiv, og ønsker at bidrage til en harmonisk arbejdsplads
  • Du kan bidrage til en frokostmenu, og følger med på trenden indenfor mad
  • Du har kørekort (B)

Madkonceptets profil:

  • Vi er hæderlige
  • Vi laver tingene fra bunden
  • Vi har et godt arbejdsklima
  • Vi taler stille og roligt med hinanden
  • Vi opfører os ordentligt overfor hinanden
  • Vi vil hinanden
  • Vi har travlt
  • Der er stor variation i arbejdet
  • Der er professionelle udfordringer

Alt hvad vi synes, vi kan lave bedre selv, det laver vi

 

Vi tilbyder

  • Ansættelse hurtigst muligt
  • En spændende og udfordrende hverdag med fokus på kvalitet
  • En arbejdsplads med et rigtig godt arbejdsklima
  • Professionelle udfordringer
  • En arbejdsplads med gode kollegaer
  • En ejer som deltager på lige fod med teamet

Løn efter kvalifikationer

Vi er som en familie, og har altid været det

Vi snakker sammen, griner og hygger os, så længe maden ikke brænder på. Du vil blive fagligt udfordret, og vi er stolte af, at vores kunder altid vender tilbage med rosende ord. Det er derfor, vi aldrig går på kompromis med kvaliteten og laver alting fra bunden. Og så opfører vi os ordentligt overfor hinanden og har en god tone.

 

Ordenssans, overblik og logistikevner skal du have. Og så skal du elske at lave mad, der smager godt og anrette det appetitligt med hensyn til sammensætninger.

 

Vil du være en del at vores team?

Hvis du har spørgsmål til ovenstående job, er du velkommen til at kontakte André Hansen på 35 42 13 20 eller 31 16 09 52

 

Vi behandler henvendelser og ansøgninger løbende og fortroligt.

Søg stillingen ved at sende din ansøgning med CV og foto til: info@madkonceptet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329778636Phoenix-10d9f18e12018-03-16T00:00:00Kok søges til frokostordninger og catering hos Madkonceptet på Frederiksberg

Er du stolt af dit kokkehåndværk, og har du lyst til at være en del af et velfungerende køkken med tilfredse kunder inden for frokost- og catering?

Madkonceptet sætter kronen på værket – hver gang!

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed med fokus på frokostordninger til virksomheder, hvor der er plads til vegetarer, veganer og meget andet. Derudover laver vi en del catering til private, som også i dag har særlige ønsker til retterne.

Læs mere om os og se vores mad på www.madkonceptet.dk

 

Din jobprofil:

  • Du er passioneret kok, og har ledererfaring
  • Du skal evne at være sparringspartner med vores køkkenchef
  • Du skal selv indgå aktivt i driften, og gå forrest i køkkenet
  • Du skal turde og evne at tage styringen i køkkenet, samtidig med at du til fulde anerkender og udnytter dine kollegaers kompetencer
  • Du går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Du sætter en ære i at overholde aftaler og altid med godt humør
  • Du er moden, ikke nødvendigvis i alder, men i adfærd
  • Du er kreativ og produktiv, og ønsker at bidrage til en harmonisk arbejdsplads
  • Du kan bidrage til en frokostmenu, og følger med på trenden indenfor mad
  • Du har kørekort (B)

Madkonceptets profil:

  • Vi er hæderlige
  • Vi laver tingene fra bunden
  • Vi har et godt arbejdsklima
  • Vi taler stille og roligt med hinanden
  • Vi opfører os ordentligt overfor hinanden
  • Vi vil hinanden
  • Vi har travlt
  • Der er stor variation i arbejdet
  • Der er professionelle udfordringer

Alt hvad vi synes, vi kan lave bedre selv, det laver vi

 

Vi tilbyder

  • Ansættelse hurtigst muligt
  • En spændende og udfordrende hverdag med fokus på kvalitet
  • En arbejdsplads med et rigtig godt arbejdsklima
  • Professionelle udfordringer
  • En arbejdsplads med gode kollegaer
  • En ejer som deltager på lige fod med teamet

Løn efter kvalifikationer

Vi er som en familie, og har altid været det

Vi snakker sammen, griner og hygger os, så længe maden ikke brænder på. Du vil blive fagligt udfordret, og vi er stolte af, at vores kunder altid vender tilbage med rosende ord. Det er derfor, vi aldrig går på kompromis med kvaliteten og laver alting fra bunden. Og så opfører vi os ordentligt overfor hinanden og har en god tone.

