Kok søges til Sophiendal Gods

Sophiendal Slotshotel søger kok

På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser.

Som kok på Sophiendal

Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer.  Dine arbejdsopgaver vil strække hele vejen fra varemodtagelse til færdigt anretning sammen med administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol.

Vi kan tilbyde

Et spændende job i smukke og historiske rammer med en udfordringer og varierende arbejdsdag i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold, fair løn og faste aftaler i forhold til timer og ferie. 

Vi søger

En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser men som heller ikke er bange for, om nødvendigt, at give en hånd med i opvasken. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger!

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Hotelchef Heidi Clausen på tlf. 86 94 47 88 eller på mail: sophiendal@slotshotel.dk

Send din ansøgning og cv på mail: dle@slotshotel.dk senest 15. Marts 2019

Ansættelse fra 1. maj 2019 eller efter aftale. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330011376Phoenix-3ebb973812019-04-25T00:00:00Kok søges til Sophiendal Gods

Sophiendal Slotshotel søger kok

På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser.

Som kok på Sophiendal

Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer.  Dine arbejdsopgaver vil strække hele vejen fra varemodtagelse til færdigt anretning sammen med administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol.

Vi kan tilbyde

Et spændende job i smukke og historiske rammer med en udfordringer og varierende arbejdsdag i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold, fair løn og faste aftaler i forhold til timer og ferie. 

Vi søger

En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser men som heller ikke er bange for, om nødvendigt, at give en hånd med i opvasken. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger!

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Hotelchef Heidi Clausen på tlf. 86 94 47 88 eller på mail: sophiendal@slotshotel.dk

Send din ansøgning og cv på mail: dle@slotshotel.dk senest 15. Marts 2019

Ansættelse fra 1. maj 2019 eller efter aftale. 

Sophiendal Slotshotel søger kok På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser. Som kok på Sophiendal Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Dine arbejdsopgaver vil strække hele vejen fra varemodtagelse til færdigt anretning sammen med administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol. Vi kan tilbyde Et spændende job i smukke og historiske rammer med en udfordringer og varierende arbejdsdag i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold, fair løn og faste aftaler i forhold til timer og ferie. Vi søger En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser men som heller ikke er bange for, om nødvendigt, at give en hånd med i opvasken. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger! Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Hotelchef Heidi Clausen på tlf. 86 94 47 88 eller på mail: sophiendal@slotshotel.dk Send din ansøgning og cv på mail: dle@slotshotel.dk senest 15. Marts 2019 Ansættelse fra 1. maj 2019 eller efter aftale.11jobnet3ebb9738100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-20T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandOdder3513478Danske Slotte F.M.B.A.11Låsbyvej 828660SkanderborgDKDanmark0
dle@slotshotel.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent749239JobNet4978933497893310025-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ebb9738https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ebb9738https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ebb9738&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ebb9738&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Kok lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361567366Heidi Clausendle@slotshotel.dkDKDanmarkDKDanmark330028120Kok/cater (barselsvikariat)Robot Vil du være med til at drive en kantine i topklasse? Så er dette vikariat måske noget for dig! Zitcom søger en kok cater til vores hovedkontor i Skanderborg, som vil være med til at indvie og drive vores nye køkken. Køkkenet har de seneste måneder gennemgået en gennemgribende renovering og er blevet fornyet med topmoderne udstyr. Som vores nye kok cater vil du derfor få mulighed for at sætte dit præg på, hvordan køkkenet skal drives fremadrettet. Dine opgaver Du vil sammen med vores elev, to køkkenmedhjælpere og køkkenchef være med til at sikre, at vores ca. 150 medarbejdere på kontoret i Skanderborg får serveret morgenmad og frokost hver dag. Som vores nye kok cater får du bl.a. følgende opgaver: Lave og anrette morgenmads- og frokostbuffet (salatbar varm ret) til ca. 150 kolleger plus evt. gæster, der er i huset til møder eller seminarer Komme med (kreative) input til ugens menu Sikre at køkkenet altid bliver præsenteret flot udadtil Hjælpe til med at holde orden og give en hånd med i opvasken, hvis der er behov. Din baggrund og profil Om du er faglært kok, eller hvilken uddannelse du har, er ikke så vigtigt for os. Vi lægger mere vægt på, at: Du er ansvarsfuld og stabil - og er klar til at være stedfortræder, når vores køkkenchef holder ferie el.lign. Du har en positiv indstilling til dine arbejdsopgaver Du er god til at samarbejde med dine kollegaer Du sætter en ære i at yde en god service og servere præsentabel mad Du brænder for gastronomi og gode råvarer Din (måske) kommende arbejdsgiver Med 190 medarbejdere og mere end 250.000 kunder er Zitcom A S én af landets førende hosting- og cloudleverandører for små- og mellemstore virksomheder. Vi er en ung og flad organisation, hvor medarbejderne brænder for det, de laver og for at levere de bedst mulige løsninger til vores mange kunder. Som ansat i Zitcom A S tilbyder vi: Fast lønpakke og pension Faste arbejdstider (37 timer om ugen i tidsrummet 7-15 i hverdagene) Rabatordninger og medarbejdertilbud som fx fitness, massage og bilvask Et væld af sociale arrangementer og personaleture - også på afdelingsniveau. Information og ansøgning Lyder det som noget for dig, og har du spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at kontakte Køkkenchef, Susanne Zederkof, på slz@zitcom.dk eller 45 2051 0383. Ønsker du at søge stillingen, kan du bruge ansøgningsknappen. Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Stillingen er et barselsvikariat, som løber frem til august 2020. Arbejdssted: Zitcom A S, Højvangen 4, 8660 Skanderborg Tiltrædelse: 1. juli 2019, eller efter aftale.

