Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til Helnan Marselis Hotel

Helnan Marselis Hotel søger en ambitiøs kok, som brænder for faget og gerne vil udvikle sig.

På Helnan Marselis Hotel laver vi mad fra bunden med gode råvarer, og vi har hele tiden fokus på at udvikle os. Har du lyst til at være en del af vores team, hvor vi lægger vægt på samarbejde og trivsel, og vil du være med til at udvikle vores køkken i fremtiden, er det måske dig vi søger.

Vi forventer:

  • Du er uddannet kok
  • Du er ambitiøs og har lyst til at udvikle dine evner
  • Du er en god teamplayer

Kvalitet og smilende service kendetegner hotellet sammen med den gode udsigt ud over Aarhus bugten. Dette skal gå hånd i hånd med glade medarbejder, tilbagevendende gæster og en forretning der hele tiden er i udvikling.

Arbejdstid: 37 timer ugentlig hvor du indgår i vagtplan med både morgen- og aftenvagter.

Tiltrædelse: snarest mulig

Ansøgning og CV med billede fremsendes pr. e-mail til HR Manager Jette Boel Brøchner, HR-marselis@helnan.dk

Når du fremsender din ansøgning til ovenstående mail, så er dette en accept fra dig, at vi har tilladelse til at opbevare din ansøgning i 3 måneder, hvorefter den vil blive destrueret fra vores databaser. Vi modtager kun ansøgninger elektronisk.

Ansøgningsfrist: 20. februar 2018

Helnan Marselis Hotel er et 4-stjernet hotel, smukt beliggende i naturskønne områder mellem skov og strand og ligger få minutter fra Aarhus centrum. Hotellet har 163 værelser og tilbyder fleksible selskabs- og konferencefaciliteter med plads helt op til 750 personer. Helnan Marselis Hotel er en del af hotelkæden Helnan Hotels. Gæster som benytter hotellet er konference- og selskabsgæster samt ferie- og forretningsgæster.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329823790Phoenix-1bf8a8b512018-06-01T00:00:00Kok søges til Helnan Marselis Hotel

Helnan Marselis Hotel søger en ambitiøs kok, som brænder for faget og gerne vil udvikle sig.

På Helnan Marselis Hotel laver vi mad fra bunden med gode råvarer, og vi har hele tiden fokus på at udvikle os. Har du lyst til at være en del af vores team, hvor vi lægger vægt på samarbejde og trivsel, og vil du være med til at udvikle vores køkken i fremtiden, er det måske dig vi søger.

Vi forventer:

  • Du er uddannet kok
  • Du er ambitiøs og har lyst til at udvikle dine evner
  • Du er en god teamplayer

Kvalitet og smilende service kendetegner hotellet sammen med den gode udsigt ud over Aarhus bugten. Dette skal gå hånd i hånd med glade medarbejder, tilbagevendende gæster og en forretning der hele tiden er i udvikling.

Arbejdstid: 37 timer ugentlig hvor du indgår i vagtplan med både morgen- og aftenvagter.

Tiltrædelse: snarest mulig

Ansøgning og CV med billede fremsendes pr. e-mail til HR Manager Jette Boel Brøchner, HR-marselis@helnan.dk

Når du fremsender din ansøgning til ovenstående mail, så er dette en accept fra dig, at vi har tilladelse til at opbevare din ansøgning i 3 måneder, hvorefter den vil blive destrueret fra vores databaser. Vi modtager kun ansøgninger elektronisk.

Ansøgningsfrist: 20. februar 2018

Helnan Marselis Hotel er et 4-stjernet hotel, smukt beliggende i naturskønne områder mellem skov og strand og ligger få minutter fra Aarhus centrum. Hotellet har 163 værelser og tilbyder fleksible selskabs- og konferencefaciliteter med plads helt op til 750 personer. Helnan Marselis Hotel er en del af hotelkæden Helnan Hotels. Gæster som benytter hotellet er konference- og selskabsgæster samt ferie- og forretningsgæster.

