Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til cateringvirksomhed med hovedvægt på tilberedning af frokostordninger

Kunne du tænke dig at være en del af vores cateringvirksomhed der på 8. år er i konstant  udvikling og vækst? Vi søger en kok på fuld tid, der vil indgå i et tæt og udviklende samarbejde med os.

Du vil indgå i vores team, hvor arbejdet primært består i alt, hvad der skal til for dagligt at levere Københavns bedste frokostordning. Vi har online kundeportal til vores frokostordninger, så den skal du være i stand til at håndtere. Derudover er der løbende virksomhedsarrangementer og selskaber, som vi også ønsker, at du vil være en del af. Når der er brug for det vil der være kørsel med levering af mad til en kunde eller afhentning af varer. Med andre ord, så har vi brug for en der er fleksibel, og ikke bange for at tage fat, der hvor der er brug for det.


Vi stiller høje krav til service, kvalitet og råvarer og arbejder målrettet på at tilberede den bedste frokostordning i København. Vores medarbejdere skal tilgå arbejdsdagen med en udviklende tilgang til deres personlige og professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på ærlighed, punktlighed og godt humør. 


Vi forventer, at du: 

  • Har erfaring med catering
  • Kan holde hovedet koldt og overskue et travlt program
  • Er mødestabil og fleksibel 
  • Er udadvendt og positiv
  • Er i stand til at arbejde koncentret og fokuseret
  • Har alm. kørekort
  • Kan dansk i skrift og tale
  • Kan møde til tiden 
  • Er en god samarbejdspartner, der ved, at når vi løfter i flok, så når vi længst


Dine hovedopgaver bliver at:  

  • Være en aktiv medspiller i både det kolde og varme køkken 
  • Springe til, hvor der er behov og tage nye opgaver 
  • Være i stand til at have et konstant fokus på kundens ønsker og behov
  • Have et positivt syn på dit arbejde


Vi tilbyder

  • En travl virksomhed, med god stemning og forståelse for hinanden 
  • Et køkken hvor vi arbejder med de bedste råvare, og hvor alt laves fra bunden
  • Et team med stor erfaring og kendskab til branchen
  • Et køkken med stort fokus på faglighed og kvalitet 
  • En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen.
  • Gode arbejdsforhold med en god tone

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: stina@staerfeldts.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329816635Phoenix-75a42a8312018-05-22T00:00:00Kok til cateringvirksomhed med hovedvægt på tilberedning af frokostordninger

Kunne du tænke dig at være en del af vores cateringvirksomhed der på 8. år er i konstant  udvikling og vækst? Vi søger en kok på fuld tid, der vil indgå i et tæt og udviklende samarbejde med os.

Du vil indgå i vores team, hvor arbejdet primært består i alt, hvad der skal til for dagligt at levere Københavns bedste frokostordning. Vi har online kundeportal til vores frokostordninger, så den skal du være i stand til at håndtere. Derudover er der løbende virksomhedsarrangementer og selskaber, som vi også ønsker, at du vil være en del af. Når der er brug for det vil der være kørsel med levering af mad til en kunde eller afhentning af varer. Med andre ord, så har vi brug for en der er fleksibel, og ikke bange for at tage fat, der hvor der er brug for det.


Vi stiller høje krav til service, kvalitet og råvarer og arbejder målrettet på at tilberede den bedste frokostordning i København. Vores medarbejdere skal tilgå arbejdsdagen med en udviklende tilgang til deres personlige og professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på ærlighed, punktlighed og godt humør. 


