Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Hotel Christiansmide

Vi søger kokke afløser henover sommer og efterår.

Er du frisk på at blive en del af et fantastisk team, hvor der er høj til loftet og det gode liv for vores gæster kommer i første række. Vi har en travl hverdag med alt inden for alà carte, selskaber, konference.

Vi forventer, at du har erfaring fra ligene job.

Du har god ordenssans.

At du er kvalitet orienteret.

Har gode samarbejdsevner.

Er selvstændigt tænkende.

 

Vi tilbyder gode arbejdsforhold.

Et super team.

Det gode liv.   


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329790651Phoenix-c286cafb12018-04-10T00:00:00Kok til Hotel Christiansmide

Vi søger kokke afløser henover sommer og efterår.

Er du frisk på at blive en del af et fantastisk team, hvor der er høj til loftet og det gode liv for vores gæster kommer i første række. Vi har en travl hverdag med alt inden for alà carte, selskaber, konference.

Vi forventer, at du har erfaring fra ligene job.

Du har god ordenssans.

At du er kvalitet orienteret.

Har gode samarbejdsevner.

Er selvstændigt tænkende.

 

Vi tilbyder gode arbejdsforhold.

Et super team.

Det gode liv.   

2018-06-06T00:50:47.547 Vi søger kokke afløser henover sommer og efterår. Er du frisk på at blive en del af et fantastisk team, hvor der er høj til loftet og det gode liv for vores gæster kommer i første række. Vi har en travl hverdag med alt inden for al carte, selskaber, konference. Vi forventer, at du har erfaring fra ligene job. Du har god ordenssans. At du er kvalitet orienteret. Har gode samarbejdsevner. Er selvstændigt tænkende. Vi tilbyder gode arbejdsforhold. Et super team. Det gode liv.11Jobnetc286cafb100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-05T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynSvendborg3211336HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJD11Christiansmindevej 165700SvendborgDKDanmark0
ru@christiansminde.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset552370JobNet48069401000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c286cafbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c286cafbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c286cafb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c286cafb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgEr du den nye Kok i HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJD?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354282443Rasmus Urupru@christiansminde.dkDKDanmarkDKDanmark329921594KokRobot Trives du i et ambitiøst køkken, hvor du aldrig bliver bedt om at gå på kompromis med kvaliteten, kreativiteten og din faglige stolthed, skal du søge jobbet som kok på Hotel Storebælt. Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder og sammensætter vores menuer med udgangspunkt i sæsons friske råvarer. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Det er vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt, at du er nysgerrig og initiativrig. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale og økologiske råvarer. I Sinatur er gastronomi en af de 3 kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Det er noget, vi vægter højt i den daglige drift. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Du skal have en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale, økologiske råvarer. Dertil krydret med ordentlig løn, arbejdstider samt ansættelsesforhold med fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder: Trygge og gode ansættelsesforhold Flere attraktive personalegoder En sund arbejdsplads med fokus på fleksible arbejdsforhold Mulighed for både barns 1. og 2. sygedag Løn efter erfaring og kvalifikationer Vil du med på holdet? For mere information om stillingen, kontakt køkkenchef Rasmus Tobias Lauritsen på 6331 4949 eller rtla@sinatur.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler. Send din ansøgning via dette link: https: app.jobmatchprofile.com 6ypqcg Vil du vide mere om os? Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i skovbrynet eller strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske. Her er højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling. Du kan læse mere om os og vores seks hoteller på www.sinatur.dk.

Trives du i et ambitiøst køkken, hvor du aldrig bliver bedt om at gå på kompromis med kvaliteten, kreativiteten og din faglige stolthed, skal du søge jobbet som kok på Hotel Storebælt.

Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder og sammensætter vores menuer med udgangspunkt i sæsons friske råvarer. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Det er vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt, at du er nysgerrig og initiativrig. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale og økologiske råvarer.

I Sinatur er gastronomi en af de 3 kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Det er noget, vi vægter højt i den daglige drift. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør.

Du skal have en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale, økologiske råvarer.

Dertil krydret med ordentlig løn, arbejdstider samt ansættelsesforhold med fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder:

  • Trygge og gode ansættelsesforhold

  • Flere attraktive personalegoder

  • En sund arbejdsplads med fokus på fleksible arbejdsforhold

  • Mulighed for både barns 1. og 2. sygedag

  • Løn efter erfaring og kvalifikationer 

Vil du med på holdet?

