Kok søges til Højbjerg

HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30/09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR servicerer mere end 100 kantiner og køkkener i regionen, så for den rette er der mulighed for fast job gennem os.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kolleger. Derudover forventer vi at:

  • Du er uddannet kok
  • God til at bevare overblikket i travle situationer
  • Du taler dansk

Hvad kan du forvente af os?
Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at:

  • Vi sikrer, at du arbejder under ordentlige forhold
  • Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger
  • Vi er nemme at komme i kontakt med
  • Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen.

Er det dig vi står og mangler?
Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på.

Vær opmærksom på at ansøgninger sendt per mail ikke behandles.

HumanizeR er en 100 % danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken/kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR.?


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330046966Phoenix-1bd34f2112019-06-20T00:00:00Kok søges til Højbjerg

HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30/09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR servicerer mere end 100 kantiner og køkkener i regionen, så for den rette er der mulighed for fast job gennem os.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kolleger. Derudover forventer vi at:

  • Du er uddannet kok
  • God til at bevare overblikket i travle situationer
  • Du taler dansk

Hvad kan du forvente af os?
Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at:

  • Vi sikrer, at du arbejder under ordentlige forhold
  • Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger
  • Vi er nemme at komme i kontakt med
  • Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen.

Er det dig vi står og mangler?
Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på.

Vær opmærksom på at ansøgninger sendt per mail ikke behandles.

HumanizeR er en 100 % danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken/kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR.?

HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30 09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR servicerer mere end 100 kantiner og køkkener i regionen, så for den rette er der mulighed for fast job gennem os. Hvad forventer vi af dig? Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kolleger. Derudover forventer vi at: Du er uddannet kok God til at bevare overblikket i travle situationer Du taler dansk Hvad kan du forvente af os? Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at: Vi sikrer, at du arbejder under ordentlige forhold Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger Vi er nemme at komme i kontakt med Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen. Er det dig vi står og mangler? Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på. Vær opmærksom på at ansøgninger sendt per mail ikke behandles. HumanizeR er en 100 danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR.?11jobnet1bd34f21100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-15T00:00:000000http://humanizer.dk/ledige-stillinger/?hr=show-job/453620EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHøje-Taastrup3550443Humanizer11Spotorno Alle 128270HøjbjergDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid47Tidsbegrænset781475JobNet5007897500789710020-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bd34f21https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bd34f21https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bd34f21&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1bd34f21&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362113023noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330055150Kok søges til kantine i HørsholmRobot Faglig dygtig kok til kantine FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Deres vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. De udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle deres kunder. Vil du være en del Nordens førende Facility Management virksomhed, så har du muligheden her. Du vil blive en del af et friskt team, som laver mad til 450 gæster dagligt Kvalitet er et nøgleord og kundekontakt vil være en del af din hverdag. Madspild er også et vigtigt fokusområde i dagligdagen det handler om at tænke kreativt. Arbejdsopgaver Tilberedning af mad fra bunden med kun de bedste råvarer Udvikling af nye produkter i samarbejde med teamet Vi forventer, at du Er faglig dygtig og gerne specialist indenfor dit område Er stolt af dit håndværk Er ambitiøs og aldrig går på kompromis med kvaliteten Tør udfordre den traditionelle frokostbuffet Er effektiv og har et godt overblik Er engageret og en åbenlys medspiller Er glad med en positiv indstilling til arbejde og kolleger Vi tilbyder Et spændende og krævende job på en dynamisk arbejdsplads En uhøjtidelig omgangstone, hvor vi sætter pris på humoristisk sans Gode vilkår og løn efter kvalifikationer Gode udviklingsmuligheder, fagligt som personligt Lyder det dit næste job ? Så ring eller skriv til AndersFaglig dygtig kok til kantine

FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Deres vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. De udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle deres kunder. Vil du være en del Nordens førende Facility Management virksomhed, så har du muligheden her.

Du vil blive en del af et friskt team, som laver mad til 450 gæster dagligt

Kvalitet er et nøgleord og kundekontakt vil være en del af din hverdag. Madspild er også et vigtigt fokusområde i dagligdagen – det handler om at tænke kreativt.

Arbejdsopgaver

  • Tilberedning af mad fra bunden med kun de bedste råvarer
  • Udvikling af nye produkter i samarbejde med teamet

Vi forventer, at du

  • Er faglig dygtig og gerne specialist indenfor dit område
  • Er stolt af dit håndværk
  • Er ambitiøs og aldrig går på kompromis med kvaliteten
  • Tør udfordre den traditionelle frokostbuffet
  • Er effektiv og har et godt overblik
  • Er engageret og en åbenlys medspiller
  • Er glad med en positiv indstilling til arbejde og kolleger

Vi tilbyder

  • Et spændende og krævende job på en dynamisk arbejdsplads
  • En uhøjtidelig omgangstone, hvor vi sætter pris på humoristisk sans
  • Gode vilkår og løn efter kvalifikationer
  • Gode udviklingsmuligheder, fagligt som personligt

Lyder det dit næste job ? Så ring eller skriv til Anders

HumanizerTaastrup2019-07-05T00:00:002019-08-05T00:00:00
330050641Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kokBasic Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. Du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder:Et super team af dygtige og engagerede kokke og eleverGodt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retterVi forventer, at du som person:Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesseBehersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelserGlostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning . Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende. KontaktpersonKøkkenchefSune LaurenHovednummer: 43960038Arbejde direkte: 43221807Email: sl@parkhotel.dk Se mere på vores ansøgersite: https: parkhotel.brandero.comRestaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

