Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til Øko Cafeteriet/Svendborg

Vi søger en Kok til at køre vores a la carte køkken fra 1. april til 1 september 2018

Du skal kunne have mange bolde i luften og klare et køkken i højt tempo. Du skal have kendskab til både vegetar og veganer køkkenet samtidig med at du ikke har noget imod at arbejde med kød. Vores menukort er lille med sandwich, dagens ret, salater mm, tilgengæld er alt hjemmelavet og 100 % økologisk. Du kan læse mere om os og stedet på vores hjemmeside www.oekocafeteriet.dk.

Vi er ikke interesseret i diplomer og lange cvèr. Vi er interesseret i dig, kærlighed til maden og en kollega som kan flytte fingrene ;-) 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329741540Phoenix-6888121712018-01-16T03:02:16.320Kok søges til Øko Cafeteriet/Svendborg

Vi søger en Kok til at køre vores a la carte køkken fra 1. april til 1 september 2018

Du skal kunne have mange bolde i luften og klare et køkken i højt tempo. Du skal have kendskab til både vegetar og veganer køkkenet samtidig med at du ikke har noget imod at arbejde med kød. Vores menukort er lille med sandwich, dagens ret, salater mm, tilgengæld er alt hjemmelavet og 100 % økologisk. Du kan læse mere om os og stedet på vores hjemmeside www.oekocafeteriet.dk.

Vi er ikke interesseret i diplomer og lange cvèr. Vi er interesseret i dig, kærlighed til maden og en kollega som kan flytte fingrene ;-) 

 

2018-03-13T00:50:43.777 Vi søger en Kok til at køre vores a la carte køkken fra 1. april til 1 september 2018 Du skal kunne have mange bolde i luften og klare et køkken i højt tempo. Du skal have kendskab til både vegetar og veganer køkkenet samtidig med at du ikke har noget imod at arbejde med kød. Vores menukort er lille med sandwich, dagens ret, salater mm, tilgengæld er alt hjemmelavet og 100 økologisk. Du kan læse mere om os og stedet på vores hjemmeside www.oekocafeteriet.dk. Vi er ikke interesseret i diplomer og lange cv r. Vi er interesseret i dig, kærlighed til maden og en kollega som kan flytte fingrene -)11Jobnet68881217100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-12T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynSvendborgEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynFaaborg-Midtfyn3078233KNARREBJERG ApS11Knarrebjergvej 245762Vester SkerningeDKDanmarkORS/blank.png155.0816910010.47431300
info@oekocafeteriet.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset509511JobNet47393791000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=68881217https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=68881217https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=68881217&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=68881217&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352316998Sally Lundgren Hyldalinfo@oekocafeteriet.dkDKDanmarkDKDanmark329910531Faglærte kokke til vikarvagter på FynRobot Hos Vikar Gastronomi får vi konstant mere travlt med både private arrangementer og hos erhvervskunder, og som vi så småt er gået i gang med årets sidste højsæsonen, skal vi bruge flere dygtige Kokke til vores landsdækkende team af tilkaldevikarer. Jobbet Opgaverne, der skal løses, er meget forskelligartede. Vi servicerer både privat og erhverv, så du skal være parat til, at hver enkelt opgave er en ny menu i et nyt køkken, omend du naturligvis også kan tilbydes mange vagter hos samme kunde, hvis kemien er rigtig og behovet eksisterer. Jobbet udføres på varierende arbejdssteder rundt omkring i regionen, og du kontrollerer helt selv, hvilke og hvor mange opgaver, du ønsker at tage. Vi tilbyder ordnede forhold samt en fornuftig løn. Om dig Du er faglært kok - og gerne med solid brancheerfaring, da vores ambitioner er høje og kvalitet er i højsædet. Vi lægger desuden vægt på, at du er gennemgående serviceminded og udfører dit arbejde med et smil, uanset stressniveauet på det enkelte arbejdssted. Du er måske mellem jobs og ønsker noget at lave, indtil det helt rigtige fuldtidsjob dukker op. Eller du søger deltidsjob til at supplere dit nuværende. Eller også ønsker du at give al din energi til det fagligt udfordrende og fleksible vikarliv. Det betyder ikke så meget for os, så længe du er motiveret for at levere, hver gang du er i køkkenet og brænder for dit fag. Du kan medbrige egen kokkejakke og eget knivsæt til hver vagt. Ansøg Kontakt os via hjemmesiden www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os eller send din ansøgning til mail@vikaroggastronomi.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Vikar & Gastronomi får vi konstant mere travlt med både private arrangementer og hos erhvervskunder, og som vi så småt er gået i gang med årets sidste højsæsonen, skal vi bruge flere dygtige Kokke til vores landsdækkende team af tilkaldevikarer.

