Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved Vejle

KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE

TILTRÆDELSE OKTOBER/NOVEMBER 2019

Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet?

Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer?

Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt?

Så er du måske vores nye kollega!

Vi ønsker en uddannet kok som kan:

  • Tilberede lækker mad til vores gæster!
  • Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. ?
  • Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet.

Vi er:

  • Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster.
  • Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester.
  • En engageret personalegruppe og en ambitiøs arbejdsplads.

Vi kan tilbyde:

  • En god lønpakke med pensionsordning.
  • Betalte pauser.
  • Månedlig massageordning.
  • Attraktive arbejdstider og ferieperioder.
  • Afspadsering ved overarbejde.
  • Tillæg for arbejde aften/weekend.

For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111.

Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk.

Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster.

ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT !

Tiltrædelse i oktober eller november.

Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

Tjek vores mad på www.instagram.com/hornstrupkursuscenter

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330117768Phoenix-7d1352b712019-12-12T00:00:00Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved Vejle

KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE

TILTRÆDELSE OKTOBER/NOVEMBER 2019

Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet?

Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer?

Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt?

Så er du måske vores nye kollega!

Vi ønsker en uddannet kok som kan:

  • Tilberede lækker mad til vores gæster!
  • Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. ?
  • Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet.

Vi er:

  • Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster.
  • Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester.
  • En engageret personalegruppe og en ambitiøs arbejdsplads.

Vi kan tilbyde:

  • En god lønpakke med pensionsordning.
  • Betalte pauser.
  • Månedlig massageordning.
  • Attraktive arbejdstider og ferieperioder.
  • Afspadsering ved overarbejde.
  • Tillæg for arbejde aften/weekend.

For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111.

Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk.

Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster.

ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT !

Tiltrædelse i oktober eller november.

Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

Tjek vores mad på www.instagram.com/hornstrupkursuscenter

 

 

2019-12-28T00:51:06.933 KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE OKTOBER NOVEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt? Så er du måske vores nye kollega! Vi ønsker en uddannet kok som kan: Tilberede lækker mad til vores gæster! Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. ? Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet. Vi er: Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster. Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester. En engageret personalegruppe og en ambitiøs arbejdsplads. Vi kan tilbyde: En god lønpakke med pensionsordning. Betalte pauser. Månedlig massageordning. Attraktive arbejdstider og ferieperioder. Afspadsering ved overarbejde. Tillæg for arbejde aften weekend. For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111. Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk. Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT ! Tiltrædelse i oktober eller november. Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk Tjek vores mad på www.instagram.com hornstrupkursuscenter11jobnet7d1352b7100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-12-27T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3647846HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S11Kirkebyvej 337100VejleDKDanmark0allan@hornstrupkursuscenter.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent847172JobNet5066652506665210001-11-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7d1352b7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7d1352b7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7d1352b7&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7d1352b7&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgKok søges til Hornstrup Kursuscenter ved Vejle12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363465740allan@hornstrupkursuscenter.dkallan@hornstrupkursuscenter.dkDKDanmarkDKDanmark330145521Faglært kokRobot Hotel Dalgas søger en ansvarlig kok til vores køkkenteam. Vi forventer, at du har erfaring indenfor faget og sætter en ære i at lave god mad. Det er en selvfølge, at du er en ærlig og mødestabil person, som brænder for faget og kan arbejde sammen med andre. Du skal selvfølgelig være indstillet på varierende arbejdstider, heraf også weekend- og aftenarbejde. Løn efter kvalifikationer.

Hotel Dalgas søger en ansvarlig kok til vores køkkenteam.

Vi forventer, at du har erfaring indenfor faget og sætter en ære i at lave god mad.

Det er en selvfølge, at du er en ærlig og mødestabil person, som brænder for faget og kan arbejde sammen med andre.

Du skal selvfølgelig være indstillet på varierende arbejdstider, heraf også weekend- og aftenarbejde.

Løn efter kvalifikationer.

 

HOTEL DALGAS A/SBrande2019-12-20T00:00:002020-02-12T00:00:00
330139388Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i vores afdeling i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed, hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste, vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for, at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af, at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekender, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i vores afdeling i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed, hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste, vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for, at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af, at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekender, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SVejle2019-12-12T00:00:002020-02-01T00:00:00
330148655Sushi Kok søges/ We are looking for sushi chefRobot Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 115 kr. Hi. It is Restaurant Shangrila in Vejle. We are a buffet restaurant, serving Chinese hot dishes, sushi and mogolian barbecue. Tasks consist of making sushi and the preparations. Working hours are 30 to 37 hours per week by appointment. You must be good at showing up and working actively. We offer a good working environment and an hourly wage of DKK 115 .

Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.
Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 115;kr.

Hi. It is Restaurant Shangrila in Vejle. We are a buffet restaurant, serving Chinese hot dishes, sushi and mogolian barbecue. Tasks consist of making sushi and the preparations. Working hours are 30 to 37 hours per week by appointment. You must be good at showing up and working actively. We offer a good working environment and an hourly wage of DKK 115;.

