Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til frokostordninger og catering hos Madkonceptet på Frederiksberg

Er du stolt af dit kokkehåndværk, og har du lyst til at være en del af et velfungerende køkken med tilfredse kunder inden for frokost- og catering?

Madkonceptet sætter kronen på værket – hver gang!

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed med fokus på frokostordninger til virksomheder, hvor der er plads til vegetarer, veganer og meget andet. Derudover laver vi en del catering til private, som også i dag har særlige ønsker til retterne.

Læs mere om os og se vores mad på www.madkonceptet.dk

 

Din jobprofil:

  • Du er passioneret kok, og har ledererfaring
  • Du skal evne at være sparringspartner med vores køkkenchef
  • Du skal selv indgå aktivt i driften, og gå forrest i køkkenet
  • Du skal turde og evne at tage styringen i køkkenet, samtidig med at du til fulde anerkender og udnytter dine kollegaers kompetencer
  • Du går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Du sætter en ære i at overholde aftaler og altid med godt humør
  • Du er moden, ikke nødvendigvis i alder, men i adfærd
  • Du er kreativ og produktiv, og ønsker at bidrage til en harmonisk arbejdsplads
  • Du kan bidrage til en frokostmenu, og følger med på trenden indenfor mad
  • Du har kørekort (B)

Madkonceptets profil:

  • Vi er hæderlige
  • Vi laver tingene fra bunden
  • Vi har et godt arbejdsklima
  • Vi taler stille og roligt med hinanden
  • Vi opfører os ordentligt overfor hinanden
  • Vi vil hinanden
  • Vi har travlt
  • Der er stor variation i arbejdet
  • Der er professionelle udfordringer

Alt hvad vi synes, vi kan lave bedre selv, det laver vi

 

Vi tilbyder

  • Ansættelse hurtigst muligt
  • En spændende og udfordrende hverdag med fokus på kvalitet
  • En arbejdsplads med et rigtig godt arbejdsklima
  • Professionelle udfordringer
  • En arbejdsplads med gode kollegaer
  • En ejer som deltager på lige fod med teamet

Løn efter kvalifikationer

Vi er som en familie, og har altid været det

Vi snakker sammen, griner og hygger os, så længe maden ikke brænder på. Du vil blive fagligt udfordret, og vi er stolte af, at vores kunder altid vender tilbage med rosende ord. Det er derfor, vi aldrig går på kompromis med kvaliteten og laver alting fra bunden. Og så opfører vi os ordentligt overfor hinanden og har en god tone.

 

Ordenssans, overblik og logistikevner skal du have. Og så skal du elske at lave mad, der smager godt og anrette det appetitligt med hensyn til sammensætninger.

 

Vil du være en del at vores team?

Hvis du har spørgsmål til ovenstående job, er du velkommen til at kontakte André Hansen på 35 42 13 20 eller 31 16 09 52

 

Vi behandler henvendelser og ansøgninger løbende og fortroligt.

Søg stillingen ved at sende din ansøgning med CV og foto til: info@madkonceptet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329778636Phoenix-10d9f18e12018-03-16T00:00:00Kok søges til frokostordninger og catering hos Madkonceptet på Frederiksberg

Er du stolt af dit kokkehåndværk, og har du lyst til at være en del af et velfungerende køkken med tilfredse kunder inden for frokost- og catering?

Madkonceptet sætter kronen på værket – hver gang!

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed med fokus på frokostordninger til virksomheder, hvor der er plads til vegetarer, veganer og meget andet. Derudover laver vi en del catering til private, som også i dag har særlige ønsker til retterne.

Læs mere om os og se vores mad på www.madkonceptet.dk

 

Din jobprofil:

  • Du er passioneret kok, og har ledererfaring
  • Du skal evne at være sparringspartner med vores køkkenchef
  • Du skal selv indgå aktivt i driften, og gå forrest i køkkenet
  • Du skal turde og evne at tage styringen i køkkenet, samtidig med at du til fulde anerkender og udnytter dine kollegaers kompetencer
  • Du går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Du sætter en ære i at overholde aftaler og altid med godt humør
  • Du er moden, ikke nødvendigvis i alder, men i adfærd
  • Du er kreativ og produktiv, og ønsker at bidrage til en harmonisk arbejdsplads
  • Du kan bidrage til en frokostmenu, og følger med på trenden indenfor mad
  • Du har kørekort (B)

Madkonceptets profil:

  • Vi er hæderlige
  • Vi laver tingene fra bunden
  • Vi har et godt arbejdsklima
  • Vi taler stille og roligt med hinanden
  • Vi opfører os ordentligt overfor hinanden
  • Vi vil hinanden
  • Vi har travlt
  • Der er stor variation i arbejdet
  • Der er professionelle udfordringer

Alt hvad vi synes, vi kan lave bedre selv, det laver vi

 

Vi tilbyder

  • Ansættelse hurtigst muligt
  • En spændende og udfordrende hverdag med fokus på kvalitet
  • En arbejdsplads med et rigtig godt arbejdsklima
  • Professionelle udfordringer
  • En arbejdsplads med gode kollegaer
  • En ejer som deltager på lige fod med teamet

Løn efter kvalifikationer

Vi er som en familie, og har altid været det

Vi snakker sammen, griner og hygger os, så længe maden ikke brænder på. Du vil blive fagligt udfordret, og vi er stolte af, at vores kunder altid vender tilbage med rosende ord. Det er derfor, vi aldrig går på kompromis med kvaliteten og laver alting fra bunden. Og så opfører vi os ordentligt overfor hinanden og har en god tone.

 

Ordenssans, overblik og logistikevner skal du have. Og så skal du elske at lave mad, der smager godt og anrette det appetitligt med hensyn til sammensætninger.

 

Vil du være en del at vores team?

Hvis du har spørgsmål til ovenstående job, er du velkommen til at kontakte André Hansen på 35 42 13 20 eller 31 16 09 52

 

Vi behandler henvendelser og ansøgninger løbende og fortroligt.

Søg stillingen ved at sende din ansøgning med CV og foto til: info@madkonceptet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

2018-05-12T00:50:33.493 Er du stolt af dit kokkehåndværk, og har du lyst til at være en del af et velfungerende køkken med tilfredse kunder inden for frokost- og catering? Madkonceptet sætter kronen på værket hver gang! Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed med fokus på frokostordninger til virksomheder, hvor der er plads til vegetarer, veganer og meget andet. Derudover laver vi en del catering til private, som også i dag har særlige ønsker til retterne. Læs mere om os og se vores mad på www.madkonceptet.dk Din jobprofil: Du er passioneret kok, og har ledererfaring Du skal evne at være sparringspartner med vores køkkenchef Du skal selv indgå aktivt i driften, og gå forrest i køkkenet Du skal turde og evne at tage styringen i køkkenet, samtidig med at du til fulde anerkender og udnytter dine kollegaers kompetencer Du går aldrig på kompromis med kvaliteten Du sætter en ære i at overholde aftaler og altid med godt humør Du er moden, ikke nødvendigvis i alder, men i adfærd Du er kreativ og produktiv, og ønsker at bidrage til en harmonisk arbejdsplads Du kan bidrage til en frokostmenu, og følger med på trenden indenfor mad Du har kørekort (B) Madkonceptets profil: Vi er hæderlige Vi laver tingene fra bunden Vi har et godt arbejdsklima Vi taler stille og roligt med hinanden Vi opfører os ordentligt overfor hinanden Vi vil hinanden Vi har travlt Der er stor variation i arbejdet Der er professionelle udfordringer Alt hvad vi synes, vi kan lave bedre selv, det laver vi Vi tilbyder Ansættelse hurtigst muligt En spændende og udfordrende hverdag med fokus på kvalitet En arbejdsplads med et rigtig godt arbejdsklima Professionelle udfordringer En arbejdsplads med gode kollegaer En ejer som deltager på lige fod med teamet Løn efter kvalifikationer Vi er som en familie, og har altid været det Vi snakker sammen, griner og hygger os, så længe maden ikke brænder på. Du vil blive fagligt udfordret, og vi er stolte af, at vores kunder altid vender tilbage med rosende ord. Det er derfor, vi aldrig går på kompromis med kvaliteten og laver alting fra bunden. Og så opfører vi os ordentligt overfor hinanden og har en god tone. Ordenssans, overblik og logistikevner skal du have. Og så skal du elske at lave mad, der smager godt og anrette det appetitligt med hensyn til sammensætninger. Vil du være en del at vores team? Hvis du har spørgsmål til ovenstående job, er du velkommen til at kontakte Andr Hansen på 35 42 13 20 eller 31 16 09 52 Vi behandler henvendelser og ansøgninger løbende og fortroligt. Søg stillingen ved at sende din ansøgning med CV og foto til: info@madkonceptet.dk Vi glæder os til at høre fra dig.11Jobnet10d9f18e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-11T00:00:0000110EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3139067Madkonceptet ApS11Lindevangs Alle 32000FrederiksbergDKDanmark0
info@madkonceptet.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent541436JobNet47971821000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=10d9f18ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=10d9f18ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=10d9f18e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=10d9f18e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos Madkonceptet ApS tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353725444André Hanseninfo@madkonceptet.dkDKDanmarkDKDanmark329911244Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kokRobot Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok. Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter. Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør. Du skal kunne tale og forstå dansk.

Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok.

Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter.

Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør.

Du skal kunne tale og forstå dansk.

Mocca & more ApSFrederiksberg2018-11-13T00:00:002019-01-07T00:00:00
329910570KokRobot Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har  erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.Restaurant La Fiesta MaxicanaFrederiksberg2018-11-12T00:00:002019-01-07T00:00:00329914012Assisterende sushi kok søges/Assistant sushi chef wantedRobot Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi? Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard. Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for fuldtid i afdelingerne: Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. English Version--------- Do you want to be a part of the Sachi Sushi team? We have 5 restaurants in Sjælland, and right now we are searching for comitted sushi chefs, who can helpe us maintain the high standard. We need 2 sushi chefs, part time with the opportunity of full time job at: Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne. We are looking forward to having you.

 

Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi?

Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard.

Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for fuldtid i afdelingerne:

Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

English Version---------

 

Do you want to be a part of the Sachi Sushi team?

We have 5 restaurants in Sjælland, and right now we are searching for comitted sushi chefs, who can helpe us maintain the high standard.

We need 2 sushi chefs, part time with the opportunity of full time job at:

Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne.

We are looking forward to having you. 

 

SACHI SUSHI RESTAURANT ApS2018-11-19T00:00:002019-01-14T00:00:00
329899361Aamanns søger kok til smørrebrødsdeli på ØsterbroRobot Om arbejdspladsen Adam Aamann åbnede Aamanns Deli Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød. Vi tilbyder: Arbejdstider fordelt over alle ugens dage i dagtimerne (inkl. weekender). En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team. Løn efter kvalifikationer. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Om dig: Du er uddannet kok. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet. Du forstår og taler dansk og eller flydende engelsk. Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Kontakt os Kan du se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi dig til at søge stillingen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.Send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk Skriv Kok til Aamanns Deli Take Away i mailens emnefelt. Mere om Aamanns Vi er særligt kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I dag består Aamanns af en restaurant (Aamanns Etablissement), en high-end deli take away (Aamanns Deli Take Away), en frokostordning for virksomheder samt eventlokaler (Aamanns Køkken), en franchise i Københavns Lufthavn (Aamanns Airport) og endeligt vores nye restaurant Aamanns 1921 på Niels Hemmningsens Gade.

Om arbejdspladsen

Adam Aamann åbnede Aamanns Deli & Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød.

 

Vi tilbyder:

  • Arbejdstider fordelt over alle ugens dage i dagtimerne (inkl. weekender).
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 

 

Om dig:

  • Du er uddannet kok. 
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler dansk og/eller flydende engelsk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Kontakt os

Kan du se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi dig til at søge stillingen.  

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.Send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk

Skriv 'Kok til Aamanns Deli & Take Away' i mailens emnefelt. 

 

Mere om Aamanns

Vi er særligt kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. 

I dag består Aamanns af en restaurant (Aamanns Etablissement), en high-end deli & take away (Aamanns Deli & Take Away), en frokostordning for virksomheder samt eventlokaler (Aamanns Køkken), en franchise i Københavns Lufthavn (Aamanns Airport) og endeligt vores nye restaurant Aamanns 1921 på Niels Hemmningsens Gade.

Aamanns ApSKøbenhavn2018-10-22T00:00:002018-12-17T00:00:00
329905859Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige KøkkenRobot Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation. Vi søger medabejder til vores mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra mellemøstlige køkken. Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler!

Beit Sitti er et nyt catering/Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation.

Vi søger medabejder til vores mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra mellemøstlige køkken.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

 

Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

 

 

Beit Sitti IVSKøbenhavn2018-11-02T00:00:002018-12-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok

Mocca & more ApS

Frederiksberg
Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok. Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter. Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt h...
Indrykket:13. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019

Kok

Restaurant La Fiesta Maxicana

Frederiksberg
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019

Assisterende sushi kok søges/Assistant sushi chef wanted

SACHI SUSHI RESTAURANT ApS

Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi? Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard. Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for ...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:14. januar 2019

Aamanns søger kok til smørrebrødsdeli på Østerbro

Aamanns ApS

København
Om arbejdspladsen Adam Aamann åbnede Aamanns Deli Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød. Vi tilbyder: Arbejdstider f...
Indrykket:22. oktober 2018
Udløbsdato:17. december 2018

Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige Køkken

Beit Sitti IVS

København
Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018