Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til restaurant på toppen.

Restaurant De2have er beliggende på toppen af jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. 

I vores restaurant serverer vi:

Hjemmelavet og velsmagende mad af råvarer i sæson. Flot anrettet på tallerkenen.

Fokus på friskfanget fisk fra Danmarks største fiskerihavn, Skagen.

Klassiske frokostretter, hvor flest mulige elementer laves fra bunden af gode og friske råvarer.

Aften á la carte med fokus på fisk og skaldyr, men også mulighed for en velhængt bøf.

Restauranten tilbyder brunch, á la carte og selskaber.

Vi er en restaurant i udvikling og ønsker en dygtig kok med passion for sit job til kommende sæson.

Du vil indgå i et team, hvor der er "tryk på" i højsæsonen.

Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan.

Sparring og tæt samarbejde med køkkenchefen og kollegaer.

Du har erfaring og ønsker at dele af dine erfaring til øvrig personale.

Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider ( inkl. selskaber ).

Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte køkkenchef : Peter Faarkrog Hansen tlf. 98442435.

Startdato ca. 1. april

 Ansøgningen mærkes "Kok" i emnefeltet på mailen.

 

 

 

 

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945021Phoenix-713790f812019-01-22T00:00:00Kok søges til restaurant på toppen.

Restaurant De2have er beliggende på toppen af jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. 

I vores restaurant serverer vi:

Hjemmelavet og velsmagende mad af råvarer i sæson. Flot anrettet på tallerkenen.

Fokus på friskfanget fisk fra Danmarks største fiskerihavn, Skagen.

Klassiske frokostretter, hvor flest mulige elementer laves fra bunden af gode og friske råvarer.

Aften á la carte med fokus på fisk og skaldyr, men også mulighed for en velhængt bøf.

Restauranten tilbyder brunch, á la carte og selskaber.

Vi er en restaurant i udvikling og ønsker en dygtig kok med passion for sit job til kommende sæson.

Du vil indgå i et team, hvor der er "tryk på" i højsæsonen.

Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan.

Sparring og tæt samarbejde med køkkenchefen og kollegaer.

Du har erfaring og ønsker at dele af dine erfaring til øvrig personale.

Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider ( inkl. selskaber ).

Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte køkkenchef : Peter Faarkrog Hansen tlf. 98442435.

Startdato ca. 1. april

 Ansøgningen mærkes "Kok" i emnefeltet på mailen.

 

 

 

 

 

 

 

2019-03-16T08:06:14.057 Restaurant De2have er beliggende på toppen af jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. I vores restaurant serverer vi: Hjemmelavet og velsmagende mad af råvarer i sæson. Flot anrettet på tallerkenen. Fokus på friskfanget fisk fra Danmarks største fiskerihavn, Skagen. Klassiske frokostretter, hvor flest mulige elementer laves fra bunden af gode og friske råvarer. Aften la carte med fokus på fisk og skaldyr, men også mulighed for en velhængt bøf. Restauranten tilbyder brunch, la carte og selskaber. Vi er en restaurant i udvikling og ønsker en dygtig kok med passion for sit job til kommende sæson. Du vil indgå i et team, hvor der er tryk på i højsæsonen. Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan. Sparring og tæt samarbejde med køkkenchefen og kollegaer. Du har erfaring og ønsker at dele af dine erfaring til øvrig personale. Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider ( inkl. selskaber ). Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte køkkenchef : Peter Faarkrog Hansen tlf. 98442435. Startdato ca. 1. april Ansøgningen mærkes Kok i emnefeltet på mailen.11Jobnet713790f8100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-18T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3439483Rest. De 2 Have ApS11Fyrvej 429990SkagenDKDanmark0job@restaurantde2have.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent696835JobNet493125149312511000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=713790f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=713790f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=713790f8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=713790f8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgKok søges til restaurant på toppen.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360258768Peter Faarkrog Hansenjob@restaurantde2have.dkDKDanmarkDKDanmark330073738Sushi kok søges til ny Restaurant i SkagenRobot Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i vores nye Restaurant i Skagen. Hvem er du: Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på Du er nysgerrig, stabil og har let til smil Vi forventer at Du kan lave sushi Du har erfaring fra det Asiatiske køkken Du er imødekommende Du kan holde hovedet koldt i travle situationer Du er mødestabil og har ordenssans Send din ansøgning og CV til Lidan Ji på lidanji229@hotmail.com

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i vores nye Restaurant i Skagen.