Vi forventer, at du: 

  • Har erfaring med catering
  • Kan holde hovedet koldt og overskue et travlt program
  • Er mødestabil og fleksibel 
  • Er udadvendt og positiv
  • Er i stand til at arbejde koncentret og fokuseret
  • Har alm. kørekort
  • Kan dansk i skrift og tale
  • Kan møde til tiden 
  • Er en god samarbejdspartner, der ved, at når vi løfter i flok, så når vi længst


Dine hovedopgaver bliver at:  

  • Være en aktiv medspiller i både det kolde og varme køkken 
  • Springe til, hvor der er behov og tage nye opgaver 
  • Være i stand til at have et konstant fokus på kundens ønsker og behov
  • Have et positivt syn på dit arbejde


Vi tilbyder

  • En travl virksomhed, med god stemning og forståelse for hinanden 
  • Et køkken hvor vi arbejder med de bedste råvare, og hvor alt laves fra bunden
  • Et team med stor erfaring og kendskab til branchen
  • Et køkken med stort fokus på faglighed og kvalitet 
  • En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen.
  • Gode arbejdsforhold med en god tone

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: stina@staerfeldts.dk

2018-07-16T01:50:17.267 Kunne du tænke dig at være en del af vores cateringvirksomhed der på 8. år er i konstant udvikling og vækst? Vi søger en kok på fuld tid, der vil indgå i et tæt og udviklende samarbejde med os. Du vil indgå i vores team, hvor arbejdet primært består i alt, hvad der skal til for dagligt at levere Københavns bedste frokostordning. Vi har online kundeportal til vores frokostordninger, så den skal du være i stand til at håndtere. Derudover er der løbende virksomhedsarrangementer og selskaber, som vi også ønsker, at du vil være en del af. Når der er brug for det vil der være kørsel med levering af mad til en kunde eller afhentning af varer. Med andre ord, så har vi brug for en der er fleksibel, og ikke bange for at tage fat, der hvor der er brug for det. Vi stiller høje krav til service, kvalitet og råvarer og arbejder målrettet på at tilberede den bedste frokostordning i København. Vores medarbejdere skal tilgå arbejdsdagen med en udviklende tilgang til deres personlige og professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på ærlighed, punktlighed og godt humør. Vi forventer, at du: Har erfaring med catering Kan holde hovedet koldt og overskue et travlt program Er mødestabil og fleksibel Er udadvendt og positiv Er i stand til at arbejde koncentret og fokuseret Har alm. kørekort Kan dansk i skrift og tale Kan møde til tiden Er en god samarbejdspartner, der ved, at når vi løfter i flok, så når vi længst Dine hovedopgaver bliver at: Være en aktiv medspiller i både det kolde og varme køkken Springe til, hvor der er behov og tage nye opgaver Være i stand til at have et konstant fokus på kundens ønsker og behov Have et positivt syn på dit arbejde Vi tilbyder En travl virksomhed, med god stemning og forståelse for hinanden Et køkken hvor vi arbejder med de bedste råvare, og hvor alt laves fra bunden Et team med stor erfaring og kendskab til branchen Et køkken med stort fokus på faglighed og kvalitet En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen. Gode arbejdsforhold med en god tone Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: stina@staerfeldts.dk11Jobnet75a42a83100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-17T00:00:000000http://www.staerfeldts.dk/0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxe3264879Produktionskøkken11Solnavej 652860SøborgDKDanmark0
stina@staerfeldts.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent575740JobNet48277071000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=75a42a83https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=75a42a83https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=75a42a83&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=75a42a83&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgSom Kok hos Produktionskøkken bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration355164682Stina Stærfeldtstina@staerfeldts.dkDKDanmarkDKDanmark329984243KokRobot Forenede Care søger kok til Lokalcenter Bøgeskovhus Vi søger en ansvarlig og serviceminded kok der er klar til at servicere beboerne i vores plejeboliger samt caféen med diverse fester og arrangementer. Vi bespiser og servicerer dagligt Bøgeskovhus s 90 beboere og ældreboliger samt gæster i caféen. Du vil indgå i et team med en køkkenchef og tre ernæringsassistenter som i dag betjener borgerne. Vi er et velfungerende team, hvor teamånden er harmonisk og med godt humør. Vores fælles mål er at sørge for, at vores beboere og gæster får den bedste service. Stillingen: Du vil sammen med dine kollegaer være ansvarlig for den daglige produktion af mad, menuplanlægning samt direkte kontakt til vores gæster. Vi lægger blandt andet vægt på disse kvalifikationer: Du er faglært kok og har erfaring inden for fagetDu er fagligt dygtig og kulinarisk nytænkendeDu har kendskab til egenkontrol m.m.Du er engageret og god til at samarbejdeDu er imødekommende og serviceminded Hos os får du mulighed for at kombinere dine kvalifikationer med masser af daglige udfordringer. Der er plads til at du kan udfolde dig kreativt og du er selv med til at præge arbejdspladsen. Der vil forekomme aften- og weekendarbejde. Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2019 og er en fast stilling med en 37 timers arbejdsuge. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Michel Lamp på tlf. 21 17 11 97. Bøgeskovhus er drevet af Forenede Care A S og ligger i Viby J. Bøgeskovhus huser både plejeboliger og ældreboliger og er en attraktiv boligmulighed og et godt aktivitets- og samlingssted for borgere i Vibyområdet. Vi fokuserer på et godt hverdagsliv for den ældre i både trygge og omsorgsfulde rammer. Hverdagen udfyldes af forskellige aktiviteter, som både er indholdsrige og sjove, f.eks. modeshows, fællesspisning og forskellige udendørsaktiviteter. Arbejdsmiljøet på Bøgeskovhus er særdeles positivt, og der bliver arrangeret forskellige sjove fællesaktiviteter såsom bowling, løb og andet. Personalets faglige baggrund er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt terapeuter. Vi er ialt ca. 70 medarbejdere fordelt på alle døgnets timer. Du kan læse mere om Forenede Care på www.forenede-care.dk

