Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Dirty Ranch Steakhouse

Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. 

Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger!


Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.
Vi lægger stor vægt på højt humør, god humor og en uhøjtidelig omgangstone.  
Erfaring med grillstegning er en fordel.  


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330011404Phoenix-9af453ac12019-06-04T00:00:00Kok til Dirty Ranch Steakhouse

Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. 

Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger!


Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.
Vi lægger stor vægt på højt humør, god humor og en uhøjtidelig omgangstone.  
Erfaring med grillstegning er en fordel.  

2019-06-21T06:59:31.440 Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger! Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.Vi lægger stor vægt på højt humør, god humor og en uhøjtidelig omgangstone. Erfaring med grillstegning er en fordel.11jobnet9af453ac100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-20T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-SkjernEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3513504Rudis-catering Aps11Silkeborgvej 57400HerningDKDanmark0rudi@dirtyranch.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent749276JobNet4978785497878510025-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9af453achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9af453achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9af453ac&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9af453ac&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos Rudis-catering Aps tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008221Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361567393Rudi Eriksenrudi@dirtyranch.dkDKDanmarkDKDanmark330047408Hotel Fjordgården søger en dygtig faglært kokBasic På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi en medarbejder, der vil faget. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel. Som kok hos Hotel Fjordgården vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Hotel Fjordgården til det bedste valg. Varierende arbejdstider vil forekomme. Arbejdsopgaver: Opbakning og eksekvering af selskaber, konferencer à la carte. Er du den medarbejder vi står og søger?Send os din ansøgning og dit CV via knappen Send ansøgning Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Nicklas Nielsen på tlf.: 40489023 eller F B chef Kurt Bøndergaard på tlf: 20135303 Se mere på vores ansøgersite: https: hotelfjordgaarden.brandero.com
På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt.

Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi en medarbejder, der vil faget. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel.

Som kok hos Hotel Fjordgården vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger.

Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Hotel Fjordgården til det bedste valg. Varierende arbejdstider vil forekomme.

Arbejdsopgaver:
Opbakning og eksekvering af selskaber, konferencer & à la carte.

Er du den medarbejder vi står og søger?
Send os din ansøgning og dit CV via knappen "Send ansøgning"
Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Nicklas Nielsen på tlf.: 40489023 eller F&B chef Kurt Bøndergaard på tlf: 20135303





Se mere på vores ansøgersite: https://hotelfjordgaarden.brandero.com

ORS/Small/9d9ab618_logo.pngHOTEL FJORDGÅRDEN A/SRingkøbing2019-06-21T11:00:22.2702019-07-25T00:00:00
330024521Er du vores nye kok?Robot Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser. Du er klar til at tage ansvar Stor passion for mad og gode råvarer Du har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst Vi tilbyder: Ansvar og indflydelse i et køkkenteam på 6 personer Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø En uformel arbejdsplads i konstant udvikling Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend. Opstart hurtigst muligt

Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser.

 

  • Du er klar til at tage ansvar
  • Stor passion for mad og gode råvarer
  • Du har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst

 

Vi tilbyder:

  • Ansvar og indflydelse i et køkkenteam på 6 personer
  • Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø
  • En uformel arbejdsplads i konstant udvikling

 

Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend.

Opstart hurtigst muligt

Hotel Skjern ApSSkjern2019-05-15T00:00:002019-07-09T00:00:00
330024293Bone's Valby søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SValby2019-06-04T00:00:002019-07-13T00:00:00
330024167Restaurant Søgaarden søger kok/caterRobot Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner. Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø. Stillingen er en fuldtidsstilling. Aften og weekend arbejde må påregnes. Arbejdsopgaver: Udvikle, tilberede og anrette Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan Rengøring i køkkenet Div. ad hoc opgaver Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger Løn efter aftale Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære Vi forventer: At du er faglært og med masser af god energi At du er kreativ og mødestabil At du er fleksibel og en teamplayer At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften weekend arbejde Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt. Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

RESTAURANT SØGAARDEN ApSSunds2019-06-04T00:00:002019-07-09T00:00:00
330031814KokRobot Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for Årets Bedste Madkoncept ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til. Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk. En god arbejdsplads Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads. Vil du vide mere? Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anne Cathrine Christensen på telefon 2628 9026 eller acch@sinatur.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Anne Cathrine på ovenstående mail eller via linket nedenfor. Om os Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 affaldsfrie og vandneutrale. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af. Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på  til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for "Årets Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk.  

En god arbejdsplads

Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads.

Vil du vide mere?

Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anne Cathrine Christensen på telefon 2628 9026 eller acch@sinatur.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Anne Cathrine på ovenstående mail eller via linket nedenfor.

Om os                                  

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 % affaldsfrie og vandneutrale. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Skarrildhus Sinatur Hotel & KonferenceKibæk2019-06-04T00:00:002019-06-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Hotel Fjordgården søger en dygtig faglært kok

HOTEL FJORDGÅRDEN A/S

Ringkøbing
På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger...
Indrykket:21. juni 2019
Udløbsdato:25. juli 2019

Er du vores nye kok?

Hotel Skjern ApS

Skjern
Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til ...
Indrykket:15. maj 2019
Udløbsdato:9. juli 2019

Bone's Valby søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Valby
Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:13. juli 2019

Restaurant Søgaarden søger kok/cater

RESTAURANT SØGAARDEN ApS

Sunds
Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbe...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:9. juli 2019

Kok

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Kibæk
Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og de...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:30. juni 2019