2018-07-02T00:51:03.157 Helnan Marselis Hotel søger en ambitiøs kok, som brænder for faget og gerne vil udvikle sig. På Helnan Marselis Hotel laver vi mad fra bunden med gode råvarer, og vi har hele tiden fokus på at udvikle os. Har du lyst til at være en del af vores team, hvor vi lægger vægt på samarbejde og trivsel, og vil du være med til at udvikle vores køkken i fremtiden, er det måske dig vi søger. Vi forventer: Du er uddannet kok Du er ambitiøs og har lyst til at udvikle dine evner Du er en god teamplayer Kvalitet og smilende service kendetegner hotellet sammen med den gode udsigt ud over Aarhus bugten. Dette skal gå hånd i hånd med glade medarbejder, tilbagevendende gæster og en forretning der hele tiden er i udvikling. Arbejdstid: 37 timer ugentlig hvor du indgår i vagtplan med både morgen- og aftenvagter. Tiltrædelse: snarest mulig Ansøgning og CV med billede fremsendes pr. e-mail til HR Manager Jette Boel Brøchner, HR-marselis@helnan.dk Når du fremsender din ansøgning til ovenstående mail, så er dette en accept fra dig, at vi har tilladelse til at opbevare din ansøgning i 3 måneder, hvorefter den vil blive destrueret fra vores databaser. Vi modtager kun ansøgninger elektronisk. Ansøgningsfrist: 20. februar 2018 Helnan Marselis Hotel er et 4-stjernet hotel, smukt beliggende i naturskønne områder mellem skov og strand og ligger få minutter fra Aarhus centrum. Hotellet har 163 værelser og tilbyder fleksible selskabs- og konferencefaciliteter med plads helt op til 750 personer. Helnan Marselis Hotel er en del af hotelkæden Helnan Hotels. Gæster som benytter hotellet er konference- og selskabsgæster samt ferie- og forretningsgæster.11Jobnet1bf8a8b5100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3275053MARSELIS HOTEL-AARHUS A/S11Strandvejen 258000Aarhus CDKDanmark0
hr-marselis@helnan.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent582311JobNet48337451000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bf8a8b5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bf8a8b5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bf8a8b5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bf8a8b5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgEr du en fagligt stærk Kok?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration355348803Jette Boel Brøchnerhr-marselis@helnan.dkDKDanmarkDKDanmark329922357Kundevant faglært kokRobot Er du faglært kok og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Er du kundevant og vil du gerne have ansvar i jobbet samtidig med at have tid til familien? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i personalekantinen på DOKK1 i Aarhus. Tiltrædelse: 1. januar 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Du får en fast stilling på fuld tid - arbejdstid fra kl. 07.00 - 15.00. Du får i samarbejde med dine kolleger ansvaret for produktion af mad på alle køkkenpartier, herunder varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Her er et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du skal arbejde i et køkken, der er fuldt åbent ud til de daglige gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok og har oparbejdet et godt fundament i din faglighed - hvor kvaliteten og sundheden i dit produkt er på højt niveau Du trives i et team, hvor du kan samarbejde på tværs af funktionerne i køkkenet - og samtidig kan du arbejde selvstændigt og ansvarligt på dit eget parti Du har det store overblik og er god til at motivere dine kolleger Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig administrative opgaver Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 6 glade kolleger, der laver mad til ca. 200 gæster dagligt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi har en skarp profil med Fazer Food Co& 39 s koncept som fundament. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. januar 2019 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservice.dk

Er du faglært kok og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Er du kundevant og vil du gerne have ansvar i jobbet samtidig med at have tid til familien? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i personalekantinen på DOKK1 i Aarhus.