Forenede Care søger kok til Lokalcenter Bøgeskovhus

Vi søger en ansvarlig og serviceminded kok der er klar til at servicere beboerne i vores plejeboliger samt caféen med diverse fester og arrangementer.

Vi bespiser og servicerer dagligt Bøgeskovhus’s 90 beboere og ældreboliger samt gæster i caféen. Du vil indgå i et team med en køkkenchef og tre ernæringsassistenter som i dag betjener borgerne. Vi er et velfungerende team, hvor teamånden er harmonisk og med godt humør.

Vores fælles mål er at sørge for, at vores beboere og gæster får den bedste service.

Stillingen:

Du vil sammen med dine kollegaer være ansvarlig for den daglige produktion af mad, menuplanlægning samt direkte kontakt til vores gæster.

Vi lægger blandt andet vægt på disse kvalifikationer:

  • Du er faglært kok og har erfaring inden for faget
  • Du er fagligt dygtig og kulinarisk nytænkende
  • Du har kendskab til egenkontrol m.m.
  • Du er engageret og god til at samarbejde
  • Du er imødekommende og serviceminded

Hos os får du mulighed for at kombinere dine kvalifikationer med masser af daglige udfordringer. Der er plads til at du kan udfolde dig kreativt og du er selv med til at præge arbejdspladsen.

Der vil forekomme aften- og weekendarbejde.

Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2019 og er en fast stilling med en 37 timers arbejdsuge. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Michel Lamp på tlf. 21 17 11 97.

 

Bøgeskovhus er drevet af Forenede Care A/S og ligger i Viby J. Bøgeskovhus huser både plejeboliger og ældreboliger og er en attraktiv boligmulighed og et godt aktivitets- og samlingssted for borgere i Vibyområdet. Vi fokuserer på et godt hverdagsliv for den ældre i både trygge og omsorgsfulde rammer. Hverdagen udfyldes af forskellige aktiviteter, som både er indholdsrige og sjove, f.eks. modeshows, fællesspisning og forskellige udendørsaktiviteter. 

Arbejdsmiljøet på Bøgeskovhus er særdeles positivt, og der bliver arrangeret forskellige sjove fællesaktiviteter såsom bowling, løb og andet. Personalets faglige baggrund er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt terapeuter. Vi er ialt ca. 70 medarbejdere fordelt på alle døgnets timer.

