Kok til a la carte restaurant

Oven Vande ved Volden søger kok til snarlig tiltrædelse, men venter gerne på den rette, i et veletableret team af gode kollegaer med ordnede vagt - løn- & pensionsforhold
Om os. Vi åbnede restauranten i sept. 2001, flyttede juni 2011 til Sønder Voldgade, og i marts 2018 åbnede vi i vores nye lokalitet, som er et stort moderne spisehus beliggende i fantastiske rammer med nyt og moderne køkken. Vi har gennem snart 18 år drevet vores restaurant med tilpasning til tidernes skift, og med stor arrangement og krav til den gastronomi som vi serverer til vores mange glade gæster hvor rigtig mange er stamgæster gennem alle årerne.
Om dig Faguddannet kok med godt overblik og meget kvalitets bevidst, nysgerrig på dit fag, har lyst til både det nye og klassiske køkken. Teamspiller som også har lyst og evnen til at oplære vores 3 elever. Du må meget gerne have et par års anciennitet
Hvordan mødes vi. Send din ansøgning på ovenvande@ovenvande.com så kontakter vi dig, så vi kan aftale at mødes og vise dig din fremtidige arbejdsplads og fortæller alt det stillings annoncen ikke kan rumme.

Gå ind på www.ovenvande.com og ta et nærmere kik på din måske fremtidige arbejdsplads  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330015783Phoenix-b419628812019-05-02T00:00:00Kok til a la carte restaurant

Oven Vande ved Volden søger kok til snarlig tiltrædelse, men venter gerne på den rette, i et veletableret team af gode kollegaer med ordnede vagt - løn- & pensionsforhold
Om os. Vi åbnede restauranten i sept. 2001, flyttede juni 2011 til Sønder Voldgade, og i marts 2018 åbnede vi i vores nye lokalitet, som er et stort moderne spisehus beliggende i fantastiske rammer med nyt og moderne køkken. Vi har gennem snart 18 år drevet vores restaurant med tilpasning til tidernes skift, og med stor arrangement og krav til den gastronomi som vi serverer til vores mange glade gæster hvor rigtig mange er stamgæster gennem alle årerne.
Om dig Faguddannet kok med godt overblik og meget kvalitets bevidst, nysgerrig på dit fag, har lyst til både det nye og klassiske køkken. Teamspiller som også har lyst og evnen til at oplære vores 3 elever. Du må meget gerne have et par års anciennitet
Hvordan mødes vi. Send din ansøgning på ovenvande@ovenvande.com så kontakter vi dig, så vi kan aftale at mødes og vise dig din fremtidige arbejdsplads og fortæller alt det stillings annoncen ikke kan rumme.

Gå ind på www.ovenvande.com og ta et nærmere kik på din måske fremtidige arbejdsplads  

