Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til gourmetrestaurant, Nuuk:

Faglært og innovativ kok, med appetit på store oplevelser i Grønland, søges til international gourmetrestaurant på det 4-stjernede Hotel Hans Egede, der også omfatter et 5-stjernet kursus- og konferencecenter, i Grønlands hovedstad Nuuk.

Du bliver en vigtig del af et kreativt og detailorienteret team i køkkenet hos landets førende gourmetrestaurant. Spisestedet Sarfalik er flagskibet, når det gælder innovativ grønlandsk gastronomi. Det er en legeplads for nyskabende kokke, der har mod og evne til at udfordre egne og vore store ambitioner.

Din baggrund:

  • Du er uddannet kok - har erfaring med à la carte på et vis niveau
  • Du er en teamplayer med gode samarbejdsevner
  • Du er kreativ og ansvarsbevidst
  • Du er loyal, stabil og serviceminded
  • Du er fleksibel og indstillet på skiftende arbejdstider
  • Løn efter kvalifikationer og erfaring.

Møbleret bolig stilles til rådighed efter gældende regler, ligesom der sørges for rejseomkostninger i forbindelse med tiltrædelsen.

Interesseret: Ansøgning, bilagt kopi af eksamensbeviser samt dokumentation for tidligere beskæftigelse, bedes stilet til: hr@jobbest.dk 

Jobbest
Seminarievej 1 A
6760 Ribe

____________________________________________________________________  

Hotel Hans Egede består i dag af 156 velindrettede værelser, 20 hotellejligheder, 2 restauranter, 1 pianobar samt det nye 5-stjernede kursus- og konferencecenter HHE Conference & Events.Den ene af hotellets restauranter er en lokal udgave af den internationale A Hereford Beefstouw restaurant. Den anden er en gourmetrestaurant med et usædvanligt højt kreativt og kvalitativt gastronomisk niveau.Læs mere om Hotel Hans Egede på www.HHE.gl og om Grønland på www.GREENLAND.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her