For mere information om stillingen, kontakt køkkenchef Rasmus Tobias Lauritsen på 6331 4949 eller rtla@sinatur.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.

Send din ansøgning via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/6ypqcg

Vil du vide mere om os?

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i skovbrynet eller strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske.

Her er højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling.

Du kan læse mere om os og vores seks hoteller på www.sinatur.dk.

 

Storebælt Sinatur Hotel & KonferenceNyborg2018-12-03T00:00:002018-12-17T00:00:00
329926503Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Aiko Sushi Nyborg ApSNyborg2018-12-12T00:00:002019-02-06T00:00:00
329921611Dygtig, faglært Kok søges til Munkebo KroRobot Munkebo Kro søger en faglært kok, der både behersker a la carte til hverdag og i weekenden, samt vores mange selskaber der spænder fra Bryllup og Guldbryllupper, til den runde fødselsdag til en mindre familiekomsammen. Vi har både gæster fra lokalområdet, mange internationale gæster særligt i hverdagen, samt hele landet på Kroophold. Munkebo Kro er en mindre Kro med plads til både a la carte gæster i restauranten samt op til 3 selskaber adgangen.Køkkenet serverer veltillavet mad, hjemmelavet fra bunden, så vidt muligt af gode lokale råvarer. Kroen ligger naturskønt ud mod Kertinge Nor, et kvarters kørsel fra Odense og 5 minutter fra Kerteminde Vi tilbyder en stilling i et godt arbejdsmiljø, hvor der er en god og positiv tone, personalet imellem. Løn og arbejdsvilkår ifølge overenskomsten Vi forventer du er: Faglært kok Smilende, serviceminded og Fleksibel Er god til at samarbejde og kan arbejde struktureret Er inspirerende, en god igangsætter, og har lyst til at arbejde i et travlt køkken hvor kreativitet er i højsæde Send ansøgning til finn@munkebokro.dk eller ring på 22115015

Munkebo Kro søger en faglært kok, der både behersker a la carte til hverdag og i weekenden, samt vores mange selskaber; der spænder fra Bryllup og Guldbryllupper, til den runde fødselsdag til en mindre familiekomsammen.   

Vi har både gæster fra lokalområdet, mange internationale gæster særligt i hverdagen, samt hele landet på Kroophold.

Munkebo Kro er en mindre Kro med plads til både a la carte gæster i restauranten samt op til 3 selskaber adgangen.Køkkenet serverer veltillavet mad, hjemmelavet fra bunden, så vidt muligt af gode lokale råvarer.

Kroen ligger naturskønt ud mod Kertinge Nor, et kvarters kørsel fra Odense og 5 minutter fra Kerteminde

Vi tilbyder en stilling i et godt arbejdsmiljø, hvor der er en god og positiv tone, personalet imellem.

Løn og arbejdsvilkår ifølge overenskomsten 

Vi forventer du er:

Faglært kok

Smilende, serviceminded og Fleksibel

Er god til at samarbejde og kan arbejde struktureret

Er inspirerende, en god igangsætter, og har lyst til at arbejde i et travlt køkken hvor kreativitet er i højsæde

Send ansøgning til finn@munkebokro.dk eller ring på 22115015

Hotel Munkebo Kro ApSKerteminde2018-12-03T00:00:002019-01-28T00:00:00
329914874Kok/Cater/Ufaglært med erfaring - OdenseRobot BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I ODENSE Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder! Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Løn fastsættes ud fra kvalifikationer. Stillingen er på 30-37 timer ugentligt. Samtaler vil forekomme løbende, og ansættelse er hurtigst muligt. Så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.BOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I ODENSE

Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill?

Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder!

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Løn fastsættes ud fra kvalifikationer.

Stillingen er på 30-37 timer ugentligt.

Samtaler vil forekomme løbende, og ansættelse er hurtigst muligt. Så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl´n´Fun OdenseOdense2018-11-20T00:00:002019-01-15T00:00:00
329910531Faglærte kokke til vikarvagter på FynRobot Hos Vikar Gastronomi får vi konstant mere travlt med både private arrangementer og hos erhvervskunder, og som vi så småt er gået i gang med årets sidste højsæsonen, skal vi bruge flere dygtige Kokke til vores landsdækkende team af tilkaldevikarer. Jobbet Opgaverne, der skal løses, er meget forskelligartede. Vi servicerer både privat og erhverv, så du skal være parat til, at hver enkelt opgave er en ny menu i et nyt køkken, omend du naturligvis også kan tilbydes mange vagter hos samme kunde, hvis kemien er rigtig og behovet eksisterer. Jobbet udføres på varierende arbejdssteder rundt omkring i regionen, og du kontrollerer helt selv, hvilke og hvor mange opgaver, du ønsker at tage. Vi tilbyder ordnede forhold samt en fornuftig løn. Om dig Du er faglært kok - og gerne med solid brancheerfaring, da vores ambitioner er høje og kvalitet er i højsædet. Vi lægger desuden vægt på, at du er gennemgående serviceminded og udfører dit arbejde med et smil, uanset stressniveauet på det enkelte arbejdssted. Du er måske mellem jobs og ønsker noget at lave, indtil det helt rigtige fuldtidsjob dukker op. Eller du søger deltidsjob til at supplere dit nuværende. Eller også ønsker du at give al din energi til det fagligt udfordrende og fleksible vikarliv. Det betyder ikke så meget for os, så længe du er motiveret for at levere, hver gang du er i køkkenet og brænder for dit fag. Du kan medbrige egen kokkejakke og eget knivsæt til hver vagt. Ansøg Kontakt os via hjemmesiden www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os eller send din ansøgning til mail@vikaroggastronomi.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Vikar & Gastronomi får vi konstant mere travlt med både private arrangementer og hos erhvervskunder, og som vi så småt er gået i gang med årets sidste højsæsonen, skal vi bruge flere dygtige Kokke til vores landsdækkende team af tilkaldevikarer.

 

Jobbet

Opgaverne, der skal løses, er meget forskelligartede. Vi servicerer både privat og erhverv, så du skal være parat til, at hver enkelt opgave er en ny menu i et nyt køkken, omend du naturligvis også kan tilbydes mange vagter hos samme kunde, hvis kemien er rigtig og behovet eksisterer.

Jobbet udføres på varierende arbejdssteder rundt omkring i regionen, og du kontrollerer helt selv, hvilke og hvor mange opgaver, du ønsker at tage.

Vi tilbyder ordnede forhold samt en fornuftig løn. 

 

Om dig

Du er faglært kok - og gerne med solid brancheerfaring, da vores ambitioner er høje og kvalitet er i højsædet. Vi lægger desuden vægt på, at du er gennemgående serviceminded og udfører dit arbejde med et smil, uanset stressniveauet på det enkelte arbejdssted.

Du er måske mellem jobs og ønsker noget at lave, indtil det helt rigtige fuldtidsjob dukker op. Eller du søger deltidsjob til at supplere dit nuværende. Eller også ønsker du at give al din energi til det fagligt udfordrende og fleksible vikarliv. Det betyder ikke så meget for os, så længe du er motiveret for at levere, hver gang du er i køkkenet og brænder for dit fag.

Du kan medbrige egen kokkejakke og eget knivsæt til hver vagt.

 

Ansøg

Kontakt os via hjemmesiden www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os eller send din ansøgning til

mail@vikaroggastronomi.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vikar og Gastronomi IVSOdense2018-11-12T00:00:002019-01-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Nyborg
Trives du i et ambitiøst køkken, hvor du aldrig bliver bedt om at gå på kompromis med kvaliteten, kreativiteten og din faglige stolthed, skal du søge jobbet som kok på Hotel Storebælt. Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder o...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:17. december 2018

Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

Aiko Sushi Nyborg ApS

Nyborg
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsen...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:6. februar 2019

Dygtig, faglært Kok søges til Munkebo Kro

Hotel Munkebo Kro ApS

Kerteminde
Munkebo Kro søger en faglært kok, der både behersker a la carte til hverdag og i weekenden, samt vores mange selskaber der spænder fra Bryllup og Guldbryllupper, til den runde fødselsdag til en mindre familiekomsammen. Vi har både gæster fra lokalom...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:28. januar 2019

Kok/Cater/Ufaglært med erfaring - Odense

Bowl´n´Fun Odense

Odense
BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I ODENSE Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, k...
Indrykket:20. november 2018
Udløbsdato:15. januar 2019

Faglærte kokke til vikarvagter på Fyn

Vikar og Gastronomi IVS

Odense
Hos Vikar Gastronomi får vi konstant mere travlt med både private arrangementer og hos erhvervskunder, og som vi så småt er gået i gang med årets sidste højsæsonen, skal vi bruge flere dygtige Kokke til vores landsdækkende team af tilkaldevikarer. J...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019