 

Ordenssans, overblik og logistikevner skal du have. Og så skal du elske at lave mad, der smager godt og anrette det appetitligt med hensyn til sammensætninger.

 

Vil du være en del at vores team?

Hvis du har spørgsmål til ovenstående job, er du velkommen til at kontakte André Hansen på 35 42 13 20 eller 31 16 09 52

 

Vi behandler henvendelser og ansøgninger løbende og fortroligt.

Søg stillingen ved at sende din ansøgning med CV og foto til: info@madkonceptet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

2018-05-12T00:50:33.493 Er du stolt af dit kokkehåndværk, og har du lyst til at være en del af et velfungerende køkken med tilfredse kunder inden for frokost- og catering? Madkonceptet sætter kronen på værket hver gang! Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed med fokus på frokostordninger til virksomheder, hvor der er plads til vegetarer, veganer og meget andet. Derudover laver vi en del catering til private, som også i dag har særlige ønsker til retterne. Læs mere om os og se vores mad på www.madkonceptet.dk Din jobprofil: Du er passioneret kok, og har ledererfaring Du skal evne at være sparringspartner med vores køkkenchef Du skal selv indgå aktivt i driften, og gå forrest i køkkenet Du skal turde og evne at tage styringen i køkkenet, samtidig med at du til fulde anerkender og udnytter dine kollegaers kompetencer Du går aldrig på kompromis med kvaliteten Du sætter en ære i at overholde aftaler og altid med godt humør Du er moden, ikke nødvendigvis i alder, men i adfærd Du er kreativ og produktiv, og ønsker at bidrage til en harmonisk arbejdsplads Du kan bidrage til en frokostmenu, og følger med på trenden indenfor mad Du har kørekort (B) Madkonceptets profil: Vi er hæderlige Vi laver tingene fra bunden Vi har et godt arbejdsklima Vi taler stille og roligt med hinanden Vi opfører os ordentligt overfor hinanden Vi vil hinanden Vi har travlt Der er stor variation i arbejdet Der er professionelle udfordringer Alt hvad vi synes, vi kan lave bedre selv, det laver vi Vi tilbyder Ansættelse hurtigst muligt En spændende og udfordrende hverdag med fokus på kvalitet En arbejdsplads med et rigtig godt arbejdsklima Professionelle udfordringer En arbejdsplads med gode kollegaer En ejer som deltager på lige fod med teamet Løn efter kvalifikationer Vi er som en familie, og har altid været det Vi snakker sammen, griner og hygger os, så længe maden ikke brænder på. Du vil blive fagligt udfordret, og vi er stolte af, at vores kunder altid vender tilbage med rosende ord. Det er derfor, vi aldrig går på kompromis med kvaliteten og laver alting fra bunden. Og så opfører vi os ordentligt overfor hinanden og har en god tone. Ordenssans, overblik og logistikevner skal du have. Og så skal du elske at lave mad, der smager godt og anrette det appetitligt med hensyn til sammensætninger. Vil du være en del at vores team? Hvis du har spørgsmål til ovenstående job, er du velkommen til at kontakte Andr Hansen på 35 42 13 20 eller 31 16 09 52 Vi behandler henvendelser og ansøgninger løbende og fortroligt. Søg stillingen ved at sende din ansøgning med CV og foto til: info@madkonceptet.dk Vi glæder os til at høre fra dig.11Jobnet10d9f18e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-11T00:00:0000110EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3139067Madkonceptet ApS11Lindevangs Alle 32000FrederiksbergDKDanmark0
info@madkonceptet.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent541436JobNet47971821000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=10d9f18ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=10d9f18ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=10d9f18e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=10d9f18e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos Madkonceptet ApS tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353725444André Hanseninfo@madkonceptet.dkDKDanmarkDKDanmark329979495Kok til ElmehusetBasic Genopslag Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? Om Elmehuset Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn og unge med autismespektrumforstyrrelser samt forskellige