Gem job

Kok til dansk/fransk restaurant!

Kok til dansk/fransk restaurant!

Så ser det ud til at vi snart må åbne igen - og derfor søger vi flere kollegaer!

Brænder du for at producere hjemmelavet mad, være en del af en mindre kæde med mulighed for udvikling samt at kunne sætte dit præg på tingene - så er dette stedet!

Couloir er en dansk-frank restaurant beliggende ved Amagerstrand - vi har gennem de sidste 7 år skabt os en navn på Amager, med konstant øget travlhed - hvorfor vi også forventer mere at lave når vi igen må åbne op!

Du bliver en del af et team på 5 andre kokke.

Restauranten ligger med udsigt til Stranden og den smukke strandpark - hvilket bestemt også er med at øge travlheden om sommeren.

Vi arbejder som et team og ensrettet - det er vigtigt vi alle løfter i flok, og sammen øger niveauet på det vi laver, på denne måde kan vi blive i den gode "periode". 

Du kan se mere om restauranten på; www.couloir.dk

Udover A la carte afvikles der mange selskaber.

Restauranten er åben året rundt og vi arbejder som udgangspunkt i en 5-2 vagtplan, med fri hver anden weekend.

I "vores" forretninger er det vigtigt vi alle trives og derfor er vi en kæde med højt til loftet og plads til alle - ens for os alle er at vi brænder for det vi laver, og ønsker at give alle vores gæster en god oplevelse, men dejlig mad og god betjening.

Indehaverne ejer udover Couloir også Restaurant Hellerup Sejlklub, Restaurant Lynetten, Bistro Couloir - ligeledes drives der også hoteller i Østrig, hvorfor det er muligt at komme til udlandet og arbejde os.

 

Vi forventer at du er; 

- Udlært kok eller har flere års køkkenerfaring

- Har passion for madlavning 

- Er møde stabil

- Har lyst til at lære, samt dele ud af din erfaring

- Er en holdspiller

- Er glad af sind, smilende og udadvendt

- Har lyst til at være med til at udvikle restauranten / kæden

 

Vi kan tilbyde;

Ordnede forhold, mulighed for udvikling, Mulighed for at blive køkkenchef på sigt, Mulighed for at skifte mellem de forskellige restauranter, Fast vagtplan, et sundt arbejdsmilljø hvor er der kort til latter og smil!

Løn efter kvalifikationer

 

Ansættelsesstart vil være 1 uge før vi har lov til at åbne restauranten igen!

Lidt om os;

Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten – to restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev to til tre – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere – vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Ved siden af dette drives der en lille hotelkæde I Østrig .

 

Vi håber meget at høre fra netop DIG!


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kok med lysten til at arbejde med socialt udsatte søges til caféen på Sundholm

Cafeen

København S
Vil du være med til at sikre en høj standard for den mad, der serveres, og har du humor og et godt humør? Caféen Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm. Sundholm er et om...
Indrykket:26. april 2021

Uddannet kok eller ernæringsassistent til Den Grønne Kastanje, Indre By/Østerbro Klynge C/Kongeriget ved Søerne

Den Grønne Kastanje

København K
Klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre by Østerbro) søger en uddannet kok ernæringsassistent til Den Grønne Kastanje med start den 1. juni 2021 eller snarest herefter. Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger i hjertet af ...
Indrykket:6. maj 2021

Full-time chef / Fultid Kok at new Japanese Eatery Tombo

Thanks Anna ApS

København Ø
Please apply here - https: apply.anna.co a tomboDanish description below.About us: Tombo is a new restaurant specializing in Japanese cuisine at the forthcoming gastrohub, Toldboden. Our menu is an expression of the seasons that incorporates traditi...
Indrykket:8. april 2021

Kok til klassisk dansk restaurant

Restaurant Lynetten

København K
Så ser det ud til at vi snart må åbne igen - og derfor søger vi flere kollegaer! Brænder du for at producere hjemmelavet mad, være en del af en mindre kæde med mulighed for udvikling samt at kunne sætte dit præg på tingene - så er dette stedet! Rest...
Indrykket:18. marts 2021

Kokke til dansk/fransk spisehus

Restaurationen Hellerup Sejlklub

Hellerup
Kok til Dansk Fransk restaurant. Nu nærmer vi os, forhåbentligt, en åbning af samfundet og efter en nedlukket periode, hvor der er blevet renoveret, er vi nu klar til at ansætte vores nye kollegaer. Så hvis du brænder for at producere hjemmelavet ma...
Indrykket:26. marts 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kok med lysten til at arbejde med socialt udsatte søges til caféen på Sundholm

Cafeen

København S
Vil du være med til at sikre en høj standard for den mad, der serveres, og har du humor og et godt humør? Caféen Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm. Sundholm er et om...
Indrykket:26. april 2021

Uddannet kok eller ernæringsassistent til Den Grønne Kastanje, Indre By/Østerbro Klynge C/Kongeriget ved Søerne

Den Grønne Kastanje

København K
Klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre by Østerbro) søger en uddannet kok ernæringsassistent til Den Grønne Kastanje med start den 1. juni 2021 eller snarest herefter. Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger i hjertet af ...
Indrykket:6. maj 2021

Full-time chef / Fultid Kok at new Japanese Eatery Tombo

Thanks Anna ApS

København Ø
Please apply here - https: apply.anna.co a tomboDanish description below.About us: Tombo is a new restaurant specializing in Japanese cuisine at the forthcoming gastrohub, Toldboden. Our menu is an expression of the seasons that incorporates traditi...
Indrykket:8. april 2021

Kok til klassisk dansk restaurant

Restaurant Lynetten

København K
Så ser det ud til at vi snart må åbne igen - og derfor søger vi flere kollegaer! Brænder du for at producere hjemmelavet mad, være en del af en mindre kæde med mulighed for udvikling samt at kunne sætte dit præg på tingene - så er dette stedet! Rest...
Indrykket:18. marts 2021

Kokke til dansk/fransk spisehus

Restaurationen Hellerup Sejlklub

Hellerup
Kok til Dansk Fransk restaurant. Nu nærmer vi os, forhåbentligt, en åbning af samfundet og efter en nedlukket periode, hvor der er blevet renoveret, er vi nu klar til at ansætte vores nye kollegaer. Så hvis du brænder for at producere hjemmelavet ma...
Indrykket:26. marts 2021