Du kan læse mere om Forenede Care på www.forenede-care.dk

Hovedkontor SøborgViby J2019-03-25T00:00:002019-05-19T00:00:00
329964897Coor søger, for vores FOOD BY Coor division, en passioneret køkkenchef med stort overblik til Skat i HorsensRobot Til en af vores kunder, Skat i Horsens, søger vi netop nu en fagligt dygtig køkkenchef, der har evnerne til at tilføre kantinen noget nyt. Vi varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet og udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, vi arbejder hver dag med overvejende økologiske råvarer, samt har fokus på reducering af madspild. Hvis du ønsker at blive del af en virksomhed med høj diversitet og som kontinuerligt udvikler sig pga. en stærk forbedringskultur, og hvis du samtidig er passioneret inden for dit fag, så er du måske vores nye Køkkenchef. Jobbeskrivelse Du bliver ansvarlig for indkøb, planlægning og udarbejdelse af menuplaner og tilbud til kundens arrangementer samt ansvarlig for økonomistyringen, herunder overholdelse af budgetter. Derudover skal du primært fokusere på: Ansvarlig for den daglige drift af kantinen, som har åbent 259 dage årligt, hvor der dagligt produceres mad til ca. 140 spisende gæster Det forudsættes, at du som køkkenchef indgår i den daglige produktion og styrer arbejdsprocesserne blandt medarbejderne i køkkenet ved at være tilstede, imens der menuplanlægges samt produceres og anrettes mad Du får personaleansvar for pt. 1 medarbejder, for hvem du blandt andet skal tilrettelægge arbejdstid, tidsregistrere og indberette ferie- og sygefravær. Samtidig er det naturligvis dit ansvar, at medarbejderne trives og motiveres Du er ligeledes ansvarlig for indkøb, planlægning og udarbejdelse af menuplaner og tilbud til kundens arrangementer samt ansvarlig for økonomistyringen, herunder overholdelse af budgetter. Du bidrager til at skabe mersalg til kunden Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdstiden placeres i tidsrummet 7.00-15.00 efter aftale. Start hurtigst muligt. Coor tilbyder Hvis du bliver ansat som Køkkenchef så får du, ud over en fantastisk arbejdsplads, følgende: Et ansvarsfuldt job med ansættelse i en virksomhed som har fokus på at levere høj kvalitet og du bliver derfor del af en stærk forbedringskultur, hvor alle id er er velkomne Du tilbydes ansættelse som funktionær, individuel løn efter kvalifikationer og ansvaret i stillingen samt en god pensionsordning og sundhedssikring Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger, familie arrangement med juletræsfældning osv. I disse to film kan du se mere om Coor som arbejdsplads: Om Coor og Coor - Passion for service, passion for people Om dig Du brænder for at lave mad Du er udadvendt og serviceminded Er i stand til at arbejde selvstændigt og du tager ejerskab for dine opgaver Du er nytænkende og bidrager på den måde til den kontinuerlige forbedringskultur hos Coor Du har et højt energiniveau og er typen der kan sprede humor og motivation på arbejdspladsen Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale Dine kvalifikationer Det er et krav at du er uddannet kok med ledelseserfaring. Derudover forventer vi at: Du behersker gastronomi på et højt niveau både varmt og koldt Du er en leder kan inspirere din medarbejdere til at yde deres bedste Du er en erfaren bruger af Microsoft-pakken, ligesom du har flair for at lære nye IT-systemer at kende. Du har økonomisk sans Interesseret? Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https: www.coor.dk og på vores virksomhedsside på LinkedIn: https: www.linkedin.com company 19016 Bemærk, at vi indkalder løbende kandidater til samtaler og fjerner stillingsannoncen, når den rette kandidat er fundet, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Du kan søge jobbet ved at klikke på Søg jobbet nedenfor. Ved behov for yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Driftschef Jens-Peter Chlemensen på telefon 5336 5824.

Til en af vores kunder, Skat i Horsens, søger vi netop nu en fagligt dygtig køkkenchef, der har evnerne til at tilføre kantinen noget nyt. Vi varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet og udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, vi arbejder hver dag med overvejende økologiske råvarer, samt har fokus på reducering af madspild.

Hvis du ønsker at blive del af en virksomhed med høj diversitet og som kontinuerligt udvikler sig pga. en stærk forbedringskultur, og hvis du samtidig er passioneret inden for dit fag, så er du måske vores nye Køkkenchef.