Tiltrædelse: 1. januar 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får en fast stilling på fuld tid - arbejdstid fra kl. 07.00 - 15.00.
  • Du får i samarbejde med dine kolleger ansvaret for produktion af mad på alle køkkenpartier, herunder; varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du skal arbejde i et køkken, der er fuldt åbent ud til de daglige gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok og har oparbejdet et godt fundament i din faglighed - hvor kvaliteten og sundheden i dit produkt er på højt niveau
  • Du trives i et team, hvor du kan samarbejde på tværs af funktionerne i køkkenet - og samtidig kan du arbejde selvstændigt og ansvarligt på dit eget parti
  • Du har det store overblik og er god til at motivere dine kolleger
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig administrative opgaver
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 6 glade kolleger, der laver mad til ca. 200 gæster dagligt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi har en skarp profil med Fazer Food & Co's koncept som fundament.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. januar 2019

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservice.dk

Fazer Food Services A/SAarhus C2018-12-04T00:00:002019-01-29T00:00:00
329924892KokRobot Chao køkken søger en kok som brænder for sit arbejde og har lyst til tage ansvar. Vittig du har erfaring i vietnamesisk køkken, godt humør. Løn efter aftale

Chao køkken søger en kok som brænder for sit arbejde og har lyst til tage ansvar.

Vittig du har erfaring i vietnamesisk køkken, godt humør.

Løn efter aftale

ChaoAarhus C2018-12-08T00:00:002019-02-01T00:00:00
329924101Faglært kok til AarhusRobot Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig vi søger! Vores grundprincip er, at mad produceres fra bunden af gode friske råvare, med fokus på økologi og minimering af madspild. Din daglige arbejdsplads Som kok hos os, bliver du del af et dynamisk team på 15 engagerede kollegaer som dagligt bespiser ca. 300 til morgen og ca. 1000 til frokost (fordelt på 2 kantiner) på Vestas, Hedeager 42, Aarhus. Der produceres mad til morgenbuffet, frokostbuffet, salatbar, bagning, servicering møder. Derforuden Deli Marche cafeen hvor der er en stor variation af lækre tilbud til kunderne Vi forventer kreativitet, holdspil og godt humør Du er faglært kok gerne erfaring fra restauration, storkøkken eller kantinedrift. Dine primære opgaver bliver: Produktion og udvikling af ernæringsbevidste kolde og varme retter, salater samt bagning. Mødeforplejning: produktion, servicering og korrespondance Menuplanlægning og varedisponering Varemodtagelse, opvask og rengøring Deltagelse i sikring af køkkenets egenkontrol Udvikling og vedligeholdelse af stop madspildsprojekt samt leanprincipper Servicering af vores kunder Vi forventer at du, er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Har passion for kvalitet og vil være med til at gøre det til en oplevelse for vores kunder, at komme i kantinen. Årligt har vi ca. 10 temadage, hvor vi giver den ekstra gas. Du skal brænde for at yde en god service til vores gæster, samtidig med du kan lide at have travlt. Vi tilbyder En stilling på 37 timer pr. uge, med gode arbejdsforhold En arbejdstid mandag-torsdag kl. 6.00 14.00 og fredag fra kl. 6.00-13.55 Du bliver del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen Løn efter overenskomst. Tiltrædelse snarest, men vi venter også på den rette. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte: Souschef Brian Løgstrup Tlf. 9730 7343 eller M. 3030 4286 Kok assistent Tina Geest Tlf.9730 4314 eller M. 6051 6526 Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist 19. december 2018. Ansøgninger bliver behandlet løbende og ansættelse vil ske, når rette kandidat er fundet. Om Eurest Hos Compass Group vægter vi vores medarbejdere højt. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group.

Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig vi søger!

Vores grundprincip er, at mad produceres fra bunden af gode friske råvare, med fokus på økologi og minimering af madspild.

Din daglige arbejdsplads

Som kok hos os, bliver du del af et dynamisk team på 15 engagerede kollegaer som dagligt bespiser ca. 300 til morgen og ca. 1000 til frokost (fordelt på 2 kantiner) på Vestas, Hedeager 42, Aarhus.

