Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Hotel Ry

Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder?


Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet.

Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads – Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry.

Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau – vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330014253Phoenix-c51d6aeb12019-04-30T00:00:00Kok til Hotel Ry

Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder?


Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet.

Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads – Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry.

Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau – vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.

2019-06-01T00:51:36.630 Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder? Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet. Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry. Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.11jobnetc51d6aeb100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3516825Hotel Ry ApS11Kyhnsvej 28680RyDKDanmark0
info@hotelry.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent751817JobNet4981063498106310030-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c51d6aebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c51d6aebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c51d6aeb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c51d6aeb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgKok til Hotel Ry12007981Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361628867Tobias Lorenzeninfo@hotelry.dkDKDanmarkDKDanmark330090930Kok, cater eller ernæringsassistent - Kantinen, College360Robot Kantinen på College360, Bindslevs Plads søger en barselsvikar senest pr. 1. november 2019. Vi søger en faglært kok, cater eller ernæringsassistent, som i samarbejde med anden medarbejder kan stå for menuplanlægning og tilberedning af dagens måltider samt deltage i opvask og rengøring. I kantinen tilbydes hver dag et hjemmelavet frokosttilbud, stor salatbar samt mange valgmuligheder til den lette sult. Vi forventer, at du er stabil og fleksibel kan lide at have travlt i et miljø med mange unge mennesker er positiv, kreativ og serviceminded Ansættelsesforhold Stillingen er et barselsvikariat med ansættelse senest pr. 1. november 2019 og foreløbig frem til 31. oktober 2020. Stillingen er på 30 timer pr. uge. Primær arbejdstid er mellem kl. 7 og kl. 14 mandag-fredag. Andre tider kan forekomme. Kantinen følger skolens ferieplan. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Vil du vide mere? Kontakt Kantineleder Bente Jensen på tlf. 28864073 eller mail bje@college360.dk Ansøgning Er du interesseret i et job på en dynamisk arbejdsplads blandt unge mennesker, så send din ansøgning og relevante papirer elektronisk ved at klikke på & 39 Søg jobbet& 39 . Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail eller post. Ansøgningsfrist den 22. september 2019 kl. 23.00 College360 ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Om College360 College360 er Silkeborgs nye erhvervsskole og erhvervsgymnasium - en fusion mellem Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg. College360 er med 1830 årselever og 240 ansatte Silkeborgs største ungdomsuddannelsesinstitution. Skolen tilbyder et bredt udbud af ungdomsuddannelser inden for håndværk, science, økonomi, markedsføring og sprog. Mange forskellige uddannelser af høj kvalitet i et inspirerende studiemiljø, hvor den enkelte elevs trivsel og udvikling er i centrum. Vi giver vores elever et solidt fagligt og personligt fundament, uanset om fremtidsdrømmen er en videregående uddannelse eller at komme hurtigt ud i erhvervslivet. www.College360.dk

Kantinen på College360, Bindslevs Plads søger en barselsvikar senest pr. 1. november 2019.

 

Vi søger en faglært kok, cater eller ernæringsassistent, som i samarbejde med anden medarbejder kan stå for menuplanlægning og tilberedning af dagens måltider samt deltage i opvask og rengøring.

 

I kantinen tilbydes hver dag et hjemmelavet frokosttilbud, stor salatbar samt mange valgmuligheder til den lette sult.

 

Vi forventer, at du

• er stabil og fleksibel

• kan lide at have travlt i et miljø med mange unge mennesker

• er positiv, kreativ og serviceminded

 

Ansættelsesforhold

Stillingen er et barselsvikariat med ansættelse senest pr. 1. november 2019 og foreløbig frem til 31. oktober 2020.

Stillingen er på 30 timer pr. uge.

Primær arbejdstid er mellem kl. 7 og kl. 14 mandag-fredag. Andre tider kan forekomme.

Kantinen følger skolens ferieplan.

Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Kantineleder Bente Jensen på tlf. 28864073 eller  mail bje@college360.dk

 

Ansøgning

Er du interesseret i et job på en dynamisk arbejdsplads blandt unge mennesker, så send din ansøgning og relevante papirer elektronisk ved at klikke på 'Søg jobbet'.

 

Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail eller post.