Jobbeskrivelse

Du bliver ansvarlig for indkøb, planlægning og udarbejdelse af menuplaner og tilbud til kundens arrangementer samt ansvarlig for økonomistyringen, herunder overholdelse af budgetter. Derudover skal du primært fokusere på:

  • Ansvarlig for den daglige drift af kantinen, som har åbent 259 dage årligt, hvor der dagligt produceres mad til ca. 140 spisende gæster
  • Det forudsættes, at du som køkkenchef indgår i den daglige produktion og styrer arbejdsprocesserne blandt medarbejderne i køkkenet ved at være tilstede, imens der menuplanlægges samt produceres og anrettes mad
  • Du får personaleansvar for pt. 1 medarbejder, for hvem du blandt andet skal tilrettelægge arbejdstid, tidsregistrere og indberette ferie- og sygefravær. Samtidig er det naturligvis dit ansvar, at medarbejderne trives og motiveres
  • Du er ligeledes ansvarlig for indkøb, planlægning og udarbejdelse af menuplaner og tilbud til kundens arrangementer samt ansvarlig for økonomistyringen, herunder overholdelse af budgetter.
  • Du bidrager til at skabe mersalg til kunden

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdstiden placeres i tidsrummet 7.00-15.00 efter aftale.

Start hurtigst muligt.

Coor tilbyder

Hvis du bliver ansat som Køkkenchef så får du, ud over en fantastisk arbejdsplads, følgende:

  • Et ansvarsfuldt job med ansættelse i en virksomhed som har fokus på at levere høj kvalitet og du bliver derfor del af en stærk forbedringskultur, hvor alle idéer er velkomne
  • Du tilbydes ansættelse som funktionær, individuel løn efter kvalifikationer og ansvaret i stillingen samt en god pensionsordning og sundhedssikring
  • Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger, familie arrangement med juletræsfældning osv.

I disse to film kan du se mere om Coor som arbejdsplads:

Om Coor og Coor - Passion for service, passion for people

Om dig

  • Du brænder for at lave mad
  • Du er udadvendt og serviceminded
  • Er i stand til at arbejde selvstændigt og du tager ejerskab for dine opgaver
  • Du er nytænkende og bidrager på den måde til den kontinuerlige forbedringskultur hos Coor
  • Du har et højt energiniveau og er typen der kan sprede humor og motivation på arbejdspladsen
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Dine kvalifikationer

Det er et krav at du er uddannet kok med ledelseserfaring. Derudover forventer vi at:

  • Du behersker gastronomi på et højt niveau – både varmt og koldt
  • Du er en leder kan inspirere din medarbejdere til at yde deres bedste
  • Du er en erfaren bruger af Microsoft-pakken, ligesom du har flair for at lære nye IT-systemer at kende.
  • Du har økonomisk sans

Interesseret?

Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https://www.coor.dk/ og på vores virksomhedsside på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/19016/

Bemærk, at vi indkalder løbende kandidater til samtaler og fjerner stillingsannoncen, når den rette kandidat er fundet, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.

Ved behov for yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Driftschef Jens-Peter Chlemensen på telefon 5336 5824.

COOR SERVICE MANAGEMENT A/SHorsens2019-02-22T00:00:002019-04-19T00:00:00
329964747Deltids køkken medarbejder søges - Part-time chef neededRobot Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning. Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener restauranter.I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart. Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende: Du er frisk og fuld af energi Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret Du er mødestabil og præsentabel Du har mulighed for at arbejde aften og weekend Vi tilbyder: En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvesterbro@grillenburgerbar.dk med titlen Kok Deltid - Chr. Havn i emnefeltet. Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.

Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.

Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener/restauranter.

I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er frisk og fuld af energi
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret
  • Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for
  • Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret
  • Du er mødestabil og præsentabel
  • Du har mulighed for at arbejde aften og weekend

Vi tilbyder:

  • En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje
  • At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling 

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvesterbro@grillenburgerbar.dk med titlen ”Kok – Deltid - Chr. Havn” i emnefeltet.

Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. 

