Kok søges til Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro, Sabro

Kok søges til Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro, Sabro

Vi har travlt på vores hoteller – derfor søger vi endnu en kok til vores køkkenteam.

Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro i Sabro. Vi sætter et stort præg på turistlivet i Løgstør og Vesthimmerland og du kan være med til at præsentere vores skønne område for de mange tusind gæster vi har besøg af hvert år.


Beskrivelse af jobbet:

  • Sammen med resten af køkkenteamet står I for at tilberede lækker mad til vores mange gæster. I vores køkken laver vi alt fra finere gourmet til stor buffet. Vi er kendt for vores gode køkken. Vores Løgstørhotellers køkkener bærer desuden præg af det maritime miljø vi befinder os i. Det kommer til udtryk i både vores a’la carte på havnefronten og ved vores store fisk- og skaldyrsbuffet på Løgstør Parkhotel.

 

  • Udover tilberedningen af maden, er det også køkkenets ansvar at sørge for det daglige rengøring af køkkenet. Vi forventer et køkken der altid er ordentligt og rent.

 

  • I er sammen med til at udvikle menuer og især den kreative frihed i køkkenet er noget vi vægter højt. Du har mulighed for at sætte dit præg på vores hoteller.

 

Vores forventninger til dig:

  • Du er erfaren indenfor faget.
  • Du er ansvarsbevidst
  • Du er mødestabil
  • Du er engageret

Vi tilbyder:

  • En fleksibel arbejdsplads
  • Frihed under ansvar
  • Mulighed for at udvikle dig i en virksomhed i udvikling
  • Løn efter kvalifikation
  • Et stort team af medarbejdere
  • Mulighed for kreativ udfoldelse


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329942441Phoenix-e6f7ac2712019-01-14T00:00:00Kok søges til Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro, Sabro

Kok søges til Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro, Sabro

Vi har travlt på vores hoteller – derfor søger vi endnu en kok til vores køkkenteam.

Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro i Sabro. Vi sætter et stort præg på turistlivet i Løgstør og Vesthimmerland og du kan være med til at præsentere vores skønne område for de mange tusind gæster vi har besøg af hvert år.


Beskrivelse af jobbet:

  • Sammen med resten af køkkenteamet står I for at tilberede lækker mad til vores mange gæster. I vores køkken laver vi alt fra finere gourmet til stor buffet. Vi er kendt for vores gode køkken. Vores Løgstørhotellers køkkener bærer desuden præg af det maritime miljø vi befinder os i. Det kommer til udtryk i både vores a’la carte på havnefronten og ved vores store fisk- og skaldyrsbuffet på Løgstør Parkhotel.

 

  • Udover tilberedningen af maden, er det også køkkenets ansvar at sørge for det daglige rengøring af køkkenet. Vi forventer et køkken der altid er ordentligt og rent.

 

  • I er sammen med til at udvikle menuer og især den kreative frihed i køkkenet er noget vi vægter højt. Du har mulighed for at sætte dit præg på vores hoteller.

 

Vores forventninger til dig:

  • Du er erfaren indenfor faget.
  • Du er ansvarsbevidst
  • Du er mødestabil
  • Du er engageret

Vi tilbyder:

