Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Hotel Christiansmide

Vi søger kokke afløser henover sommer og efterår.

Er du frisk på at blive en del af et fantastisk team, hvor der er høj til loftet og det gode liv for vores gæster kommer i første række. Vi har en travl hverdag med alt inden for alà carte, selskaber, konference.

Vi forventer, at du har erfaring fra ligene job.

Du har god ordenssans.

At du er kvalitet orienteret.

Har gode samarbejdsevner.

Er selvstændigt tænkende.

 

Vi tilbyder gode arbejdsforhold.

Et super team.

Det gode liv.   


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329790651Phoenix-c286cafb12018-04-10T00:00:00Kok til Hotel Christiansmide

Vi søger kokke afløser henover sommer og efterår.

Er du frisk på at blive en del af et fantastisk team, hvor der er høj til loftet og det gode liv for vores gæster kommer i første række. Vi har en travl hverdag med alt inden for alà carte, selskaber, konference.

Vi forventer, at du har erfaring fra ligene job.

Du har god ordenssans.

At du er kvalitet orienteret.

Har gode samarbejdsevner.

Er selvstændigt tænkende.

 

Vi tilbyder gode arbejdsforhold.

Et super team.

Det gode liv.   

2018-06-06T00:50:47.547 Vi søger kokke afløser henover sommer og efterår. Er du frisk på at blive en del af et fantastisk team, hvor der er høj til loftet og det gode liv for vores gæster kommer i første række. Vi har en travl hverdag med alt inden for al carte, selskaber, konference. Vi forventer, at du har erfaring fra ligene job. Du har god ordenssans. At du er kvalitet orienteret. Har gode samarbejdsevner. Er selvstændigt tænkende. Vi tilbyder gode arbejdsforhold. Et super team. Det gode liv.11Jobnetc286cafb100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-05T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynSvendborg3211336HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJD11Christiansmindevej 165700SvendborgDKDanmark0
ru@christiansminde.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset552370JobNet48069401000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c286cafbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c286cafbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c286cafb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c286cafb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgEr du den nye Kok i HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJD?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354282443Rasmus Urupru@christiansminde.dkDKDanmarkDKDanmark329970068Faglært kok til Cafe Mauritz i SvendborgRobot Vi søger en ansvarlig faglært kok til vores caf i Svendborg. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at lave mad og ikke mindst, at du er en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og caf personale. Caf Mauritz driver i dag 5 caf er, hvor der lægges vægt på en god arbejdstone og et godt socialt miljø. Dine arbejdsopgaver: Tilberedning af mad lavet på gode råvarer Ledelse af køkkenpersonale Egenkontrol og varebestilling Sikre køkkenprocent Sikre høj hygiejnestandard Alle øvrige køkkenopgaver ad hoc Din profil: En uddannelsesmæssig baggrund inden for branchen er en fordel, men ikke et krav. Der lægges vægt på praktisk erfaring på minimum 5 år, flair og passion for madlavning samt menneskelige kompetencer. Høj kvalitet er essentielt for dig og du prioriterer at servere det lækreste mad til vores gæster. Du er ansvarlig, struktureret og forstår at styre alle aspekter i et køkken. Du evner at motivere dit team og bidrage til en god arbejdsplads. Du er selvstændig og arbejder godt under eget ansvar. Du forstår fordelene ved at arbejde i en kæde. Du trives godt i et travlt miljø og møder kunder, gæster og kolleger med et smil Du er god til arbejde under pres have mange bolde i luften. Det er afgørende, at du har et godt overblik, og kan arbejde hurtigt, men roligt også på de helt travle dage. Arbejdstiden vil være varierende og du skal være indstillet på at indgå i en vagtplan, der dækker både dag, aften og weekender. Ansættelse snarest muligt. Ansøgninger bliver behandlet løbende. Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til job@cafemauritz.dk, mrk. Faglært kok Svendborg .

Vi søger en ansvarlig faglært kok til vores café i Svendborg. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at lave mad og ikke mindst, at du er en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og cafépersonale.

Café Mauritz driver i dag 5 caféer, hvor der lægges vægt på en god arbejdstone og et godt socialt miljø.

Dine arbejdsopgaver:

  • Tilberedning af mad lavet på gode råvarer
  • Ledelse af køkkenpersonale
  • Egenkontrol og varebestilling
  • Sikre køkkenprocent
  • Sikre høj hygiejnestandard
  • Alle øvrige køkkenopgaver ad hoc

Din profil: 

  • En uddannelsesmæssig baggrund inden for branchen er en fordel, men ikke et krav. Der lægges vægt på praktisk erfaring på minimum 5 år, flair og passion for madlavning samt menneskelige kompetencer.
  • Høj kvalitet er essentielt for dig og du prioriterer at servere det lækreste mad til vores gæster.
  • Du er ansvarlig, struktureret og forstår at styre alle aspekter i et køkken.
  • Du evner at motivere dit team og bidrage til en god arbejdsplads.
  • Du er selvstændig og arbejder godt under eget ansvar.
  • Du forstår fordelene ved at arbejde i en kæde.
  • Du trives godt i et travlt miljø og møder kunder, gæster og kolleger med et smil
  • Du er god til arbejde under pres have mange bolde i luften. Det er afgørende, at du har et godt overblik, og kan arbejde hurtigt, men roligt også på de helt travle dage.

Arbejdstiden vil være varierende og du skal være indstillet på at indgå i en vagtplan, der dækker både dag, aften og weekender.

Ansættelse snarest muligt. Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til job@cafemauritz.dk, mrk. ”Faglært kok Svendborg”.

Cafe Mauritz ApS - SvendborgSvendborg2019-03-04T00:00:002019-04-29T00:00:00
329972486Ambitiøs og engageret kokRobot Best Western Plus Hotel Fredericia søger ambitiøs og engageret kok Vi søger en energisk og ansvarlig kok til vores kompetente team bestående af 1 køkkenchef, 1 souschef, 4 kokke, 2 kokkeelever samt 1 køkkenassistent. Vi tilbyder en spændende karrieremulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi og trivsel er højt prioriteret. Jobbet Som kommende kok på Hotel Fredericia, tilbyder vi kompetente og engagerede kollegaer du kan sparre med, samt en spændende og alsidig hverdag, der både vil bestå af konferencer, a la carte og selskaber både i og udenfor huset. Derudover skal du motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service, og naturligvis sikre den gode oplevelse for gæsten. Du skal sammen med køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil således at vi kan leve op til vores gæsters krav. Ydermere tilbyder vi fast vagtplan med fri hver 2. weekend. Din profil - Du er faglært kok - Du mestrer kokkefagets traditioner, men formår også skabe fornyelse - Du har interesse i at lære fra dig, så vores elever får den bedst mulige bagage med herfra - Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel i egen og andre afdelinger - Du er initiativrig og id rig - Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver - Du er positiv og har et godt og smittende humør også når der er travlt Ansøgning Er du vores nye kollega, hører vi meget gerne fra dig. Send os din motiverede ansøgning, CV og gerne et vellignende foto. Tiltrædelse pr. 01.05.20190 eller snarest derefter. Vi venter gerne på den rette person. Samtaler afholdes løbende. Læs mere om os og vores værdier på vores website www.hotel-fredericia.dk Hotel Fredericia er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Hotellet har behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere. Vi er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 30 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Der gøres opmærksom på, at anvendelse af sociale medier kan forekomme som en del af rekrutteringsprocessen.

Best Western Plus Hotel Fredericia søger ambitiøs og engageret kok

Vi søger en energisk og ansvarlig kok til vores kompetente team bestående af 1 køkkenchef, 1 souschef, 4 kokke, 2 kokkeelever samt 1 køkkenassistent.

Vi tilbyder en spændende karrieremulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi og trivsel er højt prioriteret.

Jobbet

Som kommende kok på Hotel Fredericia, tilbyder vi kompetente og engagerede kollegaer du kan sparre med, samt en spændende og alsidig hverdag, der både vil bestå af konferencer, a la carte og selskaber både i og udenfor huset.

Derudover skal du motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service, og naturligvis sikre den gode oplevelse for gæsten. Du skal sammen med køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil således at vi kan leve op til vores gæsters krav.

Ydermere tilbyder vi fast vagtplan med fri hver 2. weekend.

Din profil

- Du er faglært kok

- Du mestrer kokkefagets traditioner, men formår også skabe fornyelse

- Du har interesse i at lære fra dig, så vores elever får den bedst mulige bagage med herfra

- Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel i egen og andre afdelinger

- Du er initiativrig og idérig

- Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver

- Du er positiv og har et godt og smittende humør – også når der er travlt

Ansøgning

Er du vores nye kollega, hører vi meget gerne fra dig. Send os din motiverede ansøgning, CV og gerne et vellignende foto.

Tiltrædelse pr. 01.05.20190 eller snarest derefter. Vi venter gerne på den rette person. Samtaler afholdes løbende.

Læs mere om os og vores værdier på vores website www.hotel-fredericia.dk

Hotel Fredericia er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Hotellet har behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Vi er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 30 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling.

Der gøres opmærksom på, at anvendelse af sociale medier kan forekomme som en del af rekrutteringsprocessen.

Halberg A/SFredericia2019-03-06T00:00:002019-04-15T00:00:00
329974583Kokkeelev med energi og ambitionerRobot Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever. Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret. Jobbet Som kokkeelev på Hotel Svendborg bliver du en del af et kompetent og engageret team, hvor du vil opnå god og kvalificeret sparring og vejledning, samt en spændende og alsidig hverdag, der vil bestå af både konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset. Derudover skal du sammen med det øvrige team og køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi altid er i stand til at leve op til vores gæsters behov og ønsker. Din profil - Du er engageret og ambitiøs omkring dit håndværk - Du har interesse i at lære og udvikle dig, således du får den bedste baggage med herfra - Du bidrager naturligt til at skabe arbejdsglæde og trivsel også i andre afdelinger - Du er initiativrig og id rig - Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver - Du er positiv og har et godt smittende humør også når der er travlt Tiltrædelse: Snarest Samtaler afholdes løbende Hotel Svendborg er en del af Halberg-koncernen, som har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Hotels, Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company. Hotel Svendborg tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere. Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever.

Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret.

Jobbet

Som kokkeelev på Hotel Svendborg bliver du en del af et kompetent og engageret team, hvor du vil opnå god og kvalificeret sparring og vejledning, samt en spændende og alsidig hverdag, der vil bestå af både konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset.

Derudover skal du sammen med det øvrige team og køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi altid er i stand til at leve op til vores gæsters behov og ønsker.

Din profil

- Du er engageret og ambitiøs omkring dit håndværk

- Du har interesse i at lære og udvikle dig, således du får den bedste baggage med herfra

- Du bidrager naturligt til at skabe arbejdsglæde og trivsel også i andre afdelinger

- Du er initiativrig og idérig

- Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver

- Du er positiv og har et godt smittende humør – også når der er travlt

Tiltrædelse: Snarest Samtaler afholdes løbende

Hotel Svendborg er en del af Halberg-koncernen, som har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Hotels, Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company. Hotel Svendborg tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Halberg A/SSvendborg2019-03-08T00:00:002019-04-01T00:00:00
329959030Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Aiko Sushi Nyborg ApSNyborg2019-02-11T00:00:002019-04-08T00:00:00
329959726Kok søges til Hvedholm SlotRobot Hvedholm Slot som er en del af 6 danske slotshoteller, søger en kok, da der er forrygende travlt. Vi tilbyder en dagligdag med stor frihed under ansvar, hvor du selv planlægger daglig menu og hvor du til fester såvel som konferencer har mulighed for, at bruge din kreativitet Kokkken vi søger er moden, selvstændig, erfaren, kreativ og organiseret samt kan motivere vores dygtige kokkeelever. Vi er et godt team på slottet der sætter pris på ærlig og venlig person der vil blive budt velkommen af fast stab og du vil indgå i dynamisk og dedikerede kollegaer. Der tilbydes god gage, tøjordning samt sammenhængende fridage. Der skal påregnes aftensarbejde samt helligdage og vi har åbent jul og nytår. Vi glæder os til, at høre fra dig. Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

Hvedholm Slot som er en del af 6 danske slotshoteller, søger en kok, da der er forrygende travlt.

Vi tilbyder en dagligdag med stor frihed under ansvar, hvor du selv planlægger daglig menu og hvor du til fester såvel som konferencer har mulighed for, at bruge din kreativitet

 

Kokkken vi søger er moden, selvstændig, erfaren, kreativ og organiseret samt kan motivere vores dygtige kokkeelever. Vi er et godt team på slottet der sætter pris på ærlig og venlig person der vil blive budt velkommen af fast stab og du vil indgå i dynamisk og dedikerede kollegaer. 

 

Der tilbydes god gage,  tøjordning samt sammenhængende fridage. Der skal påregnes aftensarbejde samt helligdage og vi har åbent jul og nytår. 

 

Vi glæder os til, at høre fra dig.

 

 

Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

 

HVEFaaborg2019-02-12T00:00:002019-04-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok til Cafe Mauritz i Svendborg

Cafe Mauritz ApS - Svendborg

Svendborg
Vi søger en ansvarlig faglært kok til vores caf i Svendborg. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at lave mad og ikke mindst, at du er en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og caf personale. Caf Mauritz dri...
Indrykket:4. marts 2019
Udløbsdato:29. april 2019

Ambitiøs og engageret kok

Halberg A/S

Fredericia
Best Western Plus Hotel Fredericia søger ambitiøs og engageret kok Vi søger en energisk og ansvarlig kok til vores kompetente team bestående af 1 køkkenchef, 1 souschef, 4 kokke, 2 kokkeelever samt 1 køkkenassistent. Vi tilbyder en spændende karrier...
Indrykket:6. marts 2019
Udløbsdato:15. april 2019

Kokkeelev med energi og ambitioner

Halberg A/S

Svendborg
Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever. Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed...
Indrykket:8. marts 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

Aiko Sushi Nyborg ApS

Nyborg
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsen...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:8. april 2019

Kok søges til Hvedholm Slot

HVE

Faaborg
Hvedholm Slot som er en del af 6 danske slotshoteller, søger en kok, da der er forrygende travlt. Vi tilbyder en dagligdag med stor frihed under ansvar, hvor du selv planlægger daglig menu og hvor du til fester såvel som konferencer har mulighed for...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:9. april 2019