Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Hotel Ry

Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder?


Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet.

Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads – Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry.

Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau – vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330040700Phoenix-fa52e9bb12019-06-13T00:00:00Kok til Hotel Ry

Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder?


Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet.

Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads – Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry.

Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau – vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.

2019-08-07T00:51:35.090 Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder? Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet. Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry. Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.11jobnetfa52e9bb100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-06T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsensEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3544882Hotel Ry ApS11Kyhnsvej 28680RyDKDanmark0info@hotelry.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent775905JobNet5002895500289510011-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fa52e9bbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fa52e9bbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fa52e9bb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fa52e9bb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgKok til Hotel Ry12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362070190info@hotelry.dkinfo@hotelry.dkDKDanmarkDKDanmark330096888Coor søger, for vores FOOD By Coor division, en kok til kantine i ØstbirkRobot Til kantinen, hos vores kunde i Østbirk, søger vi nu en kreativ og fagligt dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, så er DU måske vores nye kok. Vi varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet og udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, vi arbejder hverdag med overvejende økologiske råvarer samt reducering af madspild. Service i stjerneklasse og passion for people Vil du være med til at levere en ekstraordinær service i stjerneklasse? Hvis ja , så skal du tage med Coor på rejsen mod stjernerne. Vi stræber altid efter, at levere service i stjerneklasse, da service er vores kerneydelse. Samtidig bidrager vores forbedringskultur til, at vi går efter at gøre det vi gjorde godt i går lidt bedre i morgen. Vores kultur er baseret på menneskelige værdier, og vi arbejder med begrebet Passion for People . Vores virksomhed er drevet af mennesker og vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Nu har DU chancen for at blive del af teamet. Selve stillingen som kok i Coor I kantinen produceres der hver dag måltider til 500 bespisende gæster. Du bliver del af et stærkt og dynamisk team på 10 kokke og køkkenassistenter, som alle brænder for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse hver gang! Sammen med teamet vil det være din fornemmeste opgave at lave velsmagende og varieret mad. Dit primære fokus bliver Produktion af kolde og varme retter Salatbar og hjemmebagt brød Rengøring og opvask Varemodtagelse og menuplanlægning i samarbejde med dine kolleger Stillingen er på 37 timer pr. uge, mandag til torsdag kl. 06.00-14.00 og fredag kl. 06.00 13.30. Der kan forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer. Tiltrædelse: 1. november Coor tilbyder Vi har en fantastisk arbejdsplads bestående af gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos os får du: Et job hvor du selv kan være med til at præge din hverdag via vores stærke forbedringskultur Aflønning i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer Du tilbydes en pensionsordning samt firmabetalt sundhedssikring Coor har desuden en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, familiearrangementer osv. Ansættelse i en virksomhed med flad struktur og fokus på samarbejde på tværs Coor er en stor virksomhed med høj grad af diversitet dvs. der er også plads til dig og dine holdninger, da vi mener at vi bliver bedre af hinandens forskelligheder I Coor spiller vi hinanden gode og du vil derfor få personlig udvikling via sparring med kompetente kollegaer samt mulighed for kompetenceudvikling via kurser uddannelse ved behov Vi er ambitiøse og vil ikke bare gøre som vi plejer, da vi altid vil forberede os i Coor. Vi har en udbredt forbedringskultur via en høj grad af nytænkning. Samtidig er vi first movers indenfor teknologi, hvilket betyder at vi benytter de nyeste teknogiske redskaber Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https: www.coor.dk og på vores virksomhedsside på Linkedin: https: www.linkedin.com company 19016 I disse film kan du se mere om Coor som arbejdsplads: Om Coor Coor - Passion for service, passion for people Coor - Et smil Om dig og kvalifikationer Vi forventer, at du er faglig stærk og derved i stand til at varetage alle opgaver i et køkken med et smil på læben. Vi forestiller os, at du er faglært (uddannet kok) og har erfaring fra en lignende stilling Vi forventer at du behersker produktion af varmt mad, kolde anretninger og salatbar, samt bagning Du er innovativ, forandringsvillig og frisk på at være med til at sætte dit præg på maden Du er mødestabil, fleksibel og sætter pris på en travl og spændende hverdag og kan indgå i teamet og hjælpe hvor behovet er størst Du villig til at fremvise en straffeattest Kan tale og forstå dansk Men vigtigst af alt vi søger en servicemindet kollega, der kan give vores gæster en fantastisk madoplevelse. Interesseret og vil du med på rejsen? Bemærk at vi holder samtaler løbende og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på fbc.job@coor.com Du søger jobbet ved, at gå på Coors hjemmeside coor.dk under ledige stillinger. Vi ser frem til at modtage DIN ansøgning.

Til kantinen, hos vores kunde i Østbirk, søger vi nu en kreativ og fagligt dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, så er DU måske vores nye kok.

Vi varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet og udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, vi arbejder hverdag med overvejende økologiske råvarer samt reducering af madspild. 

Service i stjerneklasse og passion for people

Vil du være med til at levere en ekstraordinær service i stjerneklasse? Hvis "ja", så skal du tage med Coor på rejsen mod stjernerne. Vi stræber altid efter, at levere service i stjerneklasse, da service er vores kerneydelse. Samtidig bidrager vores forbedringskultur til, at vi går efter at gøre det vi gjorde godt i går lidt bedre i morgen.  

Vores kultur er baseret på menneskelige værdier, og vi arbejder med begrebet ”Passion for People”. Vores virksomhed er drevet af mennesker og vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Nu har DU chancen for at blive del af teamet.

Selve stillingen som kok i Coor

I kantinen produceres der hver dag måltider til 500 bespisende gæster. Du bliver del af et stærkt og dynamisk team på 10 kokke og køkkenassistenter, som alle brænder for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse – hver gang! Sammen med teamet vil det være din fornemmeste opgave at lave velsmagende og varieret mad. 

Dit primære fokus bliver

  • Produktion af kolde og varme retter
  • Salatbar og hjemmebagt brød
  • Rengøring og opvask
  • Varemodtagelse og menuplanlægning i samarbejde med dine kolleger

Stillingen er på 37 timer pr. uge, mandag til torsdag kl. 06.00-14.00 og fredag kl. 06.00 – 13.30. Der kan forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer. Tiltrædelse: 1. november

Coor tilbyder

Vi har en fantastisk arbejdsplads bestående af gode medarbejdere, så hvis du bliver ansat som kok hos os får du:

  • Et job hvor du selv kan være med til at præge din hverdag via vores stærke forbedringskultur
  • Aflønning i henhold til overenskomst inden for området og dine kvalifikationer
  • Du tilbydes en pensionsordning samt firmabetalt sundhedssikring
  • Coor har desuden en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, familiearrangementer osv.
  • Ansættelse i en virksomhed med flad struktur og fokus på samarbejde på tværs
  • Coor er en stor virksomhed med høj grad af diversitet – dvs. der er også plads til dig og dine holdninger, da vi mener at vi bliver bedre af hinandens forskelligheder
  • I Coor spiller vi hinanden gode og du vil derfor få personlig udvikling via sparring med kompetente kollegaer samt mulighed for kompetenceudvikling via kurser/uddannelse ved behov
  • Vi er ambitiøse og vil ikke bare gøre som vi plejer, da vi altid vil forberede os i Coor. Vi har en udbredt forbedringskultur via en høj grad af nytænkning. Samtidig er vi first movers indenfor teknologi, hvilket betyder at vi benytter de nyeste teknogiske redskaber

 Du kan læse mere om Coor på vores hjemmeside: https://www.coor.dk/ og på vores virksomhedsside på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/19016/

I disse film kan du se mere om Coor som arbejdsplads:

Om Coor  

Coor - Passion for service, passion for people

Coor - Et smil

Om dig og kvalifikationer

Vi forventer, at du er faglig stærk og derved i stand til at varetage alle opgaver i et køkken med et smil på læben.