Vil du være med til at drive en kantine i topklasse? Så er dette vikariat måske noget for dig!

Zitcom søger en kok/cater til vores hovedkontor i Skanderborg, som vil være med til at indvie og drive vores nye køkken. Køkkenet har de seneste måneder gennemgået en gennemgribende renovering og er blevet fornyet med topmoderne udstyr. Som vores nye kok/cater vil du derfor få mulighed for at sætte dit præg på, hvordan køkkenet skal drives fremadrettet.

Dine opgaver 

Du vil sammen med vores elev, to køkkenmedhjælpere og køkkenchef være med til at sikre, at vores ca. 150 medarbejdere på kontoret i Skanderborg får serveret morgenmad og frokost hver dag.   Som vores nye kok/cater får du bl.a. følgende opgaver:  

  • Lave og anrette morgenmads- og frokostbuffet (salatbar + varm ret) til ca. 150 kolleger plus evt. gæster, der er i huset til møder eller seminarer
  • Komme med (kreative) input til ugens menu
  • Sikre at køkkenet altid bliver præsenteret flot udadtil
  • Hjælpe til med at holde orden og give en hånd med i opvasken, hvis der er behov.  

Din baggrund og profil 

Om du er faglært kok, eller hvilken uddannelse du har, er ikke så vigtigt for os. Vi lægger mere vægt på, at:  

  • Du er ansvarsfuld og stabil - og er klar til at være stedfortræder, når vores køkkenchef holder ferie el.lign.
  • Du har en positiv indstilling til dine arbejdsopgaver
  • Du er god til at samarbejde med dine kollegaer
  • Du sætter en ære i at yde en god service og servere præsentabel mad
  • Du brænder for gastronomi og gode råvarer

Din (måske) kommende arbejdsgiver 

Med 190 medarbejdere og mere end 250.000 kunder er Zitcom A/S én af landets førende hosting- og cloudleverandører for små- og mellemstore virksomheder. Vi er en ung og flad organisation, hvor medarbejderne brænder for det, de laver og for at levere de bedst mulige løsninger til vores mange kunder.

Som ansat i Zitcom A/S tilbyder vi:

  • Fast lønpakke og pension
  • Faste arbejdstider (37 timer om ugen i tidsrummet 7-15 i hverdagene)
  • Rabatordninger og medarbejdertilbud som fx fitness, massage og bilvask
  • Et væld af sociale arrangementer og personaleture - også på afdelingsniveau.  

