Kok søges til OPP hospital i Vejle

Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent

Vi søger en dygtig kok til  OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge

Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne

Hospitaltet har åbent 365 dage om året og du vil indgå i en vagtplan med både dag, aften og weekendvagter

Dagvagt mellem kl. 6-15 , 10-18  Aftenvagter kl 12-20,00 arbejde hver 6. weekend , 6 ugers turnusvagtplan.

Vi forventer at du er en dygtig  og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt

At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild.

At du har erfaring fra restaurant eller  kantine

At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder

Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk.

Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer

Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050965Phoenix-301004ba12019-06-30T00:00:00Kok søges til OPP hospital i Vejle

Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent

Vi søger en dygtig kok til  OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge

Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne

Hospitaltet har åbent 365 dage om året og du vil indgå i en vagtplan med både dag, aften og weekendvagter

Dagvagt mellem kl. 6-15 , 10-18  Aftenvagter kl 12-20,00 arbejde hver 6. weekend , 6 ugers turnusvagtplan.

Vi forventer at du er en dygtig  og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt

At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild.

At du har erfaring fra restaurant eller  kantine

At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder

Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk.

Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer

Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle

Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent Vi søger en dygtig kok til OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne Hospitaltet har åbent 365 dage om året og du vil indgå i en vagtplan med både dag, aften og weekendvagter Dagvagt mellem kl. 6-15 , 10-18 Aftenvagter kl 12-20,00 arbejde hver 6. weekend , 6 ugers turnusvagtplan. Vi forventer at du er en dygtig og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild. At du har erfaring fra restaurant eller kantine At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk. Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle11jobnet301004ba100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-18T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxe3554320CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/S11Nordbanen 737100VejleDKDanmark0
iry@cheval-blanc.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent785114JobNet5011179501117910028-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=301004bahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=301004bahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=301004ba&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=301004ba&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Kok i dag.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362154181iry@cheval-blanc.dkiry@cheval-blanc.dkDKDanmarkDKDanmark330037819Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)Robot We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work experience (minimum 5 years) - You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time) - You are organized in your work - You speak English and or Urdu - You are accustomed to European work culture - You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years) We offer: - Freedom with responsibility - Good, regular working hours - Wages as per the rules and regulations - A friendly and helpful team - We can help you with accommodation etc. YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http: www.bindia.dk jobs.html

We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark.

 

Your profile should match this:

- You have a relevant education

- You have relevant work experience (minimum 5 years)

- You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time)

- You are organized in your work

- You speak English and / or Urdu

- You are accustomed to European work culture

- You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years)

 

We offer:

- Freedom with responsibility

- Good, regular working hours

- Wages as per the rules and regulations

- A friendly and helpful team

- We can help you with accommodation etc.

 

YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http://www.bindia.dk/jobs.html

BINDIA ApSKgs. Lyngby2019-06-06T00:00:002019-07-30T00:00:00
330061161Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom i specialet kok, cater eller smørrebrødsjomfru. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid - 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er fleksibel, omstillingsparat og en teamplayer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du kan varetage og arbejde selvstændigt på eget parti og er en god, serviceminded kollega, som også gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 23 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 650 gæster til frokost. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi har nemt til smil og god humor. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok/cater/smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bagsværd.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok, cater eller smørrebrødsjomfru. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid - 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er fleksibel, omstillingsparat og en teamplayer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du kan varetage og arbejde selvstændigt på eget parti og er en god, serviceminded kollega, som også gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 23 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 650 gæster til frokost. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi har nemt til smil og god humor. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-07-17T00:00:002019-09-11T00:00:00
330050641Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kokBasic Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. Du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder:Et super team af dygtige og engagerede kokke og eleverGodt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retterVi forventer, at du som person:Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesseBehersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelserGlostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning . Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende. KontaktpersonKøkkenchefSune LaurenHovednummer: 43960038Arbejde direkte: 43221807Email: sl@parkhotel.dk Se mere på vores ansøgersite: https: parkhotel.brandero.comRestaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

Du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

Vi tilbyder:
  • Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever
  • Godt arbejdsmiljø
  • Fast 5-2 vagtplan
  • Løn efter kvalifikationer
  • Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter
Vi forventer, at du som person:
  • Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse
  • Behersker som minimum dansk og engelsk
  • Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber
  • Er nysgerrig og har let til smil
  • Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser
Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Kontaktperson
Køkkenchef
Sune Lauren
Hovednummer: 43960038
Arbejde direkte: 43221807


