Sætter du en ære i at lave klassisk dansk mad? En restaurant i Odder søger lige nu en kok til teamet i deres højsæson fra April-September. Måske er det dig.
Arbejdsopgaver:
Der er tale om tilberedning af såvel retter a la carte og til selskaber. Derudover:
- Anrette retter
- Holde orden og rengøre køkkenet
- Varebestilling
Du vil arbejde sammen med 3 andre kokke i køkkenet, og i hele restauranten er der 15-20 ansatte (afhængig af sæson). Der er flere nationaliteter.
Faglige Kvalifikationer:
Der kan være flere veje ind i jobbet - du kan være uddannet kok, cater e.l..
Dog er det et krav, at du har flere års erfaring med at tilberede mad a la carte eller selskaber.
Personlige Kvalifikationer:
- Arbejdsom
- Du sætter en stolthed i at levere høj kvalitet i din madlavning
- Trives i et sæsonpræget arbejde
Arbejdsvilkår:
Der er tale om et fast arbejde i restaurantens højsæson fra April-September. I denne periode arbejder du 30-37 timer om ugen fordelt over alle ugens dage (du arbejder hver anden weekend).
Arbejdstiden i hverdagene er kl. 14.00-21.30 og weekender kl. 11.30-21.30.
Der kan være mulighed for at fortsætte med at arbejde udenfor højsæsonen, hvor restauranten kun har åbent i weekenden.
Lønnen ligger mellem 150-175kr/t afhængig af dine kvalifikationer.
Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, så send dit CV til tgr@jobteam.dk. Hvis du har uddybende spørgsmål kan du ringe på 86124585 (tast 1).
Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk