Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til Helnan Marselis Hotel

Helnan Marselis Hotel søger en ambitiøs kok, som brænder for faget og gerne vil udvikle sig.

På Helnan Marselis Hotel laver vi mad fra bunden med gode råvarer, og vi har hele tiden fokus på at udvikle os. Har du lyst til at være en del af vores team, hvor vi lægger vægt på samarbejde og trivsel, og vil du være med til at udvikle vores køkken i fremtiden, er det måske dig vi søger.

Vi forventer:

  • Du er uddannet kok
  • Du er ambitiøs og har lyst til at udvikle dine evner
  • Du er en god teamplayer

Kvalitet og smilende service kendetegner hotellet sammen med den gode udsigt ud over Aarhus bugten. Dette skal gå hånd i hånd med glade medarbejder, tilbagevendende gæster og en forretning der hele tiden er i udvikling.

Arbejdstid: 37 timer ugentlig hvor du indgår i vagtplan med både morgen- og aftenvagter.

Tiltrædelse: snarest mulig

Ansøgning og CV med billede fremsendes pr. e-mail til HR Manager Jette Boel Brøchner, HR-marselis@helnan.dk

Når du fremsender din ansøgning til ovenstående mail, så er dette en accept fra dig, at vi har tilladelse til at opbevare din ansøgning i 3 måneder, hvorefter den vil blive destrueret fra vores databaser. Vi modtager kun ansøgninger elektronisk.

Ansøgningsfrist: 20. februar 2018

Helnan Marselis Hotel er et 4-stjernet hotel, smukt beliggende i naturskønne områder mellem skov og strand og ligger få minutter fra Aarhus centrum. Hotellet har 163 værelser og tilbyder fleksible selskabs- og konferencefaciliteter med plads helt op til 750 personer. Helnan Marselis Hotel er en del af hotelkæden Helnan Hotels. Gæster som benytter hotellet er konference- og selskabsgæster samt ferie- og forretningsgæster.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329823790Phoenix-1bf8a8b512018-06-01T00:00:00Kok søges til Helnan Marselis Hotel

Helnan Marselis Hotel søger en ambitiøs kok, som brænder for faget og gerne vil udvikle sig.

På Helnan Marselis Hotel laver vi mad fra bunden med gode råvarer, og vi har hele tiden fokus på at udvikle os. Har du lyst til at være en del af vores team, hvor vi lægger vægt på samarbejde og trivsel, og vil du være med til at udvikle vores køkken i fremtiden, er det måske dig vi søger.

Vi forventer:

  • Du er uddannet kok
  • Du er ambitiøs og har lyst til at udvikle dine evner
  • Du er en god teamplayer

Kvalitet og smilende service kendetegner hotellet sammen med den gode udsigt ud over Aarhus bugten. Dette skal gå hånd i hånd med glade medarbejder, tilbagevendende gæster og en forretning der hele tiden er i udvikling.

Arbejdstid: 37 timer ugentlig hvor du indgår i vagtplan med både morgen- og aftenvagter.

Tiltrædelse: snarest mulig

Ansøgning og CV med billede fremsendes pr. e-mail til HR Manager Jette Boel Brøchner, HR-marselis@helnan.dk

Når du fremsender din ansøgning til ovenstående mail, så er dette en accept fra dig, at vi har tilladelse til at opbevare din ansøgning i 3 måneder, hvorefter den vil blive destrueret fra vores databaser. Vi modtager kun ansøgninger elektronisk.

Ansøgningsfrist: 20. februar 2018

Helnan Marselis Hotel er et 4-stjernet hotel, smukt beliggende i naturskønne områder mellem skov og strand og ligger få minutter fra Aarhus centrum. Hotellet har 163 værelser og tilbyder fleksible selskabs- og konferencefaciliteter med plads helt op til 750 personer. Helnan Marselis Hotel er en del af hotelkæden Helnan Hotels. Gæster som benytter hotellet er konference- og selskabsgæster samt ferie- og forretningsgæster.

2018-07-02T00:51:03.157 Helnan Marselis Hotel søger en ambitiøs kok, som brænder for faget og gerne vil udvikle sig. På Helnan Marselis Hotel laver vi mad fra bunden med gode råvarer, og vi har hele tiden fokus på at udvikle os. Har du lyst til at være en del af vores team, hvor vi lægger vægt på samarbejde og trivsel, og vil du være med til at udvikle vores køkken i fremtiden, er det måske dig vi søger. Vi forventer: Du er uddannet kok Du er ambitiøs og har lyst til at udvikle dine evner Du er en god teamplayer Kvalitet og smilende service kendetegner hotellet sammen med den gode udsigt ud over Aarhus bugten. Dette skal gå hånd i hånd med glade medarbejder, tilbagevendende gæster og en forretning der hele tiden er i udvikling. Arbejdstid: 37 timer ugentlig hvor du indgår i vagtplan med både morgen- og aftenvagter. Tiltrædelse: snarest mulig Ansøgning og CV med billede fremsendes pr. e-mail til HR Manager Jette Boel Brøchner, HR-marselis@helnan.dk Når du fremsender din ansøgning til ovenstående mail, så er dette en accept fra dig, at vi har tilladelse til at opbevare din ansøgning i 3 måneder, hvorefter den vil blive destrueret fra vores databaser. Vi modtager kun ansøgninger elektronisk. Ansøgningsfrist: 20. februar 2018 Helnan Marselis Hotel er et 4-stjernet hotel, smukt beliggende i naturskønne områder mellem skov og strand og ligger få minutter fra Aarhus centrum. Hotellet har 163 værelser og tilbyder fleksible selskabs- og konferencefaciliteter med plads helt op til 750 personer. Helnan Marselis Hotel er en del af hotelkæden Helnan Hotels. Gæster som benytter hotellet er konference- og selskabsgæster samt ferie- og forretningsgæster.11Jobnet1bf8a8b5100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3275053MARSELIS HOTEL-AARHUS A/S11Strandvejen 258000Aarhus CDKDanmark0
hr-marselis@helnan.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent582311JobNet48337451000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bf8a8b5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bf8a8b5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bf8a8b5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bf8a8b5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgEr du en fagligt stærk Kok?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration355348803Jette Boel Brøchnerhr-marselis@helnan.dkDKDanmarkDKDanmark330026007Kok til Le PagnolBasic Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden Fransk italiensk restaurant. Kontaktperson Maria Kikos Hovednummer: 86122471 Email: post@lepagnol.dk Se mere på vores ansøgersite: https: lepagnol.brandero.com
Kok til Le Pagnol

Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt.

Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22

Dansk eller engelsktalende er forudsætning.

Send ansøgning + CV via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 10. juli 2019


Beskrivelse af virksomheden 
Fransk/italiensk restaurant.

Kontaktperson 
Maria Kikos
Hovednummer: 86122471
Email: post@lepagnol.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://lepagnol.brandero.com

ORS/Small/aef2589a_logo.pngLe pagnolAarhus C2019-05-16T16:01:24.2732019-06-19T00:00:00
330041821Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerneBasic Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og da en af vores kollegaer gennem mange år nu skal ud og prøve kræfter med noget andet, så har det givet plads til en ny kollega, der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange. Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv. Det er derfor vi søger en kollega til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil. Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.? Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation. Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad. Dine opgaver:Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends. Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer. Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000. Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke caterfunktioner. Dine kvalifikationer:Du er uddannet cater eller kok. Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau. Du går forrest og er stolt af dit håndværk. Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik. Trives i et miljø med højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden. Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer. Selvkørende, fleksibel og ansvarlig. Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.Vores tilbud: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden med entusiasme og madglæde.En masse spændende og sjove oplevelser. Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi. Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK ARENA.Løn efter kvalifikationer.KontaktpersonKøkkenchefDorte IkkalaHovednummer: 20701630Email: dorte@spiseriet8000.dk Send din ansøgning via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: spiseriet8000.brandero.com
Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne

I M A R T I N I B's madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent – og da en af vores kollegaer gennem mange år nu skal ud og prøve kræfter med noget andet, så har det givet plads til en ny kollega, der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange.

Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv.

Det er derfor vi søger en kollega til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.
Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil.

Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?
Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.
Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad.

Dine opgaver:
  • Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends.
  • Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.
  • Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000.
  • Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.
  • Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke/caterfunktioner.'
Dine kvalifikationer:
  • Du er uddannet cater eller kok.
  • Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau.
  • Du går forrest og er stolt af dit håndværk.
  • Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.
  • Trives i et miljø med højt arbejdstempo – uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.
  • Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.
  • Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.
  • Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.
Vores tilbud: 
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden – med entusiasme og madglæde.
  • En masse spændende og sjove oplevelser.
  • Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.
  • Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK & ARENA.
  • Løn efter kvalifikationer.
Kontaktperson
Køkkenchef
Dorte Ikkala
Hovednummer: 20701630

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".