følgediagnoser, herunder ADHD, OCD og angstproblematikker. Huset rummer en aflastningsafdeling med syv pladser for børn i alderen 3-18 år og en døgnafdeling med 17 pladser for børn og unge i alderen 14-23 år. Huset er igennem en tydelig udvikling i forhold til at gøre kosten en integreret og vægtig del af vores tilbud. Vi ønsker at bidrage til, at børn og unge føler sig respekteret i deres valg af mad og den historie, de bærer med sig, og samtidig forstyrre dem tilpas, således at de lærer at integrere nye smagsoplevelser og madvarer i deres valg. Om stillingen Vi søger en kok, en økonoma eller lignende med en solid faglig viden om og erfaring med madlavning til en stilling på 25 timer ugentligt. Tiltrædelse den 15. april 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag, onsdag og torsdag 14.00-19.00 samt tirsdag og fredag 10.00-16.00. Opgaven er dagligt at sørge for, at børn og unge bliver tilbudt velsmagende, interessant og sund kost. Du vil således varetage den daglige forberedelse og tilberedelse af aftensmåltidet til godt 30 kuverter fordelt på to afdelinger, ligesom du vil have en opgave omkring tilberedning af mellemmåltider. Du skal have blik for alle dele af processen, herunder indkøb, tilberedning, servering og tilpasning i overensstemmelse med den feedback fra børn og unge, som kontinuerligt gør os i stand til udvikling. Ligeledes hører udføring af egenkontrol, rengøring og vedligehold af køkkenet til ugens opgaver. Der vil blive stillet store krav til din evne til at organisere, integrere nye idéer og tiltag og til at have en omsorg gennem maden for børn og unge, som har en høj grad af sensitivitet omkring mad og måltider, og som samtidig har et stort behov for at blive forstået i denne sensitivitet. Vi gør brug af en visualiseret menuplan, som er tilgængelig for børn og unge, og som har stor betydning i forhold til forberedelse og overblik for alle. Menuen skifter efter sæson, og du har i høj grad mulighed for at påvirke indholdet, samtidig med at vi ønsker, at du sætter såvel økologi og anvendelsen af sæsonvarer højt. Vi tilbyder en arbejdsplads med visioner og mål om at skabe de bedste betingelser for børn og unge et dejligt køkken på husets 3. sal, hvor du har mulighed for at skabe en fin ramme om dit arbejde et hus med en høj grad af fokus på kost og en reel interesse i at gøre måltidet til noget godt og særligt for børn og unge engagerede og kvalificerede kolleger og et stærkt fællesskab med en uhøjtidelig tone faglig sparring tæt på, blandt andet gennem et kostudvalg i huset med deltagelse af pædagogiske kolleger og ledelse et hus i kontinuerlig, faglig udvikling, hvor der er højt til loftet i udforskningen af, hvad der er muligt i arbejdet et kollegialt fællesskab, der ser dig som en vigtig del af opgaveløsningen Vi søger dig, der har en uddannelse som kok eller lignende kan lide at arbejde midt på dagen og kan se idéen i at være med til at servere mad for børn og unge og på den måde være en tydelig figur i huset er en skarp organisator og formår at holde styr på ønsker for kost, vareindkøb, egenkontrol og rengøring samtidigt har erfaring med at skabe måltider til mange mennesker dagligt har en veludviklet ordenssans og er vild med, at dine omgivelser fremstår indbydende inspirerer og går foran i forhold til at skabe en kost i huset, der er interessant, velsmagende og æstetisk indbydende er engageret, ligeværdig og åben i din kommunikation med kolleger, børn og unge, som har gode idéer om kost og det gode måltid elsker at lave mad og at blive fagligt udfordret har mod på og lyst til i perioder at udbyde kursusforløb for mindre grupper af unge, som gerne vil lære at lave mad Elmehuset er en del af Center for Børn med Handicap under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Elmehuset er beliggende i en nyrenoveret bygning i De Gamles By midt på Nørrebro. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Sisse Borum på 3013 1069. Stillingen søges via nedenstående link senest mandag den 1. april 2019 Der afholdes ansættelsessamtaler den 9. april 2019.
Genopslag
 
Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge?  
 
Om Elmehuset
Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn og unge med autismespektrumforstyrrelser samt forskellige følgediagnoser, herunder ADHD, OCD og angstproblematikker.  Huset rummer en aflastningsafdeling med syv pladser for børn i alderen 3-18 år og en døgnafdeling med 17 pladser for børn og unge i alderen 14-23 år.   
 
Huset er igennem en tydelig udvikling i forhold til at gøre kosten en integreret og vægtig del af vores tilbud. Vi ønsker at bidrage til, at børn og unge føler sig respekteret i deres valg af mad og den historie, de bærer med sig, og samtidig forstyrre dem tilpas, således at de lærer at integrere nye smagsoplevelser og madvarer i deres valg.   
 
Om stillingen
Vi søger en kok, en økonoma eller lignende med en solid faglig viden om og erfaring med madlavning til en stilling på 25 timer ugentligt. Tiltrædelse den 15. april 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag, onsdag og torsdag 14.00-19.00 samt tirsdag og fredag 10.00-16.00.  
 
Opgaven er dagligt at sørge for, at børn og unge bliver tilbudt velsmagende, interessant og sund kost. Du vil således varetage den daglige forberedelse og tilberedelse af aftensmåltidet til godt 30 kuverter fordelt på to afdelinger, ligesom du vil have en opgave omkring tilberedning af mellemmåltider.  
 
Du skal have blik for alle dele af processen, herunder indkøb, tilberedning, servering og tilpasning i overensstemmelse med den feedback fra børn og unge, som kontinuerligt gør os i stand til udvikling. Ligeledes hører udføring af egenkontrol, rengøring og vedligehold af køkkenet til ugens opgaver.  
 
Der vil blive stillet store krav til din evne til at organisere, integrere nye idéer og tiltag og til at have en omsorg gennem maden for børn og unge, som har en høj grad af sensitivitet omkring mad og måltider, og som samtidig har et stort behov for at blive forstået i denne sensitivitet.  
 
Vi gør brug af en visualiseret menuplan, som er tilgængelig for børn og unge, og som har stor betydning i forhold til forberedelse og overblik for alle. Menuen skifter
efter sæson, og du har i høj grad mulighed for at påvirke indholdet, samtidig med at vi ønsker, at du sætter såvel økologi og anvendelsen af sæsonvarer højt.  
 
Vi tilbyder 
  • en arbejdsplads med visioner og mål om at skabe de bedste betingelser for børn og unge  
  • et dejligt køkken på husets 3. sal, hvor du har mulighed for at skabe en fin ramme om dit arbejde
  • et hus med en høj grad af fokus på kost og en reel interesse i at gøre måltidet til noget godt og særligt for børn og unge  
  • engagerede og kvalificerede kolleger og et stærkt fællesskab med en uhøjtidelig tone  
  • faglig sparring tæt på, blandt andet gennem et kostudvalg i huset med deltagelse af pædagogiske kolleger og ledelse  
  • et hus i kontinuerlig, faglig udvikling, hvor der er højt til loftet i udforskningen af, hvad der er muligt i arbejdet  
  • et kollegialt fællesskab, der ser dig som en vigtig del af opgaveløsningen 
Vi søger dig, der  
  • har en uddannelse som kok eller lignende  
  • kan lide at arbejde midt på dagen og kan se idéen i at være med til at servere mad for børn og unge og på den måde være en tydelig figur i huset  
  • er en skarp organisator og formår at holde styr på ønsker for kost, vareindkøb, egenkontrol og rengøring samtidigt  
  • har erfaring med at skabe måltider til mange mennesker dagligt  
  • har en veludviklet ordenssans og er vild med, at dine omgivelser fremstår indbydende  
  • inspirerer og går foran i forhold til at skabe en kost i huset, der er interessant, velsmagende og æstetisk indbydende  
  • er engageret, ligeværdig og åben i din kommunikation med kolleger, børn og unge, som har gode idéer om kost og det gode måltid  
  • elsker at lave mad og at blive fagligt udfordret  
  • har mod på og lyst til i perioder at udbyde kursusforløb for mindre grupper af unge, som gerne vil lære at lave mad  
Elmehuset er en del af Center for Børn med Handicap under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Elmehuset er beliggende i en nyrenoveret bygning i De Gamles By midt på Nørrebro.  
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.  
 
Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Sisse Borum på 3013 1069.
 