 

Jobbet

Opgaverne, der skal løses, er meget forskelligartede. Vi servicerer både privat og erhverv, så du skal være parat til, at hver enkelt opgave er en ny menu i et nyt køkken, omend du naturligvis også kan tilbydes mange vagter hos samme kunde, hvis kemien er rigtig og behovet eksisterer.

Jobbet udføres på varierende arbejdssteder rundt omkring i regionen, og du kontrollerer helt selv, hvilke og hvor mange opgaver, du ønsker at tage.

Vi tilbyder ordnede forhold samt en fornuftig løn. 

 

Om dig

Du er faglært kok - og gerne med solid brancheerfaring, da vores ambitioner er høje og kvalitet er i højsædet. Vi lægger desuden vægt på, at du er gennemgående serviceminded og udfører dit arbejde med et smil, uanset stressniveauet på det enkelte arbejdssted.

Du er måske mellem jobs og ønsker noget at lave, indtil det helt rigtige fuldtidsjob dukker op. Eller du søger deltidsjob til at supplere dit nuværende. Eller også ønsker du at give al din energi til det fagligt udfordrende og fleksible vikarliv. Det betyder ikke så meget for os, så længe du er motiveret for at levere, hver gang du er i køkkenet og brænder for dit fag.

Du kan medbrige egen kokkejakke og eget knivsæt til hver vagt.

 

Ansøg

Kontakt os via hjemmesiden www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os eller send din ansøgning til

mail@vikaroggastronomi.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vikar og Gastronomi IVSOdense2018-11-12T00:00:002019-01-07T00:00:00
329903758Ammi Jee´s søger indisk kokRobot Ammi Jee s som er en del af madeventyret Wokkabox og Phi Mo, søger en dygtig indisk- kok. Vi søger en indisk- kok der på en professionel og engageret facon kan bidrage med, at skabe succes i Ammi Jee s Rosengårdcentret, som åbner til december. Stillingsbeskrivelse I stillingen er der tale om en indisk-kok- der i tæt samarbejde med køkkenchefen i Sanil Maharjan -vil komme til at arbejde sammen i et engageret team med både køkken og frontpersonale. Ammi Jee s er et moderne spisested og man vil få muligheden for, at kunne påvirke dagligdagen i stor grad. Vi er et team som arbejder efter fælles mål og efter samme høje ambition om altid at levere den bedste kvalitet og service. Kvalifikationer og arbejdsopgaver som indisk- kok Du er en dygtig indisk-kok og har erfaring fra lignende stilling. Du har lyst til at arbejde i et dynamisk team og sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde. Som person er du glad og ser det positive i alle situationer. Du elsker at arbejde i højt tempo og er god til at holde hovedet koldt i stressede situationer. Du er kreativ og forstår at samarbejde igennem god kommunikation. Du skal sikre optimal udnyttelse af ressourceforbruget gennem planlægning og kalkulationer, samt sørge for, at omkostningsniveauet er i overenstemmelse med budgettet. Ansøgning og kontakt Ansættelse hutigst muligt. Send din ansøgning til: Fantastic Food Aps, Skibhusvej 154, 5000 Odense C, eller på mail til Direktør Yasar Nazir på yass@live.dk

Ammi Jee´s som er en del af madeventyret Wokkabox og Phi Mo, søger en dygtig indisk- kok. Vi søger en indisk- kok der på en professionel og engageret facon kan bidrage med, at skabe succes i Ammi Jee´s Rosengårdcentret, som åbner til december.

Stillingsbeskrivelse

I stillingen er der tale om en indisk-kok- der i tæt samarbejde med køkkenchefen i Sanil Maharjan -vil komme til at arbejde sammen i et engageret team med både køkken og frontpersonale. Ammi Jee´s er et moderne spisested og man vil få muligheden for, at kunne påvirke dagligdagen i stor grad. Vi er et team som arbejder efter fælles mål og efter samme høje ambition om altid at levere den bedste kvalitet og service.

Kvalifikationer og arbejdsopgaver som indisk- kok

Du er en dygtig indisk-kok og har erfaring fra lignende stilling.

Du har lyst til at arbejde i et dynamisk team og sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde.

Som person er du glad og ser det positive i alle situationer.

Du elsker at arbejde i højt tempo og er god til at holde hovedet koldt i stressede situationer.

Du er kreativ og forstår at samarbejde igennem god kommunikation.

Du skal sikre optimal udnyttelse af ressourceforbruget gennem planlægning og kalkulationer, samt sørge for, at omkostningsniveauet er i overenstemmelse med budgettet.

Ansøgning og kontakt

Ansættelse hutigst muligt.

Send din ansøgning til: Fantastic Food Aps, Skibhusvej 154, 5000 Odense C, eller på mail til Direktør Yasar Nazir på yass@live.dk

 

 

 

  

Fantastic Food ApSOdense2018-10-31T00:00:002018-12-26T00:00:00
329903686Wokkabox søger thai-kokRobot Wokkabox, som er en del af madeventyret Ammi Jees og Phi Mo, søger en dygtig thai-kok. Vi søger en thai-kok der på en professionel og engageret facon kan bidrage med, at skabe succes som et af de bedste spisesteder i Odense. Stillingsbeskrivelse I stillingen er der tale om en thai-kok- der i tæt samarbejde med køkkenchefen i Rungnapa Samlee- vil komme til at arbejde sammen i et engageret team med både køkken og frontpersonale. Wokkabox er en moderne take away og man vil få muligheden for, at kunne påvirke dagligdagen i stor grad. Vi er et team som arbejder efter fælles mål og efter samme høje ambition om altid at levere den bedste kvalitet og service. Kvalifikationer og arbejdsopgaver som thai-kok Du er en dygtig thai-kok og har erfaring fra lignende stilling. Du har lyst til at arbejde i et dynamisk team og sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde. Som person er du glad og ser det positive i alle situationer. Du elsker at arbejde i et højt tempo og er god til at holde hovedet koldt i stressede situationer. Du er kreativ og forstår at samarbejde igennem god kommunikation, Du skal sikre optimal udnyttelse af ressourceforbruget gennem planlægning og kalkulationer, samt sørge for, at omkostningsniveauet er i overnestemmelse med budgettet. Ansøgning og kontakt Ansættelse hurtigst muligt. Send din ansøgning til: WOKKABOX Aps, Skibhusvej 154, 5000 Odense C, eller på mail til Direktør Agata Hochnowska på wokkabox@live.dk

Wokkabox, som er en del af madeventyret Ammi Jees og Phi Mo, søger en dygtig thai-kok.

Vi søger en thai-kok der på en professionel og engageret facon kan bidrage med, at skabe succes som et af de bedste spisesteder i Odense.

 Stillingsbeskrivelse

I stillingen er der tale om en thai-kok- der i tæt samarbejde med køkkenchefen i Rungnapa Samlee- vil komme til at arbejde sammen i et engageret team med både køkken og frontpersonale. Wokkabox er en moderne take away og man vil få muligheden for, at kunne påvirke dagligdagen i stor grad. Vi er et team som arbejder efter fælles mål og efter samme høje ambition om altid at levere den bedste kvalitet og service.

Kvalifikationer og arbejdsopgaver som thai-kok

Du er en dygtig thai-kok og har erfaring fra lignende stilling.

Du har lyst til at arbejde i et dynamisk team og sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde.

Som person er du glad og ser det positive i alle situationer.

Du elsker at arbejde i et højt tempo og er god til at holde hovedet koldt i stressede situationer.

Du er kreativ og forstår at samarbejde igennem god kommunikation,

Du skal sikre optimal udnyttelse af ressourceforbruget gennem planlægning og kalkulationer, samt sørge for, at omkostningsniveauet er i overnestemmelse med budgettet.

Ansøgning og kontakt

Ansættelse hurtigst muligt.

Send din ansøgning til: WOKKABOX Aps, Skibhusvej 154, 5000 Odense C, eller på mail til Direktør Agata Hochnowska på wokkabox@live.dk

 

 

  

 

 

