Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til restaurant på toppen.

Restaurant De2have er beliggende på toppen af jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. 

I vores restaurant serverer vi:

Hjemmelavet og velsmagende mad af råvarer i sæson. Flot anrettet på tallerkenen.

Fokus på friskfanget fisk fra Danmarks største fiskerihavn, Skagen.

Klassiske frokostretter, hvor flest mulige elementer laves fra bunden af gode og friske råvarer.

Aften á la carte med fokus på fisk og skaldyr, men også mulighed for en velhængt bøf.

Restauranten tilbyder brunch, á la carte og selvskaber

Vi er en restaurant i udvikling og ønsker en dygtig kok med passion for sit job til kommende sæson - evt. mulighed for helårsansættelse.

Du vil indgå i et team, hvor der er "tryk på" i højsæsonen.

Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan.

Sparring og tæt samarbejde med køkkenchefen og kollegaer.

Du har erfaring og ønsker at dele af dine erfaring til øvrig personale.

Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider ( inkl. selskaber ).

Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte køkkenchef : Peter Faarkrog Hansen tlf. 98442435.

Startdato ca. 1. april

 

 

 

 

 

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329761693Phoenix-0dfe1e7012018-02-14T21:00:33.733Kok søges til restaurant på toppen.

Restaurant De2have er beliggende på toppen af jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. 

I vores restaurant serverer vi:

Hjemmelavet og velsmagende mad af råvarer i sæson. Flot anrettet på tallerkenen.

Fokus på friskfanget fisk fra Danmarks største fiskerihavn, Skagen.

Klassiske frokostretter, hvor flest mulige elementer laves fra bunden af gode og friske råvarer.

Aften á la carte med fokus på fisk og skaldyr, men også mulighed for en velhængt bøf.

Restauranten tilbyder brunch, á la carte og selvskaber

Vi er en restaurant i udvikling og ønsker en dygtig kok med passion for sit job til kommende sæson - evt. mulighed for helårsansættelse.

Du vil indgå i et team, hvor der er "tryk på" i højsæsonen.

Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan.

Sparring og tæt samarbejde med køkkenchefen og kollegaer.

Du har erfaring og ønsker at dele af dine erfaring til øvrig personale.

Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider ( inkl. selskaber ).

Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte køkkenchef : Peter Faarkrog Hansen tlf. 98442435.

Startdato ca. 1. april

 

 

 

 

 

 

 

 

2018-03-17T00:51:02.667 Restaurant De2have er beliggende på toppen af jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. I vores restaurant serverer vi: Hjemmelavet og velsmagende mad af råvarer i sæson. Flot anrettet på tallerkenen. Fokus på friskfanget fisk fra Danmarks største fiskerihavn, Skagen. Klassiske frokostretter, hvor flest mulige elementer laves fra bunden af gode og friske råvarer. Aften la carte med fokus på fisk og skaldyr, men også mulighed for en velhængt bøf. Restauranten tilbyder brunch, la carte og selvskaber Vi er en restaurant i udvikling og ønsker en dygtig kok med passion for sit job til kommende sæson - evt. mulighed for helårsansættelse. Du vil indgå i et team, hvor der er tryk på i højsæsonen. Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan. Sparring og tæt samarbejde med køkkenchefen og kollegaer. Du har erfaring og ønsker at dele af dine erfaring til øvrig personale. Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider ( inkl. selskaber ). Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte køkkenchef : Peter Faarkrog Hansen tlf. 98442435. Startdato ca. 1. april11Jobnet0dfe1e70100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-16T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3112117Rest. De 2 Have ApS11Fyrvej 429990SkagenDKDanmark157.7393865010.63319360
info@restaurantde2have.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent526584JobNet47686231000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0dfe1e70https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0dfe1e70https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0dfe1e70&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0dfe1e70&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353038010Peter Faarkrog Hanseninfo@restaurantde2have.dkDKDanmarkDKDanmark329919008Kok/køkkenchefRobot Selvstændig kok søges til nyåbnet hotel i Skagen. Vi forventer, at du: Har et højt kvalitetsniveau Er uddannet kok Er effektiv og ansvarsbevist God tone og godt humør Kan lede og fordele arbejdet samt udvikle og støtte elever og vores øvrige medarbejdere Har gode kommunikations- og lederevner Vi tilbyder: Dejligt nyt køkken, hvor du kan være med til at præge menuerne En udfordrende hverdag, hvor ikke en dag er ens Smukke omgivelser Mange store grupper Dejligt arbejdsklima, som vi prioterer højt Arbejdeopgaver: Tilberedning og produktion af maden (selskabsmenuer, julemenuer a la carte menu mm) Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse Status og drift af køkkenet Samarbejde omkring driften af Restauranten Sparing med ledelsen Skagen Hotel er et helt nyt opført hotel, med fantastiske smukke rammer. Her er alt nyt, køkken, opvask køl frys mm. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med selskaber, a la carte med mange gæster og er god til at lede og fordele arbejdsopgaverne. Ligeledes vil du selv være med til at styre hvordan menuerne er sammensat, så det fungerer i de travle perioder. Vi håber at ovenstående har fanget din interesse og ser frem til at høre fra dig. Med venlig hilsen Gitte Nordmann