Se mere på vores ansøgersite: https://spiseriet8000.brandero.com

ORS/Small/82a00421_logo.pngSPISERIET 8000 ApSSkødstrup2019-06-12T15:02:53.7972019-07-16T00:00:00
330013071Er du den nye kok vi leder efter?Robot Er du den nye kok vi leder efter? Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet. Hvem er vi: Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste lokale ingredienser tilberedt til den højest mulige standard. Med fokus på BBQ traditioner inspireret fra Kansas city, North Carolina, Texas og Memphis. Vores amerikanske sydstats mad ærer de største BBQ rygehuse i syden. Du vil indtræde i et professionelt erfarent team som tilbyder dig: Fortsat personlig udvikling Vækstmuligheder Et indblik i det sydlige amerikanske BBQ køkken Et sted hvor der bliver lyttet til dine ideer og kreativitet. Hvad vi søger fra dig: En stor passion for madlavning Erfaring fra et professionelt køkken Ansvarsfølelse Initiativrig Teamwork Hvis dette er hvad du leder efter i din fortsatte jobudvikling, venligst send ansøgning til info@memphisroadhouse.dk Are you the new cook we are looking for? Memphis Roadhouse is expanding and looking for a new team member in the kitchen. This kitchen professional will perform in all aspects of a la carte service. Who we are: Memphis Roadhouse is an authentic southern barbeque restaurant. Our philosophy is that it doesn t have to be fancy to be damn good the freshest local ingredients prepared to the highest standard. With an emphasis on the BBQ experiences of Kansas City, North Carolina, Texas and Memphis, our southern soul food honors the greatest smokehouses of the American South. You will join a professional experienced team which will offer you: Continuous development. Growth opportunities. An insight in Southern BBQ and cuisine. A place where your ideas and creativity are listened to. What you need to bring to the table: A great passion for food Experience in a professional kitchen Responsibility Initiative Team work If this is the next step in your career you are looking for do not hesitate to send your resume to info@memphisroadhouse.dk Der er 1 ledig stilling

Er du den nye kok vi leder efter?

 

Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet.

 

Hvem er vi:

Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste lokale ingredienser tilberedt til den højest mulige standard. Med fokus på BBQ traditioner inspireret fra Kansas city, North Carolina, Texas og Memphis. Vores amerikanske sydstats mad ærer de største BBQ rygehuse i syden.

 

Du vil indtræde i et professionelt erfarent team som tilbyder dig:

 

  • Fortsat personlig udvikling
  • Vækstmuligheder
  • Et indblik i det sydlige amerikanske BBQ køkken
  • Et sted hvor der bliver lyttet til dine ideer og kreativitet.

 

Hvad vi søger fra dig:

 

  • En stor passion for madlavning
  • Erfaring fra et professionelt køkken
  • Ansvarsfølelse
  • Initiativrig
  • Teamwork

 

Hvis dette er hvad du leder efter i din fortsatte jobudvikling, venligst send ansøgning til info@memphisroadhouse.dk

 

Are you the new cook we are looking for?

Memphis Roadhouse is expanding and looking for a new team member in the kitchen.  This kitchen professional will perform in all aspects of a’ la carte service.

 

Who we are:

Memphis Roadhouse is an authentic southern barbeque restaurant. Our philosophy is that it doesn't have to be fancy to be damn good; the freshest local ingredients prepared to the highest standard. With an emphasis on the BBQ experiences of Kansas City, North Carolina, Texas and Memphis, our southern soul food honors the greatest smokehouses of the American South. 

 

You will join a professional experienced team which will offer you:

  • Continuous development.
  • Growth opportunities.
  • An insight in Southern BBQ and cuisine.
  • A place where your ideas and creativity are listened to.

 

What you need to bring to the table:

  • A great passion for food
  • Experience in a professional kitchen
  • Responsibility
  • Initiative
  • Team work

 

If this is the next step in your career you are looking for do not hesitate to send your resume to info@memphisroadhouse.dk

Der er 1 ledig stilling

Memphis RoadhouseAarhus C2019-04-30T00:00:002019-06-24T00:00:00
330010174parttime chef / helping hand in kitchenRobot we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - - you must have experience from the kitchen .. ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en hjælpe kok der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro Www.klassiskfisk.dk *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - 

- you must have experience from the kitchen ..  

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en hjælpe kok  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

 

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

Www.klassiskfisk.dk

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus C2019-04-23T00:00:002019-06-16T00:00:00
330010169Kok / Chef/topboss/multiperson/ spansk restaurantRobot ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke ja sgu da, vi sætter en for bordenden og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken vine. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin. Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever. * du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken restaurant ( 2 minutter mens man laver regnskab mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro http: Www.klassiskfisk.dk tabindex -1 *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en kok- chef -  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke “ja sgu da, vi sætter en for bordenden” og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken + vine.

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin.

Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad  (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever.

* du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken/restaurant  ( 2 minutter mens man laver regnskab/ mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke/elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

http://Www.klassiskfisk.dk" tabindex="-1

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus C2019-04-23T00:00:002019-06-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Le Pagnol

Le pagnol

Aarhus C
Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden F...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:19. juni 2019

Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne

SPISERIET 8000 ApS

Skødstrup
Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og da en af vores kollegaer gennem mange år nu skal ud og prøve kræfter med noget andet, så har det givet pl...
Indrykket:12. juni 2019
Udløbsdato:16. juli 2019

Er du den nye kok vi leder efter?

Memphis Roadhouse

Aarhus C
Er du den nye kok vi leder efter? Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet. Hvem er vi: Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at væ...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:24. juni 2019

parttime chef / helping hand in kitchen

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - - you must have experience from the kitchen .. ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en hjælpe kok der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (k...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:16. juni 2019

Kok / Chef/topboss/multiperson/ spansk restaurant

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder fo...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:16. juni 2019