Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til italiensk restaurant

SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling, gerne nyudlært.

SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria & Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetrestauranten La Cantina som ligger i kælderen samt selskab og mødelokaler der laver alt fra møder til brylluper og konfirmationer etc..

Vi søger en faglært kok der er klar til at indtræde i et køkkenteam på 9 personer. Du kommer til at arbejde med de bedste råvarer, flere importeret direkte fra Italien.

Der er primært tale om aftenarbejde. Erfaring med Italiensk køkken er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du er punktlig, arbejdsom og du sætter en ære i dit arbejde. Vi tilbyder en god og stabil arbejdsplads med gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329744556Phoenix-641eb2ad12018-01-19T16:01:02.290Kok søges til italiensk restaurant

SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling, gerne nyudlært.

SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria & Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetrestauranten La Cantina som ligger i kælderen samt selskab og mødelokaler der laver alt fra møder til brylluper og konfirmationer etc..

Vi søger en faglært kok der er klar til at indtræde i et køkkenteam på 9 personer. Du kommer til at arbejde med de bedste råvarer, flere importeret direkte fra Italien.

Der er primært tale om aftenarbejde. Erfaring med Italiensk køkken er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du er punktlig, arbejdsom og du sætter en ære i dit arbejde. Vi tilbyder en god og stabil arbejdsplads med gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder.

2018-03-01T01:02:32.387 SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling, gerne nyudlært. SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetrestauranten La Cantina som ligger i kælderen samt selskab og mødelokaler der laver alt fra møder til brylluper og konfirmationer etc.. Vi søger en faglært kok der er klar til at indtræde i et køkkenteam på 9 personer. Du kommer til at arbejde med de bedste råvarer, flere importeret direkte fra Italien. Der er primært tale om aftenarbejde. Erfaring med Italiensk køkken er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer, at du er punktlig, arbejdsom og du sætter en ære i dit arbejde. Vi tilbyder en god og stabil arbejdsplads med gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder.11Jobnet641eb2ad100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-28T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3081768SAN GIOVANNI11Vesterbro 469000AalborgDKDanmark157.047702609.91555190
mikele@sangiovanni.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent511426JobNet47448001000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=641eb2adhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=641eb2adhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=641eb2ad&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=641eb2ad&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352379180Mikele Volpimikele@sangiovanni.dkDKDanmarkDKDanmark329931547Kok søges til restaurant JØRNRobot Restaurant JØRN er placeret i Utzon Center i Aalborg. Vi har travlt og søger pr. 15. februar 2019 en kok, der har høje ambitioner og som samtidig er en holdspiller. I restauranten serverer vi sæsonbetonede frokostretter med vægt på de bedste råvarer og det enkle. Den høje kvalitet og kompromisløshed kommer også til udtryk i, at alt laves fra bunden. Om os I restauranten er vi alle service-minded. Team-ånden er harmonisk, glad og altid med en god tone. Vi har fælles mål og sørger for at hjælpe hinanden, når der er brug for det. I restaurant JØRN vægter vi værtskab og service højt, og som kok skal du være med til at give vores gæster en helt særlig oplevelse. Vi forventer at: Du er uddannet kok Du brænder for, at levere mad af høj karakter Du har et godt humør Du er fleksibel og forandringsparat Om jobbet Fuldtidsjob, hvor arbejdstiderne primært er fra kl. 9-17 på hverdage og i weekenden. Aftenarbejde kan forekomme. Du har fri hver 3. weekend. Løn efter overenskomst og kvalifikationer. God pension. Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgningsfrist d. 26. januar 2019. Ansøgningerne bliver vurderet løbende. For yderligere oplysninger kontakt venligst køkkenchef Tina Jacobsen på tlf. 60246545. Se mere om Restaurant JØRN på www.utzoncenter.dk jørn

Restaurant JØRN er placeret i Utzon Center i Aalborg. Vi har travlt og søger pr. 15. februar 2019 en kok, der har høje ambitioner og som samtidig er en holdspiller. I restauranten serverer vi sæsonbetonede frokostretter med vægt på de bedste råvarer og det enkle. Den høje kvalitet og kompromisløshed kommer også til udtryk i, at alt laves fra bunden.