Selvstændig kok søges til nyåbnet hotel i Skagen.

Vi forventer, at du:

Har et højt kvalitetsniveau

Er uddannet kok

Er effektiv og ansvarsbevist

God tone og godt humør

Kan lede og fordele arbejdet samt udvikle og støtte elever og vores øvrige medarbejdere

Har gode kommunikations- og lederevner

Vi tilbyder:

Dejligt nyt køkken, hvor du kan være med til at præge menuerne

En udfordrende hverdag, hvor ikke en dag er ens

Smukke omgivelser

Mange store grupper

Dejligt arbejdsklima, som vi prioterer højt

Arbejdeopgaver:

Tilberedning og produktion af maden (selskabsmenuer, julemenuer a la carte menu mm)

Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse

Status og drift af køkkenet

Samarbejde omkring driften af Restauranten

Sparing med ledelsen

Skagen Hotel er et helt nyt opført hotel, med fantastiske smukke rammer.

Her er alt nyt, køkken, opvask køl frys mm.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med selskaber, a la carte med mange gæster og er god til at lede og fordele arbejdsopgaverne.

Ligeledes vil du selv være med til at styre hvordan menuerne er sammensat, så det fungerer i de travle perioder. 

Vi håber at ovenstående har fanget din interesse og ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Gitte Nordmann

 

 

Foldens Hotel ApsFrederikshavn2018-11-27T00:00:002019-01-12T00:00:00
329920596Kok til Color Hotel SkagenRobot Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og velkommenhed for alle vores gæster. Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig. Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du bliver en del af et stort team på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel. Vi forventer: Du er faglært kok og brænder for faget Du kan holde hovedet koldt også når vi har travlt Du er ansvarsbevidst, mødestabil og præsentabel Du har lyst til at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse Vi tilbyder: Et energisk og mangfoldigt arbejdsmiljø Fast helårsstilling med god vagtplan Gode arbejdsforhold (overenskomst med Horesta) Løn efter kvalifikationer og personalegoder Kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende. Din ansøgning og dit CV sender du til Køkkenchef peter.brant.moller@skagenhotel.dk Har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Peter Brant Møller på telefon 51232530, som ser frem til at høre fra dig. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden caf og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference. Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. Velkommenhed og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel ja, det er selve vores DNA. Læs mere på www.skagenhotel.dk

Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og ”velkommenhed” for alle vores gæster.

Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig. 

Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du bliver en del af et stort team på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel. 

Vi forventer:

  • Du er faglært kok og brænder for faget
  • Du kan holde hovedet koldt – også når vi har travlt
  • Du er ansvarsbevidst, mødestabil og præsentabel
  • Du har lyst til at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse

Vi tilbyder:

  • Et energisk og mangfoldigt arbejdsmiljø
  • Fast helårsstilling med god vagtplan
  • Gode arbejdsforhold (overenskomst med Horesta)
  • Løn efter kvalifikationer og personalegoder


Kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende. Din ansøgning og dit CV sender du til Køkkenchef peter.brant.moller@skagenhotel.dk

Har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Peter Brant Møller på telefon 51232530, som ser frem til at høre fra dig. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden café og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference. 

Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. ”Velkommenhed” og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel – ja, det er selve vores DNA.

