Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Augustenborg

Dygtig og kreativ kok til kantine i Augustenborg søges


Har du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet? Så er Cheval Blanc Kantiner måske din nye arbejdsplads.



Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi mad fra bunden med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og vi ser frem til at glæde vores gæster med variation og sundhed – hver dag!



Lidt om jobbet

Hos Cheval Blanc kærrer vi os om vores medarbejdere, og vi lægger os i selen for at alle kan mærke det. Vi tror på vigtigheden af at alle udvikler sig fagligt og personligt så længe, de er en del af virksomheden. Vi prioriterer jobsikkerhed og gennemsigtighed i forhold til vilkår for ansættelsen. Ansættelsen er omfattet af kantineoverenskomsten.



Jobbet er på 37 timer pr. uge. Vi tilbyder gode arbejdstider fra kl. 7-15 mandag til fredag, som gør det muligt for dig at kombinere din passion for mad med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser.



Din profil

Vi tror på sammenhængen mellem høj kvalitet og dygtige folk, der kan sit fag. Du skal kunne dit kram, og det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra restaurations-verdenen. Derudover skal du kunne sige ja til følgende:



  • Du er faglært kok
  • Du besidder stærke faglige kompetencer indenfor f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat/grønt
  • Du er kreativ og går op i tidens trends
  • Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker
  • Du er en holdspiller
  • Du har ordenssans
  • Du har et godt humør


Kantinen

Kantinen er beliggende i Augustenborg. I køkkenet er I 2 personer, der laver mad til ca. 80-100 personer dagligt til morgenmad og frokost. Udover daglig bespisning servicerer kantinen husets gæster. Vi lægger vægt på god mad lavet fra bunden og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en ”god tone” til gavn for vores gæster og os selv.



Tiltrædelse gerne den 1. marts 2020.



Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og lukker opslaget når den rette kok er fundet. Så skynd dig at søg jobbet via linket her på siden.



For yderligere oplysninger kontakt driftschef Inge Rytter

Mobil: +45 40285289 eller e-mail: iry@cheval-blanc.dk




Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330167833Phoenix-85abe1c612020-01-30T00:00:00Kok til AugustenborgDygtig og kreativ kok til kantine i Augustenborg søges


Har du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet? Så er Cheval Blanc Kantiner måske din nye arbejdsplads.



Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi mad fra bunden med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og vi ser frem til at glæde vores gæster med variation og sundhed – hver dag!



Lidt om jobbet

Hos Cheval Blanc kærrer vi os om vores medarbejdere, og vi lægger os i selen for at alle kan mærke det. Vi tror på vigtigheden af at alle udvikler sig fagligt og personligt så længe, de er en del af virksomheden. Vi prioriterer jobsikkerhed og gennemsigtighed i forhold til vilkår for ansættelsen. Ansættelsen er omfattet af kantineoverenskomsten.



Jobbet er på 37 timer pr. uge. Vi tilbyder gode arbejdstider fra kl. 7-15 mandag til fredag, som gør det muligt for dig at kombinere din passion for mad med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser.



Din profil

Vi tror på sammenhængen mellem høj kvalitet og dygtige folk, der kan sit fag. Du skal kunne dit kram, og det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra restaurations-verdenen. Derudover skal du kunne sige ja til følgende:



  • Du er faglært kok
  • Du besidder stærke faglige kompetencer indenfor f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat/grønt
  • Du er kreativ og går op i tidens trends
  • Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker
  • Du er en holdspiller
  • Du har ordenssans
  • Du har et godt humør


Kantinen

Kantinen er beliggende i Augustenborg. I køkkenet er I 2 personer, der laver mad til ca. 80-100 personer dagligt til morgenmad og frokost. Udover daglig bespisning servicerer kantinen husets gæster. Vi lægger vægt på god mad lavet fra bunden og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en ”god tone” til gavn for vores gæster og os selv.



Tiltrædelse gerne den 1. marts 2020.



Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og lukker opslaget når den rette kok er fundet. Så skynd dig at søg jobbet via linket her på siden.



For yderligere oplysninger kontakt driftschef Inge Rytter

Mobil: +45 40285289 eller e-mail: iry@cheval-blanc.dk



2020-02-17T20:51:13.250 Dygtig og kreativ kok til kantine i Augustenborg søges Har du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet? Så er Cheval Blanc Kantiner måske din nye arbejdsplads. Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi mad fra bunden med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og vi ser frem til at glæde vores gæster med variation og sundhed hver dag! Lidt om jobbet Hos Cheval Blanc kærrer vi os om vores medarbejdere, og vi lægger os i selen for at alle kan mærke det. Vi tror på vigtigheden af at alle udvikler sig fagligt og personligt så længe, de er en del af virksomheden. Vi prioriterer jobsikkerhed og gennemsigtighed i forhold til vilkår for ansættelsen. Ansættelsen er omfattet af kantineoverenskomsten. Jobbet er på 37 timer pr. uge. Vi tilbyder gode arbejdstider fra kl. 7-15 mandag til fredag, som gør det muligt for dig at kombinere din passion for mad med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser. Din profil Vi tror på sammenhængen mellem høj kvalitet og dygtige folk, der kan sit fag. Du skal kunne dit kram, og det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra restaurations-verdenen. Derudover skal du kunne sige ja til følgende: Du er faglært kok Du besidder stærke faglige kompetencer indenfor f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat grønt Du er kreativ og går op i tidens trends Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker Du er en holdspiller Du har ordenssans Du har et godt humør Kantinen Kantinen er beliggende i Augustenborg. I køkkenet er I 2 personer, der laver mad til ca. 80-100 personer dagligt til morgenmad og frokost. Udover daglig bespisning servicerer kantinen husets gæster. Vi lægger vægt på god mad lavet fra bunden og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en god tone til gavn for vores gæster og os selv. Tiltrædelse gerne den 1. marts 2020. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og lukker opslaget når den rette kok er fundet. Så skynd dig at søg jobbet via linket her på siden. For yderligere oplysninger kontakt driftschef Inge Rytter Mobil: 45 40285289 eller e-mail: iry@cheval-blanc.dk11Jobnet85abe1c6100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-20T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2039&ProjectId=143584&DepartmentId=18961&MediaId=4620&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandSønderborg3701469Landbrugsstyrelsen Augustenborg11Storegade 266440Augustenborg40285289DKDanmark0
iry@cheval-blanc.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000892638JobNet5106894510689410028-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85abe1c6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=85abe1c6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85abe1c6&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85abe1c6&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/jobtitle/512211-80-1.jpgKok til Augustenborg12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration364054235Ingeiry@cheval-blanc.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK