Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til OPP hospital i Vejle

Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent

Vi søger en dygtig kok til  OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge

Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne

Hospitaltet har åbent 365 dage om året og du vil indgå i en vagtplan med både dag, aften og weekendvagter

Dagvagt mellem kl. 6-15 , 10-18  Aftenvagter kl 12-20,00 arbejde hver 6. weekend , 6 ugers turnusvagtplan.

Vi forventer at du er en dygtig  og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt

At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild.

At du har erfaring fra restaurant eller  kantine

At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder

Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk.

Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer

Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050965Phoenix-301004ba12019-06-30T00:00:00Kok søges til OPP hospital i Vejle

Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent

Vi søger en dygtig kok til  OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge

Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne

Hospitaltet har åbent 365 dage om året og du vil indgå i en vagtplan med både dag, aften og weekendvagter

Dagvagt mellem kl. 6-15 , 10-18  Aftenvagter kl 12-20,00 arbejde hver 6. weekend , 6 ugers turnusvagtplan.

Vi forventer at du er en dygtig  og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt

At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild.

At du har erfaring fra restaurant eller  kantine

At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder

Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk.

Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer

Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle

2019-07-19T00:51:26.023 Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent Vi søger en dygtig kok til OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne Hospitaltet har åbent 365 dage om året og du vil indgå i en vagtplan med både dag, aften og weekendvagter Dagvagt mellem kl. 6-15 , 10-18 Aftenvagter kl 12-20,00 arbejde hver 6. weekend , 6 ugers turnusvagtplan. Vi forventer at du er en dygtig og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild. At du har erfaring fra restaurant eller kantine At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk. Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle11jobnet301004ba100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-18T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxe3554320CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/S11Nordbanen 737100VejleDKDanmark0
iry@cheval-blanc.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent785114JobNet5011179501117910028-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=301004bahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=301004bahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=301004ba&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=301004ba&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgKok søges til OPP hospital i Vejle12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362154181iry@cheval-blanc.dkiry@cheval-blanc.dkDKDanmarkDKDanmark330117216Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du en stærk faglært kok? Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok i vores personalekantine på Anker Engelundsvej i Lyngby. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Du får en fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 7.00 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 - 14.30 Dine primære opgaver bliver produktion og opbakning til diverse partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm. Herudover skal du være med til at køre frokost, afholde selskaber og selvfølgelig hjælpe til med både rengøring, egenkontrol mv. Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring gerne med erfaring fra større køkken og eller a la carte Du er klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi bakker op og hjælper hinanden Du er effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag Du er frisk og afslappet i din væremåde Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 34 kolleger, sammen skal I servicere 1000-2000 daglige gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservice.dk

Er du en stærk faglært kok? Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok i vores personalekantine på Anker Engelundsvej i Lyngby.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får en fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 7.00 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 - 14.30
  • Dine primære opgaver bliver produktion og opbakning til diverse partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Herudover skal du være med til at køre frokost, afholde selskaber og selvfølgelig hjælpe til med både rengøring, egenkontrol mv.
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne med erfaring fra større køkken og/eller a la carte
  • Du er klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi bakker op og hjælper hinanden
  • Du er effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • Du er frisk og afslappet i din væremåde
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet får du 34 kolleger, sammen skal I servicere 1000-2000 daglige gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservice.dk

Fazer Food Services A/SKgs. Lyngby2019-11-11T00:00:002020-01-03T00:00:00
330125411Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom i specialet kok, cater eller smørrebrødsjomfru. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid - 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken Du er fleksibel, omstillingsparat og en teamplayer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du kan varetage og arbejde selvstændigt på eget parti og er en god, serviceminded kollega, som også gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 23 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 650 gæster til frokost. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi har nemt til smil og god humor. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok/cater/smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bagsværd.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok, cater eller smørrebrødsjomfru. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid - 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken
  • Du er fleksibel, omstillingsparat og en teamplayer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du kan varetage og arbejde selvstændigt på eget parti og er en god, serviceminded kollega, som også gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 23 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 650 gæster til frokost. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi har nemt til smil og god humor. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-11-18T00:00:002020-01-13T00:00:00
330127213Kok - koordinator til personalekantinen og cafeRobot HVEM ER VI Vi er et team på 14 medarbejdere og 6 elever som står for personalemaden, a la carte i vores cafe og husets gæsteforplejning. På Herlev hospital har vi fokus på velsmagene mad af høj kvalitet lavet af økologiske sæson varer og vi har sølvmærket i økologi. Vi serverer hver dag mad til 700-900 gæster i vores personalekantine og 100-200 gæster i vores cafe som alle kommer for at få velsmagende og sundt måltid af høj kvalitet. I vores mødeforplejning leverer vi alt fra sandwich, smørrebrød, buffeter til receptioner. I køkkenet arbejder vi med økologi, bæredygtighed og madspild, og derfor produceres alt fra bunden og af gode råvarer i sæson. Vores brød og kager kommer fra vores eget bageri på hospitalet. Slagter varer kommer også fra vores slagter på hospitalet. VI SØGER Vi søger en koordinator-kok som er dygtig, engageret og har lyst til at lave god mad i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere. Som koordinator vil du skulle arbejde tæt sammen med vores andre koordinatore og kulinarisk konsulent om at løftet en fælles opgave med at skabe et godt team og verdens bedste arbejdsplads. Vi søger en kok som har erfaring med produktion af mad lavet fra bunden, har overblik og er god til at strukturere sin arbejdsdag. Du brænder for det gode samarbejde, kan lide at tage ansvar, arbejde med ledelse af funktioner, fordeling af arbejdsopgaver i gruppen, deltag aktivt i udvikling af vores maden og elever. Lyder alt dette spændende, så er det dig, vi mangler. VI FORVENTER AT DU er postiv, forandringsvillig og teamplayer har overblik og er kvalitetsbevidst bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet har drive, overskud og lyst til at indgå i et travlt og aktivt team vil være med til at uddanne vores dygtige cater elever har erfaring med varebestilling og egenkontrol går til arbejdet med godt humør VI TILBYDER en arbejdsplads i rivende udvikling med spændende faglige udviklingsmuligheder en arbejdsplads med fokus på trivsel blandt medarbejdere godt arbejdsmiljø en sober tone i dagligdagen gode, stabile og samarbejdsvillige kollegaer mulighed for at sætte dit personlige præg på menuen Arbejdstiden er 37 timer fordelt Kl. 06.00-13.54 Enkle aften og weekend vagter kan forekomme. Stillingen er omfattet af gældende overenskomst. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Produktionsleder Trine Finne på tlf. 29 74 53 44 Ansøgningsfrist senest: søndag den 15. december. 2019 kl. 23.00 Samtaler afholdes løbene. Ansættelse: 1. januar 2019 eller efter aftale Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads.HVEM ER VI
Vi er et team på 14 medarbejdere og 6 elever som står for personalemaden, a la carte i vores cafe og husets gæsteforplejning. På Herlev hospital har vi fokus på velsmagene mad af høj kvalitet lavet af økologiske sæson varer og vi har sølvmærket i økologi.
Vi serverer hver dag mad til 700-900 gæster i vores personalekantine og 100-200 gæster i vores cafe som alle kommer for at få velsmagende og sundt måltid af høj kvalitet. I vores mødeforplejning leverer vi alt fra sandwich, smørrebrød, buffeter til receptioner.
I køkkenet arbejder vi med økologi, bæredygtighed og madspild, og derfor produceres alt fra bunden og af gode råvarer i sæson.
Vores brød og kager kommer fra vores eget bageri på hospitalet. Slagter varer kommer også fra vores slagter på hospitalet.

VI SØGER
Vi søger en koordinator-kok som er dygtig, engageret og har lyst til at lave god mad i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere. Som koordinator vil du skulle arbejde tæt sammen med vores andre koordinatore og kulinarisk konsulent om at løftet en fælles opgave med at skabe et godt team og verdens bedste arbejdsplads.
Vi søger en kok som har erfaring med produktion af mad lavet fra bunden, har overblik og er god til at strukturere sin arbejdsdag. Du brænder for det gode samarbejde, kan lide at tage ansvar, arbejde med ledelse af funktioner, fordeling af arbejdsopgaver i gruppen, deltag aktivt i udvikling af vores maden og elever.
Lyder alt dette spændende, så er det dig, vi mangler.

VI FORVENTER AT DU

  • er postiv, forandringsvillig og teamplayer
  • har overblik og er kvalitetsbevidst
  • bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet
  • har drive, overskud og lyst til at indgå i et travlt og aktivt team
  • vil være med til at uddanne vores dygtige cater elever
  • har erfaring med varebestilling og egenkontrol
  • går til arbejdet med godt humør
VI TILBYDER

  • en arbejdsplads i rivende udvikling med spændende faglige udviklingsmuligheder
  • en arbejdsplads med fokus på trivsel blandt medarbejdere
  • godt arbejdsmiljø
  • en sober tone i dagligdagen
  • gode, stabile og samarbejdsvillige kollegaer
  • mulighed for at sætte dit personlige præg på menuen
Arbejdstiden er 37 timer fordelt
Kl. 06.00-13.54
Enkle aften og weekend vagter kan forekomme.