Der produceres mad til morgenbuffet, frokostbuffet, salatbar, bagning, servicering møder. Derforuden Deli Marche cafeen hvor der er en stor variation af lækre tilbud til kunderne

Vi forventer kreativitet, holdspil og godt humør

Du er faglært kok gerne erfaring fra restauration, storkøkken eller kantinedrift.

Dine primære opgaver bliver:

  • Produktion og udvikling af ernæringsbevidste kolde og varme retter, salater samt bagning.
  • Mødeforplejning: produktion, servicering og korrespondance
  • Menuplanlægning og varedisponering
  • Varemodtagelse, opvask og rengøring
  • Deltagelse i sikring af køkkenets egenkontrol
  • Udvikling og vedligeholdelse af ”stop madspildsprojekt” samt leanprincipper
  • Servicering af vores kunder

Vi forventer at du, er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Har passion for kvalitet og vil være med til at gøre det til en oplevelse for vores kunder, at komme i kantinen. Årligt har vi ca. 10 temadage, hvor vi giver den ekstra gas.

Du skal brænde for at yde en god service til vores gæster, samtidig med du kan lide at have travlt.

Vi tilbyder  

  • En stilling på 37 timer pr. uge, med gode arbejdsforhold
  • En arbejdstid mandag-torsdag kl. 6.00–14.00 og fredag fra kl. 6.00-13.55
  • Du bliver del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen
  • Løn efter overenskomst.
  • Tiltrædelse snarest, men vi venter også på den rette.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte:

  • Souschef Brian Løgstrup Tlf. 9730 7343 eller M. 3030 4286
  • Kok/assistent Tina Geest Tlf.9730 4314 eller M. 6051 6526

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist 19. december 2018. Ansøgninger bliver behandlet løbende og ansættelse vil ske, når rette kandidat er fundet.

Om Eurest

Hos Compass Group vægter vi vores medarbejdere højt. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group.

Eurest Kantine, Vestas Aarhus HedeagerAarhus N2018-12-06T00:00:002019-01-31T00:00:00
329928696Kok / Chef/topboss/multiperson/Robot ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke ja sgu da, vi sætter en for bordenden og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken vine. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin. Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever. * du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken restaurant ( 2 minutter mens man laver regnskab mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro http: Www.klassiskfisk.dk *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en kok- chef -  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke “ja sgu da, vi sætter en for bordenden” og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken + vine.

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin.

Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad  (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever.

* du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken/restaurant  ( 2 minutter mens man laver regnskab/ mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke/elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

http://Www.klassiskfisk.dk

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus C2018-12-17T00:00:002019-02-09T00:00:00
329933042Chef for Radisson Blu Scandinavia Hotel AarhusRobot Do you crave the taste of success? Say Yes I Can! because here at the Radisson Blu Hotel, we re looking for foodies just like you! At Radisson Blu Hotel, we are one team and make memorable moments for our guests. Do you boil over with passion for cooking and is leadership the spice of your life? If yes, you are just the energetic person we need! Do you have lashings of personality that you can sprinkle across your team? We empower you to stand out together as one team, in order to create memorable moments for our guests. Key Responsibilities of Chef: Prepares and properly garnishes food orders as they are received in accordance with recipes and proper plate presentation Supervises and supports team members in own section to achieve optimum quality Follows proper safety, hygiene, and sanitation practices at all times Ensures close down of section in accordance with departmental procedures and standards Requirements of Chef: A proven track record in a similar role within a quality environment and to be able to demonstrate excellent standards and team member supervision A positive approach, excellent organisational skills, and a passion for producing high quality customer care. Driven and ambitious to inspire the team to consistently deliver and exceed food and service standards Teamplayer, clear thinker with excellent communication abilities Want people to Instagram YOUR food? Then this is the kitchen for you!… Come join us and Make Every Moment Matter! Our award winning hotel in the Aarhus city center is perfectly situated beside the popular ARoS Art Museum and just 2 kilometers from Den Gamble By, the open-air Old Town Museum. In addition to a superb location, the hotel offers 234 rooms and suites with bold colors and contemporary design with themes of New York Mansion, Natural Cool or Urban. For a convenient and delicious dining experience, guests can visit either of our 2 on-site restaurants offering an upscale setting to gather over food and drinks. After a fine meal or a day of meetings, guests can relieve stress at Fitness World center or take care of unfinished work in the business center. We are very proud to have been named Best Hotel in Denmark Outside Copenhagen and Best Hotel Chain in Denmark .