 

Om os

I restauranten er vi alle service-minded. Team-ånden er harmonisk, glad og altid med en god tone. Vi har fælles mål og sørger for at hjælpe hinanden, når der er brug for det. I restaurant JØRN vægter vi værtskab og service højt, og som kok skal du være med til at give vores gæster en helt særlig oplevelse.  

Vi forventer at:

  • Du er uddannet kok
  • Du brænder for, at levere mad af høj karakter
  • Du har et godt humør 
  • Du er fleksibel og forandringsparat

 

Om jobbet

  • Fuldtidsjob, hvor arbejdstiderne primært er fra kl. 9-17 på hverdage og i weekenden. Aftenarbejde kan forekomme. Du har fri hver 3. weekend.
  • Løn efter overenskomst og kvalifikationer. God pension.
  • Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist d. 26. januar 2019. Ansøgningerne bliver vurderet løbende. 

For yderligere oplysninger kontakt venligst køkkenchef Tina Jacobsen på tlf. 60246545.

Se mere om Restaurant JØRN på www.utzoncenter.dk/jørn

UTZON CENTER A/SAalborg2018-12-20T00:00:002019-01-26T00:00:00
329939505Kawayi Sushi søger sushikokkeRobot Kawayi Sushi søger sushikokke med erfaring til fuldtidsjob. Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan. Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com For nærmere oplysninger kontaktes Mia på tlf. 28152687 (træffes mellem kl. 10.00-16.00)

Kawayi Sushi søger sushikokke med erfaring til fuldtidsjob.

Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan.

Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com

For nærmere oplysninger kontaktes Mia på tlf. 28152687 (træffes mellem kl. 10.00-16.00)

 

Kawayi Sushi IVSAalborg SV2019-01-09T00:00:002019-03-06T00:00:00
329923110Kok/Cater/Ufaglært med erfaring - HobroRobot BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I HOBRO Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder! Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Stillingen er på 30-37 timer ugentligt. Samtaler vil forekomme løbende, og ansættelse er hurtigst muligt. Så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.BOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I HOBRO

Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill?

Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder!

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Stillingen er på 30-37 timer ugentligt.

Samtaler vil forekomme løbende, og ansættelse er hurtigst muligt. Så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun HobroHobro2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
329936594Kantineleder - AabybroRobot Til vores skole i Aabybro søger vi en kantineleder, som er selvkørende og trives med frihed under ansvar. Du skal servicere vores kursister og personale. Hvem er du? Du har erfaring med kantinedrift. Du har en køkkenfaglig uddannelse Du kan planlægge kantinedriften på både kort og lang sidt Du kan arbejde selvstændigt og er pålidelig og arbejdsom. Du er rummelig og god til at kommunikere i en god tone med vores kursister, lærere og øvrige medarbejdere. Du er fleksibel og omstillingsparat, da ikke to dage er ens. Du får? Et spændende job med selvstændigt ansvar på kantinen i forhold til udbyd af varer og økonomi. Du har frihed til at sætte dit præg på kantinedriften. Et godt og rummeligt arbejdsmiljø, hvor du hver dag vil være i kontakt med mange forskellige kursister, lærere og medarbejdere. Det praktiske: Stillingen er på 32 timer om ugen og til besættelse snarest muligt. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for kostfagligt uddannet personale Køkken. Ansøgningsfrist er d. 19. januar-2019. Du skal søge stillingen via link på vores hjemmeside: http: www.vucnordjylland.dk main vores-organisation ledige-stillingerTil vores skole i Aabybro søger vi en kantineleder, som er selvkørende og trives med frihed under ansvar. Du skal servicere vores kursister og personale.

Hvem er du?
  • Du har erfaring med kantinedrift.
  • Du har en køkkenfaglig uddannelse
  • Du kan planlægge kantinedriften på både kort og lang sidt
  • Du kan arbejde selvstændigt og er pålidelig og arbejdsom.
  • Du er rummelig og god til at kommunikere i en god tone med vores kursister, lærere og øvrige medarbejdere.
  • Du er fleksibel og omstillingsparat, da ikke to dage er ens.