Hvem er du:

  • Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde
  • Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke
  • Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på
  • Du er nysgerrig, stabil og har let til smil

Vi forventer at

  • Du kan lave sushi
  • Du har erfaring fra det Asiatiske køkken
  • Du er imødekommende
  • Du kan holde hovedet koldt i travle situationer
  • Du er mødestabil og har ordenssans

Send din ansøgning og CV til Lidan Ji på lidanji229@hotmail.com

Restaurant Asia SkagenSkagen2019-08-16T00:00:002019-10-09T00:00:00
330075376KokRobot Fischermann s House søger kok eller køkkenassistent. Vi søger en kok eller køkkenassistent, det er ikke et krav at du er faglært, men gerne erfaring med madlavning. Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Vi tilbereder fiskeretter efter menukort. Der er tale om en stilling på 25-37 timer om ugen og arbejdstiderne er torsdag, fredag og lørdag fra 11:00-20:00 Send din ansøgning til mail: uzice.fisk@gmail.com

Fischermann´s House søger kok eller køkkenassistent.

 

Vi søger en kok eller køkkenassistent, det er ikke et krav at du er faglært, men gerne erfaring med madlavning.

 

Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt.

 

Vi tilbereder fiskeretter efter menukort.

 

Der er tale om en stilling på 25-37 timer om ugen og arbejdstiderne er torsdag, fredag og lørdag fra 11:00-20:00

 

Send din ansøgning til mail: uzice.fisk@gmail.com

Lauras Rengøring ServiceHirtshals2019-08-20T00:00:002019-10-11T00:00:00
330083528Kok søges til italiensk restaurantRobot SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstilinng fra medio oktober, men anden startdato kan også aftales. SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, Private Dining i kælderrestauranten La Cantina samt selskabs- og mødelokaler der laver alt fra møder til brylluper og konfirmationer etc.. Vi søger en faglært kok der er klar til at indtræde i et køkkenteam på 9 personer. Du kommer til at arbejde med de bedste råvarer, flere importeret direkte fra Italien. Der er primært tale om aftenarbejde. Erfaring med Italiensk køkken er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer, at du er punktlig, arbejdsom og du sætter en ære i dit arbejde. Vi tilbyder en god og stabil arbejdsplads med gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder.

SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstilinng fra medio oktober, men anden startdato kan også aftales. 

SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria & Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, Private Dining i kælderrestauranten La Cantina samt selskabs- og mødelokaler der laver alt fra møder til brylluper og konfirmationer etc..

Vi søger en faglært kok der er klar til at indtræde i et køkkenteam på 9 personer. Du kommer til at arbejde med de bedste råvarer, flere importeret direkte fra Italien.

Der er primært tale om aftenarbejde. Erfaring med Italiensk køkken er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du er punktlig, arbejdsom og du sætter en ære i dit arbejde. Vi tilbyder en god og stabil arbejdsplads med gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder.