Information og ansøgning

Lyder det som noget for dig, og har du spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at kontakte Køkkenchef, Susanne Zederkof, på slz@zitcom.dk eller +45 2051 0383.

Ønsker du at søge stillingen, kan du bruge ansøgningsknappen.

Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Stillingen er et barselsvikariat, som løber frem til august 2020.

Arbejdssted: Zitcom A/S, Højvangen 4, 8660 Skanderborg

Tiltrædelse: 1. juli 2019, eller efter aftale.   

ZITCOM A/SSkanderborg2019-05-21T00:00:002019-07-16T00:00:00
330012123Faglært fuldtids kok til sæsonansættelseBasic Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok. Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30 9-19. Beskrivelsen af job:Service, opbakning, alm. rengøring.Der vil være skiftende arbejdstider.Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.Løn efter aftale. Opstart:Hurtigt muligt. Ansøgning:Send gerne din ansøgning samt CV via knappen send ansøgning . Med venlig hilsen F B Manager Kenneth Strunge Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01. Se mere på vores ansøgersite: https: lyg.brandero.com
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok.

Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30/9-19.

Beskrivelsen af job:
  • Service, opbakning, alm. rengøring.
  • Der vil være skiftende arbejdstider.
  • Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.
Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.
Løn efter aftale.

Opstart:
Hurtigt muligt.

Ansøgning:
Send gerne din ansøgning samt CV via knappen "send ansøgning".

Med venlig hilsen

F&B Manager
Kenneth Strunge

Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01.

Se mere på vores ansøgersite: https://lyg.brandero.com

ORS/Small/e27cf1a9_logo.pngLYNGBYGAARD GOLF DRIFTBrabrand2019-04-26T14:15:35.9102019-05-29T00:00:00
330013537KokBasic Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt. Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver: Grundtilberedninger Kontrol af råvarer Præsentation af menuer i restauranten Oplæring af nye elever og kolleger Varetage og køre et a la carte service Vi tilbyder: At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg.Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier.Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alleKan du sige ja tak til overstående så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Morten De Fries på tlf. 91851531 Send din ansøgning via knappen Send ansøgning Yderligere oplysninger: Ansøgningsfrist: løbende Opstart: Hurtigst mulig 37 timer Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst Udviklingsmuligheder i et ambitiøst team i køkkenet Se mere på vores ansøgersite: https: srgolf.brandero.com
Jobbeskrivelse:
Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel.

Dine personlige og faglige kompetencer:
  • Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør
  • Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen
  • Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset
  • Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt.
  • Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer
  • Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu
Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver:
  • Grundtilberedninger
  • Kontrol af råvarer
  • Præsentation af menuer i restauranten
  • Oplæring af nye elever og kolleger
  • Varetage og køre et a la carte service
Vi tilbyder:
  • At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg.
  • Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier.
  • Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle
Kan du sige ”ja tak” til overstående – så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Morten De Fries på tlf. 91851531

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Yderligere oplysninger:
Ansøgningsfrist: løbende 
Opstart: Hurtigst mulig
37 timer 
Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst 
Udviklingsmuligheder i et ambitiøst team i køkkenet

Se mere på vores ansøgersite: https://srgolf.brandero.com

ORS/Small/6f5babe0_logo.pngSilkeborg Ry GolfklubSilkeborg2019-04-30T10:27:39.5032019-06-02T00:00:00
330026007Kok til Le PagnolBasic Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden Fransk italiensk restaurant. Kontaktperson Maria Kikos Hovednummer: 86122471 Email: post@lepagnol.dk Se mere på vores ansøgersite: https: lepagnol.brandero.com
Kok til Le Pagnol

Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt.

Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22

Dansk eller engelsktalende er forudsætning.

Send ansøgning + CV via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 10. juli 2019


Beskrivelse af virksomheden 
Fransk/italiensk restaurant.