 

Ansøgningsfrist den 22. september 2019 kl. 23.00

 

 

College360 ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Om College360

College360 er Silkeborgs nye erhvervsskole og erhvervsgymnasium - en fusion mellem Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg. College360 er med 1830 årselever og 240 ansatte Silkeborgs største ungdomsuddannelsesinstitution.

 

Skolen tilbyder et bredt udbud af ungdomsuddannelser inden for håndværk, science, økonomi, markedsføring og sprog. Mange forskellige uddannelser af høj kvalitet i et inspirerende studiemiljø, hvor den enkelte elevs trivsel og udvikling er i centrum. Vi giver vores elever et solidt fagligt og personligt fundament, uanset om fremtidsdrømmen er en videregående uddannelse eller at komme hurtigt ud i erhvervslivet.

www.College360.dk

College360Silkeborg2019-09-17T00:00:002019-09-22T00:00:00
330071903Faglært kok til Hotel HedegaardenRobot Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Vi tilbyder: Et dynamisk arbejdsmiljø Professionelle kolleger En sjov, spændende og travl arbejdsplads Vi forventer at: du er uddannet kok og brænder for faget og at din glæde for at lave god mad mærkes af både kolleger og gæster du er kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i et team og selvstændigt du er stabil og ansvarsbevidst og har hjertet med i dit arbejde Du indgår i køkkenets vagtplan og skal kunne mestre både det kolde og varme køkken til såvel a la carte, morgen- og frokostbuffet samt selskaber. Send mail med din ansøgning, hvis dette har fanget din interesse til: faktura@hotel-hedegaarden.dk Att: Tom Thomsen Ansøgningsfrist: snarest Tiltrædelse efter aftale

Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt.

Vi tilbyder:

• Et dynamisk arbejdsmiljø

• Professionelle kolleger

• En sjov, spændende og travl arbejdsplads

Vi forventer at:

• du er uddannet kok og brænder for faget og at din glæde for at lave god mad mærkes af både kolleger og gæster

• du er kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i et team og selvstændigt

• du er stabil og ansvarsbevidst og har hjertet med i dit arbejde

Du indgår i køkkenets vagtplan og skal kunne mestre både det kolde og varme køkken til såvel a la carte, morgen- og frokostbuffet samt selskaber.

Send mail med din ansøgning, hvis dette har fanget din interesse til: faktura@hotel-hedegaarden.dk Att: Tom Thomsen

Ansøgningsfrist: snarest Tiltrædelse efter aftale

HOTEL HEDEGAARDEN A/SVejle2019-08-13T00:00:002019-09-27T00:00:00
330071858Sushi Daily Rander looking for Sushi chefsRobot Sushi Daily is the European market leader in full-service sushi bars inside hypermarket, and we are constantly expanding by opening new shops in Denmark and other 9 countries in Europe. Sushi Daily in Randers City is currently searching for full-time Sushi chefs. Necessary training will be provided if you don t have experience with Sushi before. Your main tasks: Preparing the fresh Sushi Preparation of raw products (fish and vegetables) You are responsible that your team follows the rules for hygiene and quality-control Check and accept fresh deliveries You could consult our customers with questions regarding our products What we expect from you: You must have European residence work permit in order work in Denmark. You are polite and gentle with our customers You consult our customers regarding questions to our products You act customer-oriented You love to work in a team If you are interested in a position, please send your application and resume to: sushidaily.randers@gmail.com

Sushi Daily is the European market leader in full-service sushi bars inside hypermarket, and we are constantly expanding by opening new shops in Denmark and other 9 countries in Europe. Sushi Daily in Randers City is currently searching for full-time Sushi chefs. Necessary training will be provided if you don’t have experience with Sushi before. 

Your main tasks:

  • Preparing the fresh Sushi
  • Preparation of raw products (fish and vegetables)
  • You are responsible that your team follows the rules for hygiene and quality-control
  • Check and accept fresh deliveries 
  • You could consult our customers with questions regarding our products

What we expect from you:

  • You must have European residence/work permit in order work in Denmark.
  • You are polite and gentle with our customers
  • You consult our customers regarding questions to our products
  • You act customer-oriented
  • You love to work in a team

If you are interested in a position, please send your application and resume to: sushidaily.randers@gmail.com

Sushi Daily RandersRanders SØ2019-08-13T00:00:002019-10-01T00:00:00
330072479Kok med chef potentiale til ungt team.Robot Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum Til nyetableret restaurant i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne. Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden. Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er ungt, som på søster restauranten. Du er frisk i replikken, men dog høflig. Vi forventer naturligvis du er faguddannet Dansk kok. Det optimale er du ikke har mere end en times transport. Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet. Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan. Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00

Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum

Til nyetableret  restaurant i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok.

Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne.

Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden.

Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er ungt, som på søster restauranten.  

Du er frisk  i replikken, men dog høflig.

Vi forventer naturligvis du er faguddannet Dansk kok.

Det optimale er du ikke har mere end en times transport.

Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet.

 

Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan.

Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00

Madrick ApSVejle2019-08-14T00:00:002019-10-06T00:00:00
330074682Nørre Vissing Kro søger en kreativ kokRobot Nørre Vissing Kro søger en kreativ kok til a la carte og selskaber. Der er mulighed for en souschef stilling til den rette kandidat. Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset. Vi kan tilbyde: Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden. Menu og a la carte:Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. Køkkenet: Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration. Råvarerne: Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden. Vores år: Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet vin arrangementer, Nørre Vissing Kro On Tour og Tapas Bar på Skanderborg Festival. Ideologi: Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle. Vi forventer dette af dig: Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. Tiltrædelse:Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale og vi ansætter, når den rigtige kok er der. Løn: Efter erfaring og kvalifikationer Du taler: Dansk. Beliggenhed: 20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg 25 30 minutter fra Horsens Ikast 30 min. Kræves: Kørekort og villig til at bruge egen bil Kontakt: Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro søger en kreativ kok til a la carte og selskaber.
Der er mulighed for en souschef stilling til den rette kandidat. 

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset.

Vi kan tilbyde:
Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden.

Menu og a la carte:
Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. 

Køkkenet:
Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration.

Råvarerne:
Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden.

Vores år:
Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet/vin arrangementer, Nørre Vissing Kro "On Tour" og Tapas Bar på Skanderborg Festival.

Ideologi:
Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle.

Vi forventer dette af dig:
Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. 

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale og vi ansætter, når den rigtige kok er der. 

Løn:
Efter erfaring og kvalifikationer

Du taler:
Dansk.

Beliggenhed:
20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg / 25 30 minutter fra Horsens/ Ikast 30 min.

Kræves:
Kørekort og villig til at bruge egen bil

Kontakt:
Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro v/Morten MygindSkanderborg2019-08-19T00:00:002019-09-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok, cater eller ernæringsassistent - Kantinen, College360

College360

Silkeborg
Kantinen på College360, Bindslevs Plads søger en barselsvikar senest pr. 1. november 2019. Vi søger en faglært kok, cater eller ernæringsassistent, som i samarbejde med anden medarbejder kan stå for menuplanlægning og tilberedning af dagens måltider...
Indrykket:17. september 2019
Udløbsdato:22. september 2019

Faglært kok til Hotel Hedegaarden

HOTEL HEDEGAARDEN A/S

Vejle
Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Vi tilbyder: Et dynamisk arbejdsmiljø Professionelle kolleger En sjov, spændende og travl arbejdsplads Vi ...
Indrykket:13. august 2019
Udløbsdato:27. september 2019

Sushi Daily Rander looking for Sushi chefs

Sushi Daily Randers

Randers SØ
Sushi Daily is the European market leader in full-service sushi bars inside hypermarket, and we are constantly expanding by opening new shops in Denmark and other 9 countries in Europe. Sushi Daily in Randers City is currently searching for full-tim...
Indrykket:13. august 2019
Udløbsdato:1. oktober 2019

Kok med chef potentiale til ungt team.

Madrick ApS

Vejle
Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum Til nyetableret restaurant i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne. ...
Indrykket:14. august 2019
Udløbsdato:6. oktober 2019

Nørre Vissing Kro søger en kreativ kok

Nørre Vissing Kro v/Morten Mygind

Skanderborg
Nørre Vissing Kro søger en kreativ kok til a la carte og selskaber. Der er mulighed for en souschef stilling til den rette kandidat. Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomis...
Indrykket:19. august 2019
Udløbsdato:30. september 2019