Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Børnehuset Fengersvej

Vil du arbejde i et hus med 80 dejlige børn i alderen 0-6 år og have ansvaret for, at der hver dag serveres hjemmelavet økologisk mad? Er du kok, professonsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent, så håber vi, at du vil søge denne stilling!
 
Hver dag serveres der fem måltider, med særligt fokus på frokost og eftermiddagsmad. Der skal bages frisk brød hver dag og det meste mad laves fra bunden.    
I klynge VVK C’s netværk af køkkenpersonale har vi udarbejdet en kostpolitik for at sikre at alle børn i klyngen får gode måltider der lever op til fødevarestyrelsens retningslinjer. 
 
I kostpolitikken er der desuden lagt vægt på, at der i alle institutioner arbejdes med følgende fem fokusområder: 
  • Madmod – Årstidens råvarer – Bæredygtighed – Madspild – Servering   
Det særlige fokus på serveringen af måltiderne gøres konkret ved, at:
  • køkkenpersonalet kommunikerer på skrift og tale, hvilke hovedingredienser der indgår i måltidet, således at det kan videreformidles af det pædagogiske personale   
  • der ved servering tænkes på, at maden skal være tilgængelig for barnet, så det bliver muligt for barnet at være selvhjulpen   
  • køkkenpersonalet tænker den æstetiske oplevelse ind i anretningen.
I Børnehuset har vi et mad- & måltidsudvalg, bestående af; leder, køkkenpersonale og to stuepædagoger. Vi mødes ca. hver 6. uge og er i dialog om, hvordan vi samarbejder gennem tillid og respekt for hinandens faglighed og kerneopgaver samt hvordan vi gør måltiderne i vores hus til det bedste tidspunkt på dagen for vores børn. 
 
Vi forventer at du:
  • er uddannet kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent   
  • har erfaring med og kan tage ansvaret for fødevarehygiejne, daglig rengøring og egenkontrol   
  • er i stand til at udføre de arbejdsopgaver der er forbundet med udpakning af varer, madlavning samt rengøring og opvask    
  • kan sammensætte en varieret og spændende menuplan med årstidens råvarer    
  • kan tage ansvaret for at kosten overholder gældende ernæringsmæssige retningslinjer for børnekost og institutionsmåltider  
  • kan betjene en computer og bestille varer via Københavns Kommunes indkøbssystem Kvantum
  • indgår i et konstruktivt samarbejde med det pædagogiske personale   
  • har lyst til at eksperimentere med råvarer, tilberedningsmetoder, smag og konsistens samt afprøve nye madretter     
  • har viden inden for vores fem fokusområder.     
Ansættelsesvilkår 
Stillingen er på 37 timer ugentligt og din arbejdstid vil ligge mellem kl. 06.30 og 14.00. Tiltrædelse hurtigst muligt.   
 
Yderligere oplysninger 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder, Kirsten Ann Ghasemily på 5173 8236. Der opfordres til at aftale et lille besøg i vores hus inden stillingen søges. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 24. april 2018 
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329790831Phoenix-bcd6574b12018-04-10T14:14:36.130Kok til Børnehuset Fengersvej
Vil du arbejde i et hus med 80 dejlige børn i alderen 0-6 år og have ansvaret for, at der hver dag serveres hjemmelavet økologisk mad? Er du kok, professonsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent, så håber vi, at du vil søge denne stilling!
 
Hver dag serveres der fem måltider, med særligt fokus på frokost og eftermiddagsmad. Der skal bages frisk brød hver dag og det meste mad laves fra bunden.    
I klynge VVK C’s netværk af køkkenpersonale har vi udarbejdet en kostpolitik for at sikre at alle børn i klyngen får gode måltider der lever op til fødevarestyrelsens retningslinjer. 
 
I kostpolitikken er der desuden lagt vægt på, at der i alle institutioner arbejdes med følgende fem fokusområder: 
  • Madmod – Årstidens råvarer – Bæredygtighed – Madspild – Servering   
Det særlige fokus på serveringen af måltiderne gøres konkret ved, at:
  • køkkenpersonalet kommunikerer på skrift og tale, hvilke hovedingredienser der indgår i måltidet, således at det kan videreformidles af det pædagogiske personale   
  • der ved servering tænkes på, at maden skal være tilgængelig for barnet, så det bliver muligt for barnet at være selvhjulpen   
  • køkkenpersonalet tænker den æstetiske oplevelse ind i anretningen.
I Børnehuset har vi et mad- & måltidsudvalg, bestående af; leder, køkkenpersonale og to stuepædagoger. Vi mødes ca. hver 6. uge og er i dialog om, hvordan vi samarbejder gennem tillid og respekt for hinandens faglighed og kerneopgaver samt hvordan vi gør måltiderne i vores hus til det bedste tidspunkt på dagen for vores børn. 
 