Stillingen søges via nedenstående link senest mandag den 1. april 2019
Der afholdes ansættelsessamtaler den 9. april 2019. 
 

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngElmehusetKøbenhavn N2019-03-18T15:00:31.1632019-04-01T00:00:00
329970029Vi søger 2 fuldtids faglærte kokke til sommersæsonenRobot Krøgers Have: Krøgers Have er en historisk restaurant på Frederiksberg med stolte traditioner, der serverer dansk mad lavet fra bunden. Vi har plads til ca. 700 gæster, og igennem sæsonen har vi en masse forskellige events og musik. Vi er en rummelig restaurant, hvor der er plads til alle. Maden: Vi serverer a la carte, selkabsmenuer, buffeter, eventmenuer og grillbuffeter med udgangspunkt i det danske køkken. Vi sætter en ære i at maden bliver lavet med kærlighed selvom der ofte er meget travlt. Jobbet: Som kok hos os skal du indgå i den daglige produktion i køkkenet, og du skal være fleksibel og indstillet på at kunne varetage alle kokkepositioner i Krøgers Have. Kvalifikationer: Vi forestiller os at du kan genkende dig selv i flere af følgende punkter: Du er faglært kok Du er en god teamplayer Du trives i travle rammer Du er en god kollega Du har lyst kan lave dansk mad Vi kan tilbyde et sæsonjob startende i april maj i en travl og hyggelig restaurant med et engageret ledelsesteam. Du får en fast vagtplan for hele sæsonen med mulighed for ekstra vagter hvis dette ønskes. Vi afholder samtaler i slutningen af marts måned. Alle der opfylder kvalifikationerne vil få svar.

Krøgers Have:

Krøgers Have er en historisk restaurant på Frederiksberg med stolte traditioner, der serverer dansk mad lavet fra bunden. Vi har plads til ca. 700 gæster, og igennem sæsonen har vi en masse forskellige events og musik. Vi er en rummelig restaurant, hvor der er plads til alle.

Maden:

Vi serverer a la carte, selkabsmenuer, buffeter, eventmenuer og grillbuffeter med udgangspunkt i det danske køkken. Vi sætter en ære i at maden bliver lavet med kærlighed selvom der ofte er meget travlt.

Jobbet:

Som kok hos os skal du indgå i den daglige produktion i køkkenet, og du skal være fleksibel og indstillet på at kunne varetage alle kokkepositioner i Krøgers Have.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os at du kan genkende dig selv i flere af følgende punkter:

  1. Du er faglært kok
  2. Du er en god teamplayer
  3. Du trives i travle rammer
  4. Du er en god kollega
  5. Du har lyst/kan lave dansk mad

Vi kan tilbyde et sæsonjob startende i april/maj i en travl og hyggelig restaurant med et engageret ledelsesteam. Du får en fast vagtplan for hele sæsonen med mulighed for ekstra vagter hvis dette ønskes.

Vi afholder samtaler i slutningen af marts måned.

Alle der opfylder kvalifikationerne vil få svar.

KRØGERS FAMILIEHAVE ApSFrederiksberg2019-03-04T00:00:002019-03-25T00:00:00
329973474Kok - Varmt PartiRobot MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad. Vi kan tilbyde: En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse. Vi forventer at: du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant du har passion og respekt for godt håndværk du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen. du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen. du taler og forstår dansk Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto til mail@petersensfamiliehave.dk - Emne: Kok. Tak.

MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad.

Vi kan tilbyde:

En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer at:

  • du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant
  • du har passion og respekt for godt håndværk
  • du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen.
  • du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel
  • du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød
  • du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres
  • du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen.
  • du taler og forstår dansk

Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto til 
mail@petersensfamiliehave.dk  - Emne: Kok.   Tak.

 

FAMILIEHAVEN ApSFrederiksberg2019-03-07T00:00:002019-04-30T00:00:00
329976559Faglærte kokke og smørrebrødsjomfruer søges til NordsjællandRobot Er du faglært kok eller smørrebrødsjomfru? Vil du gerne have fri om aftenen og i weekenden? Og er du god til at møde nye mennesker? Så er det her jobbet for dig! Vi søger vikarer til både små og store kantiner, og arbejdstiden er typisk mellem kl. 07.00-15.00. Vikariaterne spænder fra 1 dag til flere måneder og mange af dem ender ud med en fastansættelse. Vi tilbyder dig en ansættelse med løn efter overenskomst og kvalifikationer samt pensionsordning. Du bliver også tilknyttet et hold af konsulenter, der sikre at varetage dine interesser. Vi forventer, at du er omstillingsparat og morgenfrisk samt at du kan begå dig på dansk i både skrift og tale. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores konsulenter i Horeca-afdelingen på tlf. 3838 1250.

