Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til café i Haderslev idrætscenter - barselsvikariat

Vores dygtige kok går på barsel og vi søger derfor en kok pr. 15. januar til den 15. november 2020.
 
Vi bespiser dagligt SønderjyskE’s Superligatrup og talenterne på Talentcenter Haderslev, hvor der er fokus på sund, varieret og energifyldt mad. Derudover er der mødeaktiviteter og arrangementer af forskellig størrelse og karakter.
I caféen udfordrer vi tanken om at være en café i et idrætscenter. Vi laver maden fra bunden og har en sund indstilling til maden og de produkter vi laver.
 
Er det noget for dig kan vil tilbyde:

  • Et godt miljø du kan udvikle dig i med fagligt dygtige kolleger
  • Mulighed for at bruge din kreativitet
  • En café i konstant udvikling
  • Familevenlig vagtplan
  • God løn.
Kan du sige ja til, at du:
  • Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer
  • Går op i sundt og varieret mad 
  • Kan lide at være i kontakt med gæsterne
  • Er kreativ og løsningsorienteret
  • Kan lede og fordele arbejde.
Vi holder løbende samtaler og ansætter når den rette er fundet.
 
Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Jesper på jesj@haderslev.dk eller på mobil 30 24 10 78.
 
Send din ansøgning, CV og bilag, senest den 1. november 2019.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart derefter.
 
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
 
Fra januar 2020 indfører Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330105402Phoenix-d9317d2912019-10-11T13:01:15.063Kok til café i Haderslev idrætscenter - barselsvikariatVores dygtige kok går på barsel og vi søger derfor en kok pr. 15. januar til den 15. november 2020.
 
Vi bespiser dagligt SønderjyskE’s Superligatrup og talenterne på Talentcenter Haderslev, hvor der er fokus på sund, varieret og energifyldt mad. Derudover er der mødeaktiviteter og arrangementer af forskellig størrelse og karakter.
I caféen udfordrer vi tanken om at være en café i et idrætscenter. Vi laver maden fra bunden og har en sund indstilling til maden og de produkter vi laver.
 
Er det noget for dig kan vil tilbyde:
  • Et godt miljø du kan udvikle dig i med fagligt dygtige kolleger
  • Mulighed for at bruge din kreativitet
  • En café i konstant udvikling
  • Familevenlig vagtplan
  • God løn.
Kan du sige ja til, at du:
  • Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer
  • Går op i sundt og varieret mad 
  • Kan lide at være i kontakt med gæsterne
  • Er kreativ og løsningsorienteret
  • Kan lede og fordele arbejde.
Vi holder løbende samtaler og ansætter når den rette er fundet.
 
Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Jesper på jesj@haderslev.dk eller på mobil 30 24 10 78.
 
Send din ansøgning, CV og bilag, senest den 1. november 2019.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart derefter.
 
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
 
Fra januar 2020 indfører Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.
 