SAN GIOVANNIAalborg2019-09-04T00:00:002019-10-14T00:00:00
330081146Alsidig og dygtig kok søges til Seaport Restaurant og BowlingRobot Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gerne på den rette. Vi er et køkken, som laver alting fra bunden og sætter en ære i at lave mad med masser af smag og kvalitet. Vi bager hver dag frisk brød og gør vores ypperste for at give alle gæsterne en fantastisk madoplevelse. Som kok hos os vil du få en alsidig hverdag med aftenbuffet, firmaarrangementer, tapasbuffet, børnefødselsdage, seniorspisning, specialmenuer og meget mere. Du vil komme til at lave mad med inspiration fra hele verden, mad der er lavet efter gammeldags opskifter, mad med et lille twist og fusionsmad. Der vil være fokus på madens smag, tekstur og udseende. Teamet består af to udlærte kokke, en kokkeelev og et par køkkenassistenter. Vi leder efter en kandidat, som har følgende egenskaber: Holdning og kærlighed til håndværket Ejerskab og medansvar Gode smagsløg Kan få det visuelle til at samarbejde med smagsnuancerne Arbejdssom og flittig Lyst til at være med til at udvikle vores retter og menuer Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem Kan skabe smagsoplevelser Kan dele ud af sit gode humør Evner at overtage køkkenchefens opgaver ved behov Har lyst og har evner til at lære fra sig En som kan hjælpe køkkenchefen med opgaver og sammen være et godt team Vi tilbyder: En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt Faglige og personlige udviklingsmuligheder Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø Fastansættelse med gode forhold God løn efter kvalifikationer? Arbejdstiden ligger både dag, aften og weekend, og følger en vagtplan. Send ansøgning til job@seaport.dk og vedhæft cv, ansøgning og billede. For spørgsmål vi kan kontaktes med tlf. 98126866 eller pr. Mail info@seaport.dk

Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok/souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gerne på den rette. Vi er et køkken, som laver alting fra bunden og sætter en ære i at lave mad med masser af smag og kvalitet. Vi bager hver dag frisk brød og gør vores ypperste for at give alle gæsterne en fantastisk madoplevelse. Som kok hos os vil du få en alsidig hverdag med aftenbuffet, firmaarrangementer, tapasbuffet, børnefødselsdage, seniorspisning, specialmenuer og meget mere. Du vil komme til at lave mad med inspiration fra hele verden, mad der er lavet efter gammeldags opskifter, mad med et lille twist og fusionsmad. Der vil være fokus på madens smag, tekstur og udseende. Teamet består af to udlærte kokke, en kokkeelev og et par køkkenassistenter. Vi leder efter en kandidat, som har følgende egenskaber:

  • Holdning og kærlighed til håndværket
  • Ejerskab og medansvar
  • Gode smagsløg
  • Kan få det visuelle til at samarbejde med smagsnuancerne
  • Arbejdssom og flittig
  • Lyst til at være med til at udvikle vores retter og menuer
  • Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem
  • Kan skabe smagsoplevelser
  • Kan dele ud af sit gode humør
  • Evner at overtage køkkenchefens opgaver ved behov
  • Har lyst og har evner til at lære fra sig
  • En som kan hjælpe køkkenchefen med opgaver og sammen være et godt team

Vi tilbyder:

    • En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart
    • Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt
    • Faglige og personlige udviklingsmuligheder
    • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø
  • Fastansættelse med gode forhold
  • God løn efter kvalifikationer?

Arbejdstiden ligger både dag, aften og weekend, og følger en vagtplan. Send ansøgning til job@seaport.dk og vedhæft cv, ansøgning og billede. For spørgsmål vi kan kontaktes med tlf. 98126866 eller pr. Mail info@seaport.dk

SeaportAalborg2019-08-30T00:00:002019-10-23T00:00:00
330079547kok afløser/deltidsansat søgesRobot Vi søger en medhjælper, med stor faglig engagement, og lyst til at sætte sit præg på vores gamle unikke kælder. Vi vil gerne have en snak med dig, hvis du har lyst til at være en del af vores team med jævne mellemrum efter behov, og når det passer dig, eller jævnligt, en til 2 gange om ugen. Vi nærmer os desuden juletiden, hvor der sagtens er plads til fuldtidsansættelse, hvis det ønskes. Vi føler at vores potentiale i forhold til nuværende aften og frokost ala carte er meget stort, grundet vores helt unikke rammer med hyggelige middelalderhvælvinger, plads til 200 spisende gæster, samt en beliggenhed i berømte jens bangs stenhus i centrum af aalborg. Vi har mange ideer om yderligere udnyttelse af dette potentiale, men vil gerne have dig med i processon om at afpudse konceptet i forhold til de historiske omgivelser, og tage del i implementering af nye tiltag. Vi laver mad fra grunden, og bruger gode friske råvarer. Det vil vi gerne holde fast i og udvikle på, så du skal have kærlighed for god ærlig mad, og være god til at tilsmage den, så englene synger . Køkkenaktiviteten udfyldes primært af 2 fuldtidskokke. Herudover er der deltidsansatte, og ekstra personale i jule og sommertiden. Tonen i personalegruppen har altid været god og hjertelig. Lørdag formiddag er traditionel Duus dag, med mange gæster. Her har vi hver lørdag frokostbuffet, fra 12.00 til ca 15.00. Søndag er sædvanligvis lukket, dog ikke i juletiden. Vedhæft venligst billede til din ansøgning på mail til Duus@stofanet.dk.