Kontaktperson 
Maria Kikos
Hovednummer: 86122471
Email: post@lepagnol.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://lepagnol.brandero.com

ORS/Small/aef2589a_logo.pngLe pagnolAarhus C2019-05-16T16:01:24.2732019-06-19T00:00:00
330003613Restaurant Egå Marina søger uddannet kokRobot Om os I vores køkken kryder vi med respekt for hinandens forskelligheder og faglighed. Vi har en god tone og en spiseskefuld tør humor- også når vi har travlt. Vores mission er glade gæster, der besøger os igen, når de har fået god kvalitetsmad lavet fra bunden, og en god service. vore gæster skal have wauw opleveler både i Ala Carten og til vore mange selskaber Du får: Mulighed for at bruge din fantasi, afprøve nye vinkler og tage ansvar. Et arbejdsteam med sammenhold, som du skal passe ind i, fordi nøglen til succes går gennem personale og god mad. Derfor venter vi også gerne på den rette kok. Udover det, får du også attraktive arbejdsvilkår og en arbejds plads i Å arhus smukkeste omgivelser. Om dig. Vi søger en m K der er kvalitetsbevidst. Du evner at levere dit ypperste, hver gang der er en bestilling. Du er bekendt med at der i et køkken som vores er mangeartede opgaver og at to dage aldrig er ens. Ud over det er du ordentlig. Kan du se dig selv i ovenstående, så skriv til Chefkok Ronald Jensen på Restaurant@egaamarina.dk Vi holder løbende samtaler.

Om os

I vores køkken kryder vi med respekt for hinandens forskelligheder og faglighed. Vi har en god tone og en spiseskefuld tør humor- også når vi har travlt.

Vores mission er glade gæster, der besøger os igen, når de har fået god kvalitetsmad lavet fra bunden, og en god service.

vore gæster skal have wauw opleveler både i Ala Carten og til vore mange selskaber

 

Du får:

Mulighed for at bruge din fantasi, afprøve nye vinkler og tage ansvar. Et arbejdsteam med sammenhold, som du skal passe ind i, fordi nøglen til succes går gennem personale og god mad.

Derfor venter vi også gerne på den rette kok.

Udover det, får du også attraktive arbejdsvilkår og en arbejds plads i Å arhus smukkeste omgivelser.

 

Om dig.

Vi søger en m/K der er kvalitetsbevidst. Du evner at levere dit ypperste, hver gang der er en bestilling.

Du er bekendt med at der i et køkken som vores er mangeartede opgaver og at to dage aldrig er ens. Ud over det er du ordentlig.

Kan du se dig selv i ovenstående, så skriv til Chefkok Ronald Jensen på Restaurant@egaamarina.dk

Vi holder løbende samtaler.

 

 

EKC EGÅ ApSEgå2019-04-09T00:00:002019-06-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok/cater (barselsvikariat)

ZITCOM A/S

Skanderborg
Vil du være med til at drive en kantine i topklasse? Så er dette vikariat måske noget for dig! Zitcom søger en kok cater til vores hovedkontor i Skanderborg, som vil være med til at indvie og drive vores nye køkken. Køkkenet har de seneste måneder g...
Indrykket:21. maj 2019
Udløbsdato:16. juli 2019

Faglært fuldtids kok til sæsonansættelse

LYNGBYGAARD GOLF DRIFT

Brabrand
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok. Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30 9-19. Beskrivelsen af job:Service, opbakning, alm. rengøring.Der vil være skiftende arbejdstider.Du skal være: Mødestabil. ...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:29. maj 2019

Kok

Silkeborg Ry Golfklub

Silkeborg
Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært ko...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

Kok til Le Pagnol

Le pagnol

Aarhus C
Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden F...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:19. juni 2019

Restaurant Egå Marina søger uddannet kok

EKC EGÅ ApS

Egå
Om os I vores køkken kryder vi med respekt for hinandens forskelligheder og faglighed. Vi har en god tone og en spiseskefuld tør humor- også når vi har travlt. Vores mission er glade gæster, der besøger os igen, når de har fået god kvalitetsmad lave...
Indrykket:9. april 2019
Udløbsdato:1. juni 2019