  • En fleksibel arbejdsplads
  • Frihed under ansvar
  • Mulighed for at udvikle dig i en virksomhed i udvikling
  • Løn efter kvalifikation
  • Et stort team af medarbejdere
  • Mulighed for kreativ udfoldelse
Kok søges til Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro, Sabro Vi har travlt på vores hoteller derfor søger vi endnu en kok til vores køkkenteam. Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro i Sabro. Vi sætter et stort præg på turistlivet i Løgstør og Vesthimmerland og du kan være med til at præsentere vores skønne område for de mange tusind gæster vi har besøg af hvert år. Beskrivelse af jobbet: Sammen med resten af køkkenteamet står I for at tilberede lækker mad til vores mange gæster. I vores køkken laver vi alt fra finere gourmet til stor buffet. Vi er kendt for vores gode køkken. Vores Løgstørhotellers køkkener bærer desuden præg af det maritime miljø vi befinder os i. Det kommer til udtryk i både vores a la carte på havnefronten og ved vores store fisk- og skaldyrsbuffet på Løgstør Parkhotel. Udover tilberedningen af maden, er det også køkkenets ansvar at sørge for det daglige rengøring af køkkenet. Vi forventer et køkken der altid er ordentligt og rent. I er sammen med til at udvikle menuer og især den kreative frihed i køkkenet er noget vi vægter højt. Du har mulighed for at sætte dit præg på vores hoteller. Vores forventninger til dig: Du er erfaren indenfor faget. Du er ansvarsbevidst Du er mødestabil Du er engageret Vi tilbyder: En fleksibel arbejdsplads Frihed under ansvar Mulighed for at udvikle dig i en virksomhed i udvikling Løn efter kvalifikation Et stort team af medarbejdere Mulighed for kreativ udfoldelse11Jobnete6f7ac27100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-11T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandVesthimmerland3435438Rimbach ApS11Toftebjerg Alle 69670LøgstørDKDanmark0
al@logstorparkhotel.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent694081JobNet493054249305421000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6f7ac27https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6f7ac27https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6f7ac27&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6f7ac27&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgEr du den nye Kok i Rimbach ApS?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360114245Anita Larcheal@logstorparkhotel.dkDKDanmarkDKDanmark329942415Kok/Gastronom - Hvalpsund FærgekroRobot Hvalpsund Færgekro søger voksen og ansvarsbevidst person, som er serviceminded, udadvendt og glad, der har lyst til at give de bedste oplevelser for vores gæster. Som kok forventer vi, du har interesse for kreativ gastronomi og nye tilberedningsformer. Du vil være med til at udvikle vores forretning, i samarbejde med det team vi har i dag. Vi forventer, du har overblik og ikke lader dig stresse i travle perioder. Som kok kommer du til at arbejde både med A la carte, selskaber, kurser og møder samt Gourmet- og weekendophold. Du får medansvar for vores kokkeelever, og vil være medbestemmende på udviklingen af vores menukort. Vi forventer du er udlært kok. Taler flydende dansk. Du skal kunne se dig selv i et kreativt køkken med respekt for råvarer og økonomi. Omsætningsmæssigt ligger A la carte og Selskaber ca. på højde. Derfor er det vigtigt du har interesse for begge. Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi har en glad, venlig og familiær omgangstone. Vi hjælper hinanden, for at give den bedste oplevelse for gæsterne. Arbejdstiden planlægges efter vagtplan. Der er mulighed for at overnatte på kroen, hvis man ønsker det. Tiltrædelse efter aftale dog senest 1 3-2019. Da det er en stilling der kan give anledning til spørgsmål, beder vi dig maile en skriftlig ansøgning, gerne med billede. Det er muligt at kontakte Kromanden Peder Holm på tlf. 98 63 86 00 mellem 10.00-16.00 - for uddybende spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at maile spørgsmål på: post@hvalpsund-faergekro.dk Se evt. mere på: http: www.hvalpsund-faergekro.dk

Hvalpsund Færgekro søger voksen og ansvarsbevidst person, som er serviceminded, udadvendt og glad, der har lyst til at give de bedste oplevelser for vores gæster.  

Som kok forventer vi, du har interesse for kreativ gastronomi og nye tilberedningsformer. Du vil være med til at udvikle vores forretning, i samarbejde med det team vi har i dag. Vi forventer, du har overblik og ikke lader dig stresse i travle perioder. Som kok kommer du til at arbejde både med A la carte, selskaber, kurser og møder samt Gourmet- og weekendophold.

Du får medansvar for vores kokkeelever, og vil være medbestemmende på udviklingen af vores menukort.  

Vi forventer du er udlært kok. Taler flydende dansk.

Du skal kunne se dig selv i et kreativt køkken med respekt for råvarer og økonomi. Omsætningsmæssigt ligger A la carte og Selskaber ca. på højde. Derfor er det vigtigt du har interesse for begge.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi har en glad, venlig og familiær omgangstone. Vi hjælper hinanden, for at give den bedste oplevelse for gæsterne.

Arbejdstiden planlægges efter vagtplan.  

Der er mulighed for at overnatte på kroen, hvis man ønsker det.  

Tiltrædelse efter aftale dog senest 1/3-2019.

Da det er en stilling der kan give anledning til spørgsmål, beder vi dig maile en skriftlig ansøgning, gerne med billede. Det er muligt at kontakte Kromanden Peder Holm på tlf. 98 63 86 00 mellem 10.00-16.00 - for uddybende spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at maile spørgsmål på: post@hvalpsund-faergekro.dk  

Se evt. mere på:  http://www.hvalpsund-faergekro.dk

HVALPSUND FÆRGEKRO ApSFarsø2019-01-14T00:00:002019-02-28T00:00:00
329952030Faglært kok søges til Restaurant Papegøjehaven i AalborgRobot Kok, Restaurant Papegøjehaven A S, Aalborg Kunne du tænke dig at være med til at udvikle et af danmarks største og mest alsidige køkkener, engagere vores elever og være en del af en arbejdsplads, der tror på at god service kommer af stor arbejdsglæde og god trivsel. Restaurant Papegøjehaven i Aalborg Kongres Kultur Center søger en faglært kok til vores køkken. Du bliver en del af vort køkkens daglige drift i et engageret og kompetent team (vi har også et koldt køkken) Opgaverne Du får nogle erfarne, kompetente og flinke kollegaer, en spændende og alsidig hverdag, der består både af konferencer, a la carte, selskaber, mad ud af huset samt store banquetter fester. Du skal sammen med køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil så vi kan leve op til vores gæsters krav nu og i fremtiden. Din baggrund og profil Du skal være faglært kok gerne med nogle års erfaring Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse Du tager initiativ og har øje for dine kollegers behov Du er indstillet på at levere kvalitet i alle dine arbejdsopgaver Du har en åben, ærlig og hjertelig måde at kommunikere på Du interesserer dig for at lære fra dig så vores elever får den bedst mulige bagage med herfra. Vi tilbyder Restaurant Papegøjehaven er en af danmarks største private restaurantionsvirksomheder med ca. 50 fuldtidsansatte inkl. elever. Vi har til huse i Aalborg Kongres Kultur Center (AKKC) hvor vi er eneleverandør af alle F B ydelser til såvel små åsom meget store arrangementer. Vi har en omfattende selskabs- og diner transportable forretning samt en del a la carte i forbindelse med kulturelle arrangementer i AKKC.Se mere på Papegojehaven.dk Vi har overenskomst, tilbyder dig løn efter kvalifikationer, pensionsordning. Vi vægter frihed under ansvar og sætter arbejdsglæde og trivsel i højsædet. Vi giver dig personlig udvikling, og du får sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Du er velkommen til at ringe til Køkkenchef Kristian Mikkelsen eller Souschef Simon Busk Sørensen på tlf.: 98136251, hvis du vil have yderligere information om stillingen. Ansøgning: Send din ansøgning og CV til lm@papegojehaven.dk - gerne senest Tiltrædelse er hurtigst muligt eller efter aftale.

Kok, Restaurant Papegøjehaven A/S, Aalborg

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle et af danmarks største og mest alsidige køkkener, engagere vores elever og være en del af en arbejdsplads, der tror på at god service kommer af stor arbejdsglæde og god trivsel.

Restaurant Papegøjehaven i Aalborg Kongres & Kultur Center søger en faglært kok til vores køkken. Du bliver en del af vort køkkens daglige drift i et engageret og kompetent team (vi har også et koldt køkken)

Opgaverne

Du får nogle erfarne, kompetente og flinke kollegaer, en spændende og alsidig hverdag, der består både af konferencer, a la carte, selskaber, mad ud af huset samt store banquetter/fester. Du skal sammen med køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil så vi kan leve op til vores gæsters krav nu og i fremtiden.


Din baggrund og profil

  • Du skal være faglært kok gerne med nogle års erfaring
  • Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse
  • Du tager initiativ og har øje for dine kollegers behov
  • Du er indstillet på at levere kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du har en åben, ærlig og hjertelig måde at kommunikere på
  • Du interesserer dig for at lære fra dig så vores elever får den bedst mulige bagage med herfra.

