Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til Gyrstinge Skovkro

Vi forventer:

  • Du er uddannet kok
  • Du skal have lyst og glæde ved madlavning
  • Interesse i udvikling af nye kombinationer
  • Focus på kvalitet er en forudsætning
  • Loyalitet samt en god teamplayer

 

 Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: 

  • Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer.
  • Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af køkkenet.

 

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af god energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

 

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01.03.2020 eller gerne før, efter aftale.

Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage.

 

Send ansøgning og CV  til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330162331Phoenix-e469d92112020-01-22T00:00:00Kok søges til Gyrstinge Skovkro

Vi forventer:

  • Du er uddannet kok
  • Du skal have lyst og glæde ved madlavning
  • Interesse i udvikling af nye kombinationer
  • Focus på kvalitet er en forudsætning
  • Loyalitet samt en god teamplayer

 

 Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: 

  • Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer.
  • Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af køkkenet.

 

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af god energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

 

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01.03.2020 eller gerne før, efter aftale.

Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage.

 

Send ansøgning og CV  til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

2020-02-17T19:50:59.507 Vi forventer: Du er uddannet kok Du skal have lyst og glæde ved madlavning Interesse i udvikling af nye kombinationer Focus på kvalitet er en forudsætning Loyalitet samt en god teamplayer Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer. Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af køkkenet. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af god energi Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: 01.03.2020 eller gerne før, efter aftale. Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage. Send ansøgning og CV til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52. Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.11Jobnete469d921100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-29T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandRingsted3696246Skovkro Gyrstinge ApS11Gyrstinge Skovhuse 334173FjenneslevDKDanmark0
job@skovkro.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000887736JobNet5102446510244610020-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e469d921https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e469d921https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e469d921&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e469d921&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgKok søges til Gyrstinge Skovkro12007981Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363974479Simon Buerjob@skovkro.dkDKDanmarkDKDanmark330179623Kok søges til Gyrstinge SkovkroRobot Vi forventer: Du er uddannet kok Du skal have lyst og glæde ved madlavning Interesse i udvikling af nye kombinationer Focus på kvalitet er en forudsætning Loyalitet samt en god teamplayer Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer. Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af køkkenet. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af god energi Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: 01.03.2020 eller gerne før, efter aftale. Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage. Send ansøgning og CV til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52. Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer:

  • Du er uddannet kok
  • Du skal have lyst og glæde ved madlavning
  • Interesse i udvikling af nye kombinationer
  • Focus på kvalitet er en forudsætning
  • Loyalitet samt en god teamplayer

 

 Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: 

  • Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer.
  • Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af køkkenet.

 

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af god energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

 

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01.03.2020 eller gerne før, efter aftale.

Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage.

 

Send ansøgning og CV  til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Skovkro Gyrstinge ApSFjenneslev2020-02-18T00:00:002020-02-29T00:00:00
330179662KøkkenchefRobot KØKKEN CHEF Kunne du tænke dig at styre slagets gang på vores kommende nye restaurant? Så er det dig vi leder efter! Meat-Point søger en ny køkkenchef, der med fantastisk overblik og stor faglighed skal eje den køkkenmæssige del af vores store restaurant. Vi regner med, at du går forrest og er et godt eksempel for dine medarbejdere. Du er først og fremmest en dygtig leder, men du kan også dit håndværk. Du elsker ansvar og er klar på, at du bliver en nøgleperson i forretningen. Du skal have et stort overblik og skal kunne afvikle flere retter til vores buffet og a la carte. Som person elsker du service og har det bedst, når der er travlt. Du mister ikke overblikket, men går forrest og kan inspirere dem omkring dig. Du har et positivt væsen og forstår at gamle ledelsesmetoder ikke fungerer på en moderne arbejdsplads. Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde! Vi lægger vægt på følgende og forventer at: Du er udlært kok (dog ikke en nødvendighed) Du er udpræget teamplayer Du kan lide at have travlt Du er samarbejdsvillig og har et fantastisk humør Du har ordenssans og overblik Du er mødestabil Du har styr på egenkontrol hygiejne Vi forventer, at du har flere års erfaring med ledelse i branchen, da det er en stor restaurant. Du kan også være med til at sætte holdet. Udover at jonglere med gryder skal du også holde styr på vores omkostninger, så vi forventer, at du kan basal økonomi og før har arbejdet med det. Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsmiljø, hvor du kan være med til at bygge dit egen team og have indflydelse på menuen. Du bliver en del af en af et nyt sted der åbner ultimo april eller primo maj. Løn efter kvalifikationer. Ansøgningsfrist: Vi læser ansøgninger løbende og besætter rollen, hvis den rigtige dukker op. Tøv derfor ikke med at sende din ansøgning afsted. Opstart: Midten af marts, men vi ansætter gerne før eller efter, hvis den helt rigtige dukker op Sen din ansøgning til info@themeatpoint.dk vedhæftet dit CV

KØKKEN CHEF
Kunne du tænke dig at styre slagets gang på vores kommende nye restaurant?
Så er det dig vi leder efter!

