Kok søges til fuldtidsstilling på Kobæk Strand Konferencecenter A/S

Kobæk Strand Konferencecenter ligger i 1. række til Storebælt. Vi er et moderne konferencecenter, som afholder møder og kurser med udsigt direkte til Storebælt.

Kobæk Strand Konferencecenter ejes af Finansforbundet og Forsikringsforbundet.

Kobæk Strand er et fuldblods konferencecenter, som igennem årene har været i stærk og positiv vækst, hvilket gør Kobæk Strand til en attraktiv og stabil arbejdsplads.

VI SØGER

Til vores køkken søger vi en særdeles kompetent kok med højt fagligt niveau.

Du bliver en del af et ekstraordinært godt og kreativt team, som sætter standarden højt. Du får nogle gode kollegaer og et stabilt og godt arbejdsmiljø.

Uddannet kok med erfaring er en forudsætning og jobbet har skiftende arbejdstider, samt weekendarbejde.

VI TILBYDER

Vi tilbyder personlige og faglige udfordringer, samt udvikling. Vi arbejder indenfor hovedoverenskomsten fra 3F og HORESTA. Hos os er frihed under eget ansvar, humor og ikke mindst professionalisme bærende elementer i hverdagen. Der vil blive stillet store krav til din indsats, til gengæld vil dine kollegaer og virksomheden gøre alt for, at du får succes indenfor et konferencecenter som er i vedvarende udvikling og vækst.

Tiltrædelse 1.5.2018, men vi ansætter gerne den rette kandidat før.

Ansøgning

Vi modtager skriftlige ansøgninger der sendes til køkkenchef,

Tom Andersen - ta@kobaek-strand.dk – tlf. 58 16 85 27

Kobæk Strand Konferencecenter A/S

Kobækvej 85

DK - 4230 Skælskør

Tel. 58 19 45 15

WWW.KOBAEK-STRAND.DK


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kok/køkkenmedhjælper, Café Jambo

Montello ApS

Caf Jambo, Jambo Feriepark søger pr. ca 15. Maj en kok eller køkkenmedhjælper. Det er ikke så vigtig om du er uddannet kok, det er vigtigt at du har erfaring fra lignende job. Du skal have erfaring med a la carte. Du skal selv kunne stå for a la car...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Kok søges til Hotel Strandparken

HOTEL STRANDPARKEN ApS

Holbæk
Har du lyst til at arbejde sammen med verdens sødeste team, så kontakt os for et job som kok. Du skal være faguddannet, men må gerne være nyudlært. Erfaring med konferencer, selskaber og a la carte vil være en fordel, men ikke en betingelse. Vores k...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:5. juni 2018