Læs mere på www.skagenhotel.dk

Color Hotel Skagen A/SFrederikshavn2018-11-30T00:00:002019-01-25T00:00:00
329918967Kok til WeekendholdRobot Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg Din daglige arbejdsplads Som kok i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk team på 50 kollegaer, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for 1600 gæster. Dine arbejdsopgaver bliver: Det varme kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet. Pasning af satellit kantine, egenkontrol, Du deltager i APV arbejde og rengøring. Faglært kok med passion for mad Du er faglært gerne med en del års erfaring fra kantine eller restaurant. Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du har passion for mad og kvalitet. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Det er et krav at du har kørekort kategori B Arbejdssted Eurest kantine hos Siemens Windpower A S Assensvej 11 9220 Aalborg Ø Arbejdstider Der arbejdes efter en fast to ugers rulleplan (4-3 plan) Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder Løn efter overenskomst plus pension, privat sundheds forsikring. Samt ordnede forhold. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Tore Sørensen tlf. 9633 4295. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 01. januar 2019. Findes den rigtige kandidat inden besættes stillingen og stillingsopslaget lukkes.

Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg

Din daglige arbejdsplads
Som kok i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk team på 50 kollegaer, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for 1600 gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver:

  • Det varme/kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet.
  • Pasning af satellit kantine, egenkontrol,
  • Du deltager i APV arbejde og rengøring.

Faglært kok med passion for mad
Du er faglært gerne med en del års erfaring fra kantine eller restaurant. Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du har passion for mad og kvalitet.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Det er et krav at du har kørekort kategori B

Arbejdssted
Eurest kantine hos Siemens Windpower A/S
Assensvej 11
9220 Aalborg Ø

Arbejdstider
Der arbejdes efter en fast to ugers rulleplan (4-3 plan)

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi tilbyder

Løn efter overenskomst plus pension, privat sundheds forsikring. Samt ordnede forhold.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Tore Sørensen tlf. 9633 4295. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 01. januar 2019. Findes den rigtige kandidat inden besættes stillingen og stillingsopslaget lukkes.

Eurest Kantine, Siemens AalborgAalborg2018-11-27T00:00:002019-01-01T00:00:00
329916134Kokkeelev til ScheelsmindeRobot Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien B hlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling. På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk Du vil indgå i et team, som arbejder med forskellige områder: selskaber, bryllupper, mad ud af huset og konference-forplejning - og hotellets to a la carte restauranter - Scheelsminde Brasserie og gourmet-restauranten Restaurant B hlmann. Du er i lære hos dygtige kokke og vi forventer at du er ambitiøs, villig til at lære og selv tager initiativ. Desuden forventer vi: Er ansvarsfuld og møder til tiden Er positiv og selvstændig Har lyst til at udvikle dig fagligt og vil være blandt de bedste Er en god samarbejdspartner og holdspiller Vi tilbyder: Mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen. Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling. En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen Gode arbejdsforhold og fordelagtige personalerabatter i hele koncernen. Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Ansøgningsfrist: 15. december 2018 Tiltrædelse hurtigst muligt. For mere information om stillingen, kontakt venligst F B-chef Anders Thorsager på 98 18 32 33. ___________________________ Familien B hlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien B hlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder. Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne: PERSONLIGHED ENGAGEMENT ANSVARLIGHED FLEKSIBILITET Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. Familien B hlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro BEST WESTERN Scheelsminde Hotel Aalborg Airport Hotel Victors Madhus i Nørresundby og Aalborg. Se mere på www.buhlmann.dk

Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener.

Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien Bühlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling.  

På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk 

Du vil indgå i et team, som arbejder med forskellige områder: selskaber, bryllupper, mad ud af huset og konference-forplejning - og hotellets to a la carte restauranter - Scheelsminde Brasserie og gourmet-restauranten Restaurant Bühlmann.

Du er i lære hos dygtige kokke og vi forventer at du er ambitiøs, villig til at lære og selv tager initiativ. Desuden forventer vi: 

  • Er ansvarsfuld og møder til tiden
  • Er positiv og selvstændig
  • Har lyst til at udvikle dig fagligt og vil være blandt de bedste
  • Er en god samarbejdspartner og holdspiller

 Vi tilbyder: 

  • Mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter
  • En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen.
  • Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling.
  • En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte 
  • En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen
  • Gode arbejdsforhold og fordelagtige personalerabatter i hele koncernen.

Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 15. december 2018

Tiltrædelse hurtigst muligt. 

For mere information om stillingen, kontakt venligst F&B-chef Anders Thorsager på 98 18 32 33. ___________________________

Familien Bühlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien Bühlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder.  

Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne:  PERSONLIGHED |  ENGAGEMENT |  ANSVARLIGHED |  FLEKSIBILITET  Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. 