Do you crave the taste of success? Say Yes I Can! because here at the Radisson Blu Hotel, we’re looking for foodies just like you!
At Radisson Blu Hotel, we are one team and make memorable moments for our guests.

Do you boil over with passion for cooking and is leadership the spice of your life? If yes, you are just the energetic person we need!
Do you have lashings of personality that you can sprinkle across your team? We empower you to stand out together as one team, in order to create memorable moments for our guests. 

Key Responsibilities of Chef:

  • Prepares and properly garnishes food orders as they are received in accordance with recipes and proper plate presentation
  • Supervises and supports team members in own section to achieve optimum quality
  • Follows proper safety, hygiene, and sanitation practices at all times
  • Ensures close down of section in accordance with departmental procedures and standards

Requirements of Chef:

  • A proven track record in a similar role within a quality environment and to be able to demonstrate excellent standards and team member supervision
  • A positive approach, excellent organisational skills, and a passion for producing high quality customer care.
  • Driven and ambitious to inspire the team to consistently deliver and exceed food and service standards
  • Teamplayer, clear thinker with excellent communication abilities


Want people to Instagram YOUR food? Then this is the kitchen for you!… Come join us and Make Every Moment Matter!

"Our award winning hotel in the Aarhus city center is perfectly situated beside the popular ARoS Art Museum and just 2 kilometers from Den Gamble By, the open-air Old Town Museum. 

In addition to a superb location, the hotel offers 234 rooms and suites with bold colors and contemporary design with themes of New York Mansion, Natural Cool or Urban. For a convenient and delicious dining experience, guests can visit either of our 2 on-site restaurants offering an upscale setting to gather over food and drinks. After a fine meal or a day of meetings, guests can relieve stress at Fitness World center or take care of unfinished work in the business center. 

We are very proud to have been named “Best Hotel in Denmark Outside Copenhagen” and “Best Hotel Chain in Denmark".

Radisson Blu Scandinavia HotelAarhus C2018-12-21T00:00:002019-01-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kundevant faglært kok

Fazer Food Services A/S

Aarhus C
Er du faglært kok og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Er du kundevant og vil du gerne have ansvar i jobbet samtidig med at have tid til familien? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i personalekantinen på D...
Indrykket:4. december 2018
Udløbsdato:29. januar 2019

Kok

Chao

Aarhus C
Chao køkken søger en kok som brænder for sit arbejde og har lyst til tage ansvar. Vittig du har erfaring i vietnamesisk køkken, godt humør. Løn efter aftale
Indrykket:8. december 2018
Udløbsdato:1. februar 2019

Faglært kok til Aarhus

Eurest Kantine, Vestas Aarhus Hedeager

Aarhus N
Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig vi søger! Vores grundprincip er, at mad produceres fra bunden af gode friske råvare, med fokus på økologi og minimering af madspild. Din daglige arbejdsplads Som kok hos os, bliver du del af...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

Kok / Chef/topboss/multiperson/

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder fo...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:9. februar 2019

Chef for Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Aarhus C
Do you crave the taste of success? Say Yes I Can! because here at the Radisson Blu Hotel, we re looking for foodies just like you! At Radisson Blu Hotel, we are one team and make memorable moments for our guests. Do you boil over with passion for co...
Indrykket:21. december 2018
Udløbsdato:20. januar 2019