 

Vi tilbyder

Restaurant Papegøjehaven er en af danmarks største private restaurantionsvirksomheder med ca. 50 fuldtidsansatte inkl. elever. Vi har til huse i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) hvor vi er eneleverandør af alle F&B ydelser til såvel små åsom meget store arrangementer. Vi har en omfattende selskabs- og diner transportable forretning samt en del a la carte i forbindelse med kulturelle arrangementer i AKKC.
Se mere på Papegojehaven.dk

Vi har overenskomst, tilbyder dig løn efter kvalifikationer, pensionsordning.

Vi vægter frihed under ansvar og sætter arbejdsglæde og trivsel i højsædet. Vi giver dig personlig udvikling, og du får sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Du er velkommen til at ringe til Køkkenchef Kristian Mikkelsen eller Souschef Simon Busk Sørensen på tlf.: 98136251, hvis du vil have yderligere information om stillingen.

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til lm@papegojehaven.dk - gerne senest

Tiltrædelse er hurtigst muligt eller efter aftale.

RESTAURANT PAPEGØJEHAVEN A/SAalborg2019-01-31T00:00:002019-02-21T00:00:00
329951384Kok eller ernæringsassistentRobot Madservice Viborg søger en erfaren kok eller ernæringsassistent på 37 timer uge med tiltrædelse 1. april 2019 eller efter aftale, til vores Produktionskøkken, som er beliggende ved Plejecenter Blichergården i Viborg. Vi søger: en medarbejder, som har erfaring fra køkkener med stordrift eller har lyst til denne udfordring en medarbejder der kan fremstille Den Gode hverdagsmad, så vores borgere hver dag oplever et madtilbud af høj kulinarisk kvalitet, som lever op til borgernes forventninger en medarbejder som kan fremstille velsmagende mad i store mængder, have et godt overblik og være struktureret og effektiv i sin tilgang til opgaverne, ved både produktion, oprydning og rengøring en medarbejder som har fokus på at udvikle på nuværende og nye retter, b.la. med at øge anvendelse af økologiske varer, nedbringe spild, optimere tilberedningsmetoder med brug af ny teknologi samt sensorisk arbejde med at udvikle og forfine smagsoplevelsen og anrette på nye måder en medarbejder som kan indgå i et stort medarbejderteam Vi forventer at du: brænder for at lave god og velsmagende hverdagsmad og samtidig kan omsætte nye tiltag i videreudviklingen af tilbuddet er serviceminded og løsningsorienteret kan samarbejde i selvstyrende teams og er ansvarsfuld, stabil og fleksibel med fokus på trivsel for alle kan kommunikere sagligt, fagligt og beslutte i arbejdsfællesskaber kan bringe din fagkompetence i spil, således at der sker tværfaglig udvikling mellem de forskellige kostfaggrupper Vi er: Produktionskøkkenet som fremstiller og leverer middagsretter til visiterede hjemmeboende borgere samt menu komponenter til middagsmaden og lune retter til beboerne på plejecentrene i Viborg kommune. I alt bespises dagligt ca. 1100 borgere i Viborg kommune. Et produktionskøkken hvor arbejdsopgaverne er fordelt i to medarbejderteams. De indbefatter produktionsplanlægning, produktion og opvask, pakning, distribuering og fælles rengøring i overensstemmelse med egenkontrolprogrammet. Produktionsplanlægningen foregå efter LEAN-principper for at optimere produktionsflowet, der minimerer spild og fremmer en god kvalitet på vores mad. Maden fremstilles og pakkes efter principperne i en MAP-produktion. Vi tilbyder en arbejdsplads som: vil kendes på god kvalitet i alt vi laver gør det vi siger og vores motto er: Det finder vi ud af har organiseret sig i teams, for at opnå gode rutiner i vores arbejdsopgaver og være flere om vores fælles opgaver har et arbejdsmiljø som har øje for den enkeltes trivsel, men også værner om et godt arbejdsfællesskab vi ligger vægt på det tværfaglige samarbejde i Madservice med forskellige faggrupper Den daglige arbejdstid vil ligge i tidsrummet mellem 6.00 - 16.00. Løn i henhold til gældende overenskomst. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 9. Har du yderligere spørgsmål rettes henvendelse til leder af Madservice Ellen Lyngsø på tlf.: 87 87 67 70 eller teamleder i Produktionskøkkenet Ren e Rinke på tlf.: 25 63 21 13. Der er totalt rygeforbud i arbejdstiden.Madservice Viborg søger en erfaren kok eller ernæringsassistent på 37 timer/uge med
tiltrædelse 1. april 2019 eller efter aftale, til vores Produktionskøkken, som er
beliggende ved Plejecenter Blichergården i Viborg.
 