Familien Bühlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro • BEST WESTERN Scheelsminde Hotel • Aalborg Airport Hotel • Victors Madhus i Nørresundby og Aalborg.

Se mere på www.buhlmann.dk 

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApSAalborg2018-11-21T00:00:002018-12-15T00:00:00
329916133Scheelsminde søger kreativ kokRobot Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien B hlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling. På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk Du vil indgå i et team på 9 kollegaer, som arbejder med individuelle ansvarsområder, og hvor alle har en stor fælles interesse for gastronomi. Jobbet indeholder følgende ansvarsområder: Medansvaret for at holde og højne det gastronomiske niveau Opbakning til ugens aktiviteter Medansvaret for afvikling af frokost til la carte restauranten Medansvaret for afvikling af selskaber Opbakning af produkter til selskabsafdelingen Vi tilbyder: En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen. Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling. En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen Gode arbejdsforholdog fordelagtige personalerabatter i hele koncernen. Vi forventer, at du: Er uddannet kok, cater eller lignende Er stabil og fleksibel Har erfaring fra lignende job Er udadvendt og positiv Har lyst til at udvikle dig fagligt Er en god samarbejdspartner Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Ansøgningsfrist: 15-12-2018 Tiltrædelse hurtigst muligt. For mere information om stillingen, kontakt venligst F B-chef Anders Thorsager på 41601760. ___________________________ Familien B hlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien B hlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder. Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne: PERSONLIGHED ENGAGEMENT ANSVARLIGHED FLEKSIBILITET Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. Familien B hlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro BEST WESTERN Scheelsminde Hotel Aalborg Airport Hotel Victors Madhus i Nørresundby. Se mere på www.buhlmann.dk

Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. 

Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien Bühlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling.  

På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk 

Du vil indgå i et team på 9 kollegaer, som arbejder med individuelle ansvarsområder, og hvor alle har en stor fælles interesse for gastronomi.

Jobbet indeholder følgende ansvarsområder:  

  • Medansvaret for at holde og højne det gastronomiske niveau
  • Opbakning til ugens aktiviteter
  • Medansvaret for afvikling af frokost til à la carte restauranten
  • Medansvaret for afvikling af selskaber
  • Opbakning af produkter til selskabsafdelingen

 Vi tilbyder: 

  • En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen.
  • Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling.
  • En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte  
  • En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen
  • Gode arbejdsforholdog fordelagtige personalerabatter i hele koncernen.

Vi forventer, at du: 

  • Er uddannet kok, cater eller lignende
  • Er stabil og fleksibel
  • Har erfaring fra lignende job
  • Er udadvendt og positiv
  • Har lyst til at udvikle dig fagligt
  • Er en god samarbejdspartner

Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 15-12-2018

Tiltrædelse hurtigst muligt. 

For mere information om stillingen, kontakt venligst F&B-chef Anders Thorsager på 41601760.

___________________________

Familien Bühlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien Bühlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder.  

Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne:  PERSONLIGHED |  ENGAGEMENT |  ANSVARLIGHED |  FLEKSIBILITET  Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. 

Familien Bühlmann koncernen består af følgende virksomheder: • Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro • BEST WESTERN Scheelsminde Hotel • Aalborg Airport Hotel • Victors Madhus i Nørresundby. Se mere på www.buhlmann.dk 

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApSAalborg2018-11-21T00:00:002018-12-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok/køkkenchef

Foldens Hotel Aps

Frederikshavn
Selvstændig kok søges til nyåbnet hotel i Skagen. Vi forventer, at du: Har et højt kvalitetsniveau Er uddannet kok Er effektiv og ansvarsbevist God tone og godt humør Kan lede og fordele arbejdet samt udvikle og støtte elever og vores øvrige medarbe...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:12. januar 2019

Kok til Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen A/S

Frederikshavn
Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og velkommenhed for alle vores gæster. Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og væ...
Indrykket:30. november 2018
Udløbsdato:25. januar 2019

Kok til Weekendhold

Eurest Kantine, Siemens Aalborg

Aalborg
Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg Din daglige arbejdsplads Som kok i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk team på 50 kollegaer, som sammen er m...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:1. januar 2019

Kokkeelev til Scheelsminde

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApS

Aalborg
Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hot...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:15. december 2018

Scheelsminde søger kreativ kok

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApS

Aalborg
Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:15. december 2018