Kok til Dirty Ranch Steakhouse

Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. 

Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger!


Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.
Vi lægger stor vægt på højt humør, god humor og en uhøjtidelig omgangstone.  
Erfaring med grillstegning er en fordel.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330011404Phoenix-9af453ac12019-04-25T00:00:00Kok til Dirty Ranch Steakhouse

Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. 

Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger!


Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.
Vi lægger stor vægt på højt humør, god humor og en uhøjtidelig omgangstone.  
Erfaring med grillstegning er en fordel.  

Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger! Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.Vi lægger stor vægt på højt humør, god humor og en uhøjtidelig omgangstone. Erfaring med grillstegning er en fordel.11jobnet9af453ac100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-20T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3513504Rudis-catering Aps11Silkeborgvej 57400HerningDKDanmark0
rudi@dirtyranch.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent749276JobNet4978785497878510025-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9af453achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9af453achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9af453ac&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9af453ac&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgHos Rudis-catering Aps søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361567393Rudi Eriksenrudi@dirtyranch.dkDKDanmarkDKDanmark330012531Kok søgesBasic Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad. Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæsterne en god oplevelse. Vi forventer at du er kan bevare overblikket når der er travlt at du sætter en ære i at sende godt og flot mad ud til kunderne at du har ordenssans at du er mødestabil at du har en god tone over for dine kollegaerVi glæder os til at modtage din ansøgning og venter gerne på den rette. Ansøgning sendes via knappen send ansøgning Se mere på vores ansøgersite: https: dyrbys.brandero.com
Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken

Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad.

Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer

 • at du er kan bevare overblikket når der er travlt
 • at du sætter en ære i at sende godt og flot mad ud til kunderne
 • at du har ordenssans
 • at du er mødestabil
 • at du har en god tone over for dine kollegaer
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og venter gerne på den rette.

Ansøgning sendes via knappen "send ansøgning"

Se mere på vores ansøgersite: https://dyrbys.brandero.com

ORS/Small/47e1912e_logo.pngDyrbysHerning2019-04-26T17:00:32.3832019-05-30T00:00:00
330010651Kok søgesRobot Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad. Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæsterne en god oplevelse. Vi forventer - at du er kan bevare overblikket når der er travlt - at du sætter en ære i at sende godt og flot mad ud til kunderne - at du har ordenssans - at du er mødestabil - at du har en god tone over for dine kollegaer Vi glæder os til at modtage din ansøgning og venter gerne på den rette.

Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken

Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad.

Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer

- at du er kan bevare overblikket når der er travlt

- at du sætter en ære i at sende godt og flot mad ud til kunderne

- at du har ordenssans

- at du er mødestabil 

- at du har en god tone over for dine kollegaer

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og venter gerne på den rette.

 

Dyrby´sHerning2019-04-24T00:00:002019-06-01T00:00:00
330005237KOK/køkkenuddannet søges til Restaurant PavillonenRobot Vil du arbejde på Handbjerg Marinas restaurant, hvor gæsterne oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en fleksibel og engageret KOK køkkenuddannet til områdets bedste fiskerestaurant i højsæsonen, som er fra 01.04.19 til 20.10.19. Jobbet Arbejdstiden er mellem 08.00-21.00 med to ugentlige fridage, og du skal være indstillet på at arbejde aften og i weekenden. Vi er både a-la-carte samt buffet restaurant og laver veltillavet mad af friske råvarer til frokost samt til aften. Dine personlige og faglige kompetencer: KOK køkkenuddannet Fleksibel og klar på en travl hverdag Har glimt i øjet og et godt humør God til at bevare overblikket Arbejdsom, ansvarsfuld og glad for dit fag En god teamplayer Vi tilbyder til gengæld: Løn efter kvalifikationer ifølge gældende overenskomst En røgfri arbejdsplads Et fast team på fem medarbejdere samt en del unge medhjælpere En glad, engageret og livlig arbejdsplads Fantastiske omgivelser midt på Handbjerg Marina Ansøgning og kontakt: Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette medarbejder. Send derfor din ansøgning med billede og CV hurtigst muligt til: ph@restaurantpavillonen.dk Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Philip Harpøth på tlf.: 45 20 15 73 88, email: ph@restaurantpavillonen.dk

Vil du arbejde på Handbjerg Marinas restaurant, hvor gæsterne oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen?

Vi søger en fleksibel og engageret KOK/køkkenuddannet til områdets bedste fiskerestaurant i højsæsonen, som er fra 01.04.19 til 20.10.19.

Jobbet

Arbejdstiden er mellem 08.00-21.00 med to ugentlige fridage, og du skal være indstillet på at arbejde aften og i weekenden.

Vi er både a-la-carte samt buffet restaurant og laver veltillavet mad af friske råvarer til frokost samt til aften.