Vi søger en medhjælper, med stor faglig engagement, og lyst til at sætte sit præg på vores gamle unikke kælder. Vi vil gerne have en snak med dig, hvis du har lyst til at være en del af vores team med jævne mellemrum efter behov, og når det passer dig, eller jævnligt, en til 2 gange om ugen. Vi nærmer os desuden juletiden, hvor der sagtens er plads til fuldtidsansættelse, hvis det ønskes.

Vi føler at vores potentiale i forhold til nuværende aften og frokost ala carte er meget stort, grundet vores helt unikke rammer med hyggelige middelalderhvælvinger, plads til 200 spisende gæster, samt en beliggenhed i berømte jens bangs stenhus i centrum af aalborg.

Vi har mange ideer om yderligere udnyttelse af dette potentiale, men vil gerne have dig med i processon om at afpudse konceptet i forhold til de historiske omgivelser, og tage del i implementering af nye tiltag.

Vi laver mad fra grunden, og bruger gode friske råvarer. Det vil vi gerne holde fast i og udvikle på, så du skal have kærlighed for god ærlig mad, og være god til at tilsmage den, "så englene synger".

Køkkenaktiviteten udfyldes primært af 2 fuldtidskokke. Herudover er der deltidsansatte, og ekstra personale i jule og sommertiden.

Tonen i personalegruppen har altid været god og hjertelig.

Lørdag formiddag er traditionel Duus dag, med mange gæster. Her har vi hver lørdag frokostbuffet, fra 12.00 til ca 15.00.

Søndag er sædvanligvis lukket, dog ikke i juletiden.

Vedhæft venligst billede til din ansøgning på mail til Duus@stofanet.dk.

DUUS VINKÆLDER V/PETER KRAGHAalborg2019-08-28T00:00:002019-10-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi kok søges til ny Restaurant i Skagen

Restaurant Asia Skagen

Skagen
Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i vores nye Restaurant i Skagen. Hvem er du: Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke Du er indstillet på en...
Indrykket:16. august 2019
Udløbsdato:9. oktober 2019

Kok

Lauras Rengøring Service

Hirtshals
Fischermann s House søger kok eller køkkenassistent. Vi søger en kok eller køkkenassistent, det er ikke et krav at du er faglært, men gerne erfaring med madlavning. Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Vi tilbereder fiskeretter eft...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:11. oktober 2019

Kok søges til italiensk restaurant

SAN GIOVANNI

Aalborg
SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstilinng fra medio oktober, men anden startdato kan også aftales. SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria Pizzeria ...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:14. oktober 2019

Alsidig og dygtig kok søges til Seaport Restaurant og Bowling

Seaport

Aalborg
Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gern...
Indrykket:30. august 2019
Udløbsdato:23. oktober 2019

kok afløser/deltidsansat søges

DUUS VINKÆLDER V/PETER KRAGH

Aalborg
Vi søger en medhjælper, med stor faglig engagement, og lyst til at sætte sit præg på vores gamle unikke kælder. Vi vil gerne have en snak med dig, hvis du har lyst til at være en del af vores team med jævne mellemrum efter behov, og når det passer d...
Indrykket:28. august 2019
Udløbsdato:20. oktober 2019