Oven Vande ved Volden søger kok til snarlig tiltrædelse, men venter gerne på den rette, i et veletableret team af gode kollegaer med ordnede vagt - løn- pensionsforhold Om os. Vi åbnede restauranten i sept. 2001, flyttede juni 2011 til Sønder Voldgade, og i marts 2018 åbnede vi i vores nye lokalitet, som er et stort moderne spisehus beliggende i fantastiske rammer med nyt og moderne køkken. Vi har gennem snart 18 år drevet vores restaurant med tilpasning til tidernes skift, og med stor arrangement og krav til den gastronomi som vi serverer til vores mange glade gæster hvor rigtig mange er stamgæster gennem alle årerne.Om dig Faguddannet kok med godt overblik og meget kvalitets bevidst, nysgerrig på dit fag, har lyst til både det nye og klassiske køkken. Teamspiller som også har lyst og evnen til at oplære vores 3 elever. Du må meget gerne have et par års anciennitet Hvordan mødes vi. Send din ansøgning på ovenvande@ovenvande.com så kontakter vi dig, så vi kan aftale at mødes og vise dig din fremtidige arbejdsplads og fortæller alt det stillings annoncen ikke kan rumme. Gå ind på www.ovenvande.com og ta et nærmere kik på din måske fremtidige arbejdsplads11starb4196288100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-26T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandFredericia3518711Restaurant Oven Vande11Norgesgade 47000FredericiaDKDanmark0
ovenvande@ovenvande.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent753227JobNet4982174498217410002-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b4196288https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b4196288https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b4196288&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b4196288&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos Restaurant Oven Vande får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361659764Henrik Lyager Nielsenovenvande@ovenvande.comDKDanmarkDKDanmark330017468KOK til spændende café i Fredericia / Chef for Café in Fredericia DenmarkRobot Cafe Mums i Fredericia søger en dedikeret kok eller Cater 30-37 timer ugentligt: Vi er en travl Cafe med ca. 30 medarbejdere og vi søger yderlig en kok eller cater hurtigst muligt. Vi laver trendy Cafemad med fokus på smag, kvalitet og gode friske råvarer. Vi ønsker medarbejdere, som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i en hver situation. Som ansat vil du være ansvarlig for: Opbagning og service både i det kolde og det varme køkken Dagligt og ugentlig rengøring Opgaver som løses ad hoc, efter behov og travlhed Vi forventer, at du er: Vandt med a la carte både i det kolde og det varme køkken Er struktureret, har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt At du prioriterer orden, ryddelighed og hygiejne højt Er tillidsvækkende og har en servicemindet personlighed Er en god rollemodel ved en positiv og konstruktiv attitude med gode samarbejdsevner Du bliver en del af et stærkt team, der løfter i flok og samarbejder. Vi er en arbejdsplads med stabile arbejdsforhold og hvor ordentlighed og respekt for både gæster og medarbejdere er i centrum Send dit cv og ansøgning til: Cafemums@mumsbar.dk Chef for Café in Fredericia Denmark Cafe Mums in Fredericia are looking for a dedicated chef or caterer 30-37 hours a week: We are a busy Cafe with approx. 30 employees. We are looking for a new employee for the kitchen as soon as possible. We make trendy food with a focus on taste, quality and with good fresh ingredients. We are looking for employees who are dedicated and experienced and wants a permanent position in the kitchen. As an employee you will be responsible for: Cutting and service both in the cold and the hot kitchen Daily and weekly cleaning Tasks that are solved ad hoc, according to needs and bustle We expect you to be: Experienced with a la carte both in the cold and the hot kitchen Is structured, has a high work rate and likes to be busy That you give high priority to order, tidiness and hygiene Is trustworthy and has a service minded personality Is a good role model in a positive and constructive attitude with good collaboration skills We are a workplace with stable working conditions and where decentness and respect for both guests and employees is at the center. Sounds interesting? Please send your resume and application to: Cafemums@mumsbar.dk

Cafe Mums i Fredericia søger en dedikeret kok eller Cater 30-37 timer ugentligt:

Vi er en travl Cafe med ca. 30 medarbejdere og vi søger yderlig en kok eller cater hurtigst muligt.

Vi laver trendy Cafemad med fokus på smag, kvalitet og gode friske råvarer.

Vi ønsker medarbejdere, som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i en hver situation.

Som ansat vil du være ansvarlig for:

  • Opbagning og service både i det kolde og det varme køkken
  • Dagligt og ugentlig rengøring
  • Opgaver som løses ad hoc, efter behov og travlhed

Vi forventer, at du er:

  • Vandt med a la carte både i det kolde og det varme køkken
  • Er struktureret, har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • At du prioriterer orden, ryddelighed og hygiejne højt
  • Er tillidsvækkende og har en servicemindet personlighed
  • Er en god rollemodel ved en positiv og konstruktiv attitude med gode samarbejdsevner

Du bliver en del af et stærkt team, der løfter i flok og samarbejder. Vi er en arbejdsplads med stabile arbejdsforhold og hvor ordentlighed og respekt for både gæster og medarbejdere er i centrum

Send dit cv og ansøgning til:

Cafemums@mumsbar.dk

 

Chef for Café in Fredericia Denmark

Cafe Mums in Fredericia are looking for a dedicated chef or caterer 30-37 hours a week:

We are a busy Cafe with approx. 30 employees. We are looking for a new employee for the kitchen as soon as possible. We make trendy food with a focus on taste, quality and with good fresh ingredients.

