Kok søges til Gyrstinge Skovkro nær Ringsted og Sorø

Vi forventer:

  • Du er uddannet kok
  • Du skal have lyst og glæde ved madlavning
  • Interesse i udvikling af nye kombinationer
  • Focus på kvalitet er en forudsætning
  • Loyalitet samt en god teamplayer

 

 Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: 

  • Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer.
  • Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af personalet.

 

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af god energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

 

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01.06.2019 eller gerne før, efter aftale.

Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage.

 

Send ansøgning og CV  til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330005917Phoenix-050b78ea12019-04-11T00:00:00Kok søges til Gyrstinge Skovkro nær Ringsted og Sorø

Vi forventer:

  • Du er uddannet kok
  • Du skal have lyst og glæde ved madlavning
  • Interesse i udvikling af nye kombinationer
  • Focus på kvalitet er en forudsætning
  • Loyalitet samt en god teamplayer

 

 Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: 

  • Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer.
  • Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af personalet.

 

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af god energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

 

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01.06.2019 eller gerne før, efter aftale.

Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage.

 

Send ansøgning og CV  til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer: Du er uddannet kok Du skal have lyst og glæde ved madlavning Interesse i udvikling af nye kombinationer Focus på kvalitet er en forudsætning Loyalitet samt en god teamplayer Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer. Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af personalet. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af god energi Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: 01.06.2019 eller gerne før, efter aftale. Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage. Send ansøgning og CV til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52. Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.11jobnet050b78ea100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-01T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandRingsted3506945Skovkro Gyrstinge ApS11Gyrstinge Skovhuse 334173FjenneslevDKDanmark0
job@skovkro.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent744363JobNet4974413497441310011-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=050b78eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=050b78eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=050b78ea&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=050b78ea&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgEr du en fagligt stærk Kok?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361436860Simon Buerjob@skovkro.dkDKDanmarkDKDanmark330010065Chief for sushiRobot Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande. Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side. We are busy and therefore we need more chiefs. If you have experience with making sushi, maybe we miss you in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse. You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries. We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare. We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for. If you have not heard from us within 14 days, it s because the job is occupied to the other side.

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse.

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chiefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you  in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse.

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.

Lucky Sushi v/ Xiaoying WuKøge2019-04-23T00:00:002019-06-17T00:00:00
330010052Chief, SushiRobot Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke til fremstilling af asiatiske retter og har du også kendskab til sushi er det en fordel, men dog ingen betingelse. Restauranten ligger lige overfor Køge Station Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande. Vi har åbent fra 11-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side. We are busy and therefore need more chefs to produce Asian food and if you also have knowledge of sushi it is an advantage, but no condition. The restaurant is directly opposite Køge Station You must be able to communicate in Danish or English because several of our employees come from different countries. We are open from 11-22, all seven days a week and your roster is then distributed. Overtime can occur, but it is rare. We look forward to receiving your written application. If you have not heard from us within 14 days, this is because the job is occupied on the other side.

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke til fremstilling af asiatiske retter og har du også kendskab til sushi er det en fordel, men dog ingen betingelse.

Restauranten ligger lige overfor Køge Station

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 11-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore need more chefs to produce Asian food and if you also have knowledge of sushi it is an advantage, but no condition.

The restaurant is directly opposite Køge Station

You must be able to communicate in Danish or English because several of our employees come from different countries.

We are open from 11-22, all seven days a week and your roster is then distributed. Overtime can occur, but it is rare.

We look forward to receiving your written application.

If you have not heard from us within 14 days, this is because the job is occupied on the other side.

Lucky Star ApSKøge2019-04-23T00:00:002019-06-17T00:00:00
330009197Cafe Little Italy søger 2 energiske og dygtige kokke på fuldtid.Robot Vi er en cafe restaurant i udvikling og står og mangler 2 kokke som skal dække vagterne, 7 dage om ugen fra kl. 11-21. Vi fastlægger vagtplanen i fællesskab, så det hænger sammen for begge kokke. Vi forventer at du er stabil og heller ikke har noget imod at tage fat om andre opgaver som rengøring og opvask i køkkenet. Vores menukort er varieret og indeholder alt fra italienske retter til traditionelle danske retter. Løn efter aftale og jobbet ønskes besat hurtigst muligt. Send din ansøgning til.: haci@fik-ret.com eller kom forbi cafeen med din ansøgning. Du er også velkommen til at ringe til os på 5666 0646, hvis du har spørgsmål til jobbet. Vi glæder også til at høre fra dig. Cafe Litte Italy, Ølbycenter 10, 4600 Køge

Vi er en cafe/restaurant i udvikling og står og mangler 2 kokke som skal dække vagterne, 7 dage om ugen fra kl. 11-21.

Vi fastlægger vagtplanen i fællesskab, så det hænger sammen for begge kokke. Vi forventer at du er stabil og heller ikke har noget imod at tage fat om andre opgaver som rengøring og opvask i køkkenet.

Vores menukort er varieret og indeholder alt fra italienske retter til traditionelle danske retter.

Løn efter aftale og jobbet ønskes besat hurtigst muligt.

Send din ansøgning til.:  haci@fik-ret.com  eller kom forbi cafeen med din ansøgning.

Du er også velkommen til at ringe til os på 5666 0646, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vi glæder også til at høre fra dig.

Cafe Litte Italy, Ølbycenter 10, 4600 Køge

Little ItalyKøge2019-04-17T00:00:002019-05-31T00:00:00
330023648kok til kroRobot Just Jobs Jobøst søger for kunde: Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye id er og opskrifter er velkomne. Du skal være faglært kok med dansk uddannelse, have mindst 5 års erfaring fra lignende job. Du skal både kunne tale og forstå dansk, så du kan kommunikere med det øvrige personale. Aften- og weekendarbejde må påregnes. Gerne kørekort men ikke et krav. Du må meget gerne bo i nordsjælland, men ikke et krav. Er du frisk på et kokkejob, hvor du selv kan være med til at planlægge arbejdstiden, så skriv lidt om dig selv til justjobs@mail.dk - skriv kok i emnefeltet. Vil du vide mere om jobbet, så ring til Morten Endahl på 41168222. Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes, når den rette er fundet.

Just Jobs/Jobøst søger for kunde:

Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye idéer og opskrifter er velkomne.

Du skal være faglært kok med dansk uddannelse, have mindst 5 års erfaring fra lignende job. Du skal både kunne tale og forstå dansk, så du kan kommunikere med det øvrige personale. Aften- og weekendarbejde må påregnes.

Gerne kørekort men ikke et krav. Du må meget gerne bo i nordsjælland, men ikke et krav.

Er du frisk på et kokkejob, hvor du selv kan være med til at planlægge arbejdstiden, så skriv lidt om dig selv til justjobs@mail.dk - skriv "kok" i emnefeltet.

Vil du vide mere om jobbet, så ring til Morten Endahl på 41168222. Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes, når den rette er fundet.

Just JobsLejre2019-05-13T00:00:002019-06-01T00:00:00
330025111ZBC søger en kok til skolepraktikken på vores kokkeuddannelseRobot Kokke- og Tjenerskolen ZBC, Slagelse søger til varetagelse af vores skolepraktik en kok med høje faglige ambitioner og lyst til at oplære den nye generation. Du skal fungere som skolepraktikinstruktør og være en bærende del af driften i vores Food Hall, som er en integreret del af vores skolepraktik inden for uddannelserne til kok samt smørrebrød og catering. Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt samt at gøre dem erhvervsparate. Dine primære opgaver retter sig mod praktiktræningen af skolepraktikeleverne samt varetagelse af den daglige drift i vores Food Hall. Der vil være få administrative opgaver tilknyttet stillingen i forbindelse med elevernes uddannelse i skolepraktikken. Vi lægger vægt på et rummeligt miljø med plads til forskellighed, hvilket kræver, at du som menneske er åben og parat til dialog og planlægning med eleverne og dine kollegaer. Vi forventer at du kan køre en drift som køkkenchef med høj kvalitet. Du bliver oplæringsansvarlig for vores skolepraktikelever, hvor du bl.a. skal hjælpe eleverne med søge praktikplads samt løbende vejlede dem til at kunne begå sig i en ordinær virksomhed inden for branchen. Din fornemmeste opgave er således, i samarbejde med vores praktikpladskonsulent, at sørge for at vores elever får en uddannelsesaftale. Endvidere forventer vi, at du: Har en eller gerne to grundlæggende erhvervsfaglige uddannelser inden for køkken og restaurant (kok, tjener, ernæring eller andet).Har mindst fem års relevant erhvervserfaring, driftserfaring med køkken og restaurant samt gerne undervisningserfaring.Du har gerne en pædagogisk efteruddannelse, men det er ikke et krav.Har stærke IT-kompetencer og er vant til at arbejde med digitale medier.Gerne vil arbejde med unge mennesker og kan motivere, støtte og udvikle dem på en pædagogisk og anerkendende måde.Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt og gøre dem erhvervsparate. Du er god til at fastholde elevernes interesse for uddannelsen, du er struktureret og er god til at planlægge din tid.Er nysgerrig, pligtopfyldende, motiverende, robust, har et positivt mindset og er løsningsorienteret.Er en bærende del af driften i vores Food Hall, hvor du indgår i et team med de øvrige medarbejdere i vores 5 Food Halls i Slagelse.Er proaktiv i forhold til opgaver, hvor det kræves af dig, at du er forberedt til samarbejdet imellem dine andre kollegaer.Er klar til en Food Hall i vækst i forhold forplejning til vores Elevhotel samt andre løbende arrangementer både internt og eksternt. Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et dynamisk miljø med gode kollegaer samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og dna på ZBC. Ansættelse Der er tale om fastansættelse på fuldtid. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. august 2019, og gerne før for at kunne deltage i planlægningsarbejdet for de kommende hold i samarbejde med dine kollegaer. Ansættelse sker i henhold til overenskomst indgået mellem Staten og den relevante faglige organisation. Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Slagelse. Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse. Ansøgning Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen Søg jobbet nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Vi skal have din ansøgning senest den 28. maj 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden. Beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: Mona Lundgren, uddannelsesleder på tlf.: 4133 4755 eller mail: mspe@zbc.dk. Du kan læse mere om ZBC vores uddannelser på www.zbc.dk Hvem er vi? ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Gennem en særskilt strategi for fødevareområdet vil ZBC med høj faglighed og høj kvalitet og et markant fokus på udvikling være fyrtårnet inden for erhvervsskolerne for fødevareuddannelserne i tæt samarbejde med relevante brancher. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder. Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse. ZBC Vær med. Verden er til at forandre.

Kokke- og Tjenerskolen ZBC, Slagelse søger til varetagelse af vores skolepraktik en kok med høje faglige ambitioner og lyst til at oplære den nye generation. Du skal fungere som skolepraktikinstruktør og være en bærende del af driften i vores Food Hall, som er en integreret del af vores skolepraktik inden for uddannelserne til kok samt smørrebrød og catering.

Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt samt at gøre dem erhvervsparate. Dine primære opgaver retter sig mod praktiktræningen af skolepraktikeleverne samt varetagelse af den daglige drift i vores Food Hall. Der vil være få administrative opgaver tilknyttet stillingen i forbindelse med elevernes uddannelse i skolepraktikken.

Vi lægger vægt på et rummeligt miljø med plads til forskellighed, hvilket kræver, at du som menneske er åben og parat til dialog og planlægning med eleverne og dine kollegaer.

Vi forventer at du kan køre en drift som ”køkkenchef” med høj kvalitet. Du bliver oplæringsansvarlig for vores skolepraktikelever, hvor du bl.a. skal hjælpe eleverne med søge praktikplads samt løbende vejlede dem til at kunne begå sig i en ordinær virksomhed inden for branchen. Din fornemmeste opgave er således, i samarbejde med vores praktikpladskonsulent, at sørge for at vores elever får en uddannelsesaftale.