Dine personlige og faglige kompetencer:

 • KOK/køkkenuddannet
 • Fleksibel og klar på en travl hverdag
 • Har glimt i øjet og et godt humør
 • God til at bevare overblikket
 • Arbejdsom, ansvarsfuld og glad for dit fag
 • En god teamplayer

Vi tilbyder til gengæld:

 • Løn efter kvalifikationer ifølge gældende overenskomst
 • En røgfri arbejdsplads
 • Et fast team på fem medarbejdere samt en del unge medhjælpere
 • En glad, engageret og livlig arbejdsplads
 • Fantastiske omgivelser midt på Handbjerg Marina

Ansøgning og kontakt:

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette medarbejder. Send derfor din ansøgning med billede og CV hurtigst muligt til: ph@restaurantpavillonen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Philip Harpøth

på tlf.: + 45 20 15 73 88, email: ph@restaurantpavillonen.dk

Restaurant PavillonenVinderup2019-04-11T00:00:002019-06-05T00:00:00
330016250Bone's Roskilde søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot SKAL DU VÆRE VORES NYE KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden. Vi forestiller os, at du: Er ansvarlig for køkkenet og dermed grillassistenternes og ungarbejdernes indsats Har et godt overblik og er effektiv Har interesse for madlavning Har respekt for råvarerne Er bevidst om, at højt hygiejneniveau er grundlaget for høj madkvalitet Er god til at kommunikere med både gæster og kolleger Er teamplayer og forstår, at godt samarbejde får 2 2 til at give 5 Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning. Jobbet er en fuldtidsstiling og kan ikke kombineres med et studie. Faglært er ikke et krav. Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

SKAL DU VÆRE VORES NYE KOK?

Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden.

Vi forestiller os, at du:

 • Er ansvarlig for køkkenet og dermed grillassistenternes og ungarbejdernes indsats
 • Har et godt overblik og er effektiv
 • Har interesse for madlavning
 • Har respekt for råvarerne
 • Er bevidst om, at højt hygiejneniveau er grundlaget for høj madkvalitet
 • Er god til at kommunikere med både gæster og kolleger
 • Er teamplayer og forstår, at godt samarbejde får 2+2 til at give 5

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning.
Jobbet er en fuldtidsstiling og kan ikke kombineres med et studie. Faglært er ikke et krav.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

Bone's Restauranter A/SRoskilde2019-05-03T00:00:002019-06-01T00:00:00
330017123Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot SKAL DU VÆRE VORES NYE KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden. Vi forestiller os, at du: Er ansvarlig for køkkenet og dermed grillassistenternes og ungarbejdernes indsats Har et godt overblik og er effektiv Har interesse for madlavning Har respekt for råvarerne Er bevidst om, at højt hygiejneniveau er grundlaget for høj madkvalitet Er god til at kommunikere med både gæster og kolleger Er teamplayer og forstår, at godt samarbejde får 2 2 til at give 5 Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning. Jobbet er en fuldtidsstiling med opstart d. 1 7-19 og kan ikke kombineres med et studie. Faglært er ikke et krav. Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

SKAL DU VÆRE VORES NYE KOK?

Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden.

Vi forestiller os, at du:

 • Er ansvarlig for køkkenet og dermed grillassistenternes og ungarbejdernes indsats
 • Har et godt overblik og er effektiv
 • Har interesse for madlavning
 • Har respekt for råvarerne
 • Er bevidst om, at højt hygiejneniveau er grundlaget for høj madkvalitet
 • Er god til at kommunikere med både gæster og kolleger
 • Er teamplayer og forstår, at godt samarbejde får 2+2 til at give 5

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning.
Jobbet er en fuldtidsstiling med opstart d. 1/7-19 og kan ikke kombineres med et studie. Faglært er ikke et krav.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

Bone's Restauranter A/SVejle2019-05-06T00:00:002019-06-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges

Dyrbys

Herning
Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad. Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæst...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:30. maj 2019

Kok søges

Dyrby´s

Herning
Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad. Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæst...
Indrykket:24. april 2019
Udløbsdato:1. juni 2019

KOK/køkkenuddannet søges til Restaurant Pavillonen

Restaurant Pavillonen

Vinderup
Vil du arbejde på Handbjerg Marinas restaurant, hvor gæsterne oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en fleksibel og engageret KOK køkkenuddannet til områdets bedste fiskerestaurant i højsæsonen, som er fra 01.04.19 til 20.10.19...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:5. juni 2019

Bone's Roskilde søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Roskilde
SKAL DU VÆRE VORES NYE KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt t...
Indrykket:3. maj 2019
Udløbsdato:1. juni 2019

Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Vejle
SKAL DU VÆRE VORES NYE KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt t...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:16. juni 2019