We are looking for employees who are dedicated and experienced and wants a permanent position in the kitchen.

As an employee you will be responsible for:

    • Cutting and service both in the cold and the hot kitchen
    • Daily and weekly cleaning
    • Tasks that are solved ad hoc, according to needs and bustle

We expect you to be:

    • Experienced with a la carte both in the cold and the hot kitchen
    • Is structured, has a high work rate and likes to be busy
    • That you give high priority to order, tidiness and hygiene
    • Is trustworthy and has a service minded personality
    • Is a good role model in a positive and constructive attitude with good collaboration skills

We are a workplace with stable working conditions and where decentness and respect for both guests and employees is at the center.

Sounds interesting?

Please send your resume and application to: Cafemums@mumsbar.dk

CAFÉ MUMS ApSFredericia2019-05-06T00:00:002019-05-30T00:00:00
330020464Kok til Udviklingscenter SkansebakkenProfile Elsker du at lave sund og ernæringsrig kost? Kan du jonglere med gryder og pander og lækre råvarer, så er det måske dig vi søger? Din daglige arbejdsplads Skansebakken er et døgntilbud med eget aktivitetscenter, beliggende i Brejning. Her bor 45 borgere med udpræget god smag. Der er dagligt 28 borgere, der spiser et hovedmåltid fra køkkenet. Vores kerneopgave har vi defineret således: Selvstændigt og aktivt liv i meningsfuldt samvær med andre . Skansebakken har i 2018 deltaget i et projekt, Resilience Food med temaet - Sansemad, og det som opleves rundt om tallerkenen. Dette projekt ønsker vi, at du er med til at implementere og videreudvikle. Vore prototyper i projektet har været koncentrerede om smagsoplevelser for sondebrugere og samvær omkring måltidet i køkkenet. Ud over dig, er der tilknyttet en medhjælp i 20 timer om ugen fra ekstern beskæftigelse, som du vil have ansvaret for at guide og vejlede i vedkommendes opgaver. Tiltrædelse pr. 1. august 2019. Vores forventninger til dig Du er udlært kok, og du har en passion for kvalitet. Vi forventer, at borgerne via maden får en oplevelse, som beriger deres sanser og deres smagsløg. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af, således at borgerne på Skansebakken oplever en variation, og at maden bliver en sanseoplevelse, som naturligvis laves fra bunden. Du er servicemindet, og forstår at holde fokus på vores kerneopgave, samt har et personligt drive. Vi tilbyder En stilling med frihed til at bruge dine kreative evner, hvor du vil være omdrejningspunktet i vores køkken. Du vil få ansvaret for at lave madplaner og stå for indkøb. Skansebakken er en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor du samarbejder med ca. 100 faste medarbejdere. Personalet er sammensat af omsorgsmedhjælpere, pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter.- og endelig, altid glade og tilfredse kunder! Ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn. Arbejdssted H.O. Wildenskovsvej 1A, Brejning, 7080 Børkop. Arbejdstider Mandag fredag kl. 07.00 14.00 Stillingen er på 32-37 timer pr. uge. Ansøgningsfrist Ansøgningsfrist 2. juni 2019 Samtaler forventes afholdt i uge 24. Flere oplysninger For yderligere information: kontakt Afdelingsleder Krista Jensen 30 30 24 85 eller centerleder Kim Madsen-Röschmann 21 59 29 17. Se vores film om Skansebakken og kontakt os gerne for en rundvisning. Du kan også læse om os på hjemmesiden Send din ansøgning Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen Send ansøgning . Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk tilflytter.
Elsker du at lave sund og ernæringsrig kost?  Kan du jonglere med gryder og pander og lækre råvarer, så er det måske dig vi søger? 
 