Stillingen er omfattet af gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til
Produktionsleder Trine Finne på tlf. 29 74 53 44


Ansøgningsfrist senest: søndag den 15. december. 2019 kl. 23.00
Samtaler afholdes løbene.


Ansættelse: 1. januar 2019 eller efter aftale

Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads.





Herlev HospitalHerlev2019-11-19T00:00:002019-12-15T00:00:00
330120048Kok eller ernæringsassistent til ForfatterhusetBasic Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen og den daglige arbejdstid er 8.00-14.00. Stillingen er ledig fra den 1. januar 2020. Vi kan tilbyde: 160 børnemunde, der skal mættes og hvor måltiderne spiller en vigtig og central rolle. Et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag med alsidige arbejdsopgaver, og hvor der er plads og rum til nytænkning. Kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed. Et stort og fuldt ud moderne køkken. Sparring og ideudvikling i klyngens køkkennetværk Vi forventer, at du: Har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf. I samarbejde med det pædagogiske personale, vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge eks. fra jord til bord. Vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam men også rummer det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset. Har ernærings- og kostfaglig viden for børn i alderen 0-6 år. Kan arbejde efter et minimum af 90 økologi. Du vil have ansvar for: Styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion. Menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning). Indkøb og økonomi. Egenkontrol og risikoanalyse. At overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning. At have fokus på økologi og madspild. At være inspirator for køkkenets to assistenter. Aflønning vil ske efter gældende overenskomst. Vi holder åbent hus for ansøgere fredag den 15. november 2019 kl. 11-12. Skriv til Heidi Blæhr Anthonsen på bw7u@kk.dk for tilmelding. Du kan kontakte institutionen på 3366 1600. Søg via nedenstående link senest fredag den 22. november 2019 Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi?

Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen og den daglige arbejdstid er 8.00-14.00. Stillingen er ledig fra den 1. januar 2020.

Vi kan tilbyde:

  • 160 børnemunde, der skal mættes og hvor måltiderne spiller en vigtig og central rolle.
  • Et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag med alsidige arbejdsopgaver, og hvor der er plads og rum til nytænkning.
  • Kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed.
  • Et stort og fuldt ud moderne køkken.
  • Sparring og ideudvikling i klyngens køkkennetværk

Vi forventer, at du:

  • Har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf.
  • I samarbejde med det pædagogiske personale, vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge eks. fra jord til bord.
  • Vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam men også rummer det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset.
  • Har ernærings- og kostfaglig viden for børn i alderen 0-6 år.
  • Kan arbejde efter et minimum af 90% økologi.

Du vil have ansvar for:

  • Styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion.
  • Menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning).
  • Indkøb og økonomi.
  • Egenkontrol og risikoanalyse.
  • At overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning.
  • At have fokus på økologi og madspild.
  • At være inspirator for køkkenets to assistenter.

Aflønning vil ske efter gældende overenskomst.

Vi holder åbent hus for ansøgere fredag den 15. november 2019 kl. 11-12. Skriv til Heidi Blæhr Anthonsen på bw7u@kk.dk for tilmelding.

Du kan kontakte institutionen på 3366 1600.

Søg via nedenstående link senest fredag den 22. november 2019
Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngForfatterhusetKøbenhavn N2019-11-07T14:00:43.3572019-11-22T00:00:00
330123002Kok med lysten til at arbejde med socialt udsatte søges til Caféen på SundholmBasic Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm. Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet herberger, socialbeskæftigelse og en natcafé, hvor opgaven er at hjælpe mennesker, der lever i svær udsathed, til et bedre og mere værdigt liv. Caféen på Sundholm tilbereder mad til borgerne på området. Gæsterne i caféen er hjemløse og bor enten på et af vores herberger på Sundholm eller lever på gaden og overnatter i caféen. Personalegruppen består af 12 ansatte medarbejdere, hvoraf der er en køkkenansvarlig og en medhjælper i køkkenet. Derudover er der fire ansatte, der arbejder i dagtimerne og hjælper borgerne med afklaring og udredning af deres sociale sag. Om natten er der 3-4 nattevagter, der sikrer, at borgerne kan komme og få en seng for natten. Vi servicerer dagligt 50-70 borgere, som ser frem til et nærende måltid som en vigtig del af dagen. Dine opgaver Driften af køkkenet Produktion af koldt og varmt køkken Tilrettelæggelse af menuer Ansvar for at lede køkkenet og medarbejdere i køkkenet Sikre en høj standard for den mad, der serveres Have stort fokus på økologi Sørge for, at borgerne hver dag kan få et sundt og nærende måltid til små penge Dine faglige kvalifikationer Uddannelse som kok Dokumenteret erfaring fra restaurationsbranchen eller moderne kantine Gode formuleringsevner skriftligt og mundtligt Gerne erfaring med ansvar for drift af køkken Dine personlige kvalifikationer Du er ambitiøs og kreativ Du vil være med til at sætte nye standarder for, hvordan mad kan biddrage til at øge sundhedstilstanden hos vores brugere Du har overblik og kan tilpasse dig forskellige situationer Du skal være stabil og fleksibel Du skal være i stand til at samarbejde tværfagligt og bidrage med humor og godt humør Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden vil være mellem kl.6.30-15.00 på hverdage. Tiltrædelse den 1. januar 2020. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevant faglig organisation. Lønnen forhandles efter principperne for Ny Løn. Mere information Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tilbudsleder Marie-Louise Dyhrberg på hverdage mellem 10.00-11.00 på 5162 6042 eller afdelingsleder Henrik Bolling på 2114 0725. Søg via nedenstående link senest søndag den 1. december 2019 Ansættelsessamtaler afholdes i uge 49.

Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm.

Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet herberger, socialbeskæftigelse og en natcafé, hvor opgaven er at hjælpe mennesker, der lever i svær udsathed, til et bedre og mere værdigt liv.

Caféen på Sundholm tilbereder mad til borgerne på området. Gæsterne i caféen er hjemløse og bor enten på et af vores herberger på Sundholm eller lever på gaden og overnatter i caféen.

Personalegruppen består af 12 ansatte medarbejdere, hvoraf der er en køkkenansvarlig og en medhjælper i køkkenet. Derudover er der fire ansatte, der arbejder i dagtimerne og hjælper borgerne med afklaring og udredning af deres sociale sag. Om natten er der 3-4 nattevagter, der sikrer, at borgerne kan komme og få en seng for natten. Vi servicerer dagligt 50-70 borgere, som ser frem til et nærende måltid som en vigtig del af dagen.

Dine opgaver

  • Driften af køkkenet
  • Produktion af koldt og varmt køkken
  • Tilrettelæggelse af menuer
  • Ansvar for at lede køkkenet og medarbejdere i køkkenet
  • Sikre en høj standard for den mad, der serveres
  • Have stort fokus på økologi
  • Sørge for, at borgerne hver dag kan få et sundt og nærende måltid til små penge

Dine faglige kvalifikationer

  • Uddannelse som kok
  • Dokumenteret erfaring fra restaurationsbranchen eller moderne kantine
  • Gode formuleringsevner skriftligt og mundtligt
  • Gerne erfaring med ansvar for drift af køkken

Dine personlige kvalifikationer

  • Du er ambitiøs og kreativ
  • Du vil være med til at sætte nye standarder for, hvordan mad kan biddrage til at øge sundhedstilstanden hos vores brugere
  • Du har overblik og kan tilpasse dig forskellige situationer
  • Du skal være stabil og fleksibel
  • Du skal være i stand til at samarbejde tværfagligt og bidrage med humor og godt humør

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden vil være mellem kl.6.30-15.00 på hverdage. Tiltrædelse den 1. januar 2020.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevant faglig organisation. Lønnen forhandles efter principperne for Ny Løn.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tilbudsleder Marie-Louise Dyhrberg på hverdage mellem 10.00-11.00 på 5162 6042 eller afdelingsleder Henrik Bolling på 2114 0725.

Søg via nedenstående link senest søndag den 1. december 2019
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 49.

 

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngCafeenKøbenhavn S2019-11-12T15:02:23.6302019-12-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Kgs. Lyngby
Er du en stærk faglært kok? Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok i vores personalekantine på Anker Engelundsvej i Lyngby. Tiltrædelse:...
Indrykket:11. november 2019
Udløbsdato:3. januar 2020

Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bag...
Indrykket:18. november 2019
Udløbsdato:13. januar 2020

Kok - koordinator til personalekantinen og cafe

Herlev Hospital

Herlev
HVEM ER VI Vi er et team på 14 medarbejdere og 6 elever som står for personalemaden, a la carte i vores cafe og husets gæsteforplejning. På Herlev hospital har vi fokus på velsmagene mad af høj kvalitet lavet af økologiske sæson varer og vi har sølv...
Indrykket:19. november 2019
Udløbsdato:15. december 2019

Kok eller ernæringsassistent til Forfatterhuset

Forfatterhuset

København N
Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen...
Indrykket:7. november 2019
Udløbsdato:22. november 2019

Kok med lysten til at arbejde med socialt udsatte søges til Caféen på Sundholm

Cafeen

København S
Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm. Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet he...
Indrykket:12. november 2019
Udløbsdato:1. december 2019