Er du faglært kok eller smørrebrødsjomfru? Vil du gerne have fri om aftenen og i weekenden? Og er du god til at møde nye mennesker?

Så er det her jobbet for dig!

Vi søger vikarer til både små og store kantiner, og arbejdstiden er typisk mellem kl. 07.00-15.00. Vikariaterne spænder fra 1 dag til flere måneder og mange af dem ender ud med en fastansættelse.

Vi tilbyder dig en ansættelse med løn efter overenskomst og kvalifikationer samt pensionsordning. Du bliver også tilknyttet et hold af konsulenter, der sikre at varetage dine interesser.

Vi forventer, at du er omstillingsparat og morgenfrisk samt at du kan begå dig på dansk i både skrift og tale.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores konsulenter i Horeca-afdelingen på tlf. 3838 1250.

 

ADECCO A/SFrederiksberg2019-03-12T00:00:002019-03-29T00:00:00
329977768Deltids kok søgesRobot Restaurant Pilekroen på Frederiksberg søger en kok på deltid. Vi er en travl restaurant med la carte servering, selskaber samt arrangementer, som du vil deltage i. Grundet travlhed har vi brug for ekstra hænder til at hjælpe køkkenchefen, og forventer at du har kompetencer til at køre la carte. Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads i udvikling, med mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdet. Vi forventer at: du er mødestabil du kan tage ansvar du kan arbejde selvstændigt Arbejdstid: 8-10 timer ugen, primært i hverdagene i tidsrummet 15-21

Restaurant Pilekroen på Frederiksberg søger en kok på deltid.

Vi er en travl restaurant med á la carte servering, selskaber samt arrangementer, som du vil deltage i.

Grundet travlhed har vi brug for ekstra hænder til at hjælpe køkkenchefen, og forventer at du har kompetencer til at køre á la carte.

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads i udvikling, med mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdet.

Vi forventer at:

  • du er mødestabil
  • du kan tage ansvar
  • du kan arbejde selvstændigt

Arbejdstid:

8-10 timer ugen, primært i hverdagene i tidsrummet 15-21

PilekroenFrederiksberg2019-03-14T00:00:002019-05-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Elmehuset

Elmehuset

København N
Genopslag Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? Om Elmehuset Elmehuset er et tilbud til...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Vi søger 2 fuldtids faglærte kokke til sommersæsonen

KRØGERS FAMILIEHAVE ApS

Frederiksberg
Krøgers Have: Krøgers Have er en historisk restaurant på Frederiksberg med stolte traditioner, der serverer dansk mad lavet fra bunden. Vi har plads til ca. 700 gæster, og igennem sæsonen har vi en masse forskellige events og musik. Vi er en rummeli...
Indrykket:4. marts 2019
Udløbsdato:25. marts 2019

Kok - Varmt Parti

FAMILIEHAVEN ApS

Frederiksberg
MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk...
Indrykket:7. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Faglærte kokke og smørrebrødsjomfruer søges til Nordsjælland

ADECCO A/S

Frederiksberg
Er du faglært kok eller smørrebrødsjomfru? Vil du gerne have fri om aftenen og i weekenden? Og er du god til at møde nye mennesker? Så er det her jobbet for dig! Vi søger vikarer til både små og store kantiner, og arbejdstiden er typisk mellem kl. 0...
Indrykket:12. marts 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Deltids kok søges

Pilekroen

Frederiksberg
Restaurant Pilekroen på Frederiksberg søger en kok på deltid. Vi er en travl restaurant med la carte servering, selskaber samt arrangementer, som du vil deltage i. Grundet travlhed har vi brug for ekstra hænder til at hjælpe køkkenchefen, og forvent...
Indrykket:14. marts 2019
Udløbsdato:9. maj 2019