Din daglige arbejdsplads
Skansebakken er et døgntilbud med eget aktivitetscenter, beliggende i Brejning. Her bor 45 borgere med udpræget god smag. Der er dagligt 28 borgere, der spiser et hovedmåltid fra køkkenet. Vores kerneopgave har vi defineret således: ”Selvstændigt og aktivt liv i meningsfuldt samvær med andre”.  
Skansebakken har i 2018 deltaget i et projekt, Resilience Food med temaet - Sansemad, og det som opleves rundt om tallerkenen.
Dette projekt ønsker vi, at du er med til at implementere og videreudvikle. Vore prototyper i projektet har været koncentrerede om smagsoplevelser for sondebrugere og samvær omkring måltidet i køkkenet.  
Ud over dig, er der tilknyttet en medhjælp i 20 timer om ugen fra ekstern beskæftigelse, som du vil have ansvaret for at guide og vejlede i vedkommendes opgaver.  
 
 
Tiltrædelse pr. 1. august 2019. 
 
 
Vores forventninger til dig
Du er udlært kok, og du har en passion for kvalitet. Vi forventer, at borgerne via maden får en oplevelse, som beriger deres sanser og deres smagsløg. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af, således at borgerne på Skansebakken oplever en variation, og at maden bliver en sanseoplevelse, som naturligvis laves fra bunden. Du er servicemindet, og forstår at holde fokus på vores kerneopgave, samt har et personligt drive.  
 
 
Vi tilbyder
En stilling med frihed til at bruge dine kreative evner, hvor du vil være omdrejningspunktet i vores køkken. Du vil få ansvaret for at lave madplaner og stå for indkøb. Skansebakken er en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor du samarbejder med ca. 100 faste medarbejdere. Personalet er sammensat af omsorgsmedhjælpere, pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter.- og endelig, altid glade og tilfredse kunder! 
 
 
Ansættelsesvilkår   
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn.   
 
 
Arbejdssted 
H.O. Wildenskovsvej 1A, Brejning, 7080 Børkop.  
 
 
Arbejdstider 
Mandag – fredag kl. 07.00 – 14.00  
Stillingen er på 32-37 timer pr. uge. 
 
 
Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfrist 2. juni 2019 
Samtaler forventes afholdt i uge 24.   
 
 
Flere oplysninger 
For yderligere information: kontakt Afdelingsleder Krista Jensen 30 30 24 85 eller centerleder Kim Madsen-Röschmann 21 59  29 17.  
 
Se vores film om Skansebakken og kontakt os gerne for en rundvisning.   
 
 
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter
ORS/Small/58cac9db_logo.pngSkansebakkenBørkop2019-05-09T12:00:22.3602019-06-02T00:00:00
330006802Hindsgavl Slot søger kokkeRobot Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser hver dag? Så er det måske dig, vi søger. På Hindsgavl Slot søger vi lige nu uddannede, erfarne, engagerede og dygtige kokke til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser. Stillingen indebærer Som kok på Hindsgavl Slot bliver du en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Der vil for den rette kandidat være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet. Du kan se frem til Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig en god løn, som afspejler dine kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid. Vi søger lige nu primært kokke til aftenvagter (typisk 11.00-22.00) Vagtplanen tager udgangspunkt i en rotationsordning, hvor du kan regne med at have fri hver anden weekend. Det er vigtigt for os Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret. På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet i et til tider hektisk miljø. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Du søger stillingen ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 10. juni 2019. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.

Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser – hver dag? Så er det måske dig, vi søger.  

På Hindsgavl Slot søger vi lige nu uddannede, erfarne, engagerede og dygtige kokke til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser.

Stillingen indebærer

Som kok på Hindsgavl Slot bliver du en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Der vil for den rette kandidat være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer – når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet. 

Du kan se frem til

Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig en god løn, som afspejler dine kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid. Vi søger lige nu primært kokke til aftenvagter (typisk 11.00-22.00) Vagtplanen tager udgangspunkt i en rotationsordning, hvor du kan regne med at have fri hver anden weekend. 

Det er vigtigt for os

Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret. På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet – i et til tider hektisk miljø.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Du søger stillingen ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 10. juni 2019. 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.

A/S HINDSGAVLMiddelfart2019-04-12T00:00:002019-06-10T00:00:00
330001502Erfaren kok eller tilsvarende søges til fast stilling i musikcafé i Jelling!Robot Byens Caf Jelling søger hurtigst muligt en erfaren kok eller tilsvarende, der kan stå med ansvaret for cafeens køkken. Vi forventer at du: er en dygtig kok, der kan levere spændende og veltillavet mad kan arbejde hurtig og målrettet har sans for kvalitet og æstetik kan sammensætte og prissætte menuer har en god økonomisk sans er god til at samarbejde er fleksibel er serviceminded og holder af at møde nye mennesker har en imødekommende og udadvendt personlighed ser muligheder fremfor begrænsninger Byens Caf er en anpartsdrevet caf i hjertet af Jelling og tæt på Jelling Monumenterne. Cafeen er en del af kulturhuset, Byens Hus og samarbejder med husets øvrige beboere, herunder Jelling Bryggeri, Jelling Bibliotek, Byens Bio, Jelling Musikfestival samt flere andre. Byens Caf ønsker at stå for: et godt værested med en uformel tone og hvor alle skal føle sig velkommen smagfuld mad der er lavet fra bunden kvalitet, økologi, årstidens råvarer samt opmærksomhed på madspild gode musikalske oplevelser i hyggelige rammer Vi tilbyder en spændende og anderledes arbejdsplads, med gode kolleger og løn i henhold til overenskomst. Hvis du mener, at du er den rette til jobbet, hører vi gerne fra dig. Nærmere oplysninger kan fås ved Lene K hler mobil: 26 15 12 70 (efter kl 17 og i weekenden) Ansøgning sendes hurtigst muligt til: byenscafe@byenscafe.dk. Vi ansætter så snart vi har fundet den rette til jobbet. Se evt. nærmere på www.byenshus.dk

Byens Café Jelling søger hurtigst muligt en erfaren kok eller tilsvarende, der kan stå med ansvaret for cafeens køkken.

Vi forventer at du:

  • er en dygtig kok, der kan levere spændende og veltillavet mad
  • kan arbejde hurtig og målrettet
  • har sans for kvalitet og æstetik
  • kan sammensætte og prissætte menuer
  • har en god økonomisk sans
  • er god til at samarbejde
  • er fleksibel
  • er serviceminded og holder af at møde nye mennesker
  • har en imødekommende og udadvendt personlighed
  • ser muligheder fremfor begrænsninger

Byens Café er en anpartsdrevet café i hjertet af Jelling og tæt på Jelling Monumenterne. Cafeen er en del af kulturhuset, Byens Hus og samarbejder med husets øvrige beboere, herunder Jelling Bryggeri, Jelling Bibliotek, Byens Bio, Jelling Musikfestival samt flere andre.

Byens Café ønsker at stå for:

  • et godt værested med en uformel tone og hvor alle skal føle sig velkommen
  • smagfuld mad der er lavet fra bunden
  • kvalitet, økologi, årstidens råvarer samt opmærksomhed på madspild
  • gode musikalske oplevelser i hyggelige rammer

Vi tilbyder en spændende og anderledes arbejdsplads, med gode kolleger og løn i henhold til overenskomst.

Hvis du mener, at du er den rette til jobbet, hører vi gerne fra dig.

Nærmere oplysninger kan fås ved Lene Köhler mobil: 26 15 12 70 (efter kl 17 og i weekenden)

Ansøgning sendes hurtigst muligt til: byenscafe@byenscafe.dk.

Vi ansætter så snart vi har fundet den rette til jobbet. 

Se evt. nærmere på www.byenshus.dk

BYENS CAFE JELLING ApSJelling2019-04-05T00:00:002019-05-31T00:00:00
330017274Kok med chef / leder potentiale.Robot Kok med chef potentiale til Kro Mad MadRick Til nyetableret restaurant under etablering i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok, med erfaring og uddanelse inden for det klassiske danske køkken. Vi kender endnu ikke kunde tilstrømningen og derfor heller ikke arbejdets omfang. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne. Vi påtænker herudover at ansætte en deltids kok til at understøtte dit arbejde, endvidere vil der kunne trækkes på personalet fra søster restauranten, som kun ligger 50 meter fra, denne har samme ejer, som vil have sit primære arbejdsområde der. På sigt skulle der gerne være så travlt der kan ansættes yderligere 2 kokke. Herudover forventer vi, at køkkenet bliver understøttet af en køkkendreng pige nogle timer om dagen. På gulvet vil personale normeringen stå i forhold til gæste tilstrømningen. Du vil sammen med ejeren af restauranterne blive det ledende omdrejningspunkt for restauranten, der udelukkende tilberede klassiske danske retter. Vi forventer du er dansk udannet kok og har erfaring inden for det klassiske danske køkken. Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet vil formentlig være ungt, som på søster restauranten. Det forventes du taler 100 dansk og meget gerne engelsk også. Du er frisk i replikken, men dog høflig. Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet. Tiltrædelse senest den 1. juni 2019. Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk eller afleveres ved MadRick Vejle miidtpunkt tirsdag - lørdag mellem 15:00 og 17:00

Kok med chef potentiale til Kro Mad / MadRick

Til nyetableret ”restaurant under etablering” i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok, med erfaring og uddanelse inden for det klassiske danske køkken.

Vi kender endnu ikke kunde tilstrømningen og derfor heller ikke arbejdets omfang. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne.

Vi påtænker herudover at ansætte en deltids kok til at understøtte dit arbejde, endvidere vil der kunne trækkes på personalet fra søster restauranten, som kun ligger 50 meter fra, denne har samme ejer, som vil have sit primære arbejdsområde der. På sigt skulle der gerne være så travlt der kan ansættes yderligere 2 kokke.

Herudover forventer vi, at køkkenet bliver understøttet af en køkkendreng/pige nogle timer om dagen.

På gulvet vil personale normeringen stå i forhold til gæste tilstrømningen.

Du vil sammen med ejeren af restauranterne blive det ledende omdrejningspunkt for restauranten, der udelukkende tilberede klassiske danske retter.

Vi forventer du er dansk udannet kok og har erfaring inden for det klassiske danske køkken.

Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet vil formentlig være ungt, som på søster restauranten.

Det forventes du taler 100% dansk og meget gerne engelsk også.

Du er frisk i replikken, men dog høflig.

Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet.

Tiltrædelse senest den 1. juni 2019.

Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk eller afleveres ved MadRick Vejle miidtpunkt tirsdag - lørdag mellem 15:00 og 17:00

Madrick ApSVejle2019-05-06T00:00:002019-05-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

KOK til spændende café i Fredericia / Chef for Café in Fredericia Denmark

CAFÉ MUMS ApS

Fredericia
Cafe Mums i Fredericia søger en dedikeret kok eller Cater 30-37 timer ugentligt: Vi er en travl Cafe med ca. 30 medarbejdere og vi søger yderlig en kok eller cater hurtigst muligt. Vi laver trendy Cafemad med fokus på smag, kvalitet og gode friske r...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:30. maj 2019

Kok til Udviklingscenter Skansebakken

Skansebakken

Børkop
Elsker du at lave sund og ernæringsrig kost? Kan du jonglere med gryder og pander og lækre råvarer, så er det måske dig vi søger? Din daglige arbejdsplads Skansebakken er et døgntilbud med eget aktivitetscenter, beliggende i Brejning. Her bor 45 bor...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

Hindsgavl Slot søger kokke

A/S HINDSGAVL

Middelfart
Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser hver dag? Så er det måske dig, vi søger. På Hindsgavl Slot søger vi lige nu uddannede, erfar...
Indrykket:12. april 2019
Udløbsdato:10. juni 2019

Erfaren kok eller tilsvarende søges til fast stilling i musikcafé i Jelling!

BYENS CAFE JELLING ApS

Jelling
Byens Caf Jelling søger hurtigst muligt en erfaren kok eller tilsvarende, der kan stå med ansvaret for cafeens køkken. Vi forventer at du: er en dygtig kok, der kan levere spændende og veltillavet mad kan arbejde hurtig og målrettet har sans for kva...
Indrykket:5. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Kok med chef / leder potentiale.

Madrick ApS

Vejle
Kok med chef potentiale til Kro Mad MadRick Til nyetableret restaurant under etablering i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok, med erfaring og uddanelse inden for det klassiske danske køkken. Vi kender endnu ikke kunde tilstrømningen og derfor...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019