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

GRILLEN GROUP ApSKøbenhavn K2019-02-22T00:00:002019-04-19T00:00:00
329952683Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpereRobot Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30 ernes og 40 ernes danske madkultur. Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by. Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes a la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. Arbejdsopgaver: Engageret deltagelse i produktionen af a la carte til frokost og aftenservering Sikre en god anvendelse af alle råvarer Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne Medansvarlig for at hygiejnen er i top Kvalifikationer: Faglært kok, smørrebrødsjomfru, konditor, bager - gerne flere års erfaring fra travle køkkener Erfaring med det danske køkken Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder Ansvarsbevidst og fleksibel Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner Korsbæk på Bakken tilbyder: En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348. Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse fra april 2019 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig! Om Korsbæk på BakkenKorsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere. Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 3 spil, 9 kørende forlystelser samt 4 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Korsbæks åbningsdage i sæson 2019Fredag den 12.april - søndag den 8. septemberLørdag den 12. oktober - søndag den 20. oktoberTorsdag den 31. oktober - søndag den 22. december

Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30'ernes og 40'ernes danske madkultur.

Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by.

Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes a la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. 

Arbejdsopgaver: 

  • Engageret deltagelse i produktionen af a la carte til frokost og aftenservering
  • Sikre en god anvendelse af alle råvarer
  • Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne
  • Medansvarlig for at hygiejnen er i top

Kvalifikationer:

  • Faglært kok, smørrebrødsjomfru, konditor, bager - gerne flere års erfaring fra travle køkkener
  • Erfaring med det danske køkken
  • Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder
  • Ansvarsbevidst og fleksibel
  • Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude
  • Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner

Korsbæk på Bakken tilbyder:

  • En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen
  • Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team
  • Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer
  • God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring

Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348.

Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse fra april 2019 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Korsbæk på Bakken
Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere.

Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 3 spil, 9 kørende forlystelser samt 4 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København.

Korsbæks åbningsdage i sæson 2019
Fredag den 12.april - søndag den 8. september
Lørdag den 12. oktober - søndag den 20. oktober
Torsdag den 31. oktober - søndag den 22. december

 

 

CIRKUSREVYEN A/SKlampenborg2019-02-01T00:00:002019-03-29T00:00:00
329971488Coor søger, for vores FOOD by Coor division, en ambitiøs kok til kantinen hos VELUX i ØstbirkRobot Coor søger, for vores FOOD by Coor division, en ambitiøs kok til kantinen hos VELUX i ØstbirkVi varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet og udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, vi arbejder hverdag med overvejende økologiske råvarer samt reducering af madspild.Vi søger lige nu en kreativ og faglig dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad, og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, så er du måske vores nye kok.Start er den 1. juni 2019. JobbetDet bliver din opgave, sammen med dine kollegaer, at lave velsmagende og varieret mad, og dine opgaver omfatter blandt andet: Produktion af varmt mad som dagligt består af fisk og en varm ret Produktion af hjemmebagt brød og kage Menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer Varebestilling og varemodtagelse Registrering og opfølgning på afvigelser Udkørsel med madStillingen er på 37 timer pr. uge, mandag til fredag kl. 06-14.00. Der kan forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer Dine kvalifikationer og dig som person Vi forestiller os, at du faglært inden for servicebranchen og har erfaring som kok Du skal være fleksibel og have mod på at indgå i et team og hjælpe, hvor behovet er størst Det er et plus, hvis du er hjemmevant i en kantine, ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med bagning, koldt og salater Vi forventer, at du er initiativrig, motiveret og brænder for servicefaget Vigtigst af alt søger en kollega, der kan give den enkelte gæst en fantastisk madoplevelse og være med til at inspirere andre til at gøre det samme Endelig skal du være villig til at fremvise en straffeattestHvad Coor kan tilbyde digVi har en fantastisk arbejdsplads med gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos os får du: Et job hvor du selv kan være med til at præge din hverdag via vores stærke forbedringskultur Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer Rig mulighed for udvikling i jobbet og af dine kompetencer Aflønning i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer Du tilbydes en pensionsordning samt firmabetalt sundhedssikring Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, medlemskab af Log-Buy, familiearrangementer osv.I disse to film kan du se mere om Coor som arbejdsplads:Om Coor og Coor - Passion for service, passion for peopleInteresseret? Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https: www.coor.dk og på vores virksomhedsside på LinkedIn: https: www.linkedin.com company 19016 Bemærk at vi løbende afholder samtaler og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på fbc.job@coor.com Søg stillingen ved at klikke på Søg jobbet nedenfor. Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost.Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Coor søger, for vores FOOD by Coor division, en ambitiøs kok til kantinen hos VELUX i Østbirk
Vi varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet og udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, vi arbejder hverdag med overvejende økologiske råvarer samt reducering af madspild.