  • Vi forestiller os, at du er faglært (uddannet kok) og har erfaring fra en lignende stilling
  • Vi forventer at du behersker produktion af varmt mad, kolde anretninger og salatbar, samt bagning
  • Du er innovativ, forandringsvillig og frisk på at være med til at sætte dit præg på maden
  • Du er mødestabil, fleksibel og sætter pris på en travl og spændende hverdag og kan indgå i teamet og hjælpe hvor behovet er størst
  • Du villig til at fremvise en straffeattest
  • Kan tale og forstå dansk

Men vigtigst af alt; vi søger en servicemindet kollega, der kan give vores gæster en fantastisk madoplevelse.

Interesseret og vil du med på rejsen?

Bemærk at vi holder samtaler løbende og stillingsannoncen fjernes når den rette kandidat til stillingen er fundet, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på fbc.job@coor.com

Du søger jobbet ved, at gå på Coors hjemmeside coor.dk under ledige stillinger.

Vi ser frem til at modtage DIN ansøgning.

COOR SERVICE MANAGEMENT A/SØstbirk2019-09-27T00:00:002019-10-31T00:00:00
330096110Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerneBasic I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange. Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv. Vi søger en eller 2 nye kollegaer til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil. Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad. Dine opgaver:Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends.Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000.Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke caterfunktioner. Dine kvalifikationer:Du er uddannet cater eller kok.Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau.Du går forrest og er stolt af dit håndværk.Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.Trives i et miljø med højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.Vores tilbud: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden med entusiasme og madglæde.En masse spændende og sjove oplevelser.Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK ARENA.Løn efter kvalifikationer. Send din ansøgning via knappen Send ansøgning Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt Dorte Ikkala på mobil 20701630 Se mere på vores ansøgersite: https: spiseriet8000.ofir.com
I M A R T I N I B's madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent – og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange.

Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv.

Vi søger en eller 2 nye kollegaer til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.
Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil.

Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?
Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.
Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad.

Dine opgaver:
  • Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends.
  • Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.
  • Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000.
  • Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.
  • Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke/caterfunktioner.'
Dine kvalifikationer:
  • Du er uddannet cater eller kok.
  • Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau.
  • Du går forrest og er stolt af dit håndværk.
  • Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.
  • Trives i et miljø med højt arbejdstempo – uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.
  • Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.
  • Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.
  • Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.
Vores tilbud:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden – med entusiasme og madglæde.
  • En masse spændende og sjove oplevelser.
  • Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.
  • Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK & ARENA.
Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt Dorte Ikkala på mobil 20701630




Se mere på vores ansøgersite: https://spiseriet8000.ofir.com

ORS/Small/29ee8f38_logo.pngSPISERIET 8000 ApSSkødstrup2019-09-26T12:04:17.1232019-10-30T00:00:00
330088697Nye kokke! JA TAK! Vi mangler kun en! kom frisk!Robot Søger ny kok der kan starte Snarest! Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation! Så det DIG vi søger! Vi forventer: DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok) Du taler og skriver dansk. Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel . At du klar på alternative opgaver. Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø. Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel). At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt. At man er ansvarsbevist. Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere. At man at fuldføre de daglige opgaver helt. Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne. Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold. Så tilbyder vi: En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold En arbejdes plads hvor du kan få erfaring. En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden. En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse. Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt kold dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere En virksomhed under udvikling og fornyelse. Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig. Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ). Jeg glæder mig til at høre fra dig! Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri. _____________________________________________________________________ Praktisk informationer og lidt om kroen og os. Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro s høje serviceniveau også når det går rigtig stærkt. Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ) Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten. Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos. Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv Kontakt Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

Søger ny kok der kan starte Snarest!

Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!?

Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation!

Så det DIG vi søger! 

 

Vi forventer:

DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok)

Du taler og skriver dansk.

Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel .

At du klar på alternative opgaver.

Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø. 

Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel).

At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt.

At man er ansvarsbevist.

Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere.

At man at fuldføre de daglige opgaver helt.

Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne.

Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold.

Så tilbyder vi:

En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold

En arbejdes plads hvor du kan få erfaring.

En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden.

En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse.

Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt/kold/dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. 

En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere

En virksomhed under udvikling og fornyelse.

Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig.

Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ;). Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

 _____________________________________________________________________

Praktisk informationer og lidt om kroen og os.

Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro´s høje serviceniveau – også når det går rigtig stærkt.

Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer.

Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ;) 

Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring/Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten.

Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker

Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos.

Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv

 

Kontakt

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

KORNING KRO A/SHorsens2019-09-12T00:00:002019-11-05T00:00:00
330088605kok eller person med relevant erfaring søges til Sushirestaurant i Horsens (chef og sushi person wanted for sushi restaurant in Horsens, Denmark)Robot Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant. Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi. Arbejdstid er på 37 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt. Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar@hotmail.com. In english. We are looking for a kitchen professional for our sushi restaurant in Horsens, Denmark. You are a trained chef or do have experience with making sushi. Working hours are 37 hours a week. Start up as soon as possible. Please call the owner Fuyou Wu on phone 52812288 or mail sakurasushibar@hotmail.com.

Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant.

Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi.

Arbejdstid er på 37 timer om ugen.

Opstart hurtigst muligt.

Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar@hotmail.com.

 

In english.

We are looking for a kitchen professional for our sushi restaurant in Horsens, Denmark.

You are a trained chef or do have experience with making sushi.

Working hours are 37 hours a week.

Start up as soon as possible.

Please call the owner Fuyou Wu on phone 52812288 or mail sakurasushibar@hotmail.com.

 

Sakura Sushibar ApSHorsens2019-09-12T00:00:002019-11-05T00:00:00
330087850Kok SøgesRobot Kok søges til Raadhuus Kafeen Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte. Vi ser gerne at du er: Du er faglært kok(!) Tager ansvar Er Teamplayer Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette. Har et positivt sind og godt smittende humør Til gengæld kan vi tilbyde Dig: Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team Vi har en uformel tone Gode og ordnede arbejdsforhold Fri hveranden weekend Søde og dygtige kolleger Løn efter erfaring og kvalifikationer

Kok søges til Raadhuus Kafeen

Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen

Midt i hjertet af Århus’ i Sønder Allé på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen – et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam.

Som kok er du med  at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. 

Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte.

Vi ser gerne at du er:

  • Du er faglært kok(!)
  • Tager ansvar
  • Er Teamplayer
  • Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette.
  • Har et positivt sind og godt smittende humør

Til gengæld kan vi tilbyde Dig:

  • Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team
  • Vi har en uformel tone
  • Gode og ordnede arbejdsforhold
  • Fri hveranden weekend
  • Søde og dygtige kolleger
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer
Raadhuus KafeenAarhus C2019-09-11T00:00:002019-11-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Coor søger, for vores FOOD By Coor division, en kok til kantine i Østbirk

COOR SERVICE MANAGEMENT A/S

Østbirk
Til kantinen, hos vores kunde i Østbirk, søger vi nu en kreativ og fagligt dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Faci...
Indrykket:27. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne

SPISERIET 8000 ApS

Skødstrup
I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange. Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med ...
Indrykket:26. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Nye kokke! JA TAK! Vi mangler kun en! kom frisk!

KORNING KRO A/S

Horsens
Søger ny kok der kan starte Snarest! Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

kok eller person med relevant erfaring søges til Sushirestaurant i Horsens (chef og sushi person wanted for sushi restaurant in Horsens, Denmark)

Sakura Sushibar ApS

Horsens
Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant. Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi. Arbejdstid er på 37 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt. Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

Kok Søges

Raadhuus Kafeen

Aarhus C
Kok søges til Raadhuus Kafeen Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl ...
Indrykket:11. september 2019
Udløbsdato:4. november 2019