Se mere på vores ansøgersite: https://parkhotel.brandero.com

ORS/Small/1fd9aba8_logo.pngGLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-06-28T12:00:42.4432019-08-01T00:00:00
330056106Tidsbegrænset stilling som kokBasic Holmegårdsparken søger en ambitiøs og iderig kok, der vil stå i spidsen for et 1 1 2-årigt udviklingsprojekt om det gode og velsmagende måltid. I Holmegårdsparken har vi en klar målsætning om, at livet I Holmegårdsparken skal være et godt liv. Vi betragter ikke beboernes boliger som plejehjemspladser men som beboernes hjem, hvor de kan modtage den nødvendige pleje og omsorg på en værdig og faglig kompetent måde. Da mange af vores 120 beboere anser veltillavet, lækker mad som en væsentlig del af det gode liv, har vi besluttet, at der skal igangsættes et 1 1 2-årigt udviklingsprojekt om det gode og velsmagende måltid. Gode madoplevelser i hverdagen skal være vores nye flagskib. Det vigtigste succeskriterie for projektet vil være, at vores beboere oplever, at der hver dag serveres indbydende og velsmagende mad, der gør det gode liv i Holmegårdsparken endnu bedre. Hvis du har lyst til at være en del af dette projekt og samtidig har de faglige og personlige kompetencer til at nytænke mad til ældre mennesker, så hører vi gerne fra dig, Du skal i din ansøgning gøre rede for, hvilke ideer og tanker du har omkring projektet og, hvordan du vil tilrettelægge og lede det. Holmegårdsparken har et nyt, produktionskøkken og en stor medarbejderstab, der har arbejdet flere år i vores køkken. Du skal derfor også kunne begejstre og motivere disse medarbejdere, så alle får ejerskab for projektet. Alle i køkkenet skal opleve, at de dagligt bidrager til at udvikle og nyskabe måltiderne i Holmegårdsparken. For at sikre, at beboerne løbende har en stemme ift. den mad, der serveres i deres hjem, vil vi endvidere oprette et måltidspanel bestående af et antal beboere. Beboerne kan her komme med ønsker, forslag og konstruktiv kritik ift. maden i Holmegårdsparken. Du skal som vores nye kok deltage i møderne i måltidspanelet, hvor du primært skal lytte til beboerne og samtidig har mulighed for at spørge ind til deres ideer og eventuelle kritik. Vi forventer, at duer uddannet kok.brænder for det gode, velsmagende måltid tilberedt fra bunden.er nytænkende, kreativ og ambitiøs.ser muligheder frem for begrænsninger.har gode leder- og samarbejdsevner. Vi tilbyder Et nyt produktionskøkken og en lys, moderne cafe, hvor alle både beboere, gæster og udefrakommende er velkomne til at komme og spise. Cafeen har plads til 85 gæster og tilbyder også take away.Spændende faglige udfordringer og løbende kompetenceudvikling.Rige muligheder for at tilrettelægge eget arbejde.Et lederteam, der vil bakke op om projektet.Stillingen er på 35 timer pr. uge. Arbejdstiden vil fortrinsvis ligge i dagtimerne, men der kan forekomme arbejde i de sene eftermiddagstimer. Stillingen er med tiltrædelse den 1. september 2019. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV via knappen Send ansøgning . Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at komme forbi til en kop kaffe for at høre nærmere om projektet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Linn Werner Hovind på telefon 39 45 18 01 eller stedfortræder Anette Nielsen på telefon 39 45 18 41. Holmegårdsparken danner rammen for ca. 200 medarbejdere, der hver dag gør en stor indsats for at liver på Holmegårdsparken er et godt ældre liv. Læs mere om os på Holmegårdsparken hjemmeside: www.holmegaardsparken.dk Se mere på vores ansøgersite: https: holmegaardsparken.brandero.com
Holmegårdsparken søger en ambitiøs og iderig kok, der vil stå i spidsen for et 1 1/2-årigt udviklingsprojekt om det gode og velsmagende måltid. I Holmegårdsparken har vi en klar målsætning om, at livet I Holmegårdsparken skal være et godt liv. Vi betragter ikke beboernes boliger som plejehjemspladser men som beboernes hjem, hvor de kan modtage den nødvendige pleje og omsorg på en værdig og faglig kompetent måde.