Vi søger lige nu en kreativ og faglig dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad, og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, så er du måske vores nye kok.
Start er den 1. juni 2019.


Jobbet
Det bliver din opgave, sammen med dine kollegaer, at lave velsmagende og varieret mad, og dine opgaver omfatter blandt andet: 
• Produktion af varmt mad som dagligt består af fisk og en varm ret
• Produktion af hjemmebagt brød og kage
• Menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer
• Varebestilling og varemodtagelse 
• Registrering og opfølgning på afvigelser 
• Udkørsel med mad

Stillingen er på 37 timer pr. uge, mandag til fredag kl. 06-14.00. Der kan forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer 


Dine kvalifikationer og dig som person 
• Vi forestiller os, at du faglært inden for servicebranchen og har erfaring som kok
• Du skal være fleksibel og have mod på at indgå i et team og hjælpe, hvor behovet er størst
• Det er et plus, hvis du er hjemmevant i en kantine, ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med bagning,            koldt og salater
• Vi forventer, at du er initiativrig, motiveret og brænder for servicefaget
• Vigtigst af alt søger en kollega, der kan give den enkelte gæst en fantastisk madoplevelse og være med til at                      inspirere andre til at gøre det samme
• Endelig skal du være villig til at fremvise en straffeattest

Hvad Coor kan tilbyde dig
Vi har en fantastisk arbejdsplads med gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos os får du: 

• Et job hvor du selv kan være med til at præge din hverdag via vores stærke forbedringskultur
• Mulighed for at præge menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer
• Rig mulighed for udvikling i jobbet og af dine kompetencer
• Aflønning i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer
• Du tilbydes en pensionsordning samt firmabetalt sundhedssikring
• Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, medlemskab af Log-Buy,            familiearrangementer osv.

I disse to film kan du se mere om Coor som arbejdsplads:
Om Coor og Coor - Passion for service, passion for people

Interesseret? 
Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https://www.coor.dk/ og på vores virksomhedsside på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/19016/
Bemærk at vi løbende afholder samtaler og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på fbc.job@coor.com 

Søg stillingen ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

COOR SERVICE MANAGEMENT A/SØstbirk2019-03-05T00:00:002019-04-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok

Hovedkontor Søborg

Viby J
Forenede Care søger kok til Lokalcenter Bøgeskovhus Vi søger en ansvarlig og serviceminded kok der er klar til at servicere beboerne i vores plejeboliger samt caféen med diverse fester og arrangementer. Vi bespiser og servicerer dagligt Bøgeskovhus ...
Indrykket:25. marts 2019
Udløbsdato:19. maj 2019

Coor søger, for vores FOOD BY Coor division, en passioneret køkkenchef med stort overblik til Skat i Horsens

COOR SERVICE MANAGEMENT A/S

Horsens
Til en af vores kunder, Skat i Horsens, søger vi netop nu en fagligt dygtig køkkenchef, der har evnerne til at tilføre kantinen noget nyt. Vi varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe uni...
Indrykket:22. februar 2019
Udløbsdato:19. april 2019

Deltids køkken medarbejder søges - Part-time chef needed

GRILLEN GROUP ApS

København K
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!...
Indrykket:22. februar 2019
Udløbsdato:19. april 2019

Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere

CIRKUSREVYEN A/S

Klampenborg
Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige rest...
Indrykket:1. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Coor søger, for vores FOOD by Coor division, en ambitiøs kok til kantinen hos VELUX i Østbirk

COOR SERVICE MANAGEMENT A/S

Østbirk
Coor søger, for vores FOOD by Coor division, en ambitiøs kok til kantinen hos VELUX i ØstbirkVi varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet og udvik...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:15. april 2019