Vi søger:

   • en medarbejder, som har erfaring fra køkkener med stordrift eller har lyst til denne udfordring
   • en medarbejder der kan fremstille Den Gode hverdagsmad, så vores borgere hver dag oplever et madtilbud af høj kulinarisk kvalitet, som lever op til borgernes forventninger
   • en medarbejder som kan fremstille velsmagende mad i store mængder, have et godt overblik og være struktureret og effektiv i sin tilgang til opgaverne, ved både produktion, oprydning og rengøring
   • en medarbejder som har fokus på at udvikle på nuværende og nye retter, b.la. med at øge anvendelse af økologiske varer, nedbringe spild, optimere tilberedningsmetoder med brug af ny teknologi samt sensorisk arbejde med at udvikle og forfine smagsoplevelsen og anrette på nye måder
   • en medarbejder som kan indgå i et stort medarbejderteam

 
Vi forventer at du:

   • brænder for at lave god og velsmagende hverdagsmad og samtidig kan omsætte nye tiltag i videreudviklingen af tilbuddet
   • er serviceminded og løsningsorienteret
   • kan samarbejde i selvstyrende teams og er ansvarsfuld, stabil og fleksibel med fokus på trivsel for alle
   • kan kommunikere sagligt, fagligt og beslutte i arbejdsfællesskaber
   • kan bringe din fagkompetence i spil, således at der sker tværfaglig udvikling mellem de forskellige kostfaggrupper

 
Vi er:
Produktionskøkkenet som fremstiller og leverer middagsretter til visiterede hjemmeboende borgere samt menu komponenter til middagsmaden og lune retter til beboerne på plejecentrene i Viborg kommune.
I alt bespises dagligt ca. 1100 borgere i Viborg kommune.
 
Et produktionskøkken hvor arbejdsopgaverne er fordelt i to medarbejderteams.
De indbefatter produktionsplanlægning, produktion og opvask, pakning, distribuering og
fælles rengøring i overensstemmelse med egenkontrolprogrammet.
 
Produktionsplanlægningen foregå efter LEAN-principper for at optimere produktionsflowet, der minimerer spild og fremmer en god kvalitet på vores mad.
Maden fremstilles og pakkes efter principperne i en MAP-produktion.
 

Vi tilbyder en arbejdsplads som:

   • vil kendes på god kvalitet i alt vi laver
   • gør det vi siger og vores motto er: ”Det finder vi ud af”
   • har organiseret sig i teams, for at opnå gode rutiner i vores arbejdsopgaver og
være flere om vores fælles opgaver
   • har et arbejdsmiljø som har øje for den enkeltes trivsel, men også værner om et godt arbejdsfællesskab
   • vi ligger vægt på det tværfaglige samarbejde i Madservice med forskellige faggrupper



Den daglige arbejdstid vil ligge i tidsrummet mellem 6.00 - 16.00.
 
Løn i henhold til gældende overenskomst.
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 9.

Har du yderligere spørgsmål rettes henvendelse til leder af Madservice Ellen Lyngsø på tlf.: 87 87 67 70 eller teamleder i Produktionskøkkenet Renée Rinke på tlf.: 25 63 21 13.

Der er totalt rygeforbud i arbejdstiden.
 