Du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

Vi tilbyder:
  • Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever
  • Godt arbejdsmiljø
  • Fast 5-2 vagtplan
  • Løn efter kvalifikationer
  • Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter
Vi forventer, at du som person:
  • Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse
  • Behersker som minimum dansk og engelsk
  • Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber
  • Er nysgerrig og har let til smil
  • Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser
Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Kontaktperson
Køkkenchef
Sune Lauren
Hovednummer: 43960038
Arbejde direkte: 43221807


Se mere på vores ansøgersite: https://parkhotel.brandero.com

ORS/Small/1fd9aba8_logo.pngGLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-06-28T12:00:42.4432019-08-01T00:00:00
330057206Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarligBasic Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø. Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne. Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet. Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer. Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle. Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad. Du skal være uddannet ernæringsassistent kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om sund mad til små børn med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål. Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat. Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø. Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00. Yderligere oplysninger Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk Søg via link

Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø.

Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne.

Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet.

Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer.

Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle.

Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad.

Du skal være uddannet ernæringsassistent/kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om ”sund mad til små børn” med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål.

Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat.

Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk/psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser/oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø.  

Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk

Søg via link

ORS/Small/f27cef02_logo.pngRoskilde Kommune - Børnehuset RavnenRoskilde2019-07-09T16:01:08.5072019-08-21T00:00:00
330049021Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kokRobot Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder: Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever Godt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter Vi forventer, at du som person: Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse Behersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laur n på sl@parkhotel.dk. Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

 

Vi tilbyder:

 

Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Vi forventer, at du som person:

 

Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse

 

Behersker som minimum dansk og engelsk

 

Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber

 

Er nysgerrig og har let til smil

 

Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser

 

Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

 

 

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laurén på sl@parkhotel.dk.

 

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

GLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-06-25T00:00:002019-08-20T00:00:00
330048043Søger Kok til kantine i AlbertslundRobot Vi søger en Kok. Cronqvist Maagaard Kantiner søger en dygtig og kreativ kok, til vores nye koncept kantine hos AO Johansen i Albertslund. Stillingen er en fuldtids stilling, med vagter fordelt i tidsrummet: mandag til fredag 06-16. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi kan tilbyde: Et spændende og udfordrende kreativt miljø, hvor smag og nytænkning er først på dagordnen. Gode arbejdsvilkår. Faste mødetider. Gode kollegaer. Løn efter aftale. Vi forventer at: Du er kreativ og med gode faglige kompetencer. At du er selvstændig men også, kan indgå i et team. At du har et godt kenskab til europæiske og især danske råvare At du elsker dit fag og at yde, en god service for dine gæster. Du vil være med til at: Udvikle og tilberede lækre retter til vores gæster. Bestille vare og holde status. Fører egenkontrol. Udtænke og planlægge menuer og retter. Udvikle færdigretter, under vores koncept Godt og Nemt. Lave Desserter og bagværk. Videreudvikle vores madkoncepter for kantine og Catering event. Ansøgning på mail: info@cronqvist-maagaard.dk Vi glæder os til at møde dig.

Vi søger en Kok.

 

Cronqvist & Maagaard Kantiner søger en dygtig og kreativ kok, til vores nye koncept kantine hos

AO Johansen i Albertslund.

 

Stillingen er en fuldtids stilling, med vagter fordelt i tidsrummet: mandag til fredag 06-16.

Tiltrædelse hurtigst muligt.  

 

Vi kan tilbyde:

Et spændende og udfordrende kreativt miljø, hvor smag og nytænkning er først på dagordnen.

Gode arbejdsvilkår.

Faste mødetider.

Gode kollegaer.

Løn efter aftale.

 

Vi forventer at:

Du er kreativ og med gode faglige kompetencer.

At du er selvstændig men også, kan indgå i et team.

At du har et godt kenskab til europæiske og især danske råvare

At du elsker dit fag og at yde, en god service for dine gæster.

 

Du vil være med til at:

Udvikle og tilberede lækre retter til vores gæster.

Bestille vare og holde status.

Fører egenkontrol.

Udtænke og planlægge menuer og retter.

Udvikle færdigretter, under vores koncept Godt og Nemt.

Lave Desserter og bagværk.

Videreudvikle vores madkoncepter for kantine og Catering/event.

 

Ansøgning på mail: info@cronqvist-maagaard.dk

 

Vi glæder os til at møde dig.

Cronqvist & Maagaard KantinedriftAlbertslund2019-06-24T00:00:002019-07-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges til kantine i Hørsholm

Humanizer

Taastrup
Faglig dygtig kok til kantine FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Deres vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. De udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle deres ...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:5. august 2019

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. Du vil som udgangs punkt skulle træd...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarlig

Roskilde Kommune - Børnehuset Ravnen

Roskilde
Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø. Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og ...
Indrykket:9. juli 2019
Udløbsdato:21. august 2019

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:20. august 2019

Søger Kok til kantine i Albertslund

Cronqvist & Maagaard Kantinedrift

Albertslund
Vi søger en Kok. Cronqvist Maagaard Kantiner søger en dygtig og kreativ kok, til vores nye koncept kantine hos AO Johansen i Albertslund. Stillingen er en fuldtids stilling, med vagter fordelt i tidsrummet: mandag til fredag 06-16. Tiltrædelse hurti...
Indrykket:24. juni 2019
Udløbsdato:31. juli 2019