2019-11-02T00:52:09.263 Vores dygtige kok går på barsel og vi søger derfor en kok pr. 15. januar til den 15. november 2020. Vi bespiser dagligt SønderjyskE s Superligatrup og talenterne på Talentcenter Haderslev, hvor der er fokus på sund, varieret og energifyldt mad. Derudover er der mødeaktiviteter og arrangementer af forskellig størrelse og karakter.I caf en udfordrer vi tanken om at være en caf i et idrætscenter. Vi laver maden fra bunden og har en sund indstilling til maden og de produkter vi laver. Er det noget for dig kan vil tilbyde: Et godt miljø du kan udvikle dig i med fagligt dygtige kolleger Mulighed for at bruge din kreativitet En caf i konstant udvikling Familevenlig vagtplan God løn. Kan du sige ja til, at du: Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer Går op i sundt og varieret mad Kan lide at være i kontakt med gæsterne Er kreativ og løsningsorienteret Kan lede og fordele arbejde. Vi holder løbende samtaler og ansætter når den rette er fundet. Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Jesper på jesj@haderslev.dk eller på mobil 30 24 10 78. Send din ansøgning, CV og bilag, senest den 1. november 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart derefter. Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation. Vores fælles værdier ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave. Fra januar 2020 indfører Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.10Phoenixd9317d29101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-01T00:00:000010https://haderslev.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=42adaa22-76c8-4711-9328-21b87401e3290EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKoldingEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandHaderslev3629468Haderslev Idrætscenter11Stadionvej 56100HaderslevDKDanmarkORS/d9317d29_logo.gifORS/Small/d9317d29_logo.gif0tilb@haderslev.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid47Tidsbegrænset837697EmplyOfir Minimum5b5a3812-85e0-48da-a2cf-5156b09ea3e5_376100011-10-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9317d29https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9317d29https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9317d29&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9317d29&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgKok til café i Haderslev idrætscenter - barselsvikariat12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363110032Jesper Koedtilb@haderslev.dkDanmarkDanmark330122711Hanegal søger en dygtig medarbejder til vores produktion af færdigretterRobot Hanegal er en økologisk pionervirksomhed, som de sidste 25 år har arbejdet for at fremme økologiske fødevarer gennem produkter af høj kvalitet. Alle Hanegals produkter er lavet fra bunden af gode råvarer og håndværk, og uden brug af tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Vi er 55 medarbejdere, hvoraf 40 arbejder i produktionen. Som medarbejder vil du få mulighed for, at få stor indflydelse i en spændende virksomhed med passion for det vi laver. Stillingen Hanegal søger en dygtig og robust medarbejder med levnedsmiddelserfaring, som har interesse for mad og sans for smag og kvalitet. Du vil blive en vigtig del af et lille produktionsteam, hvor du i det daglige skal producere færdigretter i store mængder af høj kvalitet. Arbejdet omfatter produktionsforberedelse og drift af maskinanlæg til færdigvareproduktion samt sikring og overholdelse af gældende kvalitets- og produktionsprocesser. Vi forventer Erfaring med fødevareproduktion Kendskab til industriel fødevareproduktion, en baggrund som økonoma, butiksslagter, mejerist eller kok vil være at foretrække Struktureret og kvalitetsbevidst Samarbejdsorienteret Vi tilbyder Et spændende og udviklende job med gode udviklings- og karrieremuligheder Løn efter kvalifikationer Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du kan sætte præg på din hverdag Arbejdstid og -sted Arbejdstiden er som udgangspunkt på fast daghold fra 07.00 til 15.20, og 07.00 til 14.00 om fredagen. Arbejde om eftermiddagen og i weekender kan forekomme. Hanegal A S, Finlandsvej 12, 6100 Haderslev. Ansøgning Lyder det som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og CV til mail kjt@hanegal.dk. For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Fabrikschef, Kristian Tousig, på telefon 40355911 eller på mail kjt@hanegal.dk. Ansøgningsfrist den 25. november 2019.

Hanegal er en økologisk pionervirksomhed, som de sidste 25 år har arbejdet for at fremme økologiske fødevarer gennem produkter af høj kvalitet. Alle Hanegals produkter er lavet fra bunden af gode råvarer og håndværk, og uden brug af tilsætningsstoffer og smagsforstærkere.

Vi er 55 medarbejdere, hvoraf 40 arbejder i produktionen. Som medarbejder vil du få mulighed for, at få stor indflydelse i en spændende virksomhed med passion for det vi laver.

 

Stillingen

Hanegal søger en dygtig og robust medarbejder med levnedsmiddelserfaring, som har interesse for mad og sans for smag og kvalitet. Du vil blive en vigtig del af et lille produktionsteam, hvor du i det daglige skal producere færdigretter i store mængder af høj kvalitet.

Arbejdet omfatter produktionsforberedelse og drift af maskinanlæg til færdigvareproduktion samt sikring og overholdelse af gældende kvalitets- og produktionsprocesser.