 

Endvidere forventer vi, at du:

  • Har en eller gerne to grundlæggende erhvervsfaglige uddannelser inden for køkken og restaurant (kok, tjener, ernæring eller andet).
  • Har mindst fem års relevant erhvervserfaring, driftserfaring med køkken og restaurant samt gerne undervisningserfaring.
  • Du har gerne en pædagogisk efteruddannelse, men det er ikke et krav.
  • Har stærke IT-kompetencer og er vant til at arbejde med digitale medier.
  • Gerne vil arbejde med unge mennesker og kan motivere, støtte og udvikle dem på en pædagogisk og anerkendende måde.
  • Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt og gøre dem erhvervsparate. Du er god til at fastholde elevernes interesse for uddannelsen, du er struktureret og er god til at planlægge din tid.
  • Er nysgerrig, pligtopfyldende, motiverende, robust, har et positivt mindset og er løsningsorienteret.
  • Er en bærende del af driften i vores Food Hall, hvor du indgår i et team med de øvrige medarbejdere i vores 5 Food Halls i Slagelse.
  • Er proaktiv i forhold til opgaver, hvor det kræves af dig, at du er forberedt til samarbejdet imellem dine andre kollegaer.
  • Er klar til en Food Hall i vækst i forhold forplejning til vores Elevhotel samt andre løbende arrangementer både internt og eksternt.

 

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et dynamisk miljø med gode kollegaer samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling – du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og dna på ZBC. 
 

Ansættelse

Der er tale om fastansættelse på fuldtid. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. august 2019, og gerne før for at kunne deltage i planlægningsarbejdet for de kommende hold i samarbejde med dine kollegaer.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst indgået mellem Staten og den relevante faglige organisation.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

 

Ansøgning
Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 28. maj 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden. Beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Mona Lundgren, uddannelsesleder på tlf.: 4133 4755 eller mail: mspe@zbc.dk.
 

Du kan læse mere om ZBC vores uddannelser på www.zbc.dk

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Gennem en særskilt strategi for fødevareområdet vil ZBC med høj faglighed og høj kvalitet og et markant fokus på udvikling være fyrtårnet inden for erhvervsskolerne for fødevareuddannelserne i tæt samarbejde med relevante brancher.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse. 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

ZBCSlagelse2019-05-15T00:00:002019-05-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Chief for sushi

Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu

Køge
Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejde...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:17. juni 2019

Chief, Sushi

Lucky Star ApS

Køge
Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke til fremstilling af asiatiske retter og har du også kendskab til sushi er det en fordel, men dog ingen betingelse. Restauranten ligger lige overfor Køge Station Du skal kunne kommunikere på dansk elle...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:17. juni 2019

Cafe Little Italy søger 2 energiske og dygtige kokke på fuldtid.

Little Italy

Køge
Vi er en cafe restaurant i udvikling og står og mangler 2 kokke som skal dække vagterne, 7 dage om ugen fra kl. 11-21. Vi fastlægger vagtplanen i fællesskab, så det hænger sammen for begge kokke. Vi forventer at du er stabil og heller ikke har noget...
Indrykket:17. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

kok til kro

Just Jobs

Lejre
Just Jobs Jobøst søger for kunde: Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye id er og opskrifter...
Indrykket:13. maj 2019
Udløbsdato:1. juni 2019

ZBC søger en kok til skolepraktikken på vores kokkeuddannelse

ZBC

Slagelse
Kokke- og Tjenerskolen ZBC, Slagelse søger til varetagelse af vores skolepraktik en kok med høje faglige ambitioner og lyst til at oplære den nye generation. Du skal fungere som skolepraktikinstruktør og være en bærende del af driften i vores Food H...
Indrykket:15. maj 2019
Udløbsdato:28. maj 2019