Gem job

Kok til dansk/fransk restaurant!

Kok til dansk/fransk restaurant!

Så ser det ud til at vi snart må åbne igen - og derfor søger vi flere kollegaer!

Brænder du for at producere hjemmelavet mad, være en del af en mindre kæde med mulighed for udvikling samt at kunne sætte dit præg på tingene - så er dette stedet!

Couloir er en dansk-frank restaurant beliggende ved Amagerstrand - vi har gennem de sidste 7 år skabt os en navn på Amager, med konstant øget travlhed - hvorfor vi også forventer mere at lave når vi igen må åbne op!

Du bliver en del af et team på 5 andre kokke.

Restauranten ligger med udsigt til Stranden og den smukke strandpark - hvilket bestemt også er med at øge travlheden om sommeren.

Vi arbejder som et team og ensrettet - det er vigtigt vi alle løfter i flok, og sammen øger niveauet på det vi laver, på denne måde kan vi blive i den gode "periode". 

Du kan se mere om restauranten på; www.couloir.dk

Udover A la carte afvikles der mange selskaber.

Restauranten er åben året rundt og vi arbejder som udgangspunkt i en 5-2 vagtplan, med fri hver anden weekend.

I "vores" forretninger er det vigtigt vi alle trives og derfor er vi en kæde med højt til loftet og plads til alle - ens for os alle er at vi brænder for det vi laver, og ønsker at give alle vores gæster en god oplevelse, men dejlig mad og god betjening.

Indehaverne ejer udover Couloir også Restaurant Hellerup Sejlklub, Restaurant Lynetten, Bistro Couloir - ligeledes drives der også hoteller i Østrig, hvorfor det er muligt at komme til udlandet og arbejde os.

 

Vi forventer at du er; 

- Udlært kok eller har flere års køkkenerfaring

- Har passion for madlavning 

- Er møde stabil

- Har lyst til at lære, samt dele ud af din erfaring

- Er en holdspiller

- Er glad af sind, smilende og udadvendt

- Har lyst til at være med til at udvikle restauranten / kæden

 

Vi kan tilbyde;

Ordnede forhold, mulighed for udvikling, Mulighed for at blive køkkenchef på sigt, Mulighed for at skifte mellem de forskellige restauranter, Fast vagtplan, et sundt arbejdsmilljø hvor er der kort til latter og smil!

Løn efter kvalifikationer

 

Ansættelsesstart vil være 1 uge før vi har lov til at åbne restauranten igen!

Lidt om os;

Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten – to restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev to til tre – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere – vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Ved siden af dette drives der en lille hotelkæde I Østrig .

 

Vi håber meget at høre fra netop DIG!


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

KOK SØGES TIL TRAVL HELÅRSFORRETNING PÅ FREDERIKSBERG

EJENDOMSSELSKABET ALLEGADE 10 ApS

Frederiksberg
Allégade 10 er Danmarks ældste restaurant, med selskabslokaler, hotel, bar, cafe og gårdhaver. Hvor vi kan skabe de perfekte rammer for særlige begivenheder. Vi søger en selvstændig faglært kok, med ordenssans og begge ben på jorden. Vil du være en ...
Indrykket:11. marts 2021

Ernæringsassistent, kok eller PB i ernæring og sundhed til Bispebjerghjemmets produktionskøkken

Bispebjerghjemmet

København NV
Vil du være med til at sætte en bæredygtig dagsorden i køkkenet? Kan du lide at tage ansvar og gå forrest og får det bedste ud af sæsonens råvarer? Bispebjerghjemmet søger en ernæringsassistent, kok eller PB i ernæring og sundhed 37 timer om ugen fr...
Indrykket:25. marts 2021

Kok til moderne Ny Nordisk køkken (fuldtid)

Norrlyst ApS

Frederiksberg
Restaurant Norrlyst søger en ildsjæl til at skabe gatronomi og oplevelser på et af Københavns hyggeligste steder i indre by. Kan du lide god mad og brænder for at arbejde i et køkken? Er du tilmed energisk, fed at være sammen med og ansvarsbevidst s...
Indrykket:27. marts 2021

Sticks'n'Sushi Chefs for our Rungsted and Copenhagen restaurants

STICKS 'N' SUSHI A/S

København K
From our Copenhagen beginnings our intention was always to be one of a kind. IRASSHAIMASE! We are looking for Chefs to join our Rungsted and Copenhagen restaurants for when we can welcome eating in guests again. Since 1994 we have served high-qualit...
Indrykket:27. marts 2021

Lygtens Kro søger kok til deltidsstilling (20-25 timer ugentligt).

Lygtens Kro v/Camilla Müller Aastrup

København NV
Lygtens Kro er en utraditionel kro lokaliseret i Københavns nordvest kvarter. Staben er en broget skare med rødder i det venstreorienterede miljø, stemningen er varm og klientellet er lokalt og alsidigt.Menuen er inspireret af det tyske og nordeuroæ...
Indrykket:5. marts 2021