Du får?
  • Et spændende job med selvstændigt ansvar på kantinen i forhold til udbyd af varer og økonomi.
  • Du har frihed til at sætte dit præg på kantinedriften.
  • Et godt og rummeligt arbejdsmiljø, hvor du hver dag vil være i kontakt med mange forskellige kursister, lærere og medarbejdere.

Det praktiske:
  • Stillingen er på 32 timer om ugen og til besættelse snarest muligt.
  • Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for kostfagligt uddannet personale – Køkken.
  • Ansøgningsfrist er d. 19. januar-2019.
Du skal søge stillingen via link på vores hjemmeside:
http://www.vucnordjylland.dk/main/vores-organisation/ledige-stillinger
Jammerbugt afdelingAabybro2019-01-04T00:00:002019-01-19T00:00:00
329920596Kok til Color Hotel SkagenRobot Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og velkommenhed for alle vores gæster. Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig. Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du bliver en del af et stort team på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel. Vi forventer: Du er faglært kok og brænder for faget Du kan holde hovedet koldt også når vi har travlt Du er ansvarsbevidst, mødestabil og præsentabel Du har lyst til at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse Vi tilbyder: Et energisk og mangfoldigt arbejdsmiljø Fast helårsstilling med god vagtplan Gode arbejdsforhold (overenskomst med Horesta) Løn efter kvalifikationer og personalegoder Kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende. Din ansøgning og dit CV sender du til Køkkenchef peter.brant.moller@skagenhotel.dk Har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Peter Brant Møller på telefon 51232530, som ser frem til at høre fra dig. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden caf og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference. Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. Velkommenhed og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel ja, det er selve vores DNA. Læs mere på www.skagenhotel.dk

Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og ”velkommenhed” for alle vores gæster.

Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig. 

Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du bliver en del af et stort team på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel. 

Vi forventer:

  • Du er faglært kok og brænder for faget
  • Du kan holde hovedet koldt – også når vi har travlt
  • Du er ansvarsbevidst, mødestabil og præsentabel
  • Du har lyst til at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse

Vi tilbyder:

  • Et energisk og mangfoldigt arbejdsmiljø
  • Fast helårsstilling med god vagtplan
  • Gode arbejdsforhold (overenskomst med Horesta)
  • Løn efter kvalifikationer og personalegoder


Kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende. Din ansøgning og dit CV sender du til Køkkenchef peter.brant.moller@skagenhotel.dk

Har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Peter Brant Møller på telefon 51232530, som ser frem til at høre fra dig. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden café og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference. 

Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. ”Velkommenhed” og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel – ja, det er selve vores DNA.

Læs mere på www.skagenhotel.dk

Color Hotel Skagen A/SSkagen2018-11-30T00:00:002019-01-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges til restaurant JØRN

UTZON CENTER A/S

Aalborg
Restaurant JØRN er placeret i Utzon Center i Aalborg. Vi har travlt og søger pr. 15. februar 2019 en kok, der har høje ambitioner og som samtidig er en holdspiller. I restauranten serverer vi sæsonbetonede frokostretter med vægt på de bedste råvarer...
Indrykket:20. december 2018
Udløbsdato:26. januar 2019

Kawayi Sushi søger sushikokke

Kawayi Sushi IVS

Aalborg SV
Kawayi Sushi søger sushikokke med erfaring til fuldtidsjob. Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan. Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com For nærmere oplysninger kontaktes Mia på tlf. 28152687 (træffes mellem ...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:6. marts 2019

Kok/Cater/Ufaglært med erfaring - Hobro

Bowl'n'Fun Hobro

Hobro
BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I HOBRO Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kv...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019

Kantineleder - Aabybro

Jammerbugt afdeling

Aabybro
Til vores skole i Aabybro søger vi en kantineleder, som er selvkørende og trives med frihed under ansvar. Du skal servicere vores kursister og personale. Hvem er du? Du har erfaring med kantinedrift. Du har en køkkenfaglig uddannelse Du kan planlægg...
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:19. januar 2019

Kok til Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen A/S

Skagen
Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og velkommenhed for alle vores gæster. Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og væ...
Indrykket:30. november 2018
Udløbsdato:25. januar 2019