WOKKABOX ApSOdense2018-10-31T00:00:002018-12-26T00:00:00
329921594KokRobot Trives du i et ambitiøst køkken, hvor du aldrig bliver bedt om at gå på kompromis med kvaliteten, kreativiteten og din faglige stolthed, skal du søge jobbet som kok på Hotel Storebælt. Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder og sammensætter vores menuer med udgangspunkt i sæsons friske råvarer. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Det er vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt, at du er nysgerrig og initiativrig. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale og økologiske råvarer. I Sinatur er gastronomi en af de 3 kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Det er noget, vi vægter højt i den daglige drift. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Du skal have en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale, økologiske råvarer. Dertil krydret med ordentlig løn, arbejdstider samt ansættelsesforhold med fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder: Trygge og gode ansættelsesforhold Flere attraktive personalegoder En sund arbejdsplads med fokus på fleksible arbejdsforhold Mulighed for både barns 1. og 2. sygedag Løn efter erfaring og kvalifikationer Vil du med på holdet? For mere information om stillingen, kontakt køkkenchef Rasmus Tobias Lauritsen på 6331 4949 eller rtla@sinatur.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler. Send din ansøgning via dette link: https: app.jobmatchprofile.com 6ypqcg Vil du vide mere om os? Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i skovbrynet eller strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske. Her er højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling. Du kan læse mere om os og vores seks hoteller på www.sinatur.dk.

Trives du i et ambitiøst køkken, hvor du aldrig bliver bedt om at gå på kompromis med kvaliteten, kreativiteten og din faglige stolthed, skal du søge jobbet som kok på Hotel Storebælt.

Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder og sammensætter vores menuer med udgangspunkt i sæsons friske råvarer. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Det er vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt, at du er nysgerrig og initiativrig. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale og økologiske råvarer.

I Sinatur er gastronomi en af de 3 kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Det er noget, vi vægter højt i den daglige drift. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør.

Du skal have en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale, økologiske råvarer.

Dertil krydret med ordentlig løn, arbejdstider samt ansættelsesforhold med fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder:

  • Trygge og gode ansættelsesforhold

  • Flere attraktive personalegoder

  • En sund arbejdsplads med fokus på fleksible arbejdsforhold

  • Mulighed for både barns 1. og 2. sygedag

  • Løn efter erfaring og kvalifikationer 

Vil du med på holdet?

For mere information om stillingen, kontakt køkkenchef Rasmus Tobias Lauritsen på 6331 4949 eller rtla@sinatur.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.

Send din ansøgning via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/6ypqcg

Vil du vide mere om os?

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i skovbrynet eller strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske.

Her er højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling.

Du kan læse mere om os og vores seks hoteller på www.sinatur.dk.

 

Storebælt Sinatur Hotel & KonferenceNyborg2018-12-03T00:00:002018-12-17T00:00:00
329914874Kok/Cater/Ufaglært med erfaring - OdenseRobot BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I ODENSE Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder! Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Løn fastsættes ud fra kvalifikationer. Stillingen er på 30-37 timer ugentligt. Samtaler vil forekomme løbende, og ansættelse er hurtigst muligt. Så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.BOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I ODENSE

Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill?

Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder!

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Løn fastsættes ud fra kvalifikationer.

Stillingen er på 30-37 timer ugentligt.

Samtaler vil forekomme løbende, og ansættelse er hurtigst muligt. Så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl´n´Fun OdenseOdense2018-11-20T00:00:002019-01-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglærte kokke til vikarvagter på Fyn

Vikar og Gastronomi IVS

Odense
Hos Vikar Gastronomi får vi konstant mere travlt med både private arrangementer og hos erhvervskunder, og som vi så småt er gået i gang med årets sidste højsæsonen, skal vi bruge flere dygtige Kokke til vores landsdækkende team af tilkaldevikarer. J...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019

Ammi Jee´s søger indisk kok

Fantastic Food ApS

Odense
Ammi Jee s som er en del af madeventyret Wokkabox og Phi Mo, søger en dygtig indisk- kok. Vi søger en indisk- kok der på en professionel og engageret facon kan bidrage med, at skabe succes i Ammi Jee s Rosengårdcentret, som åbner til december. Still...
Indrykket:31. oktober 2018
Udløbsdato:26. december 2018

Wokkabox søger thai-kok

WOKKABOX ApS

Odense
Wokkabox, som er en del af madeventyret Ammi Jees og Phi Mo, søger en dygtig thai-kok. Vi søger en thai-kok der på en professionel og engageret facon kan bidrage med, at skabe succes som et af de bedste spisesteder i Odense. Stillingsbeskrivelse I s...
Indrykket:31. oktober 2018
Udløbsdato:26. december 2018

Kok

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Nyborg
Trives du i et ambitiøst køkken, hvor du aldrig bliver bedt om at gå på kompromis med kvaliteten, kreativiteten og din faglige stolthed, skal du søge jobbet som kok på Hotel Storebælt. Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder o...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:17. december 2018

Kok/Cater/Ufaglært med erfaring - Odense

Bowl´n´Fun Odense

Odense
BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I ODENSE Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, k...
Indrykket:20. november 2018
Udløbsdato:15. januar 2019