Social, Sundhed & OmsorgViborg2019-01-30T00:00:002019-02-20T00:00:00
329946781Nordstjernen søger ny erfaren ernæringsfaglig ''styrmand'' til vores køkken.Robot Vi søger en ny erfaren medarbejder med relevant uddannelse for, at kunne varetage det ernæringsfaglige ansvar i forhold til Nordstjernens 25 beboere. En spændende stilling med mange muligheder. Stillingen er på 37 timer ugentlig med vagt hver 3. weekend Start d. 1. maj 2019 Ansøgningsfrist: Mandag d. 4. marts 2019. Senest kl. 12. Samtaler afholdes i uge 10 og 11 Læs stillingsopslaget i sin helhed på vores hjemmeside www.plejehjemmetnordstjernen.dk

Vi søger en ny erfaren medarbejder med relevant uddannelse for, at kunne varetage det ernæringsfaglige ansvar i forhold til Nordstjernens 25 beboere.

En spændende stilling med mange muligheder.

Stillingen er på 37 timer ugentlig med vagt hver 3. weekend

Start d. 1. maj 2019

Ansøgningsfrist: Mandag d. 4. marts 2019. Senest kl. 12.

Samtaler afholdes i uge 10 og 11

Læs stillingsopslaget i sin helhed på vores hjemmeside

www.plejehjemmetnordstjernen.dk

Friplejehjemmet NordstjernenViborg2019-01-22T00:00:002019-03-04T00:00:00
329944717Grillen Burgerbar søger deltids køkken medarbejder til vores restaurant i AalobrgRobot Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning. Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener restauranter.I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart. Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende: Du er frisk og fuld af energi Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret Du er mødestabil og præsentabel Du har mulighed for at arbejde aften og weekend Vi tilbyder: En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamaalborg@grillenburgerbar.dk med titlen Kok Deltid - Aalborg i emnefeltet. Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.

Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.

Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener/restauranter.

I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er frisk og fuld af energi
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret
  • Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for
  • Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret
  • Du er mødestabil og præsentabel
  • Du har mulighed for at arbejde aften og weekend

Vi tilbyder:

  • En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje
  • At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling 

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamaalborg@grillenburgerbar.dk med titlen ”Kok – Deltid - Aalborg” i emnefeltet.

Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

GRILLEN GROUP ApSAalborg2019-01-19T00:00:002019-02-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok/Gastronom - Hvalpsund Færgekro

HVALPSUND FÆRGEKRO ApS

Farsø
Hvalpsund Færgekro søger voksen og ansvarsbevidst person, som er serviceminded, udadvendt og glad, der har lyst til at give de bedste oplevelser for vores gæster. Som kok forventer vi, du har interesse for kreativ gastronomi og nye tilberedningsform...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Faglært kok søges til Restaurant Papegøjehaven i Aalborg

RESTAURANT PAPEGØJEHAVEN A/S

Aalborg
Kok, Restaurant Papegøjehaven A S, Aalborg Kunne du tænke dig at være med til at udvikle et af danmarks største og mest alsidige køkkener, engagere vores elever og være en del af en arbejdsplads, der tror på at god service kommer af stor arbejdsglæd...
Indrykket:31. januar 2019
Udløbsdato:21. februar 2019

Kok eller ernæringsassistent

Social, Sundhed & Omsorg

Viborg
Madservice Viborg søger en erfaren kok eller ernæringsassistent på 37 timer uge med tiltrædelse 1. april 2019 eller efter aftale, til vores Produktionskøkken, som er beliggende ved Plejecenter Blichergården i Viborg. Vi søger: en medarbejder, som ha...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:20. februar 2019

Nordstjernen søger ny erfaren ernæringsfaglig ''styrmand'' til vores køkken.

Friplejehjemmet Nordstjernen

Viborg
Vi søger en ny erfaren medarbejder med relevant uddannelse for, at kunne varetage det ernæringsfaglige ansvar i forhold til Nordstjernens 25 beboere. En spændende stilling med mange muligheder. Stillingen er på 37 timer ugentlig med vagt hver 3. wee...
Indrykket:22. januar 2019
Udløbsdato:4. marts 2019

Grillen Burgerbar søger deltids køkken medarbejder til vores restaurant i Aalobrg

GRILLEN GROUP ApS

Aalborg
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!...
Indrykket:19. januar 2019
Udløbsdato:17. februar 2019