Da mange af vores 120 beboere anser veltillavet, lækker mad som en væsentlig del af det gode liv, har vi besluttet, at der skal igangsættes et 1 1/2-årigt udviklingsprojekt om det gode og velsmagende måltid. Gode madoplevelser i hverdagen skal være vores nye flagskib. Det vigtigste succeskriterie for projektet vil være, at vores beboere oplever, at der hver dag serveres indbydende og velsmagende mad, der gør det gode liv i Holmegårdsparken endnu bedre.

Hvis du har lyst til at være en del af dette projekt og samtidig har de faglige og personlige kompetencer til at nytænke mad til ældre mennesker, så hører vi gerne fra dig, Du skal i din ansøgning gøre rede for, hvilke ideer og tanker du har omkring projektet og, hvordan du vil tilrettelægge og lede det. Holmegårdsparken har et nyt, produktionskøkken og en stor medarbejderstab, der har arbejdet flere år i vores køkken. Du skal derfor også kunne begejstre og motivere disse medarbejdere, så alle får ejerskab for projektet. Alle i køkkenet skal opleve, at de dagligt bidrager til at udvikle og nyskabe måltiderne i Holmegårdsparken.

For at sikre, at beboerne løbende har en stemme ift. den mad, der serveres i deres hjem, vil vi endvidere oprette et måltidspanel bestående af et antal beboere. Beboerne kan her komme med ønsker, forslag og konstruktiv kritik ift. maden i Holmegårdsparken. Du skal som vores nye kok deltage i møderne i måltidspanelet, hvor du primært skal lytte til beboerne og samtidig har mulighed for at spørge ind til deres ideer og eventuelle kritik.

Vi forventer, at du
  • er uddannet kok.
  • brænder for det gode, velsmagende måltid tilberedt fra bunden.
  • er nytænkende, kreativ og ambitiøs.
  • ser muligheder frem for begrænsninger.
  • har gode leder- og samarbejdsevner.
Vi tilbyder
  • Et nyt produktionskøkken og en lys, moderne cafe, hvor alle – både beboere, gæster og udefrakommende – er velkomne til at komme og spise. Cafeen har plads til 85 gæster og tilbyder også take away.
  • Spændende faglige udfordringer og løbende kompetenceudvikling.
  • Rige muligheder for at tilrettelægge eget arbejde.
  • Et lederteam, der vil bakke op om projektet.
Stillingen er på 35 timer pr. uge. Arbejdstiden vil fortrinsvis ligge i dagtimerne, men der kan forekomme arbejde i de sene eftermiddagstimer.

Stillingen er med tiltrædelse den 1. september 2019.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV via knappen "Send ansøgning".

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at komme forbi til en kop kaffe for at høre nærmere om projektet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Linn Werner Hovind på telefon 39 45 18 01 eller stedfortræder Anette Nielsen på telefon 39 45 18 41.

Holmegårdsparken danner rammen for ca. 200 medarbejdere, der hver dag gør en stor indsats for at liver på Holmegårdsparken er et godt ældre liv.

Læs mere om os på Holmegårdsparken hjemmeside: www.holmegaardsparken.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://holmegaardsparken.brandero.com

ORS/Small/59864090_logo.jpegDen Selvejende Almene Ældreinstitution HolmegårdsparkenCharlottenlund2019-07-08T11:00:20.6172019-08-11T00:00:00
330049021Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kokRobot Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder: Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever Godt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter Vi forventer, at du som person: Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse Behersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laur n på sl@parkhotel.dk. Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

 

Vi tilbyder:

 

Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Vi forventer, at du som person:

 

Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse

 

Behersker som minimum dansk og engelsk

 

Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber

 

Er nysgerrig og har let til smil

 

Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser

 

Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

 

 

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laurén på sl@parkhotel.dk.

 

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

GLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-06-25T00:00:002019-08-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)

BINDIA ApS

Kgs. Lyngby
We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work ...
Indrykket:6. juni 2019
Udløbsdato:30. juli 2019

Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bag...
Indrykket:17. juli 2019
Udløbsdato:11. september 2019

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. Du vil som udgangs punkt skulle træd...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Tidsbegrænset stilling som kok

Den Selvejende Almene Ældreinstitution Holmegårdsparken

Charlottenlund
Holmegårdsparken søger en ambitiøs og iderig kok, der vil stå i spidsen for et 1 1 2-årigt udviklingsprojekt om det gode og velsmagende måltid. I Holmegårdsparken har vi en klar målsætning om, at livet I Holmegårdsparken skal være et godt liv. Vi be...
Indrykket:8. juli 2019
Udløbsdato:11. august 2019

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:20. august 2019