 

RESTAURANT SHANGRILA VEJLE ApSVejle2020-01-01T00:00:002020-02-22T00:00:00
330160949Kok til køkkenteamet i Billund LufthavnRobot Vi søger en energisk kokkeuddannet kollega, der har lyst til at indgå i vores nye køkkenteam - og som har erfaring fra såvel la carte som produktion til mødefaciliteter, kantine og selskaber. Vi tilbyder en arbejdsplads i konstant udvikling i et team med engagerede kolleger, hvor du får mulighed for at bidrage til en humørfyldt hverdag i højt tempo. Køkkenet er lige flyttet i nye lokaler i lufthavnens nye multihus. Dine arbejdsopgaver I vores nye køkken- og kantinefaciliteter kommer du til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for såvel varm som kold mad. Vi servicerer vores la carte restauranter med ca. 400 serveringer pr. dag. Ligeledes bespiser vi ca. 400 gæster dagligt i personalerestauranten. Produktionskøkken kantine Er en afdeling under Sales og beskæftiger ca. 40 medarbejdere i en blanding af faglærte og ufaglærte medarbejdere Vores forventninger Du er en kreativ faglært kok med erfaring fra restaurationsbranchen. Du brænder for at lave mad af gode og friske råvarer i en god kvalitet også selvom der skal produceres til mange gæster. Du er ambitiøs med dit arbejde og er opdateret på trends og tendenser. Du spiller dine kolleger gode og er meget bevidst om værdien af et godt teamsamarbejde. Du forstår at strukturere din arbejdsdag, og kan arbejde under pres i et højt tempo. Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver, så der er plads til det uforudsete. Kan du se dig selv i jobbet som kok i køkkenteamet i Billund Lufthavn, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og udførlige CV. Vil du vide mere om jobbet? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Dorthe Nielsen på mail don@bll.dk. Søg jobbet ved at klikke på Ansøg herunder.Vi søger en energisk kokkeuddannet kollega, der har lyst til at indgå i vores nye køkkenteam - og som har erfaring fra såvel á la carte som produktion til mødefaciliteter, kantine og selskaber.  

Vi tilbyder en arbejdsplads i konstant udvikling i et team med engagerede kolleger, hvor du får mulighed for at bidrage til en humørfyldt hverdag i højt tempo. Køkkenet er lige flyttet i nye lokaler i lufthavnens nye multihus.

Dine arbejdsopgaver
I vores nye køkken- og kantinefaciliteter kommer du til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for såvel varm som kold mad. Vi servicerer vores á la carte restauranter med ca. 400 serveringer pr. dag. Ligeledes bespiser vi ca. 400 gæster dagligt i personalerestauranten.

Produktionskøkken/kantine
Er en afdeling under Sales og beskæftiger ca. 40 medarbejdere i en blanding af faglærte og ufaglærte medarbejdere

Vores forventninger
Du er en kreativ faglært kok med erfaring fra restaurationsbranchen. Du brænder for at lave mad af gode og friske råvarer i en god kvalitet – også selvom der skal produceres til mange gæster. Du er ambitiøs med dit arbejde og er opdateret på trends og tendenser.

Du spiller dine kolleger gode og er meget bevidst om værdien af et godt teamsamarbejde. Du forstår at strukturere din arbejdsdag, og kan arbejde under pres i et højt tempo. Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver, så der er plads til det uforudsete.

Kan du se dig selv i jobbet som kok i køkkenteamet i Billund Lufthavn, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og udførlige CV.

Vil du vide mere om jobbet?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Dorthe Nielsen på mail don@bll.dk.

Søg jobbet ved at klikke på "Ansøg" herunder. 


 

Billund Lufthavn A/SBillund2020-01-21T00:00:002020-02-09T00:00:00
330148665Sushi chefRobot Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for. The working time might be in the morning.

Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. 

If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for. 

The working time might be in the morning.

 

Josi ApSKolding2020-01-01T00:00:002020-02-23T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok

HOTEL DALGAS A/S

Brande
Hotel Dalgas søger en ansvarlig kok til vores køkkenteam. Vi forventer, at du har erfaring indenfor faget og sætter en ære i at lave god mad. Det er en selvfølge, at du er en ærlig og mødestabil person, som brænder for faget og kan arbejde sammen me...
Indrykket:20. december 2019

Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Vejle
Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i vores afdeling i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores ...
Indrykket:12. december 2019

Sushi Kok søges/ We are looking for sushi chef

RESTAURANT SHANGRILA VEJLE ApS

Vejle
Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du s...
Indrykket:1. januar 2020

Kok til køkkenteamet i Billund Lufthavn

Billund Lufthavn A/S

Billund
Vi søger en energisk kokkeuddannet kollega, der har lyst til at indgå i vores nye køkkenteam - og som har erfaring fra såvel la carte som produktion til mødefaciliteter, kantine og selskaber. Vi tilbyder en arbejdsplads i konstant udvikling i et tea...
Indrykket:21. januar 2020

Sushi chef

Josi ApS

Kolding
Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for. The working time might be in the morning.
Indrykket:1. januar 2020