Vi forventer at du:
  • er uddannet kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent   
  • har erfaring med og kan tage ansvaret for fødevarehygiejne, daglig rengøring og egenkontrol   
  • er i stand til at udføre de arbejdsopgaver der er forbundet med udpakning af varer, madlavning samt rengøring og opvask    
  • kan sammensætte en varieret og spændende menuplan med årstidens råvarer    
  • kan tage ansvaret for at kosten overholder gældende ernæringsmæssige retningslinjer for børnekost og institutionsmåltider  
  • kan betjene en computer og bestille varer via Københavns Kommunes indkøbssystem Kvantum
  • indgår i et konstruktivt samarbejde med det pædagogiske personale   
  • har lyst til at eksperimentere med råvarer, tilberedningsmetoder, smag og konsistens samt afprøve nye madretter     
  • har viden inden for vores fem fokusområder.     
Ansættelsesvilkår 
Stillingen er på 37 timer ugentligt og din arbejdstid vil ligge mellem kl. 06.30 og 14.00. Tiltrædelse hurtigst muligt.   
 
Yderligere oplysninger 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder, Kirsten Ann Ghasemily på 5173 8236. Der opfordres til at aftale et lille besøg i vores hus inden stillingen søges. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 24. april 2018 
 
2018-04-24T22:50:20.187 Vil du arbejde i et hus med 80 dejlige børn i alderen 0-6 år og have ansvaret for, at der hver dag serveres hjemmelavet økologisk mad? Er du kok, professonsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent, så håber vi, at du vil søge denne stilling! Hver dag serveres der fem måltider, med særligt fokus på frokost og eftermiddagsmad. Der skal bages frisk brød hver dag og det meste mad laves fra bunden. I klynge VVK C s netværk af køkkenpersonale har vi udarbejdet en kostpolitik for at sikre at alle børn i klyngen får gode måltider der lever op til fødevarestyrelsens retningslinjer. I kostpolitikken er der desuden lagt vægt på, at der i alle institutioner arbejdes med følgende fem fokusområder: Madmod Årstidens råvarer Bæredygtighed Madspild Servering Det særlige fokus på serveringen af måltiderne gøres konkret ved, at: køkkenpersonalet kommunikerer på skrift og tale, hvilke hovedingredienser der indgår i måltidet, således at det kan videreformidles af det pædagogiske personale der ved servering tænkes på, at maden skal være tilgængelig for barnet, så det bliver muligt for barnet at være selvhjulpen køkkenpersonalet tænker den æstetiske oplevelse ind i anretningen. I Børnehuset har vi et mad- & måltidsudvalg, bestående af leder, køkkenpersonale og to stuepædagoger. Vi mødes ca. hver 6. uge og er i dialog om, hvordan vi samarbejder gennem tillid og respekt for hinandens faglighed og kerneopgaver samt hvordan vi gør måltiderne i vores hus til det bedste tidspunkt på dagen for vores børn. Vi forventer at du: er uddannet kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed eller ernæringsassistent har erfaring med og kan tage ansvaret for fødevarehygiejne, daglig rengøring og egenkontrol er i stand til at udføre de arbejdsopgaver der er forbundet med udpakning af varer, madlavning samt rengøring og opvask kan sammensætte en varieret og spændende menuplan med årstidens råvarer kan tage ansvaret for at kosten overholder gældende ernæringsmæssige retningslinjer for børnekost og institutionsmåltider kan betjene en computer og bestille varer via Københavns Kommunes indkøbssystem Kvantum indgår i et konstruktivt samarbejde med det pædagogiske personale har lyst til at eksperimentere med råvarer, tilberedningsmetoder, smag og konsistens samt afprøve nye madretter har viden inden for vores fem fokusområder. Ansættelsesvilkår Stillingen er på 37 timer ugentligt og din arbejdstid vil ligge mellem kl. 06.30 og 14.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. Yderligere oplysninger Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder, Kirsten Ann Ghasemily på 5173 8236. Der opfordres til at aftale et lille besøg i vores hus inden stillingen søges. Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 24. april 201810Phoenixbcd6574b101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-24T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=150133&DepartmentId=20269&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3211511Børnehuset Fengersvej11Fengersvej 262500ValbyDKDanmarkORS/bcd6574b_logo.pngORS/Small/bcd6574b_logo.png155.6628540012.50713800
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent552536KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bcd6574bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bcd6574bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bcd6574b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bcd6574b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Paedagog_undervisning_og_forskning/Undervisning_og_paedagogik/16.jpgBrænder du for at blive Kok?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok9Undervisning og pædagogik354282630mediacenter@of.kk.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK