Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Hotel GSH - særlig fokus på grøn mad

Vi søger en faglært kok til Hotel GSH, der har en interesse og kompentencer ift. vegetarisk og vegansk mad, samt retter med en større andel af grøntsager ift. kød. 

Hotel GSH er et bæredygtigt hotel, som har særlig fokus på økologi, lokale råvarer og bæredygtighed. 

Du skal kunne lide at forkæle vores gæster, være fleksibel og have et godt humør. Du skal kunne lide at arbejde i et team, og være frisk på at give en hånd, når en kollega har brug for hjælp. 

Hotel GSH er en en del af Bornholm Hotels, som også består af Fredensborg Badehotel og Hotel Griffen. Som kok hos os i Bornholm Hotels kan du få vagter på alle tre hoteller - men den opslåede stilling og de særlige kompetencer, vi søger her, hører naturligt hjemme i Hotel GSHs køkken. 

Vores tre køkkener har forskellige koncepter - og uanset om du skal lave mad til en gruppe af mødegæster, a la carte gæster, gruppe rejsende eller individuelle a la carte gæster, så skal kvaliteten være i top. Hos os er alle gæster vigtige og de skal fokæles. 

Vi kan tilbyde dig et spændende arbejdsmiljø i Bornholm Hotels, der konstant er i udvikling. Denne stilling er en helårsstilling. Lønnen følger overenskomsten. 

Du kan skrive til direktør Trine Richter, hvis du har nogle spørgsmål til vores bæredygtigheds strategi og udvikling af det grønne køkken. tr@greensolutionhouse.dk

Hurtigst muligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her