Meat-Point søger en ny køkkenchef, der med fantastisk overblik og stor faglighed skal "eje" den køkkenmæssige del af vores store restaurant.

Vi regner med, at du går forrest og er et godt eksempel for dine medarbejdere. Du er først og fremmest en dygtig leder, men du kan også dit håndværk. Du elsker ansvar og er klar på, at du bliver en nøgleperson i forretningen. Du skal have et stort overblik og skal kunne afvikle flere retter til vores buffet og a la carte.

Som person elsker du service og har det bedst, når der er travlt. Du mister ikke overblikket, men går forrest og kan inspirere dem omkring dig. Du har et positivt væsen og forstår at gamle ledelsesmetoder ikke fungerer på en moderne arbejdsplads. Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde!

Vi lægger vægt på følgende og forventer at:

  • Du er udlært kok (dog ikke en nødvendighed)
  • Du er udpræget teamplayer
  • Du kan lide at have travlt
  • Du er samarbejdsvillig og har et fantastisk humør
  • Du har ordenssans og overblik
  • Du er mødestabil
  • Du har styr på egenkontrol/hygiejne

 

Vi forventer, at du har flere års erfaring med ledelse i branchen, da det er en stor restaurant. Du kan også være med til at sætte holdet. Udover at jonglere med gryder skal du også holde styr på vores omkostninger, så vi forventer, at du kan basal økonomi og før har arbejdet med det.

Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsmiljø, hvor du kan være med til at bygge ”dit” egen team og have indflydelse på menuen.

Du bliver en del af en af et nyt sted der åbner ultimo april eller primo maj. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende og besætter rollen, hvis den rigtige dukker op. Tøv derfor ikke med at sende din ansøgning afsted.

Opstart:
Midten af marts, men vi ansætter gerne før eller efter, hvis den helt rigtige dukker op

Sen din ansøgning til info@themeatpoint.dk vedhæftet dit CV

Meat-Point ApSRingsted2020-02-18T00:00:002020-04-06T00:00:00
330183605Chief for sushiRobot Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande. Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side. We are busy and therefore we need more chiefs. If you have experience with making sushi, maybe we miss you in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse. You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries. We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare. We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for. If you have not heard from us within 14 days, it s because the job is occupied to the other side.

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse.

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chiefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you  in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse.

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.

Lucky Sushi v/ Xiaoying WuKøge2020-02-18T00:00:002020-03-01T00:00:00
330183615Stacy´s i Køge søger kokkeRobot Foråret banker på døren og det samme gør gæsterne hos Stacy s i Køge. Derfor søger vi kokke til opstart omkring medio marts 2020 - i vores amerikanske diner på Køge Marina. Vil du med på bussen , i et ungt og ambitiøst team, hvor kvalitet, oplevelser og godt håndværk er i højsædet. Vi har en travl men god stemning i køkkenet. Vi forventer at du er kan: Mødestabil Faglært eller ufaglært men med stor interesse i branchen Nytænkende og fleksibel Har lyst til at arbejde aften og weekender Arbejde hele sommeren (der kan ikke tages forbehold for ferie) Selvstændig men samtidig kan arbejde i teams. Har et godt overblik, selvom der travlt En god kollega Vi tilbyder: En stilling fra medio marts til ultimo september 2020 (dog med mulighed for fastansættelse) Et uformelt og professionelt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Vekslende arbejdstider Personalekort med fordele til vores restauranter De bedste kollegaer Du kan søge jobbet via vores hjemmeside via dette link: https: stacysdiner.dk job Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Foråret banker på døren og det samme gør gæsterne hos Stacy´s i Køge. Derfor søger vi kokke til opstart omkring medio marts 2020 - i vores ”amerikanske diner” på Køge Marina.

 

Vil du med ”på bussen”, i et ungt og ambitiøst team, hvor kvalitet, oplevelser og godt håndværk er i højsædet. Vi har en travl men god stemning i køkkenet.

 

Vi forventer at du er/kan:

  • Mødestabil
  • Faglært eller ufaglært – men med stor interesse i branchen
  • Nytænkende og fleksibel
  • Har lyst til at arbejde aften og weekender
  • Arbejde hele sommeren (der kan ikke tages forbehold for ferie)
  • Selvstændig men samtidig kan arbejde i teams.
  • Har et godt overblik, selvom der travlt
  • En god kollega

 

Vi tilbyder:

  • En stilling fra medio marts til ultimo september 2020 (dog med mulighed for fastansættelse)
  • Et uformelt og professionelt arbejdsmiljø
  • Løn efter kvalifikationer
  • Vekslende arbejdstider
  • Personalekort med fordele – til vores restauranter
  • De bedste kollegaer

 

Du kan søge jobbet via vores hjemmeside – via dette link:

https://stacysdiner.dk/job/

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Stacy's ApSKøge2020-02-18T00:00:002020-03-15T00:00:00
330183709To faglærte kokke til FasanerietRobot Restauarant Fasaneriet i Lejre tæt ved Ledreborg Slot søger to faglærte kokke. Vi er en restaurant med fuld fart på. Vi har både a la carte, selskaber, dinner transportable, ligesom vi dagligt servicerer Ledreborg Palace Golfs medlemmer og gæster. Vi lægger vægt på følgende: Udlært kok eller stor erfaring som ufaglært kok Du er en udpræget teamplayer Du kan lide at have travlt Du er samarbejdsvillig og har et fantastisk humør, også når der er travlt Du har ordenssans og overblik Du er meget mødestabil Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsmiljø, hvor alle løfter i flok, også når der er meget travlt. Vi tilbyder derudover en god vagtplan, som udgangspunkt efter 5-2 systemet. Løn efter kvalifikationer. Har du spørgsmål kan du kontakte restauratør Johnnie på tlf. 40 59 93 40.

Restauarant Fasaneriet i Lejre tæt ved Ledreborg Slot søger to faglærte kokke.

Vi er en restaurant med fuld fart på. Vi har både a la carte, selskaber, dinner transportable, ligesom vi dagligt servicerer Ledreborg Palace Golfs medlemmer og gæster. 

Vi lægger vægt på følgende:

  • Udlært kok eller stor erfaring som ufaglært kok
  • Du er en udpræget teamplayer
  • Du kan lide at have travlt
  • Du er samarbejdsvillig og har et fantastisk humør, også når der er travlt
  • Du har ordenssans og overblik
  • Du er meget mødestabil

Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsmiljø, hvor alle løfter i flok, også når der er meget travlt.

Vi tilbyder derudover en god vagtplan, som udgangspunkt efter 5-2 systemet. 

Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål kan du kontakte restauratør Johnnie på tlf. 40 59 93 40. 

 

FasanerietLejre2020-02-18T00:00:002020-02-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges til Gyrstinge Skovkro

Skovkro Gyrstinge ApS

Fjenneslev
Vi forventer: Du er uddannet kok Du skal have lyst og glæde ved madlavning Interesse i udvikling af nye kombinationer Focus på kvalitet er en forudsætning Loyalitet samt en god teamplayer Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Madlavning til sels...
Indrykket:18. februar 2020

Køkkenchef

Meat-Point ApS

Ringsted
KØKKEN CHEF Kunne du tænke dig at styre slagets gang på vores kommende nye restaurant? Så er det dig vi leder efter! Meat-Point søger en ny køkkenchef, der med fantastisk overblik og stor faglighed skal eje den køkkenmæssige del af vores store resta...
Indrykket:18. februar 2020

Chief for sushi

Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu

Køge
Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejde...
Indrykket:18. februar 2020

Stacy´s i Køge søger kokke

Stacy's ApS

Køge
Foråret banker på døren og det samme gør gæsterne hos Stacy s i Køge. Derfor søger vi kokke til opstart omkring medio marts 2020 - i vores amerikanske diner på Køge Marina. Vil du med på bussen , i et ungt og ambitiøst team, hvor kvalitet, oplevelse...
Indrykket:18. februar 2020

To faglærte kokke til Fasaneriet

Fasaneriet

Lejre
Restauarant Fasaneriet i Lejre tæt ved Ledreborg Slot søger to faglærte kokke. Vi er en restaurant med fuld fart på. Vi har både a la carte, selskaber, dinner transportable, ligesom vi dagligt servicerer Ledreborg Palace Golfs medlemmer og gæster. V...
Indrykket:18. februar 2020