Vi forventer

  • Erfaring med fødevareproduktion
  • Kendskab til industriel fødevareproduktion, en baggrund som økonoma, butiksslagter, mejerist eller kok vil være at foretrække
  • Struktureret og kvalitetsbevidst
  • Samarbejdsorienteret

 

Vi tilbyder

  • Et spændende og udviklende job med gode udviklings- og karrieremuligheder
  • Løn efter kvalifikationer
  • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du kan sætte præg på din hverdag

 

Arbejdstid og -sted

Arbejdstiden er som udgangspunkt på fast daghold fra 07.00 til 15.20, og 07.00 til 14.00 om fredagen. Arbejde om eftermiddagen og i weekender kan forekomme.

Hanegal A/S, Finlandsvej 12, 6100 Haderslev.

 

Ansøgning

Lyder det som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og CV til mail kjt@hanegal.dk.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Fabrikschef, Kristian Tousig, på telefon 40355911 eller på mail kjt@hanegal.dk.

Ansøgningsfrist den 25. november 2019.

HANEGAL A/S SydHaderslev2019-11-12T00:00:002019-11-25T00:00:00
330118562Sushi chefRobot Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for.

Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. 

If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for. 

 

Josi ApSKolding2019-11-06T00:00:002019-12-30T00:00:00
330099687VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.Robot STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag. HVAD ER REFBORG?: REFBORG er beliggende i Billund. 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle. REFBORG er max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. REFBORG er en super arbejdsplads. REFBORG er i rivende udvikling. REFBORG er et sted med plads til forskelligheder. REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster. Vi er: I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Indforstået med at arbejde aften og weekend Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland.

Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag.

HVAD ER REFBORG?:

  • REFBORG er beliggende i Billund.
  • 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet
  • REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • REFBORG er en super arbejdsplads.
  • REFBORG er i rivende udvikling.
  • REFBORG er et sted med plads til forskelligheder.
  • REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster.

Vi er:

  • I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Indforstået med at arbejde aften og weekend
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

 

Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

REFBORG A/SBillund2019-10-03T00:00:002019-11-26T00:00:00
330099032Kok søges til engageret team!!Robot Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-10-02T00:00:002019-11-24T00:00:00
330111380KokRobot Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og Middelfarts bedste udsigt? Så er du måske den kok, vi mangler i vores køkken på Hotel Sixtus, der er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, som netop er kåret til Danmarks Bedste Hotelkæde ved Danish Travel Awards. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for Bedste Madkoncept ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til. Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk.Alle seks Sinatur-hoteller har nemlig, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 af vores mad- og drikkevarer er økologiske. En god arbejdspladsI Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads.Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning. Vil du vide mere?Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Stefan Toke Nielsen på snie@sinatur.dk eller 6441 1999. Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.Send din ansøgning til Stefan på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor. Om os Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og Middelfarts bedste udsigt? Så er du måske den kok, vi mangler i vores køkken på Hotel Sixtus, der er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, som netop er kåret til Danmarks Bedste Hotelkæde ved Danish Travel Awards.

Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for "Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk.Alle seks Sinatur-hoteller har nemlig, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.  

En god arbejdspladsI Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads.Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Stefan Toke Nielsen på snie@sinatur.dk eller 6441 1999.  Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.Send din ansøgning til Stefan på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor.

Om os              Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Sixtus Sinatur Hotel & KonferenceMiddelfart2019-10-24T00:00:002019-11-23T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Hanegal søger en dygtig medarbejder til vores produktion af færdigretter

HANEGAL A/S Syd

Haderslev
Hanegal er en økologisk pionervirksomhed, som de sidste 25 år har arbejdet for at fremme økologiske fødevarer gennem produkter af høj kvalitet. Alle Hanegals produkter er lavet fra bunden af gode råvarer og håndværk, og uden brug af tilsætningsstoff...
Indrykket:12. november 2019
Udløbsdato:25. november 2019

Sushi chef

Josi ApS

Kolding
Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for.
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:30. december 2019

VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.

REFBORG A/S

Billund
STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og a...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:26. november 2019

Kok søges til engageret team!!

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, s...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:24. november 2019

Kok

Sixtus Sinatur Hotel & Konference

Middelfart
Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og Middelfarts bedste udsigt? Så er du måske den kok, vi mangler i vores køkken på Hotel Sixtus, der er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konfer...
Indrykket:24. oktober 2019
Udløbsdato:23. november 2019